China brons gleitlager fabrikant

Ontworpen douane & Vervaardigde Lagers en Ringen van de Klep Gespleten Struiken van het Staaldagboek de Vezelptfe Glijdende beweging

Productdetails:
Plaats van herkomst: De Fabrikant van de klepring
Merknaam: Straight Sleeve Bore Bushings
Certificering: wrapped bushing, Bronze Steel self-lubricatging bushing, DIN 1494 / ISO 3547, Low-maintenance
Modelnummer: de Toepassingen van de kokerring omvatten kleppen, commerciële brandsprenkelinstallaties, mixers, mi
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 100 Stuk/Stukken (Min. Orde)
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Standaard verpakking exporteren
Levertijd: 1 ~ 2 weken
Betalingscondities: TT op voorhand
Levering vermogen: Van de de Ringenschacht van het klep Gespleten Staal de Lagersleveranciers
Contact nu

Gedetailleerde informatie

meterial: Kartonstaal, Brons, PTFE Plating: Tin of koper
kenmerk: Laag-onderhoud en onderhoud-Vrije Duidelijke Lagers Type: Struiken, Kraagstruiken, Wasmachines, Stroken of Speciale Ontwerpen
formaat: Standaard Beschikbare Grootte Kwaliteit: OEM
Poort: Shanghai Ringentoepassing: LUCHTcompressor, SCHOKBREKER, VAN HET DE CILINDERtoestel VAN DEURscharnieren HYDRAULISCHE VAN DE DE

Productomschrijving

De poort, Bol, van het de Kokerstaal van de Controleklep van de de StruikenKogelklep de WasmachineVleugelklep morste de leverancier & de leverancier van schachtringen van de fabriek van VIIPLUS China met verschillende grootte en materiaal voor keus | bronzegleitlager.com - Onze zelfsmerende lagers & ringenfabrikant vele jaren.

Wij ontwierpen en vervaardigden Ring voor een verscheidenheid van kleppen: Aangepaste ringen voor Kleppen, vlinder, bal, poort, bol, controle, controle, en drukhulp. De douane ontwierp en vervaardigde Lagers en Ringen de zeer Lage Ring van de Wrijvingklep & worden de Glijdende lagers die aan orde van China worden gemaakt gebruikt uitgebreid door klepfabrikanten aangezien de lagers hoge lading terwijl handhavend lage wrijving dragen. de glijdende bewegingslagers hebben een metaal steun en een samengestelde zelfsmerende oppervlakte. Dit geeft een combinatie van chemische weerstand met hoge weerstand, uitstekende, en lage coëfficiënt van wrijving wat betekent dat de glijdende bewegingsringen het materiaal van keus voor olie en gaskleppen in onderzee en platformtoepassingen is.

VIIPLUS de GLIJDENDE LAGERS en oplossingenhulpcliënten bereiken waarde op lange termijn door uitgebreide slijtage, betere prestaties en werkende waaier, grotere betrouwbaarheid, en techniekhulp om manufacturability te verbeteren.

Wij vervaardigen een verscheidenheid van ringen van de klepkoker met inbegrip van:

  • De klep stamt struiken
  • PTFE gemorste ring
  • PTFE-duwwasmachines
  • Kleplagers
  • Lagers en duwwasmachines
  • Stoffenlagers

Het verminderen van klepwrijving was de doelstelling. Om het het kopen van de klant te bereiken verzoek, adviseerde VIIPLUS CHINA een alternatief de ringsmateriaal van de stamkoker, en onze TEX-stoffenlagers en duwwasmachines. De wrijvingvermindering was zo groot dat de klant kon kleinere actuator gebruiken die, die hen geld besparen en de klep concurrerender maken in de markt.

De glijdende lagers worden gebruikt in kogelkleppen en vleugelkleppen voor de struiken van de truniongids en de stamlagers. De standaard en speciale grootte glijdende lagers worden geleverd in roestvrij staalstaal 316 en 304. de glijdende bewegingsptfe lagers worden gebruikt in toepassingen voor schoon en afvalwater. Dit is toe te schrijven aan lage de wrijvingprestaties van glijdende bewegingsringen en bijna geen stokmisstap.Ontworpen douane & Vervaardigde Lagers en Ringen van de Klep Gespleten Struiken van het Staaldagboek de Vezelptfe Glijdende beweging

PTFE-DE RING VAN DE METAAL PLASTIC KOKER VOOR KLEP, SCHOKBREKER, DEURscharnieren, HYDRAULISCHE CILINDER, TOESTELpomp, OLIEpomp

De gerolde Zelfsmerende Lagers van Staal Steunende halsblokken - de ringen van de Vezelglijdende beweging

VIIPLUS is één van klepringen & dragende vervaardiging met de geavanceerde klepinstallatie in China dat een volledige ringenproductie kan behandelen om aan de vraag en de voorwaarden van onze cliënten te voldoen. Alle interne zelfsmerende lagers van de klep glijden lagers, het gehele materiaal het gebruik van koolstofstaalptfe voering. Ons ringen & dragend assortiment behandelen vele kleptypes als: poort, bol, controle, bal, vlinder, kern, onderzee, controle, veiligheidsklep & bronmateriaal. Al vermeld gamma van klepringen wordt in werking gesteld binnen de verschillende industrieën. De ringenmeerderheid wordt gebruikt in de olie & het gas, zee, chemisch, macht, kern, mijnbouw en de industrie van de luchtscheiding.

VIIPLUS kan een volledige oplossing van industriële kleppenringen van volledig traceable en binnenshuis een systeem voor kwaliteitscontrole voorzien. VIIPLUS bewezen stabiele kwaliteit, betrouwbaarheid en prestaties.

Metrisch Met maat Halsblokken & Ringsmodel: De VIIPLUS gerolde staalhalsblokken worden ontworpen om de industrie aan normen voor zelfsmerende ringen te voldoen. Zij verstrekken alle voordelen van ringen aan minimumkosten. Het koolstofstaal wordt normaal gebruikt als steunend materiaal, met het buitenoppervlak dat zich wordt geplateerd om tegen corrosie te verzetten. Andere metalen kunnen op speciale orde worden geleverd. De typische toepassingen omvatten automobielvoertuigen, landbouwbedrijfmateriaal, contruction en materiaal behandelingsmateriaal. VIIPLUS de RINGEN kunnen ook worden geleverd want speciaal de Techniekafdeling van de Vervoerdynamica toepassing-raadpleeg.

BESCHRIJVING

VIIPLUS de struiken worden geproduceerd in een lichtgewicht, compact materiaal met minimummassa, die schachtassemblage vereenvoudigen. Kenmerkend chemische weerstand op hoog niveau, kunnen de schachten met materialen worden behandeld of worden geplateerd bestand tegen chemisch agressieve vloeistoffen, gas of vaste lichamen, door de toepassing van een extra galvanische laag. Dit type van struik vereist geen smering en zijn werkende temperatuur is tussen -195°C en +280°C.

GEROLDE DROGE GLIJDENDE LAGERS (PTFE) Staal + Bronspoeder + PTFE/Fibre

Ontworpen douane & Vervaardigde Lagers en Ringen van de Klep Gespleten Struiken van het Staaldagboek de Vezelptfe Glijdende beweging

KENMERKEN

Hoofdfunctie:

Het absorberen van en het overbrengen van radicale krachten

Het bevestigen van bewegende componenten aan elkaar

Het verzekeren van begeleidingsnauwkeurigheid met radiale en asbewegingen tijdens de volledige levensduur

Het materiaal wordt ontworpen om zonder supplementaire smering te werken en zal uitstekend uitvoeren wanneer de smering aanwezig is. De lage wrijving, het lage slijtagetarief, de goede het glijden kenmerken en de zeer lage absorptie zijn enkelen van de eigenschappen van dit materiaal. Vsb-10 zullen de ringen roterende, lineaire en oscillerende motie steunen.

STRUSTURE
1. PTFE/Fibre mengseldikte 0.01~0.03mm. Het is de contactoppervlakte voor de roterende schacht. De notulen partides van de PTFE-laag en het gesinterde bronsmateriaal combineren om tot een stevige smeermiddelfilm te leiden, die de schacht met een laag bedekt.
2. Gesinterde dikte 0.20*0.35mm, de speciale samenstelling van het bronspoeder van A wordt van gepoederd koper thermaal gesmolten aan de staal steun. Deze contactlaag doet dienst als anker voor de PTFE-laag en leidt de thermische opeenhoping vanaf de lageroppervlakten.
3. Low-carbon staal steun. Plaatsend de stichting van de ringen, verstrekt de staalrug uitzonderlijke stabiliteit, de kenmerken van de last en hittedissipatie.

TECHNISCHE GEGEVENS

Koolstofstaal + Koperpoeder + (PTFE + Pb + Vuller) 

STRUCTUUR EN SAMENSTELLING

  • Metaal-polymeer Samengesteld Zelfsmerend Ringsmateriaal

  • Staalrug + Poreuze Bronssinter +

  • PTFE + Lood

MICROSECTION

Ontworpen douane & Vervaardigde Lagers en Ringen van de Klep Gespleten Struiken van het Staaldagboek de Vezelptfe Glijdende beweging

Het glijden laag
PTFE + Lood
 
Poreuze Bronssinter
Staal Steun
 

 

WERKENDE PRESTATIES

Droog

Zeer Goed

Gesmeerde olie

Goed

Gesmeerd vet

Eerlijk

Gesmeerd water

Eerlijk

Gesmeerde procesvloeistof

Eerlijk

* Afhankelijk van Exploitatievoorwaarden

Max. lading

Statisch

250N/mm2

Dynamisch

140N/mm2

Max. snelheid

Droog

2m/s

Smering

>2m/s

Max. (Droog) PV

Van korte duur

3.6N/mm2*·m/s

Ononderbroken

1.8N/mm2*·m/s

Temperaturen.

-195℃~+280℃

Wrijvingcoëfficiënt

0.03~0.20

Warmtegeleidingsvermogen

42W (m·k) - 1

Coëfficiënt van thermische uitbreiding

11*10-6k-1

 
BESCHIKBAARHEID

Dragende vormen beschikbaar in standaardafmetingen
· Cilindrische struiken
· Van een flens voorzien struiken
· Duwwasmachines
· Van een flens voorzien wasmachines
· Glijdende platen

De duidelijke lagers zijn beschikbaar als struiken, kraagstruiken, wasmachines, stroken of speciale ontwerpen.
De metrische lagers en de keizerringen maakten aan orde: de standaardringsvormen in speciale afmetingen, helft-ringen, speciale vormen die door het stempelen of diepe tekening worden verkregen, pasten ringsontwerpen aan  
Ontworpen douane & Vervaardigde Lagers en Ringen van de Klep Gespleten Struiken van het Staaldagboek de Vezelptfe Glijdende bewegingVerwante Ring & de Lagersmarkten en Diensten

De boring & de Exploratiering terwijl goed de voorwaarden meer en meer vijandig groeien, hulpmiddelfabrikanten duwen de grenzen van huidige technologie. Om te overleven, moeten de ringen betrouwbaar zijn - vereisend herhaalbare productie en geavanceerde techniek.

Het glijden Lagersontwerp

Wij zijn de industrieleiders in moeilijk-aan-vervaardigingsproducten voor gespecialiseerde toepassingen, die tot ons maken zeer belangrijke partners in de ontwikkeling van innovatieve zelfsmerende lagers en maatoplossingen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BEGIN UW
PROJECTWITH een Toepassingsingenieur 

Het ringen, het Glijden het Dragen, Kokerlager, Ptfe Met een laag bedekte Ring, Ontworpen en Vervaardigde Douane Lagers en Ringen

 

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn