China brons gleitlager fabrikant

De Bimetall Verpakte Struiken van het Lagers Materiële CuPb10Sn10 SAE ‐ 797 Gesmeerde Metaal

Productdetails:
Plaats van herkomst: Bimetaal Dragende Fabrikanten
Merknaam: bimetal SAE-797 SAE 48 SAE-799 bushings
Certificering: Bimetal Bush Material CuPb10Sn10、CuPb6Sn6Zn3 CuPb24Sn4...
Modelnummer: Bimetaallagers JF ‐ 800 CuPb10Sn10 SAE ‐ 797, JF ‐ 720, CuPb24Sn4, SAE ‐ 799, JF ‐ 700 CuPb30, JF ‐
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 800 Stuk/Stukken (Min. Orde)
Prijs: $0.20 - $2.00 / Pieces ,Negotiable
Verpakking Details: de uitvoer & de invoer de bimetaalnorm van het ringen Internationale karton
Levertijd: Vervaardigings Bimetaalring in Voorraad, die binnen Dagen wordt geleverd.
Betalingscondities: TT VOORAF Western Union
Levering vermogen: Douane Bimetaalring 800000 Stukken per Maand
Contact nu

Gedetailleerde informatie

Meterial: Laag Koolstofstaal met tin-lood-Brons Legering (CuSn10Pb10) Oppervlaktebehandeling: Vertinning, kuiperplateren
Type: Struiken, Verpakte Struiken met Flens, Stroken Toepassing: compressoren, leidingstoestel, stuurbekrachtiging, pedaallagers, de struiken van de konings‐ speld,
Grootte: De standaardgrootte van de voorraadring Fabrikanten: GEMAAKT IN CHINA
Norm: DIN1494, standaardtolerantie Het smeren: Droog bimetaal, oilless olie, POM

Productomschrijving

 

Bimetaal Dragende Struiken

 

Bimetall Verpakte die Lagers aan orde van China worden gemaakt. Staalshell met een de voerings dragend materiaal van het loodbrons wordt gesteund voor olie smeerde toepassingen die. Van de de samenstellings Internationale standaardlegering van de chemische Samenstellings de Materiële Legering hardheid JF ‐ 800 CuPb10Sn10 SAE ‐ 797, JF ‐ 720, CuPb24Sn4, SAE ‐ 799, JF ‐ 700 CuPb30, JF ‐ J20 AlSn20Cu. Dit materiaal heeft hoge ladingscapaciteit en goede moeheidseigenschappen.

De dragende vormen maakten aan orde: de cilindrische struiken en de duwwasmachines met niet genormaliseerde afmetingen, glijdende platen, pasten dragende ontwerpen aan

Het wordt wijd gebruikt in automobieltoepassingen zoals compressoren, leidingstoestel, stuurbekrachtiging, pedaallagers, de struiken van de konings‐ speld, laadklepspillen, mechanische behandeling en heftoestel, hydraulische motoren, landbouwmachines enz.

 

Ontworpen douane en Vervaardigde Lagers en Ringen Anti - Slijtage Bimetaal Dragende Struiken, Bronsstaal Van een flens voorzien Ring voor

 

De Ring van het graafwerktuigwapen & Lager van graafwerktuig, chassis het lopen mechanismelagers

 

VIIPLUS BearingsThe die strekken zich en prestaties van de Kleine en Middenmachines van de Groottetechniek werken uit: Bulldozer, Graafwerktuig, Lader. En Effecthamer.
 

De ringen van VIIPLUS Bimeytal Gespecialiseerd in in het groot bushingssparedelen, zoals graafwerktuig, lader, asfalteren concrete betonmolen, wegwals, nivelleermachine, en het mengen zich installatie.

 

Het zelfsmerende lager is etc. wijd geschikt voor hydraulisch graafwerktuig, steunbalklader, wiellader, wegmachines, brugmachine, mijnbouwmachines.

Het verpletteren hamer onderhoud-Vrije dragende oplossing, zoals Zelfsmerende lagers voor lader en schrapergehechtheid

De fabrikanten van bouwmateriaal en ander off-road materiaal kunnen de lagers van de roestvrij staalstof gebruiken, die gesmeerd zijn, onderhoud-vrij en een lange levensduur hebben; En, verstrekt superieure prestaties, drukt de kosten, bovendien vereist niet het onderhoud het automatische smeringssysteem.

 

De Ring & de Lagers van bouwmachines

 

Betrouwbaar, licht, vrij van smering worden de oplossingen wijd gebruikt in bouwmateriaal, die lager glijden in de meest veeleisende voorwaarden wordt gebruikt, heeft nog hoge betrouwbaarheid, zoals zwaar aarde het bewegen zich materiaal, mijnbouwmateriaal, sorteermachine, graafwerktuig, concrete pomp, bestuurder, heftoestel zoals forklifts, palletvrachtwagens, schaarlift en onderhoudsplatform en allerlei kranen, het systeem van het containervervoer.
 

Zonder smering, voorzien de zelfsmerende lagers klanten van meer milieuvriendelijke verrichtingsvoordelen. Onze zelf-gesmeerde lagers zijn schone, lichtgewicht, milieubescherming, en betrouwbaarder dan conventionele gesmeerde koperlagers.

Hebben de hoge prestaties onderhoud-vrije lagers de volgende voordelen:

De Bimetall Verpakte Struiken van het Lagers Materiële CuPb10Sn10 SAE ‐ 797 Gesmeerde Metaal
 1. lagere kosten van eigendom, onderhoud-vrije verrichting en uitgebreide levensduur

 2. Lichtgewicht, compact, ruw dragend ontwerp met uitstekende schokweerstand, schachtverkeerde opstelling en slijtage voor hogere productiviteit, dragende vervangingsonderhoud en vervanging zonder onderbreking.

 3. De samengestelde dragende structuur verstrekt uitstekende chemische corrosieweerstand

 4. De milieuvriendelijke het drogen verrichting kan grondverontreiniging in olieverontreiniging elimineren

 5. Druk materiaalkosten zonder de behoefte aan smeringssystemen, buizen, slangen, verbindingen/delen en

 6. dure olie-behoudende verbindingen

VIIPLUS die de lagers worden gebruikt in de mijnbouw, verbindingen en het graafwerktuig voor de machine wordt de geladen. Ons bedrijf heeft onafhankelijk graafwerktuiglagers ontwikkeld.

 

De dunne muurlagers steunen de hydraulische motor op het gebruikte leidingstoestel, graafwerktuigen, gasturbines, krukken en andere mechanische apparaten. De bimetaalring steunt op laag die koolstofstaal, met het bronspoeder van CuPb10Sn10 of CuSn6Zn6Pb3-wordt gesinterd, dat de hoogste ladingscapaciteit onder de bimetaalringen heeft. de toepassing met inbegrip van saldoopschortingen van op zwaar werk berekende vrachtwagens, spoorrol van bulldozers, autochassis enz. De bimetaalring is samengesteld uit bronsmateriaal als binnenlaag en taai staalmateriaal als buitenlaag. Het sterke en taaie staalmateriaal aangezien de buitenlaag de Bimetaalring versterkt, laat toe om het levenscyclus van de Bimetaalring uit te breiden, en baankwaliteit te verbeteren. Het is niet alleen kan hoge prijs van al bronsring vervangen maar ook de productiekost verminderen.

 

De bimetaalring steunt op laag die koolstofstaal, met het bronspoeder van CuPb10Sn10 of CuSn6Zn6Pb3-wordt gesinterd, dat de hoogste ladingscapaciteit onder de bimetaalringen heeft. de toepassing met inbegrip van saldoopschortingen van op zwaar werk berekende vrachtwagens, spoorrol van bulldozers, autochassis enz.
Het is a vriendelijk van hoge lading en ring met lage snelheid, met brede toepassing.

 

Structuurkenmerken en Toepassingen

 

mechannical prestaties

Ladingscapaciteit

Statische lading

150N/mm2

Max.Working temperatuur

Vetsmering

150ºC

Oliesmering

250ºC

PV waardegrens

Oliesmering

10N/mm2.m/s

Droge smering

2.8N/mm2.m/s

Lineaire Snelheid

Droge Wrijving

0.4m/s

Vetsmering

2.5m/s

Het koppelen As

Hardheid

≥53 HRC

Ruwheid

Ra-0.32~0.63

Anti-treksterkte

185 N/mm2

Legeringshardheid

HB 70~100

Wrijvingcoëfficiënt

0.05~0.22

Themalgeleidingsvermogen

47W/mk

Hitte-uitbreiding Coëfficiënt

18x10 (- 6) /k

 

 

De bimetaalring kan in undercarrigaedelen en motoren van de auto machinaal bewerkte industrie, bouw enz. worden gebruikt.
 

Specificatie:
 

Ladingscapaciteit: 120n/mm2
Temperatuurgrens: -100~+200
Maximum snelheid: 6m/s
Chemische samenstellingen: Cu80pb10sn10
Hardheid: Hb60~90
Karakter
1. Middenladingscapaciteit en midden anti-moeheid
2. Toegepast in middensnelheid. Hoge effectvoorwaarden
3. Goede anticorrosief, en het glijden vermogen
 

VIIPLUS vsb-80 wordt bimetaalring gesteund met hoogte - kwaliteits laag die koolstofstaal met tin-lood-brons legering (CuSn10Pb10) op zijn oppervlakte wordt gesinterd. Om schuring effectief te verminderen, kan zijn legeringsoppervlakte met bal gevormde oliecontactdozen voor gemakkelijkere olieopslag worden machinaal bewerkt. Indien nodig, zou het geplateerd koper of tin op de staalrug kunnen zijn. Het kan op voorwaarden van indirecte lading met indirecte of hoog lopende belocity en voorwaarden met enorme effectlading worden toegepast. In mechanische toepassingen, worden vsb-80 gebruikt om verpakte struiken, duwwasmachine en struiken op koppelstangniveau van gasmotor te maken.
Materiai: Steel+CuPb10Sn10

 

 

 

De Bimetall Verpakte Struiken van het Lagers Materiële CuPb10Sn10 SAE ‐ 797 Gesmeerde Metaal

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Typicai applicaton

De ring van het het kruippakjewiel van graafwerktuigchassis
Toepassing: bedriegenen-staaf van automobiele motoren, techniek en landbouwmachines, op zwaar werk berekende bouwmachines enz.

Dit materiaal wordt geadviseerd om op de ladingsvoorwaarde met gemiddelde snelheid worden gebruikt en middelgrote met olie of vet het smeren. Het wordt wijd gebruikt voor de einden van de motorstaaf, Hoofdboutring, landingsgestelrollen, de hydraulische ogen van de cilinderstaaf van bouwmachines en sferische gezamenlijke lagers van landbouwmachines. Omdat dit materiaal met lood is, worden de specifieke delen niet toegestaan om volgens bepaalde wetten of verordeningen worden gebruikt.
 
De bimetaallijst van de de Lagers standaardgrootte van Lagersgleitlager 

Bimetaallagersstroken, Diawegen die de Materialen van het Plaat Bimetaal glijden 
Staalshell met een de voerings dragend materiaal van het loodbrons wordt gesteund voor olie smeerde toepassingen die. Dit materiaal heeft hoge ladingscapaciteit en de goede moeheidseigenschappen, worden het wijd gebruikt in automobieltoepassingen zoals compressoren

 

Kenmerken
 

Vsb-80 bimetaal samengestelde lagers
Staalshell met een de voerings dragend materiaal van het loodbrons wordt gesteund voor olie smeerde toepassingen die. Dit materiaal heeft hoge ladingscapaciteit en goede moeheidseigenschappen. Het wordt wijd gebruikt in automobieltoepassingen zoals compressoren, leidingstoestel, stuurbekrachtiging, pedaallagers, hoofdboutstruiken, laadklepspillen, mechanische behandeling en heftoestel, hydraulische motoren, landbouwmachines enz.

 • Bimetaallager met staal steun en bronsbekleding

 • Bijzonder geschikt voor hoge specifieke ladingen met oscillerende motie en met lage frekwentie

 • Toepasselijk in ruwe verrichtingsvoorwaarden

 • Hoge ladingscapaciteit, zeer goede weerstand tegen moeheidssterkte bij hogere temperaturen

Strusture

1.Sintered brons lazer: De weerstand van de godsslijtage en uitstekende lastcapaciteit.
 
2.Steel steunend: Plaatsend de stichting van de ringen, verstrekt de staalrug uitzonderlijke stabiliteit, de kenmerken van de last en hittedissipatie.

Structuur en Samenstelling

Staal Steun en Leaded Bronsbekleding
Staal + CuPb10Sn10 met paragrafen

Microsection

 

De Bimetall Verpakte Struiken van het Lagers Materiële CuPb10Sn10 SAE ‐ 797 Gesmeerde Metaal

Het glijden laag met
smeringsparagrafen
CuPb10Sn10 met
samenstelling ong.:
Cu 80%
Pb 10%
Sn 10%
Staal steun
 

Legerings Chemische Samenstellingen

Inhoud

Cu

Pb

Sn

Zn

P

Fe

Ni

Sb

Anderen

Rest

9-11

9-11

0,5

0,1

0,7

0,5

0,2

0,5


Beschikbaarheid
Dragende vormen beschikbaar in standaardafmetingen

 • Cilindrische struiken

 • Duwwasmachines

Begin Uw Projectwith een Toepassingsingenieur

 

Het glijden het Dragen, Bimetaalbush, Verpakte Bronsring, Oiles Bush, Oiles-Lager, Leverancier China, Hoogte - kwaliteit

Ringen, Gesmeerde Lagers, Samengestelde Lagers, Metaallagers, Compressorlagers, metaal-Polymeer, Gloeidraadwond, Duidelijke Lagers, Flenslagers, Polymeerlagers, Flensringen, Pomplagers, Van een flens voorzien Struiken, Duwplaten, Industrieel Lager.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn