China brons gleitlager fabrikant

De lagers - Bal - 316 Roestvrij staal - Dubbele Rij - openen

Productdetails:
Plaats van herkomst: Zelfsmerende Lagersfabrikanten
Merknaam: REPLACE BRAND GARLOCK BEARINGS (GGB)
Certificering: DIN 1494, ISO 3547 STANDARD BUSHING
Modelnummer: HET RINGStype VOORZAG DUIDELIJKE KOKER VAN EEN FLENS
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: Verhandelbaar
Prijs: Competitively Priced vs DU DX, Provides Lubricating Bush
Verpakking Details: HOUTEN PALLET, HOUTEN COMPUTER-AIDED SOFTWARE ENGINEERING, KARTON, DE NORM VAN DE RINGENuitvoer, KLA
Levertijd: 7-20 DAGEN, VOORRAADgrootte die DIRECTE LEVERING RINGEN
Betalingscondities: TT VOORAF Western Union
Levering vermogen: Van een flens voorzien Bronsringen, de Wasmachines van de Bronsduw, Zelfsmerende Bronsringen
Contact nu

Gedetailleerde informatie

Structuur: Diepe Groef, diep groeflager Pakket: Dozen
Diensten: OEM aangepaste diensten Materiaal: Chroomstaal
Geluidsniveau: ZV1 ZV2 ZV3 Verbindingentype: Open ZZ 2RS
Smering: Olievet Functie: Hoge snelheid met lange levensuur

Productomschrijving

De lagers - Bal - 316 Roestvrij staal - Dubbele Rij - openen

Diepe Groefkogellagers | Lagers, Eenheden & Huisvesting - Zelfsmerende lagers - Dragende installatie

Online winkelend van een grote selectie bij Industriële & Wetenschappelijke Opslag.

VIIPLUS lagers & Ringenproducten
Onze hoofdproducten omvatten diepe groefkogellagers, duwkogellagers, wiellagers, koppelingslagers, sferisch lager. escription

Overzicht

Het diepe groefkogellager is een lager. Het diepe groefkogellager is een soort kraantoebehoren.
Diepe Groefkogellagers, hebben zij de meest typische structuur onder rollende lagers en hebben wijd gebruik.
VIIPLUSspecializing in de productie van diepe groefkogellagers en zelfsmerende lagers.
 
Het diepe groefkogellager is het gemeenschappelijkste type van het rollen het dragen. Het basistype van diep groefkogellager bestaat uit een buitenring, een binnenring, een reeks staalballen en een reeks pallen. Het diepe type van groefkogellager heeft enige rij en dubbele rij twee soorten, verdeelt de diepe structuur van de groefbal ook de verbinding en de open type tweesoorten structuren, het open type verwijst naar het lager vergt niet de verbindingsstructuur, verdeelt de verbindingstype diepe groefbal in de verbinding van het stofbewijs en de verbinding van het oliebewijs.

Wat de voordelen van zelfsmerende lagers die met gewone diep-groefkogellagers zijn worden vergeleken

De diepe Groefkogellagers zijn het populairst van alle kogellagertypes omdat zij in een grote verscheidenheid van verbinding, schild en snap-ring regelingen beschikbaar zijn.

De diepe groefkogellagers met eenvoudige makkelijk te gebruiken structuur, is de breedste waaier van toepassingen, een type van lagers.

De zelfsmerende lagers en de lagers zijn gelijkaardig, behoren tot de het glijden dragende reeks, die over het algemeen voor lading met lage snelheid, zware, of niet gemakkelijk om de plaats, zoals pomp met duikvermogen te smeren wordt gebruikt. En de plaats van de kogellagers over het algemeen hoge snelheid.

Geavanceerde Vettechnologie - Zelfsmerende de lagerssmeermiddelen van VIIPLUS die het vetleven en prestaties van lagers kunnen uitbreiden.

 

 

Kogellager van de de Fabrikanten het Diepe Groef van China

Diep groefkogellager
Het diepe groefkogellager is het gemeenschappelijkste type van het rollen het dragen. Het basistype van diep groefkogellager bestaat uit een buitenring, een binnenring, een reeks staalballen en een reeks pallen. Het diepe type van groefkogellager heeft enige rij en dubbele rij twee soorten, verdeelt de diepe structuur van de groefbal ook de verbinding en de open type tweesoorten structuren, het open type verwijst naar het lager vergt niet de verbindingsstructuur, verdeelt de verbindingstype diepe groefbal in de verbinding van het stofbewijs en de verbinding van het oliebewijs.


Het diepe groefkogellager is het gemeenschappelijkste type van het rollen het dragen. Het basistype van diep groefkogellager bestaat uit een buitenring, een binnenring, een reeks staalballen en een reeks pallen. Het diepe type van groefkogellager heeft enige rij en dubbele rij twee soorten, verdeelt de diepe structuur van de groefbal ook de verbinding en de open type tweesoorten structuren, het open type verwijst naar het lager vergt niet de verbindingsstructuur, verdeelt de verbindingstype diepe groefbal in de verbinding van het stofbewijs en de verbinding van het oliebewijs. Stof - materiaal van de bewijs het verzegelende dekking voor staal het stempelen, slechts spelen een eenvoudige rol in het verhinderen van stof in het dragende toevoerkanaal. Is het olie-bewijs type de contacttype olieverbinding, die het vet binnen het lager overstroming kan effectief verhinderen.
De enige kogellagertype van de rij diepe groef code is 6, is de dubbele het kogellagercode van de rij diepe groef 4.Its de eenvoudige makkelijk te gebruiken structuur, de gemeenschappelijkste productie, het wijdst gebruikte type van het dragen is.

Eigenschappen:


1: Kan radiale lading en tweerichtings aslading weerstaan

2: Geschikt voor hoge snelheidsomwenteling en vereis trilling met geringe geluidssterkte, lage van de gelegenheid
3: Met een stoflaken van de staalplaat of een rubberverbindingsverbinding vulde het dragen vooraf met de juiste hoeveelheid vet;
 

De diepe eigenschap van het groefkogellager:

 
1.The de meeste gebruikte vertegenwoordiger van de rollende lagers, wijd
2.Outer ring met een ring of een flenslager, die het as plaatsen, en gemakkelijk gemakkelijk zijn om shell te installeren;
3.The de maximumladings dragende grootte is hetzelfde als het standaardlager, maar de binnen en buitenringen hebben een trog, die het aantal ballen verhoogt en de geschatte lading verbetert.
 

Structuur
Diep groefkogellager
Merknaam
Als eis van de klant
Kwaliteitsnorm
ISO9001: 2008
De diensten
OEM baseerde op uw Inheems
levertijd
5-20 dagen
Dragend pakket
Broodje, doos, karton, pallet
Betalingstermijn
L/C, T/T
Materiaal
Chromiumstaal (hoofd), koolstofstaal, ceramisch roestvrij staal,

VIIPLUS vervaardigt een volledige waaier van diepe groefkogellagers.

Miniatuurmodel

 

Miniatuurmodel
604.605.606.607.608.609, enz.
6000 reeksen
6000,6001,6002,6003,6004,6005,6006,6007,6008,6009, enz.
6200 reeksen
6200,6201,6202,6203,6204,6205,6206,6207,6208,6209,6210, enz.
6300 reeksen
6301,6302,6303,6304,6305,6306,6307,6308,6309,6310, enz.
6400 reeksen
6403,6404,6405,6406,6407,6408,6409,6410, enz.

De enige kogellagers van de rij diepe groef zijn het gemeenschappelijkste type van het rollen het dragen en in een grote verscheidenheid van toepassingen gebruikt.

Het diepe groefkogellager kan radiale lading hoofdzakelijk verdragen, en het kan één of andere meetbare aslading ook verdragen.

TOEPASSING

De diepe groefkogellagers kunnen voor transmissie, instrumentatie, motoren, huishoudapparaten, interne verbrandingsmotoren, vervoervoertuigen, landbouwmachines, bouwmachines, bouwmachines, rolschaatsen worden gebruikt.

Wij leveren diepe bosjelagers, korte kolomlagers, ook de lagers van het hoekcontact en sommige nauwkeurige lagers.

Grote Diepe Groefkogellagers

De diepe Groefkogellagers kunnen radiaal ondersteunen, as, of de samengestelde ladingen en wegens eenvoudig ontwerp, dit dragende type kunnen worden veroorzaakt om zowel hoog-in werking stelt nauwkeurigheid als hoge snelheidsverrichting te verstrekken.
 
De diepe groefkogellagers zijn veelzijdig, zelf-behoudend lagers met stevige buitenringen, binnenringen en bal en kooiassemblage.
 
Dan wordt het lager met beter snelheidsbezit ontworpen om de gebruiker tevreden te stellen.
 
Het product toont
De lagers - Bal - 316 Roestvrij staal - Dubbele Rij - openenDe lagers - Bal - 316 Roestvrij staal - Dubbele Rij - openen

 

 

 
 

Diepe de Installatiemethode van het groefkogellager

  1. Een diepe de installatiemethode van het groefkogellager: geschikte kracht: drukken de lager binnenring en de schacht het vast geschikte, buitenring en het dragen gat een losse pasvorm is, het lager dat op de schacht moet worden gedrukt zijn beschikbaar, en dan zetten de schacht samen met het dragende ladings dragende gat, wanneer gedrukt op het het eindgezicht van de lager binnenring, beschermen het het assembleren omhulsel dat van een zacht metaalmateriaal (koper of vloeistaal) wordt gemaakt, lager buitenring en de strakke geschikte, binnenring van het lagergat en de schacht is een losse pasvorm, kan het lager in het dragende gat eerst worden gedrukt, dan zou het assembleren van omhulseldiameter moeten zijn minder dan lichtjes de diameter van een gat. Als de lagerring en de schacht en het gat een strakke pasvorm zijn, installeer binnenring en buitenring aan druk in de schacht en het gat, bij dezelfde timeThestructuur van zal de assemblagekoker de eindgezichten van de binnenring en buitenring van het lager kunnen tegelijkertijd aanhalen.

  2. Diepe de installatiemethode 2 van het groefkogellager: het verwarmen werkt samen: door het verwarmen van het dragen of het dragen van zetel, door thermische uitbreiding te gebruiken in een losse geschikte methode van installatie zal passen. De installatiemethode is een soort gemeenschappelijk en energie - besparing. Deze methode is geschikt voor interferentiehoeveelheid groter de installatie van het lager, het lager vóór heet het laden type of scheidbare lagerring in hitte 80-100 ℃ van de brandstoftank zelfs, en dan geladen op de schacht, zo spoedig mogelijk uit de olie om binnenring te verhinderen na het koelen van eindgezicht en schouder is de verbinding niet strak, aan het as dragen die kan dan aanhalen koelen. Kunnen de lager buitenring en de lichte metaal dragende zetel vast geschikt, door de hete het laden methode van het lager te verwarmen, vermijden om een te krijgen gezicht aan te passen schuren. Het verwarmen van tank met het dragen zou en bij een bepaalde afstand van de bodem van een netwerk moeten zijn, of de hangende haken in de lagers, die op de bodem, in het geval van zware onzuiverheden in het lager of het ongelijke verwarmen, brandstoftank dragen moeten een thermometer, strikt controle hebben de olietemperatuur geen 100 ℃, zal overschrijden om het aanmakende effect te verhinderen, vermindert de hardheid van de ring.

Leveringscapaciteit

Leveringscapaciteit:
1000000 Stuk/Stukken per kogellager van de Maand het Diepe groef

Verpakking & Levering

Verpakkingsdetails
Kogellager van de de Fabrikanten het Diepe Groef van China
1. Industriële verpakking: plastic zak, karton of pallet houten geval 
2. Commerciële verpakking: 1pc/plastic zak + kleurenvak + karton
3. Volgens de vereisten van de douane
Haven
Shanghai
Levertijd:
5-20 dagen, die door de hoeveelheid worden bepaald

 

 

Berekening van wrijvingcoëfficiënt van het rollen het dragen

 


Voor vergelijking met het glijden het dragen, kan het wrijvingogenblik van rollend lager als volgt worden berekend: M= verticale Pd/2 (M: wrijvingogenblik, Mn. M; Verticaal: wrijvingcoëfficiënt; P: dragende lading, N; D: dragende nominale binnendiameter, mm). U van de wrijvingcoëfficiënt wordt zeer beïnvloed door het dragende type, de dragende lading, de roterende snelheid, de smeringswijze, enz. De referentiewaarde van de wrijvingcoëfficiënt in wordt stabiele omwenteling in de algemene omstandigheden hieronder getoond.
Voor glijdende lagers, verticale =0.01-0.02, en soms tot 0.1-0.2.Friction-coëfficiënt van samengesteld lager: 0.03~0.18.The het volgende is een lijst van algemeen gebruikte wrijvingcoëfficiënten van rollende lagers:

 

 

Rolling dragend type

De coëfficiënt van de Erticalwrijving van het rollen het dragen

Diep groefkogellager

0.0010-0.0015

Hoekig contactkogellager

0.0012-0.0020

Het richten van kogellager

0.0008-0.0012

Cilindrisch rollager

0.0008-0.0012

Het volledige geladen lager van de naaldrol

0.0025-0.0035

Het lager van de naaldrol met kooi

0.0020-0.0030

Spits rollager

0.0017-0.0025

Het richten van rollager

0.0020-0.0025

Duwkogellager

0.0010-0.0015

Duw die rollager richten

0.0020-0.0025

 

VIIPLUS de INTERNATIONALE levering elk soort specificatie modellager, de welkome algemene klanten komt opdracht te geven tot, zullen wij wij oprechtste product en de dienst leveren.

 

 

De belangrijkste producten zijn diepe groefkogellagers, verminderde rollagers, regelbare rollagers, duwlagers, lagers met zetel, niet genormaliseerde douanelagers en worden lagers verwante delen, enz., de producten uitgevoerd naar Europa, Amerika, Zuidoost-Azië, het Midden-Oosten en Afrika en meer dan 10 landen en regio's. Hetzij hebben de autodelen, de metallurgie, de mijnmachines, de bouwmachines, de papierindustrie, of het cement, de haven opheffende machines en de liftindustrie, VIIPLUS-producten de gunst van vele klanten in binnen- en buitenland gewonnen.


Doe lagers, gebruiken wij het meest godsvruchtige hart, om hoogste rendabel te creëren. Hier, warm welkome klanten in binnen- en buitenland om de bedrijfbegeleiding, bedrijfsonderhandelingen te bezoeken. Mijn bedrijf is bereid om met alle sectoren van de maatschappij, wederzijds voordeel samen te werken en win-win, om beter morgen te creëren!

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn