China brons gleitlager fabrikant

OEM Diepe Internationaal GroefKogellager & Ringen Geen Grootte van de Merkduim

Productdetails:
Plaats van herkomst: OP BESTELLING GEMAAKT VAN CHINA
Merknaam: REPLACEMENT GARLOCK BEARINGS (GGB)
Certificering: STANDARD DIN 1494, ISO 3547 BUSHING
Modelnummer: METAL/POLYMER DE SAMENGESTELDE DUIDELIJKE LAGERS VOORZAGEN DUIDELIJKE KOKER VAN EEN FLENS
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: ORDE DIE, VOORRAADgrootte GEEN MOQ-HOEVEELHEID ONLINE RINGEN
Prijs: NEGOTIABLE,CHEAP PRICES
Verpakking Details: DE KARTONS, HOUTEN COMPUTER-AIDED SOFTWARE ENGINEERING, SPECIFICEREN VEREISTEN
Levertijd: 3-20 dagen
Betalingscondities: TT VOORAF, L/C, Western Union
Levering vermogen: Zelfsmerende Afmetingentolerantie • De Assemblage van douaneringen • Glijdende Lagersleveranciers
Contact nu

Gedetailleerde informatie

Meterial: Diep GroefKogellager Grootte: standaard beschikbare grootte
Haven:: Shanghai, of Ningbo Kwaliteit: OEM
Toepassing: Industrie
Hoog licht:

oilite bronze bushings

,

bronze flanged sleeve bearings

Productomschrijving

Het droge het Glijden Dragen

Product Korte Inleiding:

Self-aligning kogellagers hebben twee rijen van ballen, sphered gemeenschappelijk toevoerkanaal in de buitenring en twee diepe ononderbroken toevoerkanaalgroeven in de binnenring. Zij zijn beschikbare open of verzegeld. De lagers zijn ongevoelig aan hoekige verkeerde opstelling van de schacht met betrekking tot de huisvesting, die, bijvoorbeeld, door schachtafbuiging kan worden veroorzaakt.

 

DIEPE GROEFKOGELLAGER & RINGEN | GEEN GROOTTE VAN DE MERKduim

 

De diepe groefkogellagers zijn bijzonder veelzijdig. Zij zijn geschikt voor hoge en zeer hoge snelheden, passen radiale en asladingen in beide richtingen aan en vereisen weinig onderhoud. Omdat de diepe groefkogellagers het wijdst gebruikte dragende type zijn, zijn zij beschikbaar bij VIIPLUS-KINNEN in vele ontwerpen, varianten en grootte. Zelfsmerende dun - ommuurd lager ook avaliable.http: //bronzegleitlager.com koop online van China.

Dragend online winkelend door VIIPLUS MADE IN de kogellagers van CHINA de online lageropslag, de verdeler en de leverancier. Goedkope prijzen door beschikbare lucht te verschepen.

 

De diepe groef, of de enige radiale rij, kogellagers is de wijdst gebruikte lagers. Zij gebruiken een ononderbroken toevoerkanaal dat hen voor radiale ladingen optimaal maakt. Dit ontwerp laat precisietolerantie, zelfs bij hoge snelheidsverrichting toe. Zelfsmerend ook beschikbaar lager.

 

De hoofdproducten van VIIPLUS omvatten diepe groefkogellagers, verminderde rollagers, de regelbare lagers van de centrumrol, duwlagers, strooklagers, niet genormaliseerde aangepaste lagers en dragende verwante delen, enz., worden de producten uitgevoerd naar meer dan 10 landen en de gebieden in Europa, Amerika, Zuidoost-Azië, het Midden-Oosten en Africa.VIIPLUS-producten hebben de gunst van talrijke klanten in binnen- en buitenland, geen kwestie in autodelen, metallurgie, mijnmachines, bouwmachines, papierindustrie, cement, haven opheffende machines en de liftindustrie gewonnen.


Doe lagers, gebruiken wij het meest godsvruchtige hart, om hoogste rendabel te creëren. Hier, warm welkome klanten in binnen- en buitenland om de bedrijfbegeleiding, bedrijfsonderhandelingen te bezoeken. Mijn bedrijf is bereid om met alle sectoren van de maatschappij, wederzijds voordeel en win-win vooruitgang samen te werken, om beter morgen te creëren

 

Beschrijving:

Het diepe groefkogellager is het gemeenschappelijkste type van het rollen het dragen. Het fundamentele diepe groefkogellager bestaat uit een buitenring, een binnenring, een reeks staalballen en een reeks pallen. Het diepe type van groefkogellager heeft enige rij en dubbele rij twee soorten, is de diepe structuur van de groefbal verdeeld in het verzegelen en de open twee soorten structuur, open type verwijst naar lager zonder structuur te verzegelen, is de verzegelde diepe groefbal verdeeld in stofverbinding en olieverbinding.

 

De diepe groefkogellagers zijn bijzonder veelzijdig. Zij zijn geschikt voor hoge en zeer hoge snelheden, passen radiale en asladingen in beide richtingen aan en vereisen weinig onderhoud.

 

Productmodel

 

OEM Diepe Internationaal GroefKogellager & Ringen Geen Grootte van de Merkduim 0

Productomschrijving

Productnaam
Hoekige die Contactkogellagers op de Machine van de Plattelandshuisjeindustrie worden gebruikt
Materiaal
Dragend staal, chroomstaal
Merknaam
ARJG of OEM
Precisieclassificatie
P0 P6 P5 P4 P2
Aantal Rij
dubbele rij of enige rij
Afmetingswaaier
15--200mm
Levertijd
5-35days
Gebruikt
machines

 

Producten

DIEP GROEFKOGELLAGER

SELF-ALIGNING KOGELLAGER

ENIG HET CONTACTKOGELLAGER VAN DE RIJhoek

DUBBEL HET CONTACTKOGELLAGER VAN DE RIJhoek

HET KOGELLAGER VAN HET VIER PUNTcontact

CILINDRISCH ROLlager

SFERISCH ROLlager

HET SFERISCHE TYPE VAN SEAT VAN HET ROLlager

CONTACT DE V.S.

 

DE OPLOSSINGEN VAN TECHNIEKlagers

 

OEM Diepe Internationaal GroefKogellager & Ringen Geen Grootte van de Merkduim 1 +86-0573-84499350 tiiffany@viiplus.com OEM Diepe Internationaal GroefKogellager & Ringen Geen Grootte van de Merkduim 2www.bronzegleitlager.com

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn