China brons gleitlager fabrikant

Brons Gesteunde Ring, Brons met PTFE - Metrisch Lager voor Brug

Productdetails:
Plaats van herkomst: Brons Dragende Fabrikanten
Merknaam: gleitlagerbuchsen
Certificering: similar GGB Standard
Modelnummer: Metaal-polymeer Brons Gesteund PTFE Duidelijk Lager
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: Standaardgrootte die Geen Minimumordehoeveelheid ringen
Prijs: Bushings High Quality Price Ratio B2B
Verpakking Details: De uitvoerkarton; Houten geval; Houten pallet.
Levertijd: 2~4 weken
Betalingscondities: T/T, L/C, Western Union,
Levering vermogen: Koop online Bronsringen
Contact nu

Gedetailleerde informatie

Meterial: Gesteund brons, Brons, PTFE Plateren: Tin of koper
Kwaliteit: gleitlagerbuchsen Grootte: Std.&Non-norm. Aangepaste grootte
Toepassing: Metallurgiemachine en Gietende Machines, Opeenvolgende Gietende Machines, Begraafplaatsmachines, Spi Type: Verpakte Struiken, Van een flens voorzien Lager, Duwwasmachine

Productomschrijving

Het kopen Verzoek van Van een flens voorzien Bronsringen in de hydro-elektrische elektrische centrale, de Van een flens voorzien Grootte van Bronsringen, Buitendiameter mm binnen de lengte mm van diametermm. 

Hoge Gleitlagerbuchsen - de kwaliteit, Verpakt Metaalbrons Gevoerde (onderhoud-vrije) op bestelling gemaakt steunde van de brugring PTFE van China. Sf-1B goedkope prices.self smeerde duidelijke die struiken of voorzag lagers, duwwasmachine en strook, brons met gesinterde die bronslaag wordt gesteund van een flens met PTFE wordt gevuld

Droge glijdende ringen met metrische afmetingen van drievoudig-laagptfe samenstelling 
materiaal
Geschikt voor langzame rotatie en oscillerende bewegingen onder radiale lading en
onderhoud-vrije verrichting. Geen vereiste smering. Verzoek om een citaat

 

Sf-1B het bronslager is van hoge veiligheidsfactor, is het in het bijzonder kostuum voor arbeidsvoorwaarde ofhigh temperatuur en waar geen olieblik wordt toegevoegd of wherethe machine moet opeenvolgend voor oud werken. De ring wordt wijd gebruikt in de industrie van de staalmetallurgie met inbegrip van glijdende manieren van opeenvolgende gietende machines, cement het voegen pompen en spiraalsgewijs bewegende transportbanden voor cement. Het kan ook in een staalhuisvesting en het werk als assemblage worden gedrukt; het kan ook als flenstype worden gemaakt dat zich zowel in radiale als asrichtingen kan bewegen.

De slijtageplaat van materiaal sf-IB wordt gemaakt kan in glijdend deel van brug worden gebruikt die underprop. Het kan zich druk van 130N/mm2 bevinden als wij een dikkere slijtagelaag gebruiken en kan substituut van zuivere PTFE-plaat zijn.

Ladingscapaciteit 140N/mm ² Wrijving Coef 0.04~0.20
Temperatuur -195℃~280℃ PV (droge) grens 3.8N/mm ²·m/s
Maximum snelheid 3m/s PV grens (olie) 50N/mm ²·m/s


Gesteund brons, Brons met PTFE-Reeks - Metrische Ringen
De Reeks van de bronsring is bijzonder aangewezen voor milieu op hoge temperatuur waar geen olie efficiënt is en de machine moet onder opeenvolgende langdurige arbeidsvoorwaarde zijn.
De Reeks van de bronsptfe Ring wordt vaak gebruikt in de industrieën van de staalmetallurgie in toepassingen zoals struiken voor rolgroeven van opeenvolgende gietende machines, cement het voegen pompen, en schroeftransportbanden voor cement. Zij kunnen ook in staalhuisvesting worden samengesteld of in van een flens voorzien struiken worden vervaardigd die zich zowel in radiale als in asrichtingen kunnen bewegen.
– Rechte Ringen
– Van een flens voorzien Ringen
– De Ringen van de duwwasmachine
– Strookringen
de ringengebruik van het flensbrons in de hydro-elektrische elektrische centrale
 
De op koper-gebaseerde Samengestelde Droge Lagers van brons gleitlager non-oil gesmeerde lagers | Vsb-11
 
Dit product is tinbrons gebaseerd die poeder binnen en PTFE met anti-hoog-temperatuurmateriaal is opgedoken en wordt gevuld. Het is zeer veilig en speciaal gebruikt in de plaats kan niet voor reparatie ophouden en kan geen olie wegens op hoge temperatuur toevoegen.
Dit product is wijd gebruikt in diverse mechanische glijdende delen, zoals drukmachine, lift, textielmachine, tabaksmachine, geschiktheidsmachine, hydraulische transportband, micro-motor, van de solenoïdeklep, automobiele en landbouw en bosbouwmachines.
 
Het Rolling lager is een soort het rollen het dragen, dat op hoogte - kwaliteit koudgewalste staalplaat met poreus sferisch bronspoeder in het midden gebaseerd en gesinterd, en dan gesinterd en, en gerold is met een mengsel van PTFE vezel op de oppervlakte van poreus sferisch bronspoeder.
Dit product heeft de kenmerken van kleine wrijvingcoëfficiënt, schuringsweerstand, goede corrosieweerstand en zelfsmering. Het gebruiken van dit product kan de kosten drukken, het mechanische volume verminderen, het fenomeen vermijden van schacht het bijten en het mechanische lawaai en andere kenmerken verminderen.

Zes factoren hadden op het dragen van het leven betrekking:

  • (1) [N/mm2] Lading P

  • De grotere ladingen en de dragende levensduur zijn kort; de ladingsschommeling is grotere, grotere invloed bij het dragen van leven, die kortere levensverwachting het dragen; of, in elk geval, de maximumlading niet kan zijn meer dan de theoretische maximum toelaatbare waarde van de lading. De lading is gelijk aan de daadwerkelijke werkende die lading door het gebied van het lager wordt verdeeld, is de formule P=F/(D*B).

  • (2) verzend [V en PV van m/s]

  • Het beroepsleven van het lager hangt van de PV waarde af, d.w.z., de daadwerkelijke lading [N/mm2] P en het glijdende snelheids [m/s] V product, kleiner de PV waarde, langer het dragende leven.

  • (3) [oC] T

  • Het dragende leven hangt ook van het gebruik van de dragende temperatuur, zo in het ontwerp en de selectie van de relevante delen van de kenmerken van de hittedissipatie af.

  • (4) oppervlakteruwheid van het malen van delen

  • De ruwheid van de contactoppervlakte van de delen van het lager en het lager van het lager zou tussen Ra0.2~Ra0.8 moeten zijn, en het lager kan niet tijdens assemblage en gebruik scherp zijn.

  • (5) de delen van het oppervlaktemateriaal van het malen, het malen de ruwe graad van de delenoppervlakte is een factor die de levensduur van de schachtkoker beïnvloeden, over het algemeen een bereik van oppervlaktevereisten minder dan of gelijk aan 0,4 m-Ka.

  • (6) andere factoren zoals het ontwerp van de dragende zetel, de smeringsvoorwaarde, etc….

Brons Gesteunde Ring, Brons met PTFE - Metrisch Lager voor Brug

STRUSTURE

 

1. PTFE/fibre verstrekt mengseldikte 0.01~0.03mm, een uitstekende eerste overdrachtfilm, die effectief de het koppelen oppervlakten die van de lagerassemblage met een laag bedekt, een oxydetype stevige smeermiddelfilm vormen.
2. Gesinterde dikte 0.200.35mm van het bronspoeder, verstrekt max. warmtegeleidingsvermogen vanaf de lageroppervlakte, dient ook als reservoir voor het PTFE/Fibre-mengsel.
3. Brons de steun, verstrekt hoge lastcapaciteit, uitzonderlijk uitstekende hittedissipatie en zeer goede corrosieweerstand.

TECHNISCHE GEGEVENS

· Metaal-polymeer Samengesteld Materiaal
· Bronsrug + Poreuze Bronssinter +
· PTFE + Lood

MICROSECTION

Brons Gesteunde Ring, Brons met PTFE - Metrisch Lager voor Brug

Het glijden laag PTFE
+ Lood
 
Poreuze Bronssinter
 
Brons Steun
 

 
 
 Afhankelijk van exploitatievoorwaarden

engine bearings, bushes and Thrust washer manufacturing

Max. lading

Statisch

250N/mm2

Dynamisch

140N/mm2

Max. snelheid

Droog

2m/s

Smering

>2m/s

Max. (Droog) PV

Van korte duur

3.6N/mm2*·m/s

Ononderbroken

1.8N/mm2*·m/s

Temperaturen.

-195℃~+2800℃

Wrijvingcoëfficiënt

0.03~0.20

Warmtegeleidingsvermogen

70W (m·k) - 1

Coëfficiënt van thermische uitbreiding

17*10-6k-1

 

BESCHIKBAARHEID

 

Dragende vormen beschikbaar in standaardafmetingen
· Cilindrische struiken
· Van een flens voorzien struiken
· Glijdende platen
 
De dragende vormen maakten aan orde: de standaardvormen in speciale afmetingen, duwwasmachines, voorzagen duwwasmachines, helft-lagers, speciale die vormen door het stempelen of diepe tekening, de aangepaste GROOTTE van lager designsCUSTOMER RINGEN worden verkregen van een flens 

Krijg een Snel Citaat

Wij zijn gelukkig om u te dienen

tiffany@viiplus.com

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn