• JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD
  David van Canada
  Ons bedrijf voert het brons gleitlager van viiplus China in, zorgt ervoor het viiplus professionele team de inklaring altijd vlot is. Zij verstrekken een nauwkeurige classificatie van de bronsring, behandelen al administratie, hebben wij de zelfsmerende bronsringen ontvangen. Zij kijken goed uitgevoerd en de hoogte - kwaliteit.
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD
  Valerie van Californië
  Wij voeren het brons gleitlager van China aan in onder incoterm FOB- Shanghai, soms door de Lucht. viiplus is een zeer goede brons gleitlager leverancier, zijn zij zeer professioneel en geduldig, nadat wij de nieuwe orde informeren, zullen zij fabrikant gleitlager op tijd bronzen en zullen ons het programma geven, en dan moeten wij enkel de bronsdelen ontvangen
 • Daisy van Duitsland
  De beste oppervlakte eindigt voor Kokerlager, strakkere concentriciteit, en de materiële uniformiteit van bronsringen. De goede leverancier van standaardduim en metrische kokerlagers en ringen van China.
Contactpersoon : Tiffany
Telefoonnummer : +86 18258386757
WhatsApp : +8618258386757

De Lagers van de grenssmering | Polytetrafluoroethylene (PTFE) & Polyoxymethylene (POM) Dragende Staal steun

Plaats van herkomst Made in China
Merknaam VIIPLUS
Certificering DIN 1494/ISO 3547
Modelnummer Het verpakte het glijden dragen
Min. bestelaantal 100 Stuk/Stukken (Min. Orde)
Prijs self-lubricating bronze bushing china factory price
Verpakking Details Standaard verpakking exporteren
Levertijd 1 ~ 2 weken
Betalingscondities TT op voorhand
Levering vermogen PTFE-Ringen Metrische Grootte, de Leveranciers van Pompringen
Productdetails
Meterial Low-Carbon Staal + Poreus Brons +Blue POM Plateren Tin of koper
Type Verpakte Struiken, Duwwasmachine, Van een flens voorzien Koker, Het smeren Grens het smeren, oilless struik
Aangepast De aangepaste componenten zijn ook beschikbaar. Kleur Zwarte, rode, gele, blauwe POM
toepassing Automobielchassis, Smeedstukmachines die, Mijn Machines, Smelten van metaal en Omhulselmachines en i grenssmering loodvrij
Grootte Aangepaste Grootte, Aangepast verzoek, Al Norm, vanaf het verzoek van de klant Met lange levensuur Slijtage-weerstand
Hoog licht

olie - gevuld bronslager

,

metrische brons van een flens voorzien kokerlagers

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Versnellingsbak en van de Lagers de Online Oplossingen van de van de Motorbal en Rol Lagers van de de Grenssmering & Ringsvervanging voor Textielmachines, Geneeskundemachines & Voedselmachines

De ring van de schachtkoker

De VIIPLUS-metaal-Polymeer Lagersstructuur van dit prelubricated Bule-ring bestaat uit sferisch gepoederd die brons op een staal steun en een polyacetal hars bule doordrongen in de oppervlakte wordt gesinterd.

 

VIIPLUS de BLAUWE gebaseerde ring van POM Coted het glijden ook dragend gelijkaardige Dx-ring, het lager van de grenssmering, sf-2 oilless lager, droog lager, POM gevoerde duidelijke droge struik. Het heeft gelijkaardige materiële structuur met DU bushing. Het verschil is de laag met met een laag bedekte POM. Wij leiden exporteur van POM Met een laag bedekte Ring, die het dragen, het lager van de grenssmering, Droog Lager in China glijden.

 

De zelfsmerende lagers met de eigenschappen van geen olie of nodig vet of slechts weinig olie of vet is nodig tijdens de verrichting en verder, zodat heeft het de voordelen op de toepassingen aan het mechanisme zoals de Textielmachines, Geneeskundemachines, Voedselmachines, Drank het Ophopen Machines met kritiek vereiste bij het schoonmaken en milieuvoorwaarden.

 

De structurele kenmerken


VIIPLUS de smeringsmaterialen van de metaal kunnen de samengestelde grens voor hoogte - het substraat van het kwaliteits lage koolstofstaal, het sinterende poeder van het laag sferische poreuze koper, koperoppervlakte met gewijzigde polyformaldehyde (POM) of poly (het keton van de etherether) (GLUUR) van slijtvaste smerende materialen als het dragen van laag, de regels van de holte van de oppervlakteolie niet alleen vet opslaan, en kunnen effectief begraven buiten de invasie van stof, de levensduur verbeteren van het dragen. Dit materiaal heeft uitstekende mechanische lagercapaciteit. De middenlaag van het koperpoeder kan niet alleen de hitte overbrengen in het lopende proces van het lager op tijd wordt geproduceerd, maar ook de sterkte plakkend tussen de plastic laag en het substraat verbeteren die. Het oppervlakte slijtvaste materiële die ontwerp op POM wordt gebaseerd of GLUURT is geschikt voor vetsmering. De lageroppervlakte wordt regelmatig geschikt met oliegaten voor het opslaan van vet om de optimale distributie van smeermiddel op de gehele lageroppervlakte te verzekeren.
De producttoepassing
De producten worden wijd binnen gebruikt
Auto-industrie: pedaalassemblage, de koker van de saldoschacht, rembuigtang, de sturende koker van de speldschacht en de koker van de de plaatschacht van de vrachtwagenstaart;
Logistiekmachines: vrachtwagen, kraan, vrachtwagenkraan, bosmachines, verpakkende machines, enz. En hydraulische motoren, hydraulische cilinders, pneumatische componenten, landbouwmachines, enz.
In praktische toepassing, kunnen de verschillende het vullen materialen in de plastic oppervlaktelaag POM/PEEK volgens verschillende exploitatievoorwaarden en milieu-eisen worden toegevoegd

 

Polytetrafluoroethylene (PTFE) & Polyoxymethylene (POM) Dragende Staal steun

 

Garlock Du Bushings Boundary Smerende loodvrije de machines sf-2L blauwe POM Struiken van het Lagersvoedsel | Vsb-20

 

Gedetailleerde informatie

 

Is het loodvrije lager van de grenssmering beter op basis van vsb-20. Met lage wrijvingcoëfficiënt, goede slijtageweerstand en lange levensduur, kunnen de producten voor hogere milieu-eisen zoals voedselmachines worden gebruikt omdat het product geen lood bevat.

 

Het staal + bronst Poeder + POM-blauw (DX)

 

Zelfsmerende Bronsringen

Typische Toepassingen


Over het algemeen voor droog-in werking stelt toepassingen, schokbrekers, hydraulische toepassingen, pneumatische cilinders, medisch materiaal, textielmachines, landbouwtoepassingen, evenals in de bureausector, enz.
 

KenmerkenVsb-20 de dragende Hoogte van de grenssmering - de Fabrikant van de kwaliteitsdx Ring POM Bush China
· marginaal gesmeerde ringen voor vet of olie gesmeerde toepassingen
· De standaarddelen bevatten vetparagrafen in de het glijden laag; duidelijke het glijden laag beschikbaar door verzoek
· Optimale prestaties onder vrij hoge ladingen en lage snelheden
· Geschikt voor lineaire, oscillerende en roterende bewegingen
· Brede waaier van delen beschikbaar bij voorraad
 
Geschikt het roteren en oscillerende beweging, minder onderhoudsvereisten toe te schrijven aan de lange re-smeringsintervallen, lagere slijtage, lagere gevoeligheid aan randlading, geen absorptie van water en daarom geen het zwellen, goed bevochtigingsgedrag, goede weerstand tegen schokladingen.


Strusture

1. POM-dikte 0.30~0.50 mm. Het verstrekt hoge wearresistance en de lage wrijving zelfs met slechts miniem oflubricant volume wordt geleverd, draagt deze lageroppervlakte een patroon van cirkelparagrafen die met vet bij de assemblage van het lager zouden moeten worden gevuld.
2. Gesinterde dikte 0.200.35mm van het bronspoeder. Een speciale samenstelling van gepoederd koper wordt thermaal gesmolten aan de staal steun. Deze contactlaag doet dienst als anker voor de PTFE-laag en leidt de thermische opeenhoping vanaf de lageroppervlakten.
3. Low-carbon staal. Plaatsend de stichting van de ringen, verstrekt de staalrug uitzonderlijke stabiliteit, de kenmerken van de last en hittedissipatie.

 

Technische Gegevens
Structuur en Samenstelling

 

· Metaal-polymeer Samengesteld Ringsmateriaal
· Staalrug + Poreuze Bronssinter +POM met Smeringsparagrafen

 

De Lagers van de grenssmering | Polytetrafluoroethylene (PTFE) & Polyoxymethylene (POM) Dragende Staal steun 1

Het glijden laag POM
met of zonder
smeermiddelparagrafen
voor het machinaal bewerken
Poreus Brons
Sinter
Staalrug
 

 

 

Maximumladings dragende druk

70N/mm ²

Coëfficiënt van frictionμ

0.04~0.20

Temperatuurwaaier

-40℃~130℃

Toelaatbare maximumpv waarde

25N/mm ²·m/s

Maximum het glijden snelheid

5m/s

 

Beschikbaarheid

 

Dragende vormen beschikbaar in standaardafmetingen
· Cilindrische struiken
· Duwwasmachines
· Glijdende platen
 
De metrische lagers en de keizerringen maakten aan orde: de standaardringsvormen in speciale afmetingen, helft-ringen, speciale die vormen door te stempelen worden verkregen, lagers met de plaatsbepaling van inkepingen, smeermiddelgaten en machinaal bewerkte groeven, pasten ringsontwerpen aan
 

Voorraadgrootte voor Zelfsmerende Lagers
 
BEGIN UW
PROJECTWITH EEN TOEPASSINGSingenieur 


Duidelijke Lagers & Zelfsmerende Ringen | VIIPLUS oppervlaktetechniek|Dragende Technologie

Ringen, Gesmeerde Lagers, Samengestelde Lagers, Metaallagers, Compressorlagers, metaal-Polymeer, Gloeidraadwond, Duidelijke Lagers, Flenslagers, Polymeerlagers, Flensringen, Pomplagers, Van een flens voorzien Struiken, Duwplaten, Industriële Lagers
 

Pom het Met een laag bedekte Dragen, metaal-Polymeer Samengesteld Lager, In het groot Vervaardiging,

 
bimetaalbronsring