China brons gleitlager fabrikant

Van het de Hoge druktoestel van Viiplus Zelfsmerende Lagers de Vin & de Duikerspompringen

Productdetails:
Plaats van herkomst: De Fabrikant van de klepring
Merknaam: Straight Sleeve Bore Bushings
Certificering: wrapped bushing, Bronze Steel self-lubricatging bushing, DIN 1494 / ISO 3547, Low-maintenance
Modelnummer: de Toepassingen van de kokerring omvatten kleppen, commerciële brandsprenkelinstallaties, mixers, mi
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 100 Stuk/Stukken (Min. Orde)
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Standaard verpakking exporteren
Levertijd: 1 ~ 2 weken
Betalingscondities: TT op voorhand
Levering vermogen: Van de de Ringenschacht van het klep Gespleten Staal de Lagersleveranciers
Contact nu

Gedetailleerde informatie

Meterial: Kartonstaal, Brons, PTFE-STROKEN Plateren: Tin of koper
Type: Blad, het Ringen Speciaal gebruik: Staalplaat met hoge weerstand
Eigenschappen:: Slijtage, Droge, Lage Weerstand Toepassing: Het lager van het graafwerktuig grote en kleine wapen, chassis het lopen mechanisme, de hydraulische
Hoog licht:

teflon sleeve bearing

,

valve bearing

Productomschrijving

Hydraulische de Lagersfabrikanten van het cilinderbrons op bestelling gemaakt van China.

De Ringendelen & Toebehoren van de cilinderkoker voor Hydraulische Cilinders, Hydraulische Cilinders die, Hydraulica het Dragen voor verkoop glijden. Volg hieronder de verbinding om onze nieuwe brochure te bekijken schetsend de lagers van de bronsring die in de componenten van China worden gemaakt die in de hydraulische industrie worden gebruikt: www.bronzegleitlager.com

Hydraulische Cilinderring | VIIPLUS zelfsmerende Lagers Online Verkoop

Hydraulische componenten
Het bedrijf heeft metaal en plastic zelfsmerende rollende lagers geschikt voor hoge lading en hoge snelheid op de voorwaarde van vloeibare smering ontwikkeld, dat wijd in toestelpomp, duikerspomp, vinpomp, compressor, cilinder en andere industrieën worden gebruikt. Oilless die zelfsmerend lager voor het toestelpomp van de hoge drukpomp & van de vinpomp ringen ringen.

zelf-gesmeerde lagers

 

Hydraulische de pomp van de cilinderolie Ringen & het Dragen

Alle hydraulische regelingen zullen volledig van pomp, controle-kleppen, slangen, cilinders en montage worden voorzien.

 

VIIPLUS ontwikkelde schokbestendige, stof-bestand, met hoge weerstand zelfsmerende lagers, niet alleen los het probleem van smering op, maar ook verminder het lawaai om de levensduur, vooral in de ruwe mijn, gebiedsmateriaal uit te breiden; Zoals de hydraulische pomp van de cilinderolie en het lager van het graafwerktuig grote en kleine wapen.

 

BOUWmachines – het HYDRAULISCHE CILINDERS Ringen is een ringskoker voor het beschermen van effect. In het ministerie van hydraulische speciale non-oil voering zal de verrichting van de uitrustingshoge snelheid, na langdurig van verrichting slijtage verergeren, als het gat en het hiaat tussen de schacht lager zijn dan de minimumnorm vervangen delen, zo de huidige schachtkoker of de ring eerst met lage hardheid en de hoge gegevens van de slijtageweerstand zou moeten zijn.

 

VIIPLUS is een leverancier enkele kleppenringen en van pomp zelfsmerende lagers reparatieproducten. Wij verstrekken materiaal aan een verscheidenheid van Proces en de Industriële Industrieën in China.


Gediende de industrieën omvatten Alternatieve Brandstoffen, Drank & Voedsel, Cement, Chemisch product, Cryogenics, Ontzilting, Textiel, Vervoer, Water/Waterzuiveringsinstallatie en diverse OEM. VIIPLUS verstrekt gespecialiseerde techniek, ontwerp, productie en ondersteunende diensten voor zelfsmerende lagersoplossingen.

 

Ons ervaren team van ingenieurs en deskundige vaklieden levert constant superieure producten, die aan de klantenvereisten van aliisoorten voldoen de industrie. Wij streven ernaar om onze verwachtingen van het klantenprogramma te ontmoeten of te overschrijden door onze ringenproducten en diensten op tijd constant te leveren. De Lagers metaal-Polymeer van de hoge drukpomp Zelfsmerende Lage Wrijving Duidelijke Lagers vsb-40 Gespleten dragende struik, kokerlager, van een flens voorzien ring, van Dp4 Bush & Dp4-Lager, Gevoerde Vezels en PTFE, Staal Steun.

 

Hydraulische cilinder Zelfsmerende lagers & ringen

De niveaubeweging wordt gerealiseerd door de samenwerking van olievat, handspaak en synchroniseur.

 

De hydraulische cilinder is de hydraulische energie in mechanische energie, doet lineaire het vergelden beweging (of schommelingsbeweging) van hydraulische actuator. Hoge drukmoeheid en schokbestendig oilless lager. De hoge drukpomp moet hoge druk verstrekken de roterende bespuitende dunne modder met het materiaal van de hoogspanningsmacht, dat in bouw, de versterkingsversterking wordt gebruikt van het wegballastbed, ook voor steenkool van de de straal de bijgestane rots van het hoge drukwater, downhole hydraulische steun voor de vloeistof, het verankeren met het hydraulische van de het ankerstaaf van het uitbreidingsmetaal water van de de pomphoge druk, het ondergrondse grote pijpbaggermachine desilting schoonmaken, enz. kan worden gebruikt.

Is de speciale de Zelfsmerings dragende reeks van de toestelpomp, Toestelpomp afhankelijk van de pompcilinder en het inschakelen van toestel dat door de verandering in het werk volume en beweging aan vervoer vloeibare of onder druk gezette roterende pomp wordt gevormd.

 

Speciaal olievrij zelfsmerend lager voor vinpomp

De vinpomp, is de vin van de rotortank en pompshell (statorring) het contact, zal geïnhaleerde vloeistof van de olie zijdruk aan de oliekant van de pomp zijn

 

Het zelfsmerende lager van de duikerspomp

De duikerspomp is een belangrijk apparaat van hydraulisch systeem. Het baseert zich op de het vergelden beweging van de duiker in het cilinderblok, zodat het volume van de verzegelde werkende kamer verandert om olieabsorptie en oliedruk te bereiken. De duikerspomp heeft de voordelen van hoge geschatte druk, compacte structuur, hoog rendement en geschikte stroomregelgeving. De duikerspomp wordt wijd gebruikt in hoge druk, moeten de grote stroom en de stroom aangepaste gelegenheden, zoals hydraulische machines, bouwmachines en schepen zijn.

 

De ringen van de cilinderkoker

Een cilindrisch metaaldeel dat heen en weer de zuiger in een rechte lijn binnen een cilinder leidt. Lucht in de motorcilinder door de uitbreiding van hitte in mechanische energie; Het gas wordt samengeperst door de zuiger in de compressorcilinder om druk te verhogen.

 

Gedetailleerde Informatie

Sf-1d hydraulisch speciaal lager. Is op basis van SF, 1 p dat met de oliecilinder wordt gecombineerd en het het werk principe van de schokbreker en ontwerpen een nieuw type van materiaal, op de voorwaarde van geen olie slijtage-verzet tegenzich, naast het product heeft de voordelen van SF, 1 D, vooral geschikt om frequente gelegenheden grote zijkracht te vergelden. Zijn prestaties zijn gelijkaardig aan dat van DP4, die sf-1p-geleidelijk aan producten vervangt, die in automobiel, motorfietsschokbrekers en diverse hydraulische cilinders kunnen worden gebruikt. 


De zelfsmerende ring van de het toestelpomp van het Lagers Hydraulische systeem | Vsb-40
auto van het de leidingssysteem van transmissiedelen automobiele de flens bushingand lagers voor verkoop
 

De aanbiedings goede slijtage van vsb-40 lage de wrijvingringen van DP4 en lage wrijvingprestaties over een brede waaier van ladingen, snelheden en temperaturen in droge lopende voorwaarden


· Zeer goede prestaties in gesmeerde toepassingen
· Goede prestaties in ingevette toepassingen
· Geschikt voor lineaire, oscillerende en roterende bewegingen


Geschikt voor het droge lopen, lage coëfficiënt van wrijving, lagere slijtage, goede het glijden kenmerken, kan de gecreeerde overdrachtfilm de het koppelen metaaloppervlakten beschermen, geschikt om te roteren en oscillerende beweging, hoge chemische weerstand, lage absorptie van water en het zwellen. Vsv-40 verbeterden de wrijving en veel goede slijtageweerstand over gemeenschappelijke waaier csb-10 onder gesmeerde verrichting.

 

STRUCTUUR & SAMENSTELLING

1. PTFE/Polymer dikte 0.01~0.03mm van het vezelsmengsel. De loodvrije dragende laag verstrekt een uitstekende eerste overdrachtfilm, die effectief de het koppelen oppervlakten die van de lagerassemblage met een laag bedekt, een oxydetype stevige smeermiddelfilm vormen.


2. Gesinterde dikte 0.200.35mm van het bronspoeder, verstrekt max. warmtegeleidingsvermogen vanaf de lageroppervlakte, dient ook als reservoir voor het PTFE-mengsel.


3. Staal de steun, verstrekt hoge lastcapaciteit, uitstekende hittedissipatie.


4. Het koper/Vertinningsdikte 0.002mm, verstrekken goede corrosieweerstand.


5. Staal + Bronspoeder + PTFE/Fibre (DP4)

 

 

· Metaal-polymeer Samengesteld Ringsmateriaal
· Staalrug + Poreuze Bronssinter +
· PTFE + Vullers

 

Van het de Hoge druktoestel van Viiplus Zelfsmerende Lagers de Vin & de Duikerspompringen 1

Het glijden laag
PTFE + Vullers
Poreuze Bronssinter
Staal Steun
 

 

 

Technische Gegevens * afhankelijk van exploitatievoorwaarden

 

Max. lading

Statisch

250N/mm2

Dynamisch

140N/mm2

Max. snelheid

Droog

2m/s

Smering

>2m/s

Max. (Droog) PV

Van korte duur

3.6N/mm2*·m/s

Ononderbroken

1.8N/mm2*·m/s

PV 

Hydrodynamisch

30N/mm2*·m/s

Temperaturen.

-195℃~+280℃

Wrijvingcoëfficiënt

0.03~0.20

Warmtegeleidingsvermogen

42W (m·k) - 1

Coëfficiënt van thermische uitbreiding

11*10-6k-1

 

BESCHIKBAARHEID

Dragende vormen beschikbaar in standaardafmetingen
· Cilindrische struiken
· Van een flens voorzien struiken
· Glijdende platen
· Duwwasmachines
· Van een flens voorzien wasmachines

Gelijkaardige of Gelijkwaardige Specificatie: RINGEN ONLINE GROOTTE
 Van het de Hoge druktoestel van Viiplus Zelfsmerende Lagers de Vin & de Duikerspompringen 2Van het de Hoge druktoestel van Viiplus Zelfsmerende Lagers de Vin & de Duikerspompringen 3Van het de Hoge druktoestel van Viiplus Zelfsmerende Lagers de Vin & de Duikerspompringen 4Van het de Hoge druktoestel van Viiplus Zelfsmerende Lagers de Vin & de Duikerspompringen 5
 Metrische lagers en keizerringen die aan orde worden gemaakt: Standaardringsvormen in speciale grootte, helft-ringen, gestempelde/diepgetrokken vormen, lagers met de plaatsbepaling van inkepingen, smeermiddelgaten en groeven, aangepaste ontwerpen

 

TYPISCHE TOEPASSINGEN
Vsb-40 worden ontwikkeld voor hoge plicht, gesmeerde olie, hydraulische toepassingen… Automotivesuspensionstruts, de ring van de absorptievatengids, hydraulische cilinders, toestelpompen, motoren, worden de as en radiale zuigerpompen & motors.VSB-40 ontworpen hoofdzakelijk voor het gebruiken in de gesmeerde omstandigheden en het voert uitstekende slijtageweerstand en lage statische/dynamische shockfrictioncoëfficiënt uit.


 
Van het de Hoge druktoestel van Viiplus Zelfsmerende Lagers de Vin & de Duikerspompringen 6

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn