China brons gleitlager fabrikant

SAE799 bimetaal Dragend Struiken Gesinterd Materieel JF Duidelijk Lager -720 van CuPb24Sn4

Productdetails:
Plaats van herkomst: Bimetaal Dragende Fabrikanten
Merknaam: bimetal SAE-797 SAE 48 SAE-799 bushings
Certificering: Bimetal Bush Material CuPb10Sn10、CuPb6Sn6Zn3 CuPb24Sn4...
Modelnummer: De Bimetaal Loodvrije Duidelijke Lagers van JF800 JF720 JF700
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 800 Stuk/Stukken (Min. Orde)
Prijs: $0.20 - $2.00 / Pieces ,Negotiable
Verpakking Details: de uitvoer & de invoer de bimetaalnorm van het ringen Internationale karton
Levertijd: Vervaardigings Bimetaalring in Voorraad, die binnen Dagen wordt geleverd.
Betalingscondities: TT VOORAF Western Union
Levering vermogen: Douane Bimetaalring 800000 Stukken per Maand
Contact nu

Gedetailleerde informatie

Meterial: De bimetaalring Materiële CuPb24Sn4, SAE-799 bronst Legeringslagers, CuPb24Sn4 Bimetaaljf720 Kenmerk: Laag-onderhoud en onderhoud-vrije duidelijke lagers
Grootte: standaard beschikbare grootte Type: Van een flens voorzien koker, plaat, wasmachines, Stroken
Lager: bimetaal gesteund ringsstaal Ringssteekproef: Beschikbaar
Toepassing: Koppelstangniveau van gasmotor, enz. Eigenschap: De metaalspleet, Weerstand Met lange levensuur, Droge, Lage, Vrij Onderhoud, verhardt

Productomschrijving

OEM paste van de de Rings Bimetaalring van de Bladlente Dragende de Autostruiken, Staal Gesteund aan Duidelijk Brons, de Leveringsfabriek van China

Fabrikant van de precisie de Bimetaalring, DIN-g-CuPb24Sn4/de Bimetaalring van het Staalbrons & stroken en leverancier van prefessional de duidelijke lagers, Gesinterde SAE799-Laag + Staal die + Verkoperen/Vertinning, Materiële CuPb24Sn4, maunfacturer van SAE-799 Bimetaallagerschina van de Bronslegering steunen.

Het bronsringen & lagers 720 van het kokerstaal die aan orde van China worden gemaakt zijn bimetaal glijdende lagers met een staalstrook en gesinterde CuPb24Sn4 als oppervlakte het glijden laag. Dank aan hun hoge prestatieskenmerken, lange levensduren bij lage materiële moeheid en hoge niveaus van ladingscapaciteit, zijn zij geschikt voor middelgrote snelheden en ladingen. De struik-720 glijdende lagers worden gebruikt in de bouw en landbouwmachinesindustrieën.

De bimetaalkokerringen bestaat uit een hoogte - kwaliteits laag koolstofstaal die gevend gesinterde een tin-lood-brons legering (CuSn4Pb24) steunen als het glijden laag. om tribological gedrag te verbeteren kan de het glijden laag met het smeren groeven voor olie of vetopslag en distributie worden machinaal bewerkt. In het geval van corrosief milieu kan de steun geplateerd koper zijn. De BIMETAALkokerringen wordt gebruikt voor verpakte struiken, duwwasmachines en struiken in koppelstangen van gasmotoren, enz.

 • Het glijden de laag kan met het smeren groeven en/of met vetparagrafen worden machinaal bewerkt

 • staal de steun kan geplateerd koper zijn

 • Steel+CuPb24Sn4

Het wordt gesteund met hoogte - kwaliteits laag koolstofstaal met tin-lood-brons legering (CuSn4Pb24) die op zijn oppervlakte wordt gesinterd. Om schuring effectief te verminderen, kan zijn legeringsoppervlakte met oliegroeven voor gemakkelijkere olieopslag worden machinaal bewerkt. Indien nodig, kan een deklaag van de erosiebescherming op de staalrug worden geplateerd. In algemeen gebruikte, BIMETAALringen wordt gemaakt aan verpakte struiken, duwwasmachine en struiken op koppelstangniveau van gasmotor, enz.

JF720 bimetaalstaal steun met CuPb24Sn4-voering, met goede moeheidssterkte en het glijden prestaties. Hoofdzakelijk van toepassing geweest op volledig gesmeerde koppelstang of hoofdringen in motoren en compressoren. Bimetaallager & Ring (materiaal jf-720 van SAE799, CuPb24Sn4-)

De 720 Bimetaalkokerringen zijn bimetaal glijdende lagers met een staalstrook en gesinterde CuPb24Sn4 als oppervlakte het glijden laag.

Bezoek ons online www.bronzegleitlager.com om meer ringstypes te bekijken. Deze studies highlightactual uitdagingen, van een verscheidenheid van industrieën, die met China ViiPLUS worden opgelost.

OPPERVLAKTEmateriaal

LADINGScapaciteit

DE WAAIER VAN DE WEERSTANDSlegering

TEMPERATUURgrens

CuPb24Sn4

38 N/mm2

HB45

HB70

+170°C

De bimetaalkenmerken van ringen hoge prestaties, lange levensduren bij lage materiële moeheid en hoge niveaus van veerkracht, zijn zij geschikt voor middelgrote snelheden en ladingen. De 720 de koker glijdende lagers worden van het staalbrons gebruikt in de bouw en landbouwmachinesindustrieën.

Het bimetaalgrens gesmeerde rollende lager is een belangrijk onderdeel van rupsband zware equipment.VIIPLUS van China in jiashan provincie, zhejiang provincie wordt gevestigd, die de nationale productiebasis van zelfsmerend lager, het bimetaalgrenssmering het rollen dragen is. Met de terugwinning van de industrie van bouwmachines, scherp stijgt de vraag van deze industrie, wat direct tot de verhoging van de vraag naar zelfsmerende bimetaallagers & ringen leidt. GGB van de V.S., sankyo oillessand  DAIDO is de hoogste drie makers van de wereld van zelf-gesmeerde lagers, met sterke posities in ruimtevaart, automobiel en transportation.VIIPLUS vestigde zich ook als de industrieleider in zelfsmerende lagers die van China worden uitgevoerd.

Het is het belangrijkste product, heeft het uitstekende mechanische lagercapaciteit, vooral geschikt voor de arbeidsvoorwaarden niet-bijtankt en niet-bijtankt. Bovendien heeft het lage onderhoudskosten en is corrosiebestendig, zodat is het vaak geïnstalleerd in grote hoeveelheden in essentiële onderdelen van gevolgd zwaar materiaal.

Bimetaallager & Ring Materiai
Steel+CuPb24Sn

Typicai applicaton
Toepassing: Hoge snelheid, de hoofdschacht van de zware ladingsmotor en ransmissionversnellingsbak, enz.

Metaal en Bimetaallagers JF720 SAE799 bimetaal Dragend Struiken Gesinterd Materieel JF Duidelijk Lager -720 van CuPb24Sn4

Prestaties

Gegevens

Maximum dynamische Lading P

 

120N/mm ²

Maximum lijnsnelheid V

Greaessmering

2.5m/s

Maximum PV waarde

Greaessmering

2.8N/mm ²·m/s

Wrijving coef μ

Greaessmering

0.05~0.15

Maximum lijnsnelheid V

Oliesmering

10m/s

Maximum PV waarde

Oliesmering

10N/mm ²· m/s

Wrijving coef μ

Oliesmering

0.04~0.12

Maximum het Werk temperatuur

Greaessmering

150℃

Prestaties

Gegevens

Maximum het Werk temperatuur

Oliesmering

250℃

Het koppelen As

Hardheid

≥45HB

Het koppelen As

Ruwheid

Ra=0.16~0.63

De hardheid van de legeringslaag

40~60

Warmtegeleidingsvermogen

60W/(m·k)

Coëfficiënt van lineaire uitbreiding

19×10-6K-1

Wij kunnen volgens klanten speciaal verzoek ook ontwikkelen terwijl uit deze lijst.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bimetaal het Metaalring van jf-720 CuPb24Sn

Jf-720 is het bimetaallager een product van CuPb24Sn4-legering dat op de oppervlakte van staalplaat wordt gesinterd. Het product heeft goede moeheidssterkte en lagercapaciteit. Geschikt voor lading en oliesmering met gemiddelde snelheid, middelgrote. Wanneer de oppervlakte met zachte legering wordt geplateerd, kan het als het dragen en koppelstangring van hoge snelheids interne verbrandingsmotor worden gebruikt om goede slijtageweerstand en moeheidsweerstand te bereiken.

Omdat de matrijs als laag koolstofstaalmateriaal stabiel is, zodat is de het machinaal bewerken nauwkeurigheid van de buitendiameter van de schachtkoker gewaarborgd, en er is geen behoefte aan schroefbevestiging nadat het product in het zetelgat wordt geladen, kan het baseren zich op interferentiepasvorm het fenomeen verhinderen van het uitgaan van de cirkel. De verandering van chemische samenstelling van de binnenlaag van de oppervlaktelegering kan aan de vereisten van verschillende dragende druk, verschillende de diensttemperatuur en verschillende het glijden snelheid voldoen. De oliegroef en het oliegat met andere structuur worden ontworpen in de productie van wrijvingoppervlakte om aan de vereisten van verschillende manieren van olie te voldoen toevoegend, schacht het bijten te verhinderen en aan verschillende smeringsvoorwaarden aan te passen.
Wijd gebruikt in automobiele motor, steekt de motorfietskoppeling, industriële machines, bouwmachines aan.
Legeringslaag materiële CuPb10Sn10 of CuSn6Zn6Pb3

Toepassing
Het bimetaallager wordt wijd gebruikt in automobieltoepassingen zoals compressoren, leidingstoestel, stuurbekrachtiging, pedaallagers, hoofdboutstruiken, laadklepspillen, mechanische behandeling en heftoestel, hydraulische motoren, landbouwmachines enz.
Standaard Bimetaal Beschikbare Delen
1. Cilindrische struik met spleet of met vastgeklonken verbinding.
2. Van een flens voorzien struik met spleet of met vastgeklonken verbinding.
3. Duwwasmachines.
4. Stroken
Aangepaste Ringen
Wij zijn professioneel in zich het ontwikkelen en opbrengst aangepaste bimetaalringen
1. Cilindrische struik met spleet of met vastgeklonken verbinding.
2. Van een flens voorzien struik met spleet of met vastgeklonken verbinding.
3. Duwwasmachines.
4. Stroken

TYPISCHE KENMERKEN 
Geschikt voor lading met lage snelheid, zware of intermitterende bewegingsvoorwaarden, kan de smeeroliefilm niet de gelegenheid vormen of handhaven;
Geschikt voor werkomgeving of mechanische structuurbeperkingen, is het moeilijk om de gelegenheden van de oliesmering te leveren;
Het is geschikt om te roteren, te vergelden, het slingeren, lineaire en andere vorm van beweging, evenals gelegenheid die frequente aanvang vereisen of onder hoge lading beginnen;
Geschikt voor het hoge of lage temperatuurwerk, of de waaier van de milieutemperatuur van grote gelegenheden; De goede corrosieweerstand, kan in zeewater en andere corrosieve media zoals chemische vloeistoffen of gassen, evenals water worden gebruikt die sediment of radioactief milieu bevatten;
Niet-waterabsorptie, goede dimensionale stabiliteit, hoge mechanische sterkte, goed warmtegeleidingsvermogen;
Het lager is dunne muurstructuur, lichtgewicht, klein volume, geschikt voor compact ontwerp;
Vergeleken met traditionele het drie-laag samengestelde materiaal, zijn de statische ladingskenmerken, slijtage-weerstand, de diensttemperatuur, dimensionale stabiliteit etc. op de voorwaarde van niet-vetsmering beter;
Vergeleken met koper legde zelfsmerend materiaal in, is het geschikter om op de voorwaarde van kleine Hoekschommeling te werken, en de prijs is goedkoper.

WAAIER VAN TOEPASSING

De producten worden toegepast op watermilieubescherming en de waterkrachtindustrie: hydraulische machines: horizontale steundia van hydraulische staalpoort, steunlager van hydraulische hijstoestel en sluitingsmachine, zand het vernietigen het lager van de onderhoudsdeur, enz. Hydraulische turbine: de schachtkoker van de gidsvin (hogere gids, middengids, lagere gids), de koker van de wielschacht, de koker van de speldschacht (koppelstangspeld, duw en de speld van de trekkrachtstaaf, relaiszuigeras), anti-wear ringsplaat (duwring), anti-wear blok, de zijtegel van de controlering.
De metallurgische industrie: gietende machine lager, het rollen scherpe scharen (tweezijdige scharen, vaste lengtescharen op het skateboard), enz. De klepindustrie: vleugelklep, bolklep, enz. Anderen: mijnbouwmachines, verpakkende machines, bouwmachines, zware machines, injectie het vormen machine, automobiele bandvorm, windturbine, thermische macht en andere industrieën.
Dit product is de krachtigste lagercapaciteit in het dubbel-legeringslager, de opklapbrugring en de pakking van zware voertuigen; Gedreven wiel en ondersteunend wiel van bulldozer; De automobiele ring van de staalplaat, GEBRUIKT dit product. Het is een soort hoge wijd gebruikte lading en het glijden dragen het met lage snelheid.

Landbouwmachines
Aangezien het zelfsmerende lager de kenmerken van onderhoud-vrije en goede schuringsweerstand onder stof en openluchtvoorwaarden heeft, wordt het wijd gebruikt in de cilinder, het opschortingssysteem van maaidorser, planter, pers, maalmachine, tractor, kunnen de Verbindingen en andere delen niet moeilijk zijn om olie of van de oliefilm delen te vormen.
SAE799 bimetaal Dragend Struiken Gesinterd Materieel JF Duidelijk Lager -720 van CuPb24Sn4

 • Vorkliften

 • Palletvrachtwagens

 • Kranen

 • Graafwerktuigen

EIGENSCHAPPEN

 • Voor hoge ladingscapaciteit en oscillerende beweging, evenals voor ruwe verrichting en temperatuurlading. Long-run smering wegens smeermiddelopslag.

TOLERANTIEdetails

 • Huisvesting ØH7

 • Ring binnen-Ø na mountingH9

 • Schacht tolerancef7 aan h8

ONDERHOUD

 • is laag-onderhoud het samengestelde het glijden dragen, maar de primaire smering is noodzakelijk. Olie of vet de smering is mogelijk. wegens stevig smeermiddel wordt de opslag, smeringsontruiming verminderd tot een minimum!

TITEL: De speciale afmetingen zijn op verzoek beschikbaar
Krijg in aanraking… verzenden ons een online onderzoek
U kunt onze „Onderzoeksvorm“ gebruiken in aanraking met ons te krijgen. Één van ons verkoopteam zal u onmiddellijk contacteren.
SAE799 bimetaal Dragend Struiken Gesinterd Materieel JF Duidelijk Lager -720 van CuPb24Sn4

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn