China brons gleitlager fabrikant

De pneumatische Ring van de Kleppenkoker | Pneumatische het Bronslager van het Klepstaal & Duwwasmachine

Productdetails:
Plaats van herkomst: De Fabrikant van de klepring
Merknaam: Straight Sleeve Bore Bushings
Certificering: wrapped bushing, Bronze Steel self-lubricatging bushing, DIN 1494 / ISO 3547, Low-maintenance
Modelnummer: de Toepassingen van de kokerring omvatten kleppen, commerciële brandsprenkelinstallaties, mixers, mi
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 100 Stuk/Stukken (Min. Orde)
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Standaard verpakking exporteren
Levertijd: 1 ~ 2 weken
Betalingscondities: TT op voorhand
Levering vermogen: Van de de Ringenschacht van het klep Gespleten Staal de Lagersleveranciers
Contact nu

Gedetailleerde informatie

Features: good fatigue strength Meterial: Kartonstaal, Brons, PTFE, roestvrij staal 304 of 316
Plateren: Tin of koper Kenmerk: Laag-onderhoud en onderhoud-vrije duidelijke lagers
Type: van een flens voorzien, halve ring, koker & ringen, wasmachine, de klep van de roestvrij staalstop, Groottenorm: DIN 1494 standaardgrootte beschikbare, Aangepaste Grootte
Kwaliteit: OEM, de ring van de de klepkoker van de klepzetel Steekproef: Beschikbaar, Vrij van standaard de tuimelschakelaarring van de grootteklep, Vrije steekproeven van d
Application: Valve,oil pump etc. used for water pump, engine, Accessories for Electric Submersible pump, PNEUMATIC Product name: Custom Precision Stellite Thin Small Bushing For Valve,SANY S valve bushing,Tungsten Carbide Sleeve,Tungsten Carbide Bushing

Productomschrijving

De pneumatische Ring van de Kleppenkoker | Pneumatisch het Bronslager van het Klepstaal & de Fabrikant van de Duwwasmachine in China

De pneumatische Klep morste PTFE-lagers – de Fabrikant van China en Exporteur van Pneumatische Kleplagers, de Pneumatische Ring van de Cilinderkoker, Pneumatische de Duwwasmachine van de Solenoïdeklep in China. Wij hebben brede waaier in Pneumatische Cilindersstruiken en Pneumatische Kleppenlagers in Klaar Voorraad wij ook snelle Levering vanaf Klanteneisen verstrekken.

VIIPLUS die aan orde van China wordt gemaakt ontwerpt en vervaardigt corrosiebestendige lagers en ringen geschikt voor strenge de kleptoepassingen van de de dienstcontrole in corrosieve chemische environments.PTFE gevoerde geperforeerde metaal gesteunde lagers, corrosiebestendige lagers en ringen, machinaal bewerkte metaal gesteunde PTFE gevoerde lagers

De pneumatische Ring van de Kleppenkoker | Pneumatische het Bronslager van het Klepstaal & Duwwasmachine

Van de de Stamring van de controleklep van de het Staalkoker van Ptfe van de de kleptuimelschakelaar Met een laag bedekte Struiken op hoge temperatuur de ring

VIIPLUS is één van klepringen & dragende vervaardiging met de geavanceerde klepinstallatie in China dat een volledige ringenproductie kan behandelen om aan de vraag en de voorwaarden van onze cliënten te voldoen. Wij leiden exporteurs van roestvrij staal 316 van de Klepkoker ring en drogen het Dragen, het glijden het dragen, het Lager van de grenssmering, Droog Lager, Bronslager, Bimetaallager, PTFE-Lager.

DIN1494 standaard samengestelde ringstolerantie en vormvereisten 

Ring & Lagers de Diensten. Beschrijving: glijdende lagers. Dit zijn de verpakte cilindrische ringen (DIN 1494). Van een technisch standpunt, is het product reeds wijd gekend en de nieuwe toepassingen worden constant geïdentificeerd om uit de hoge ladingscapaciteit, uit de zelf-gesmeerde eigenschap en uit de uitstekende verhouding voordeel te halen.

De toepassingen omvatten kleppen, commerciële brandsprenkelinstallaties, mixers, mixers, wartels, en extruders.

Alle interne zelfsmerende lagers van de klep glijden lagers, het gehele materiaal het gebruik van koolstofstaalptfe voering.

Wegens zijn superieure prestaties, wordt de wrijving op de gebieden van de wrijvingtoepassing beste materiaal, zoals kokerlager, het glijden het dragen, de de klepzetel, de verbindingen, ring van de pompslijtage, enz.
Ons ringen & dragend assortiment behandelen vele kleptypes als: poort, bol, controle, bal, vlinder, kern, onderzee, controle, veiligheidsklep & bronmateriaal. Al vermeld gamma van klepringen wordt in werking gesteld binnen de verschillende industrieën. De ringenmeerderheid wordt gebruikt in de olie & het gas, zee, chemisch, macht, kern, mijnbouw en de industrie van de luchtscheiding.

VIIPLUS kan een volledige oplossing van industriële kleppenringen van volledig traceable en binnenshuis een systeem voor kwaliteitscontrole voorzien. VIIPLUS bewezen stabiele kwaliteit, betrouwbaarheid en prestaties.

De klep hoofdzakelijk door het klep belangrijkste lichaam, het transmissiesysteem, de hydraulische druktribunes, de elektrisch gecontroleerde doos etc. vier delen is samengesteld.

 

VoordelenDe pneumatische Ring van de Kleppenkoker | Pneumatische het Bronslager van het Klepstaal & Duwwasmachine

• Invloedrijksterkte

• Hoog-weerstand tegen slijtage

• Hoge lastcapaciteit bij lage snelheden

• Dimensioneel stal

• Douanegrootte voor uw toepassing

• Geen vereiste smering

• Lage coëfficiënt van wrijving

 

Van de de Controleklep van de gidsring van de de Ringsreeks PTFE van de de Ringeniso Gids van de de Ringscontrole van de de Klepstam de Ring Ptfe 
De niet corrosieve, wordt niet-metalen ring van PTFE strategisch gevestigd, verstrekkend maximumschacht
steun, gecentraliseerde groepering voor een corrosie van het door-schachtdagboek en minimaliseer ring en wrijvingstorsie.

Ring PTFE (DN 50-300), brons (DN 350-600)

Hoge Prestaties, Lage Slijtageoplossingen

ZELFSMERENDE LAGERSoplossingen

Een zelfsmerend lager is een metaalcomponent die in een smeerolie wordt doordrongen. De olie verstrekt een constante smering tussen het dragen en schacht, zodat vergt het systeem geen extra extern smeermiddel. VIIPLUS de specialiteitlagers kenmerkt hoge prestaties, lage slijtage zelfsmerende dragende oplossingen.

DE SAMENGESTELDE LAGERS VAN HET METAALpolymeer
De metaal-polymeer samengestelde duidelijke lagers laten economische oplossingen in vele industriële en automobieltoepassingen toe. Zij zijn bijzonder efficiënt met oscillerende bewegingen en bereiken het classificatieleven meerdere keren hoger dan dat van lagers met conventionele materialen. Bovendien zijn al onze nieuwe duidelijke lagers loodvrij en bijgevolg milieuvriendelijk.

De pneumatische Ring van de Kleppenkoker | Pneumatische het Bronslager van het Klepstaal & DuwwasmachinePTFE-Stoffenvoeringen voor Lagers
de zelfsmerende dragende materialen zijn gebaseerd op speciaal gebouwde voeringsstoffen met een strakke geweven stof van synthetische vezels met een laag bedekt/die met een unieke matrijs van PTFE-poeder, hars met hoge weerstand, en speciale vullers worden verzadigd. Dit ontwerp verstrekt hoge ladingsclassificatie, eenvormig slijtagegedrag, lage wrijving en uitgebreide levensduur.

GEROLDE DROGE GLIJDENDE LAGERS (PTFE)

Staal + Bronspoeder + PTFE/Fibre (DU)
Verpakte PTFE voerde (onderhoud-vrij), zelf gesmeerde duidelijke of van een flens voorzien lagers, duwwasmachine en strook, Koolstofstaalshell met gesinterde bronslaag die met PTFE wordt gevuld

 

 

KENMERKEN
Vsb-10 zelfsmerende Multilayer Samengestelde Ring
· Ringsmateriaal geschikt voor gesmeerde toepassingen
· de zelfsmerende ringen bieden zeer goede slijtage en lage wrijvingprestaties over een brede waaier van ladingen, snelheden en temperaturen in droge lopende voorwaarden aan
· Antifrictielager geschikt voor lineaire, oscillerende en roterende bewegingen 
Het materiaal wordt ontworpen om zonder supplementaire smering te werken en zal uitstekend uitvoeren wanneer de smering aanwezig is. De lage wrijving, het lage slijtagetarief, de goede het glijden kenmerken en de zeer lage absorptie zijn enkelen van de eigenschappen van dit materiaal. Vsb-10 zullen de ringen roterende, lineaire en oscillerende motie steunen.  

STRUSTURE
1. PTFE/Fibre mengseldikte 0.01~0.03mm. Het is de contactoppervlakte voor de roterende schacht. De notulen partides van de PTFE-laag en het gesinterde bronsmateriaal combineren om tot een stevige smeermiddelfilm te leiden, die de schacht met een laag bedekt.
2. Gesinterde dikte 0.20*0.35mm, de speciale samenstelling van het bronspoeder van A wordt van gepoederd koper thermaal gesmolten aan de staal steun. Deze contactlaag doet dienst als anker voor de PTFE-laag en leidt de thermische opeenhoping vanaf de lageroppervlakten.
3. Low-carbon staal steun. Plaatsend de stichting van de ringen, verstrekt de staalrug uitzonderlijke stabiliteit, de kenmerken van de last en hittedissipatie.

TECHNISCHE GEGEVENS

Koolstofstaal + Koperpoeder + (PTFE + Pb + Vuller) 

STRUCTUUR EN SAMENSTELLING

· Metaal-polymeer Samengesteld Zelfsmerend Ringsmateriaal
· Staalrug + Poreuze Bronssinter +
· PTFE + Lood

MICROSECTIONDe pneumatische Ring van de Kleppenkoker | Pneumatische het Bronslager van het Klepstaal & Duwwasmachine

De pneumatische Ring van de Kleppenkoker | Pneumatische het Bronslager van het Klepstaal & Duwwasmachine

Het glijden laag
PTFE + Lood
 
Poreuze Bronssinter
Staal Steun
 

 

WERKENDE PRESTATIES

Droog

Zeer Goed

Gesmeerde olie

Goed

Gesmeerd vet

Eerlijk

Gesmeerd water

Eerlijk

Gesmeerde procesvloeistof

Eerlijk

 
DRAGENDE EIGENSCHAPPEN

Max. lading

Statisch

250N/mm2

Dynamisch

140N/mm2

Max. snelheid

Droog

2m/s

Smering

>2m/s

Max. (Droog) PV

Van korte duur

3.6N/mm2*·m/s

Ononderbroken

1.8N/mm2*·m/s

Temperaturen.

-195℃~+280℃

Wrijvingcoëfficiënt

0.03~0.20

Warmtegeleidingsvermogen

42W (m·k) - 1

Coëfficiënt van thermische uitbreiding

11*10-6k-1

BESCHIKBAARHEID

Dragende vormen beschikbaar in standaardafmetingen
· Cilindrische struiken
· Van een flens voorzien struiken
· Duwwasmachines
· Van een flens voorzien wasmachines
· Glijdende platen

De duidelijke lagers zijn beschikbaar als struiken, kraagstruiken, wasmachines, stroken of speciale ontwerpen.
De metrische lagers en de keizerringen maakten aan orde: de standaardringsvormen in speciale afmetingen, helft-ringen, speciale vormen die door het stempelen of diepe tekening worden verkregen, pasten ringsontwerpen aan

TYPISCHE TOEPASSINGEN

Dit materiaal voldoet aan de veeleisende criteria voor vrije prestaties met lange levensuur en onderhouds met of zonder smering.
Automobiel: de tractoren, combineert, gewassenspuitbussen, grondverzetmachines, nivelleermachines en andere bouw, automachines, specifiek gebruik in stuurbekrachtigingcilinders, de duwwasmachines van het leidingstoestel, schijfremmen, beugels en zuigers, schokbrekers, gouverneursaaneenschakeling, ruitewissermotor, de assemblage van het schuine standtoestel…
Kantoormachines: fotokopiemachines, schrijfmachines, postsorteerders, de systemen van de portmeter, de printers van de computerterminal en perifeer materiaal, automatische drukapparaten, de machines van de postverwerking…
Hydraulica en kleppen: pompen met inbegrip van toestel, roterend, water, aszuiger, en andere types, bal, vlinder, spilkopstoom, en andere kleppen en kleptappen…
Huistoestellen: bandrecorders, ijskasten, airconditioners, reinigingsmachines, poetsmiddelen, naaimachines, ovens, afwasmachines, klerenwasmachines… en materialenbehandeling, mariene motor, verpakking, textielmateriaal, hulpmiddelen… enz.

 

BEGIN UW
PROJECTWITH een Toepassingsingenieur 

DU Bushing, DU Bearing, Lijnlager, Ptfe Met een laag bedekte Ring, DX Bush, DX-Lager

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn