China brons gleitlager fabrikant

Compressieafgietsel het Glijden het Dragen & Plaat, over- Gevormde Zelf Aangepaste Smeermiddelringen

Productdetails:
Plaats van herkomst: Ringsfabrikant
Merknaam: REPLACEMENT PLAIN BEARINGS
Certificering: ISO9001:2008 CuSn8, CuSn6.5, Brass
Modelnummer: LD-Bronslagers van CuSn8 met Vetreservoirs dat worden gemaakt
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: PARTNER-AAN-ORDE DOUANEringen
Prijs: Sliding Bronze Bearing Dimensions Tolerance,Stock Price
Verpakking Details: Klantgerichte de uitvoerkartons,
Levertijd: 10~20 het werkdagen
Betalingscondities: TT VOORAF, L/C, Western Union
Levering vermogen: STANDAARDtolerantieringen
Contact nu

Gedetailleerde informatie

Marerial: Brons Grafietring Grootte: De ringen van de duimgrootte
Standaardgrootte: Van de douaneontwerp & Duim grootte Type: GESTOPT GEGOTEN BRONS
Toepassing: Gevormde Precisiecomponenten Het per bus vervoeren: zelf-luburicating

Productomschrijving

 

Matrijs & Vormringen - Compressieafgietsel het Glijden het Dragen & Plaat | Over--gevormde Ringen

 

Beschrijving

 

De lagers van het Interedbrons functioneren het best op zeer hard, duur, de schachten van de precisiegrond. In tegenstelling, kunnen de Zelfsmerende ringen op allerlei schachten lopen. Welke te gebruiken schacht is de belangrijkste factor na het ringsmateriaal is bepaald. Voorspelbaar dragend leven.

Het vormen is de afkorting van compressie het vormen, ook als compressie het vormen wordt bekend. Een plastic verwerking (ook een rubberverwerking) waarin een plastic of rubbersamenstelling in een product door middel van hitte en druk in een gesloten vormholte wordt gevormd.

 

Momenteel, de supermodeldruk (over-) de plastic vooruitgang van de verpakkingstechnologie heeft kunnen vormde de ontwikkelaar van de hoge machtsrf transistor aan hun apparaten in betrouwbaar laten kan met die van ceramische shell vergelijkbaar zijn.

 

Matrijs & Vorm de Ringen heeft een volledige selectie van matrijs en vormringen, en pennen voor uw materiaal. Wij dragen schouder, rechte, uitwerper en sprue matrijs en vormringen die de slijtage van machinedelen zullen verminderen.

 

Het vormafgietsel wordt gekenmerkt in die zin dat het stevige afgietsel van de de kooivorm van de koperlegering dragende door een speciale centrifugaalafgietselvorm wordt geproduceerd. Het productieproces en de matrijs structureren ontwerp van het lager van de poedermetallurgie

 

Het wordt gebruikt wijd in het maken van injectie en compressievormen voor het rubber en plastic vormen, vormen voor het gieten van metalen, en matrijzen voor smeedstuk en metaal het stempelen.

 

 

         

  • Duim Gerangschikte Ringen

  • Metrische Met maat Ringen

  •  

Toepassingen

 

VIIPLUS de bronsringen worden de producten wijd gebruikt in Gevormde Precisiecomponenten, injectie het vormen, automobiele vorm, techniekmachine, voedselmachines en waterturbines, enz.

Ringen & Lagers | Koker, Flens, Duw

Materiaal: Brons


C86300 omvatten de Typische toepassingen lagers van de langzame snelheids de op zwaar werk berekende lading, toestellen, zijn de nokken en het hydraulische brons van het cilinderparts.continuous gegoten mangaan een te behandelen koper met hoge weerstand, legering van het niet-hitte voorgenomen voor gebruik in toepassingen die een goede combinatie opmerkelijke slijtagekenmerken en hoge dragende sterkte voor zware ladingen en langzame snelheden vereisen.

 

Structuur

 

De beveiligingspomp is met dezelfde schacht van de van de motorrotor en pomp samen vaste drijvende kracht, dan plaatst deze groep met een schild van rotorbeveiliging. De motorstator rond rond de perimeter van de beveiligingsdekking, wordt beveiligingsdekking gemaakt van metaal, zodat kan de macht tot het rotormagnetische veld worden overgegaan. En de gehele rotor is in werking gesteld door de pompende vloeistof. En beschermd tegen het eind van de flens of lassenstructuur om statische verbinding te realiseren. De beveiliging is eigenlijk een reeks van drukvat.
Naast de schildkoker, is een andere component de omlooppijp. Het gebruik van gepompte vloeistof voor het dragen van smering en het koelen, en soms voor motor het koelen is zeer belangrijk.

De lagers van de bronskoker voorzagen bronsringen voor verkoop van een flens

Prestaties

 
Kunnen de grafiet Gestopte Gegoten Bronsringen worden gebruikt waar de zware ladingen bij lage aan middelgrote snelheden moeten worden gesteund
 
De ring van het Stopgrafiet Gegoten Brons kan hoge temperaturen tot 570 F weerstaan
De zelfsmerende eigenschap laat lagers toe om worden gebruikt waar oli?en moeilijk is, duur uit te voeren, en waar vet/olieblik niet worden gebruikt. De uitstekende smering wordt bereikt zelfs onder hoge ladingen bij lage snelheden.
De zelfsmering met speciaal ingebedde stevige smeermiddelen vermindert wrijving. Coëfficiënt van Wrijving: 0,04 tot 0,2 


 Compressieafgietsel het Glijden het Dragen & Plaat, over- Gevormde Zelf Aangepaste Smeermiddelringen
 
 
Technische Gegevens

 

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn