China brons gleitlager fabrikant

Van een flens voorzien Struiken & Ringsgrootte | Roestvrij staal INOX met Met een laag bedekte PTFE

Productdetails:
Plaats van herkomst: De Fabrikant van de klepring
Merknaam: Straight Sleeve Bore Bushings
Certificering: wrapped bushing, Bronze Steel self-lubricatging bushing, DIN 1494 / ISO 3547, Low-maintenance
Modelnummer: de Toepassingen van de kokerring omvatten kleppen, commerciële brandsprenkelinstallaties, mixers, mi
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 100 Stuk/Stukken (Min. Orde)
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Standaard verpakking exporteren
Levertijd: 1 ~ 2 weken
Betalingscondities: TT op voorhand
Levering vermogen: Van de de Ringenschacht van het klep Gespleten Staal de Lagersleveranciers
Contact nu

Gedetailleerde informatie

Meterial: Kartonstaal, Brons, PTFE Plateren: Tin of koper
Kenmerk: Laag-onderhoud en onderhoud-vrije duidelijke lagers Type: struiken, kraagstruiken, wasmachines, stroken of speciale ontwerpen
Grootte: standaard beschikbare grootte Kwaliteit: OEM
Haven: Shanghai Toepassing: Luchtcompressor
Hoog licht:

oil impregnated bushings

,

teflon sleeve bearing

Productomschrijving

Zelfsmerende Duidelijke Ring

De samengestelde ptfe of pom ringenlagers in metaalhuisvesting is uitstekende toe te schrijven aan het hoog materiële zelfsmerende en gesteunde metaalstaal. De brons gesteunde lagers zijn adequaat in de meeste gevallen voor samengestelde lagers. In het algemeen die kunnen de samengestelde ptfe of pom ringenlagers direct in huisvesting worden opgezet voor bronslagers wordt ontworpen. Het lager zal door een bedrag gelijk aan de maatregel van interferentie met de huisvesting dichterbij komen. Nabij dit moet worden overwogen wanneer het berekenen van geïnstalleerd droeg en het corresponderen van schachtdiameter.

 

Gewijzigd GLUUR met zelfsmerende additieven voor toepassingen waar chemische producten waar de chemische producten kunnen worden gebruikt. Uitstekende slijtage in zowel natte of droge toepassingen. Beschikbaar met een bronssubstraat voor gebruik als chemische pomp of klepringen. De extra dikke voering staat voor lichte wijzigingen voor schachtverkeerde opstelling toe.

 

De ringsklep is een controleklep met een standaardringshuisvesting. De ring is aanpasbaar aan vele soorten de toepassingen van de de dienstklep. Koop online vandaag! Een waaier van struiken en duwwasmachine nu beschikbaar in metrisch en keizer. Bezoek ons voor al uw lager en van het lager verwante product behoeften. https://www.viiplus.com

 

Onze fabriek is professionele kleppenringen vervaardigend Duikersklep, Kogelklepringen, het Zelfsmerende Lager van de Voorraadcontrole, Vleugelklep Bushes.Choose van onze selectie van kokerringen, met inbegrip van duidelijke MET EEN LAAG BEDEKTE lagers PTFE/POM/PEEK, schachtushings, en meer. In van de voorraadgrootte en klep ringen voor verkoop online.

 

VIIPLUS GEMAAKT AAN het Staalmetaal van CHINA van de ORDEvorm met PTFE is de Voering een merkgebonden zelfsmerend dragend materiaal van geweven die polytetrafluoroethylene (PTFE) vezels op een stijve steun worden toegepast. Ook beschikbaar is onze innovatieve stof-vrije steun met speciale lage wrijvingdeklaag. De zelfsmerende lagers zijn beschikbaar met verschillende metaal steun in een grote verscheidenheid van standaardconfiguraties, evenals een bijna onbeperkte waaier van speciale grootte en configuraties. De roestvrij staal (PTFE) lagers en de glijdende bewegingsstroken bieden hoge samenpersende sterkte, weerstand op hoge temperatuur aan, en hebben uitstekende chemische weerstand.

 

De lagers van de KLEPring zijn volledig zelfsmerend, vrij onderhoud en normaal in werking gestelde droog. Nochtans, kunnen zij ook worden gebruikt waar de smerende of andere vloeistoffen aanwezig zijn.

 

Toepassing

 

De zelfsmerende lagers worden typisch gebruikt in hoge ladingstoepassingen, met inbegrip van kleppen, hydromachtsmateriaal, heftoestel, hydraulische pompen en hebben een lange bewezen geschiedenis van het verstrekken van opmerkelijke prestaties in extreme toepassingen van Ariane raketten aan diepzeekleppen.
 

De Kokerstruiken van grens Smerende Ringen Klepring

VIIPLUS het zelfsmerende Lagersmateriaal verstrekt high-end het gieten aan onze klepafdelingen met inbegrip van materialen zoals (lage temperatuur) de Ringspom Struiken van het koolstofstaal roestvrije staal PTFE en hoge het staallagers van de bronslegering. Alle analyses betreffende de vorm en patroonontwerpen worden uitgevoerd in ons eigen gebouw om een constante afgietselniveau en een kwaliteit te waarborgen.

De structurele kenmerken


VIIPLUS metaal samengestelde zelfsmerende materialen voor hoogte - heeft het substraat van het kwaliteits lage koolstofstaal, het sinteren de poreuze sferische laag van het koperpoeder, de oppervlakte van koper voorrang aan met de slijtvaste smerende materialen van PTFE aangezien de dragende laag, het materiaal uitstekende mechanische lagercapaciteit die heeft, kan de middenlaag van het koperpoeder niet alleen de hitte overbrengen door het lager tijdens verrichting op tijd wordt geproduceerd, maar ook verhoogde de sterkte van de combinatie van de plastic laag en substrate.PTFE wordt ontworpen voor volledige droge wrijving en een verscheidenheid van materialen worden ontwikkeld voor smering, leveren de wrijvingcoëfficiënt en de het metaalsamenstelling van durability.VIIPLUS PTFE de beste prestaties over de breedste waaier van ladingen, snelheden en temperaturen met of zonder externe smering.


De producttoepassing


Landbouwmachines: de tractoren, maaidorsers, gewassenspuitbussen, bulldozers, nivelleermachine, enz.
Auto-industrie: stuurbekrachtigingpomp, de duwpakking van het leidingstoestel, schijfrem, schokbreker, deurscharnier, wisser, stoelhoorn, luchtklep en solenoïdeklep;
Bureau en kantoormachines: kopieerapparaat, faxapparaat, printer, postbewerker, enz.
Hydraulische componenten en kleppen: toestelpomp, duikerspomp, vinpomp, kogelklep, vleugelklep, cilinder, cilinder en andere hydraulische componenten;
Huistoestellen: ijskasten, airconditioners, stofzuigers, naaimachines, schoonmakende machines, magnetronnen en geschiktheidsmateriaal, enz.
En andere logistiekmachines, verpakkende machines, textielmachines, havenmachines, mijnmachines en bosmachines etc.
In daadwerkelijk gebruik, volgens het verschillende milieu, de arbeidsvoorwaarden en de milieubeschermingseisen, kan low-carbon staalplaat in koperplaat of roestvrij staalplaat worden veranderd, kan de binnenoppervlakte van de plastic laag PTFE-lood of loodvrije materialen kiezen en andere polymeervuller, de verschijning kan tin of verkoperen zijn.

Du Sf-1 Boccole Struiken & Struiken | Ring van het Viiplus de Dragende Roestvrije staal met PTFE

Beschrijving

VIIPLUS de struiken worden geproduceerd in een lichtgewicht, compact materiaal met minimummassa, die schachtassemblage vereenvoudigen. Kenmerkend chemische weerstand op hoog niveau, kunnen de schachten met materialen worden behandeld of worden geplateerd bestand tegen chemisch agressieve vloeistoffen, gas of vaste lichamen, door de toepassing van een extra galvanische laag. Dit type van struik vereist geen smering en zijn werkende temperatuur is tussen -195°C en +280°C.

 

Gerolde Droge Glijdende Lagers (PTFE)


Staal + Bronspoeder + PTFE/Fibre (DU)

Kenmerken


Vsb-10 zelfsmerende Multilayer Samengestelde Ring

  •  Ringsmateriaal geschikt voor gesmeerde toepassingen

  •  de zelfsmerende ringen bieden zeer goede slijtage en lage wrijvingprestaties over een brede waaier van ladingen, snelheden en temperaturen in droge lopende voorwaarden aan

  •  Antifrictielager geschikt voor lineaire, oscillerende en roterende bewegingen

  • Aangezien zij olie en geen water absorberen, hebben de struiken een lage uitbreiding en een hoog geleidingsvermogentarief, evenals een goede thermische stabiliteit. Voorts door dit type van struik te gebruiken, worden de trillingen, het lawaai en de verontreiniging beduidend verminderd.

Het materiaal wordt ontworpen om zonder supplementaire smering te werken en zal uitstekend uitvoeren wanneer de smering aanwezig is. De lage wrijving, het lage slijtagetarief, de goede het glijden kenmerken en de zeer lage absorptie zijn enkelen van de eigenschappen van dit materiaal. Vsb-10 zullen de ringen roterende, lineaire en oscillerende motie steunen.
 

Strusture


1. PTFE/Fibre mengseldikte 0.01~0.03mm. Het is de contactoppervlakte voor de roterende schacht. De notulen partides van de PTFE-laag en het gesinterde bronsmateriaal combineren om tot een stevige smeermiddelfilm te leiden, die de schacht met een laag bedekt.
 
2. Gesinterde dikte 0.20*0.35mm, de speciale samenstelling van het bronspoeder van A wordt van gepoederd koper thermaal gesmolten aan de staal steun. Deze contactlaag doet dienst als anker voor de PTFE-laag en leidt de thermische opeenhoping vanaf de lageroppervlakten.


3. Low-carbon staal steun. Plaatsend de stichting van de ringen, verstrekt de staalrug uitzonderlijke stabiliteit, de kenmerken van de last en hittedissipatie.

 

Technische Gegevens


Koolstofstaal + Koperpoeder + (PTFE + Pb + Vuller) 


Structuur en Samenstelling

  • Metaal-polymeer Samengesteld Zelfsmerend Ringsmateriaal

  • Staalrug + Poreuze Bronssinter +

  • PTFE + Lood

Microsection

Van een flens voorzien Struiken & Ringsgrootte |  Roestvrij staal INOX met Met een laag bedekte PTFE 1

Het glijden laag
PTFE + Lood
 
Poreuze Bronssinter
Staal Steun
 

 

WERKENDE PRESTATIES

Droog

Zeer Goed

Gesmeerde olie

Goed

Gesmeerd vet

Eerlijk

Gesmeerd water

Eerlijk

Gesmeerde procesvloeistof

Eerlijk

* Afhankelijk van Exploitatievoorwaarden

Max. lading

Statisch

250N/mm2

Dynamisch

140N/mm2

Max. snelheid

Droog

2m/s

Smering

>2m/s

Max. (Droog) PV

Van korte duur

3.6N/mm2*·m/s

Ononderbroken

1.8N/mm2*·m/s

Temperaturen.

-195℃~+280℃

Wrijvingcoëfficiënt

0.03~0.20

Warmtegeleidingsvermogen

42W (m·k) - 1

Coëfficiënt van thermische uitbreiding

11*10-6k-1

 

Beschikbaarheid

Dragende vormen beschikbaar in standaardafmetingenKlepring
· Cilindrische struiken
· Van een flens voorzien struiken
· Duwwasmachines
· Van een flens voorzien wasmachines
· Glijdende platen

De duidelijke lagers zijn beschikbaar als struiken, kraagstruiken, wasmachines, stroken of speciale ontwerpen.


De metrische lagers en de keizerringen maakten aan orde: de standaardringsvormen in speciale afmetingen, helft-ringen, speciale die vormen door het stempelen of diepe tekening worden verkregen, pasten ringsontwerpen aan

 

Typische Toepassingen


viiplus wordt 10 struiken gebruikt in diverse toepassingen, bijvoorbeeld:
* hydraulische voertuigen;
* auto's;
* motorfietsen;
* landbouwmachines;
* textielmachines;
* drukmachines;
* gymnastiekmateriaal en meer; enz.

 

BEGIN UW PROJECTWITH een Toepassingsingenieur 

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn