China brons gleitlager fabrikant

Van de Kokerstruiken C95400 van de persmatrijs van het het Aluminiumbrons de Ring Oilless die Gegoten Bronsringen glijdt

Productdetails:
Plaats van herkomst: Ringsfabrikant
Merknaam: REPLACEMENT PLAIN BEARINGS
Certificering: ISO9001:2008 CuSn8, CuSn6.5, Brass
Modelnummer: LD-Bronslagers van CuSn8 met Vetreservoirs dat worden gemaakt
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: PARTNER-AAN-ORDE DOUANEringen
Prijs: Sliding Bronze Bearing Dimensions Tolerance,Stock Price
Verpakking Details: De uitvoerkartons, Klantgerichte, Houten Gevallen
Levertijd: 15~20 het werkdagen
Betalingscondities: TT VOORAF, L/C, Western Union
Levering vermogen: STANDAARDtolerantieringen
Contact nu

Gedetailleerde informatie

Materiaal: ALUMINIUMbrons MET GRAFIET OF ZONDER GRAFIET Modelnummer: Cilinderlagers, Cilinderlagers met Flens
Functie: Zelfsmeringslagers, extreme temperaturen Smering: Zelfsmerend grafiet, vrij onderhoud
Toepassing: Hardware en staalvervaardiging, het stempelen matrijzen, het bewerken componenten voor de automobiel Type: Het glijden, Van een flens voorzien Koker, Wasmachines, Platen, Aangepaste Stroken,

Productomschrijving

Het extreme Hoge temperaturenbrons Slleve Bushing.Specializes in het ontwerp en de vervaardiging van de plastic ringen van het vormenbrons, de blazende struiken van het vormenbrons, drukt vormen die het dragen, struiken van het de vormen de gegoten brons van het matrijzenafgietsel glijden. geavanceerd de verwerkingsmateriaal van vorm duidelijk lagers en het testen materiaal

De spiraalvormige groef van de ringen van het pijpbrons wordt gevormd door persmatrijs.

C95400 de ring van het Aluminiumbrons | Ringen van het Oilless de Glijdende Struiken Gegoten brons | Bronsmateriaal voor Verpakte struiken
C95400 de Ringen van het Aluminiumbrons & Wasmachineplaat

C95400 is de grootte van de de Ringenduim van het Aluminiumbrons beschikbaar.

 

✔ De RINGENproduct van het standaard-Aluminiumbrons

GEGOTEN BRONS DUIDELIJKE LAGERS

Het aluminiumbrons is de hoogste sterktenorm op koper-gebaseerde legering. Wij vervaardigden C95400, het lager van het aluminiumbrons als standaardgrootteproducten in standaardgrootte van ringen. Het aluminium samen met ijzer en nikkel in C954 doet dienst als versterker in deze legeringen. Alle aluminium bronst kan thermisch behandelde, verdere stijgende treksterke punten zijn.

 

 

VIIPLUS-het Brons van het aanbiedingsc95400 Aluminium goot bronsring. Gebruikt in vele op zwaar werk berekende toepassingen, wordt het geadviseerd voor hoge lading, hoge slijtagetoepassingen die treksterkte, goede rekbaarheid, lasbaarheid of uitzonderlijke weerstand tegen moeheid en misvorming in overbelastingssituaties vereisen.

VIIPLUS verstrek niet-gestandaardiseerde producten: De cilindrische struiken, de duwwasmachines, de strook en de niet genormaliseerde delen als cliënten leverden tekening enz.

 

C95400 legering van het het aluminiumbrons van de V.S. de standaard


Aluminiumbrons die ijzer, met corrosieweerstand met hoge weerstand en antifrictie, goede, goede verwerking onder hete druk, lassen en gaslassen, maar het slechte solderen bevatten.
Het wordt gekenmerkt door goede slijtageweerstand.
Het aluminiumbrons, die ijzer en aluminiumelementen bevatten, heeft weerstand met hoge weerstand en schurings. Na het doven en het aanmaken, kan de hardheid worden verbeterd. Het heeft goede corrosieweerstand op hoge temperatuur en oxydatieweerstand.
De bewerkbaarheid is o.k., maar het lassen is niet gemakkelijk aan vezelachtig lassen, is de hete verwerking onder druk goed.

 

Toepassing

 

De Ringen van dit C95400-Aluminiumbrons wordt gebruikt in een verscheidenheid van toepassingen. Het typische gebruik voor deze legering is: Ringen, Toestellen die, Kleppenstruiken, Lagers, Klepdelen, Delen van de Toestelring, Gidsen, het Inleggen Haken, sporen Toestellen, zwaar Geladen Wormtoestellen, Pomplagers de ringen aan

 

CHEMISCHE SAMENSTELLING:

(%max., tenzij getoond als waaier of min.)
 

 

 

Gegoten Bronsringen

Het aluminiumbrons is de hoogste sterkte standaardkoper gebaseerde legering.

VIIPLUS produceert C95400, C95500 en C95900 in standaardgrootte van Gegoten Bronsringen. Het aluminium, samen met ijzer en nikkel in C95500, doet dienst als versterker in deze legeringen. Alle aluminium bronst kan thermisch behandelde, verdere stijgende treksterke punten zijn.

 

 

C954 Bronsringen | C95400 verstrekt de Ringen van het Aluminiumbrons sterkte met grote trekspanning en opbrengst, goede rekbaarheid, lasbaarheid en bewerkbaarheid, uitstekende weerstand tegen slijtage, moeheid en misvorming onder schok en lading.

 

C86300, C86200, C95400, SAE40, SAE660-de ringenvoorraad van het aluminiumbrons, giet bronsringen, mangaanbrons, fosforachtig brons

Duidelijke Lagers & de Oilless Van een flens voorzien Wasmachines van de het Smeermiddelduw van Ringenoilless Stevige

Het Brons van het de Ringenaluminium van het aluminiumbrons het wijdst toegelaten schijfmateriaal gebruikte in vleugelkleppen, is het aluminiumbrons te behandelen hitte en heeft de sterkte van staal.

 

De ringen van het aluminiumbrons wordt wijd gebruikt in elke industrie of handel wegens de uitstekende prestaties.

 

De ringen van het aluminiumbrons, slijtagecorrosie met hoge weerstand. Het lassen het opduiken van koperlegeringen.

 

De legerings en de t-Groef van het aluminiumbrons stijl om kaakbreuk en van de aanbiedingen superieure lading dragende mogelijkheden te verhinderen.

Gedetailleerde informatie

Het materiaal van het de ringsbrons van het aluminiumbrons met/zonder stevige grafietsmeermiddeltussenvoegsels

Automobiel: de Bevestigingsmiddelen van laskanonnen: de grote noten, onderdrukken Industriële schroeven: de ringen, klemmen met hoge weerstand, toestellen, kleppen, lagers, pen, kleporganismen, landingsgesteldelen, wormtoestellen, machinedelen, drukblokken voor de staalindustrie, dragende segmenten voor de staalindustrie, klepzetels, klepgidsen, het inleggen haken, sporen toestellen, zwaar geladen wormtoestellen, de Marine van pompdelen aan: dekking voor mariene hardware, schip de bouwartillerie: overheidsmontage

 


Nota: Ook beschikbaar in een thermisch behandelde voorwaarde.

 

 

C95400 legering van het het aluminiumbrons van de V.S. de standaard

 


Aluminiumbrons die ijzer, met corrosieweerstand met hoge weerstand en antifrictie, goede, goede verwerking onder hete druk, lassen en gaslassen, maar het slechte solderen bevatten.
Het wordt gekenmerkt door goede slijtageweerstand.
Het aluminiumbrons, die ijzer en aluminiumelementen bevatten, heeft weerstand met hoge weerstand en schurings. Na het doven en het aanmaken, kan de hardheid worden verbeterd. Het heeft goede corrosieweerstand op hoge temperatuur en oxydatieweerstand.
De bewerkbaarheid is o.k., maar het lassen is niet gemakkelijk aan vezelachtig lassen, is de hete verwerking onder druk goed.

 

 

De grafiet-doordrongen aluminium-brons stevige smeringslagers zijn klant-gespecificeerde producten. Zijn basis is CuAl10Fe5Ni5-materiaal dat vrij goede corrosiebestendig is. Na het grafietimpregnatie en olie doorweken, kan het zonder oliesmering worden gebruikt. Omdat het ijzer en nikkel bevat, heeft het hoge hardheid en de hoge capaciteit van het ladingslager. Dit product heeft uitstekende zelfsmerende eigenschappen, en is slijtage en corrosiebestendig. De aluminium-brons Ringen wordt hoofdzakelijk gebruikt in gematigde snelheid en ladingstoepassingen.

 

 

 

 

 

 

De ring van het aluminiumbrons:

Het aluminiumbrons heeft weerstand met hoge weerstand, slijtage en uitstekende lasbaarheid. Het aluminiumbrons is zeer nuttig in een groot aantal techniekstructuren met de een verscheidenheid van legering vindend toepassingen in de verschillende industrieën. Als internationale fabrikant en leverancier voor het blad van het Aluminiumbrons

 


De Oillesslagers zijn ontwikkeld voor hoge lading, toepassingen met lage snelheid en gemaakt van rotatie gegoten brons met hoge weerstand gebruikend een speciaal gevormde grafietstop als smeermiddel.
 
 
 
VIIPLUS de waaier van oilless lagers is de perfecte oplossing voor projecten waar de smering niet gemakkelijk kan worden verstrekt of waar de conventionele smeermiddelen kunnen carboniseren. Het ontwerp van olie het voeden systemen is tijdrovend en duur - het gebruik van onze oilless lagers kan onderhoudskostennen en olie zeer verminderen aangezien het om het even welke behoefte aan zulk een systeem verwijdert.
 
Onze duidelijke lagers van VIIPLUS zijn beschikbaar in metrische en keizergrootte bij voorraad. Onze binnenshuis machinaal bewerkende dienst kan niet genormaliseerde grootte veroorzaken om specifieke klantenvereisten aan te passen.

De typische toepassingen omvatten, maar zijn in geen geval beperkt tot:

  • Ovens

  • Drogers

  • De machines van het injectieafgietsel

  • Stofcollectoren

  • Latten

  • Hete transportbanden

 

 
 
 
 

 Van de Kokerstruiken C95400 van de persmatrijs van het het Aluminiumbrons de Ring Oilless die Gegoten Bronsringen glijdt
C95400 is het Aluminiumbrons het gemeenschappelijkste brons van het gietvormaluminium, wordt C95400 gebruikt in vele op zwaar werk berekende, hoge lading en hoge slijtagetoepassingen. Goodtensilesterkte, rekbaarheid, lasbaarheid en weerstand tegen moeheid. Typicalapplications omvat wormtoestellen, ringen, pompdelen en lagers.

Materiaal
C95400 Aluminiumbrons, de Materialen van het Aluminiumbrons

 


Chemische compostion: koper: 91.0%, Aluminium: 7.0%, Ijzer: 2.0%, Zink: 0,2%

Component

Gew. %

Al

6 - 7.5

Cu

88.5 - 91.5

Fe

2-3

Mn

Maximum 0,1

Andere

Maximum 0,05

Pb

Maximum 0,01

Sn

0.02 - 0,5

Zn

Maximum 0,05

KENMERKEN

 
met Stevige Grafietsmering. Diverse materiële specificaties, de standaard en speciale vormen zijn ook beschikbaar


Vsb-50 stevige smerende lagers
 
1. Mei-het werk zonder enige ol voor langdurig
2. Uiterst hoge ladingscapaciteit, goede anti-wear en lagere wrijving
3. Bijzonder aangewezen voor lading met lage snelheid en hoge
4. Geschikt om te vergelden, schommeling of intermitterende motie waar de oliefilm moeilijk om is worden gevormd
5. Goede chemische bestand en anticorrosieve kenmerken
6. Kan b€ in brede waaier van temperatuur van -40℃-+300℃ wordt gebruikt die

STRUSTURE


 

Vsb-50 het STEVIGE materiaal van SMEERMIDDEL GLIJDENDE LAGERS wordt gemaakt van sterk gegoten brons gebaseerd metaal met speciale stevige ingebedde smeermiddelen. Het onedele metaal weerstaat hoge lading en de stevige smeermiddelen verstrekken zelfsmering. Het lager toont uitstekende prestaties zonder pre-smering in de omstandigheden van extreme hoogte - lage temperatuur met met lage snelheid. Dit materiaal verstrekt een onderhoud-vrije dragende oplossing, in het bijzonder voor hoge lading, intermitterend van oscillerende motie.

TECHNISCHE GEGEVENS
 
 
 

Rang

50#

50S1

50S2

50S3

650S5

Materiaal

CuZn25AI5Mn4Fe3

CuSn5Pb5Zn5

CuAI10Ni5Fe5

CuSn12

CuZn25AI5Mn4Fe3

Dichtheid

8

8.9

7.8

8.9

8

Hardheid

≥210

≥70

≥150

≥75

≥235

Treksterkte

≥750

≥250

≥500

≥270

≥800

Opbrengststerkte

≥450

≥90

≥260

≥150

≥450

Verlenging

≥12

≥13

≥10

≥5

≥8

Coëfficiënteno lineaire uitbreiding

1.9×10-5/℃

1.8×10-5/℃

1.6×10-5/℃

1.8×10-5/℃

1.9×10-5/℃

Max.Temp.

-40~+300℃

-40~+400℃

-40~+400℃

-40~+400℃

-40~+300℃

Max.dynamic lading

100

60

50

70

120

(Droge) Max.speed

15

10

20

10

15

N/mm ² *m/s (Smering)

200

60

60

80

200

Compressiemisvorming

< 0="">

< 0="">

< 0="">

< 0="">

< 0="">

 
 


 
 
 

Chemische Samenstellingen

Product nr.

Chemische Samenstellingen

Vsb-50

Cu

Zn

Al

Fe

Mn

Si

Ni

Sn

Pb

60~66

22~28

5.0~8.0

2.0~4.0

2.5~5.0

<0>

<0>

<0>

<0>

 
 
 
 
 
 
 
 
 

BESCHIKBAARHEID

 
Dragende vormen beschikbaar in standaardafmetingen
· Cilindrische struiken
· Van een flens voorzien struiken
· Glijdende platen
 
Welke drager gebruikt u?

 
Afhankelijk van de grootte van de orde, maar wij gebruiken over het algemeen Fedex, DHL, UPS.
De klanten kunnen ook hun het eigen verschepen met hun aangewezen koerier schikken

Verpakking & Levering


Verpakkingsdetails
1. Ontruim de platen
2.Pack met plastic document
3.Pack met schuimdocument
4.Carton
5.Good kwaliteits houten geval
Haven: Shanghai

Van de Kokerstruiken C95400 van de persmatrijs van het het Aluminiumbrons de Ring Oilless die Gegoten Bronsringen glijdt
 

Ons vriendschappelijk klantenservicesteam is altijd op hand om eender welke vragen te beantwoorden u kunt hebben en u bij het selecteren van de juiste oplossing voor uw toepassing kunt helpen. Krijg een Qoute: tiffany@viiplus.com

VOLG DE V.S.

Ring van het weerstandsc86300 Brons & de Slijtageplaat de op hoge temperatuur voorzagen bronsringen van een flens

 

HTTP://WWW.BRONZEGLEITLAGER.COM

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn