China brons gleitlager fabrikant

Bronslagers die van CuSn8 met Reservoirs van het de Lagersvet van Smeringsparagrafen de Duidelijke Cilindrische Lagers Van een flens voorzien worden gemaakt

Productdetails:
Plaats van herkomst: De zelfsmerende Fabrikanten van Bronslagers
Merknaam: Bronze Bearing Bushings
Certificering: CuSn8
Modelnummer: Brons Duidelijke Lagers met Vetreservoirs, die TYPE VAN EEN FLENS VOORZIEN DUIDELIJKE KOKER RINGEN
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: Verhandelbaar
Prijs: Competitively Priced vs 090, Provides Lubricating Bush
Verpakking Details: HOUTEN PALLET, HOUTEN COMPUTER-AIDED SOFTWARE ENGINEERING, KARTON, DE NORM VAN DE RINGENuitvoer, KLA
Levertijd: 7-20 DAGEN, VOORRAADgrootte die DIRECTE LEVERING RINGEN
Betalingscondities: TT VOORAF Western Union
Levering vermogen: Van een flens voorzien Bronsringen, de Wasmachines van de Bronsduw, Zelfsmerende Bronsringen
Contact nu

Gedetailleerde informatie

RINGSstructuur EN SAMENSTELLING: Bronslagers en de Ringen van de Bronskoker die van CuSn8 met Smeringsparagrafen worden gemaakt RINGEN MICROSECTION: CuSn8 met samenstellingssn 8% P < 0.05% de Rust van Cu
STRUCTUUR EN SAMENSTELLING: Brons de Duidelijke Lagers en Ringen van de Bronskoker die van CuSn8 met Vetreservoirs worden gemaak Smering:: Gesmeerd vet/Olie
Specificatie: Brons verpakte ringen std.size in voorraad Type:: De ring kwam samen: MBZ, B09 OF MBZ B09, FB090, FB092-RING
Hoog licht:

self lubricating bearing

,

sintered self lubricating bushes

Productomschrijving

 

De Ringen van het premiebrons, CuSn8-Brons Gleitalger, Grote Waaier van Grootte, bekijken Onze Catalogus krijgen Onze Catalogus & vinden Informatie.

 

Op Grootte, Prijzen & Beschikbaarheid! Klik om meer dan 200 Grootte van Sleeved & Van een flens voorzien Lagers te zien! U hebt toegang hier tot de recentste downloads. Klik op het Verpakte symbool van de Bronsbushings.pdf catalogus om het dossier te tonen, en het zelfsmerende de catalogusdossier van ringslagers te downloaden. 

 

Brons Verpakte Ring & Cilindrische Flensstruiken die in China wordt gemaakt

 

 

Vind een Ring van het Bronssmeermiddel, kunnen Alle stevige bronslagers bereid zijn om aan uw behoeften aan identiteitskaart, OD, lengte, vorm, en grootte te voldoen. De ringencusn8/cusn6 Fabrikant van het tinbrons op bestelling gemaakt van van de Ringsseries.bronze lagers van China Metaalsourcing van China: https://viiplus.com;Designed om hoge torsieladingen te behandelen. Het smeringsonderhoud wordt vereist. De cilindrische, van een flens voorzien en formulieren van duwringen zijn beschikbaar. Vind Cilindrisch lager 090 de Nominale het Messingsringen van identiteitskaart OD Width.VIIPLUS van het Diameterartikelnummer gebruikend een promotielegering wanneer vergeleken bij OEM legeringsringen worden vervaardigd. De hoogte - de verhogingen van kwaliteitsringen dragen eigenschappen terwijl het handhaven van uitstekende metaalgladheid. VIIPLUS de ringen van het tinbrons worden specifiek ontworpen om het kwetsen te verhinderen en slijtage te verminderen.

 

Dia Lagers Aangepaste Productiecusn8/cusn6.5 /Bronze Duidelijke Lagers met Vetreservoirs

 

Het brons verpakte lagersvormen & vormt Duidelijke cilindrische lagers, van een flens voorzien lagers, duwwasmachines, die platen glijden.

Dragend materiaal dat van stevige bronsstrook wordt gemaakt met paragrafen voor smerings onderhoud-Vrij lager voor algemene techniektoepassingen:

Mijnbouw & Grondverzetlagersproducten
Douane & Olieveld de Lagers van het Productiebrons
Optimale prestaties onder vrij lichte ladingen en hoge snelheden
Geproduceerd door het proces van de poedermetallurgie en daarom geschikt voor complexe vormen
Brede waaier van delen beschikbaar bij voorraad

Toepassing: Bos en bouwmachines, landbouwmachines, kranen die, forklifts, materiaal enz. hijsen.

 

Het metrische Verpakte Duidelijke Lager van BronslagersMetrische Verpakte Duidelijke Dragende de flensgrootte van Bronslagers

                             F090-rechte f090-Flens

 

 

Productomschrijving

 

Ringen Duidelijke Lagers en Kokerlagers

CUSN8/6.5 wordt gemaakt van hoogwaardige fosforachtige tinbrons gelegeerde ringen. De dialagers worden vooral ontworpen om zware ladingen te weerstaan en schokbestendig te zijn. De volledige dragende het glijden oppervlakte bestaat uit smeringszakken die een smerende film opbouwen die wrijving, zowel bij opstarten als tijdens verrichting vermindert. CUSN8/6.5 het BRONS is voorgenomen voor radiale, oscillerende en asbewegingen en is vooral geschikt voor buitengewoon hoge ladingen. De bronsringen nemen over waar andere types van lagers breken of ontbreken.
 

090 Verpakte Flens & het Rechte Brons Dragen met Smeringsparagrafen

Verpakte ring, Brons CuSn8, DIN 1494/ISO 3547, laag-Onderhoud
TECHNISCHE DETAILS
Specifieke statische ladingscapaciteit < 120=""> Temperatuurspanning - 40 [°C] aan + 250 [°C]
Specifieke dynamische ladingscapaciteit < 40="">
Het glijden snelheid ≤ 2,5 [m/s] Max. PV-Waarde 2.8 [N/mm ² x m/s]
Wrijvingwaarde 0,05 [µ] aan 0,12 [µ] afhankelijk van smering Het percentage van contactgebied op identiteitskaart > 75 [%]
MATERIALEN
Steunmateriaal CuSn8P (DIN 17662) alternatieve beschikbare CuSn6P
TOLERANTIEdetails
Huisvesting Ø H7 Schachttolerantie f7 aan h8
Ring binnen-Ø na het opzetten H9
SCHACHTmateriaal
Verhard of ongematigd staal,
Ra 0,8 van de oppervlakteruwheid ≤
EIGENSCHAPPEN
Economische oplossing voor brons dragende toepassing toe te schrijven aan een dunne muurdikte. Hoog ladingsvermogen en goede stabiliteit met lage schuring. Geschikt voor ruwe arbeidsvoorwaarden, goede corrosieweerstand.
WAAIER VAN TOEPASSING
Landbouwmachines, vrachtwagenkranen & bouwmachines, geschikt voor effectladingen
ONDERHOUD
Het is een laag materiaal van de onderhoudsring. Het eerste invetten tijdens installatie is noodzakelijk, nadat dat het periodieke invetten met olie of vet verplicht is. De diamantzakken zijn een uitstekend smeringsdepot en het tot een minimum beperken van onderhoud.
HET OPZETTEN ADVISEERT
Huisvesting Afkanting min. 1,5 mm x 15-45°, voor gemakkelijke ringsgroepering
Schacht Afkanting 5 mm x 15°, voor gemakkelijke toevoeging van de schacht
Wij adviseren om een doorn van de krachtmontage voor de installatie van de ring te gebruiken. Het zou noodzakelijk kunnen zijn om één of ander vet op de buitenoppervlakte van de ring toen persmontage het in de huisvesting toe te passen.
Het lijmen De kleefstof zou niet de het glijden oppervlakte moeten contacteren!
 

Characterstics:

CuSn8/CuSn6.5 090 CILINDRISCHE STRUIKEN van de STRUIKENflens
Brons Dragende Fabriek, de leverancier van de Bronsring, CuSn8-de struik van het flensbrons. Dragend materiaal dat van stevige bronsstrook wordt gemaakt met paragrafen voor smering

Goede slijtageweerstand, geschikt voor ruwe voorwaarden

Optimale prestaties onder vrij hoge ladingen en lage snelheden

1.Easy voor het passen en het smeren
2.High ladingscapaciteit
3.Inner zijn de diameter machineable delen beschikbaar tegen orde
4. Warmtegeleidingsvermogen op hoog niveau
5.Minimum algemene afmetingen
6.Chemical weerstand.
7. Aanvankelijke vereiste pre-smering bij assemblage…

 

De goede prestaties in gesmeerde toepassingen/zeer Goede prestaties in ingevette toepassingen/Geschikt voor lineaire, oscillerende en roterende bewegingen/de Lagers van Bronswarpped bieden goede slijtage en lage wrijvingprestaties over een brede waaier van ladingen, snelheden en temperaturen aan.

Gebruikten de brons zelfsmerende lagers een soort hoogte - de legering van het dichtheidsbrons van speciale samenstellingen aangezien de basis, oppervlakte van legering gerold diamanttype van de olieparagrafen of de halve paragrafen is van de balolie, heeft dit soort lager hogere dichtheid, ladingscapaciteit, goed dragend prestaties, langer leven. Het is wijd gebruikt op vele gebieden, zoals hijstoestelmachines, de bouwmachines, de werktuigmachineindustrie en mijnmachines.

 

 

CuSn6/CuSn8-het Bronsringen die van het Fosfoortin het Dragen glijden

 

Het fosfoorbrons wordt gekenmerkt als zeer zuivere legering met uiterst - lage inhoud van onzuiverheden. De fosfoor mengt goed met koper makend het materiaal nauwelijks reagerend op zuurstof (oxydatie).
De fosfoor tinbronze is een legering met hoge slijtageweerstand en goede mechanische eigenschappen. Er zijn buizen, bars en platen van verschillende dikten beschikbaar in het brons van het fosfoortin.

CuSn8 met Smering 090 kartelt de het Bronslagers van Flensstruiken die van CuSn8/6.5 met Smering worden gemaakt hoge precisieolie minder bronslagers.

De verpakte Bronslagers (laag-onderhoud), dat voor zware ladingstoepassingen wordt gebruikt, die met smeringszakken worden aangeboden, groeft of door gaten, duidelijke of van een flens voorzien lagers en strook

Brons het Verpakte Dragen met Oliezakken (090 CILINDRISCHE STRUIKEN)
Het glijden Dragend 090 veroorzaakt door chemisch product en milieu's. Tijdens de verrichting, zullen het vet & de olie van de Inkepingen worden vrijgegeven, die voor smering op lange termijn toestaan. Ben met Machinaal bewerkte bronslagers vergelijkbaar; 090 kunnen sommige voordelen met inbegrip van dunne muur, lager gewicht, goedkopere kosten, hoge lading enz. aanbieden. Het is geschikt voor hoge lading, lagere snelheidstoepassing zoals bouw, Vervoer, en landbouwmachines.

 

Strusture

 

De lagers zijn verpakt van een koude gevormd homogeen brons (CuSn8) met uitzonderlijke materiële eigenschappen. De standaardgrootte wordt gepast met diamantvormige smeringsparagrafen in de lageroppervlakte. Deze paragrafen dienen als smeermiddelreservoirs om een smeringsfilm snel op te bouwen bij het begin van beweging en daarna de lopende wrijving te verminderen. Het materiaal is geschikt voor bouw en landbouwmachinestoepassingen. Brons Lagers en de Ringen van de Bronskoker die van CuSn8 met Smering Indents.We worden gemaakt verstrekken professionele het glijden dragende oplossing

 

Gegevensparameter

 

Prestatie-indicators Datum
Maximumlading Statische lading 120N/mm ²
Dynamische lading 40N/mm ²
Maximum lineaire snelheid 2.5m/s
Hoge PV waarde 2.8N/mm ² ・ m/s
Coëfficiënt van wrijving 0.08~0.25
Het gebruik van temperatuur -100℃~+200℃
Coëfficiënt van warmtegeleidingsvermogen 60W/m ・ K
Coëfficiënt van thermische uitbreiding 15×-6/K

 

 


Standaarddia.

O.D.Size

Het huisvesten droeg

I.D.Size

Passende Schachtdiameter
10~18 +0,065
+0,030
+0,018
0
+0,046
0
- 0,016
- 0,043
18~30 +0,075
+0,035
+0,021
0
+0,052
0
- 0,020
- 0,020
30~50 +0,085
+0,045
+0,025
0
+0,062
0
- 0,025
- 0,064
50~80 +0,100
+0,055
+0,030
0
+0,074
0
- 0,030
- 0,076
80~120 +0,120
+0,070
+0,035
0
+0,087
0
- 0,036
- 0,090
120~180 +0,170
+0,100
+0,400
0
+0,100
0
- 0,043
- 0,106
180~250 +0,210
+0,130
+0,046
0
+0,115
0
- 0,050
- 0,122
250~315 +0,260
+0,170
+0,052
0
+0,130
0
- 0,056
- 0,137

 

Dragende vormen beschikbaar in standaardafmetingen: De cilindrische struiken/de Dragende vormen maakten aan orde: de cilindrische struiken met niet genormaliseerde afmetingen, van een flens voorzien struiken, glijdende platen, pasten dragende ontwerpen aan

 

 

Typische Toepassingen


Dit type van ring wordt wijd toegepast in het hijsen van machines en andere bouwmachines, auto's, tractoren, vrachtwagens, werktuigmachines en sommige minerale motoren. Het kan in struiken, halve lagers, van een flens voorzien struiken, taistwasmachines, sferisch lager worden vervaardigd andsoon.

Het glijden Dragende Grootte 

Begin Uw Project met een Toepassingsingenieur: Welkom om ons te contacteren! Wij verstrekken professionele het glijden dragende oplossing. De ontwikkeling van VIIPLUS om de nieuwe materialen en de nieuwe producten te bestuderen: Ringen, Gesmeerde Lagers, Samengestelde Lagers, Metaallagers, Compressorlagers, metaal-Polymeer, Gloeidraadwond, Duidelijke Lagers, Flenslagers, Polymeerlagers, Flensringen, Pomplagers, Van een flens voorzien Struiken, Duwplaten, Industriële Lagers.

 

bronze bushing

 
 

 

Bent u geinteresseerd in onze producten?

Verzoek om een citaat.

 

 

David@viiplus.com

 

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn