China brons gleitlager fabrikant

Groot de Eenheden & de Huisvestingsvervangings Zelfsmerend Lager van de Selectie Diep Groef Dragend

Productdetails:
Plaats van herkomst: Zelfsmerende Lagersfabrikanten
Merknaam: REPLACE BRAND GARLOCK BEARINGS (GGB)
Certificering: DIN 1494, ISO 3547 STANDARD BUSHING
Modelnummer: HET RINGStype VOORZAG DUIDELIJKE KOKER VAN EEN FLENS
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: Verhandelbaar
Prijs: Competitively Priced vs DU DX, Provides Lubricating Bush
Verpakking Details: HOUTEN PALLET, HOUTEN COMPUTER-AIDED SOFTWARE ENGINEERING, KARTON, DE NORM VAN DE RINGENuitvoer, KLA
Levertijd: 7-20 DAGEN, VOORRAADgrootte die DIRECTE LEVERING RINGEN
Betalingscondities: TT VOORAF Western Union
Levering vermogen: Van een flens voorzien Bronsringen, de Wasmachines van de Bronsduw, Zelfsmerende Bronsringen
Contact nu

Gedetailleerde informatie

Structuur: Diepe Groef, diep groeflager Pakket: Dozen
Diensten: OEM aangepaste diensten Materiaal: Chroomstaal
Geluidsniveau: ZV1 ZV2 ZV3 Verbindingentype: Open ZZ 2RS
Smering: Olievet Functie: Hoge snelheid met lange levensuur

Productomschrijving

 

Diepe Groefkogellagers | Lagers, Eenheden & Huisvesting - Zelfsmerende lagers - Dragende installatie

 

VIIPLUS lagers & Ringenproducten
VIIPLUSspecializing in de productie van diepe groefkogellagers en zelfsmerende lagers.

Overzicht

Kenmerken en het werk principe van diep groefkogellager

De diepe groefkogellagers zijn het wijdst gebruikt van alle kogellagers, vooral kogellagers van de enig-rij de diepe groef, omdat het een verscheidenheid van verzegelende ring, stoflaken en eindebalapparaat GEBRUIKT.
Het toevoerkanaal van de lagerring wordt gevormd in een boog lichtjes groter dan de straal van de bal. De bal neemt puntcontact met het toevoerkanaal (elliptisch contact onder lading) op.
De diepe groefkogellagers dragen hoofdzakelijk radiale lading, maar ook kunnen een bepaalde hoeveelheid aslading dragen. De diepe groefkogellagers variëren in grootte en vorm. Kleine wrijvingtorsie, het meest geschikt voor aanpassing van omwenteling, trillingsgelegenheden met geringe geluidssterkte, lage. Zoals: de precisieinstrumenten, de basmotor, de auto, de motorfiets en de algemene machines, enz., zijn het wijdst gebruikt in de mechanische industrie van een klasse van lagers. De lagers kunnen worden verdeeld in:

A. miniatuurlager: D<> B. Small lager: 28mm<> C. Kleine en middelgrote lagers: 60mm<> D. Medium en grote lagers: 120mm<> E. Large lager: 200mm<> F. Extra-large lager: D>430mm

 


De kooi wordt over het algemeen gemaakt van gestempeld staal, en nu wordt de nylon kooi ook wijd gebruikt.
De diepe groefkogellagers met verzegelende ring of stoflaken zijn gestandaardiseerd. Zij allen worden pre-opgeslagen met de juiste hoeveelheid vet.

 

Het werk principe van diep groefkogellager


De diepe groefkogellagers dragen hoofdzakelijk radiale lading, maar ook kunnen radiale lading en aslading dragen. Wanneer het slechts de radiale lading draagt, is de contacthoek nul. Wanneer het diepe groefkogellager een grote radiale ontruiming heeft, heeft het de prestaties van hoekig contactlager en kan een grote aslading dragen. De wrijvingcoëfficiënt van diep groefkogellager is zeer klein en de grenssnelheid is ook zeer hoog.

 

Toepassing


Auto: achterwiel, transmissie, elektromateriaal en andere componenten.
Elektro: General Motors, huishoudapparaten.
Anderen: instrumenten, interne verbrandingsmotoren, bouwmachines, spoorwegvoertuigen, lading en het leegmaken behandelingsmachines, landbouwmachines, diverse industriële machines.

 

 

 

Geavanceerde Vettechnologie - Zelfsmerende de lagerssmeermiddelen van VIIPLUS die het vetleven en prestaties van lagers kunnen uitbreiden.

 

 

Kogellager van de de Fabrikanten het Diepe Groef van China

 

Eigenschappen:
1: Kan radiale lading en tweerichtings aslading weerstaan

2: Geschikt voor hoge snelheidsomwenteling en vereis trilling met geringe geluidssterkte, lage van de gelegenheid
3: Met een stoflaken van de staalplaat of een rubberverbindingsverbinding vulde het dragen vooraf met de juiste hoeveelheid vet;
 

De diepe eigenschap van het groefkogellager:

 
1.The de meeste gebruikte vertegenwoordiger van de rollende lagers, wijd
2.Outer ring met een ring of een flenslager, die het as plaatsen, en gemakkelijk gemakkelijk zijn om shell te installeren;
3.The de maximumladings dragende grootte is hetzelfde als het standaardlager, maar de binnen en buitenringen hebben een trog, die het aantal ballen verhoogt en de geschatte lading verbetert.
 

Structuur
Diep groefkogellager
Merknaam
Als eis van de klant
Kwaliteitsnorm
ISO9001: 2008
De diensten
OEM baseerde op uw Inheems
levertijd
5-20 dagen
Dragend pakket
Broodje, doos, karton, pallet
Betalingstermijn
L/C, T/T
Materiaal
Chromiumstaal (hoofd), koolstofstaal, ceramisch roestvrij staal,

VIIPLUS vervaardigt een volledige waaier van diepe groefkogellagers.

Miniatuurmodel

 

Miniatuurmodel
604.605.606.607.608.609, enz.
6000 reeksen
6000,6001,6002,6003,6004,6005,6006,6007,6008,6009, enz.
6200 reeksen
6200,6201,6202,6203,6204,6205,6206,6207,6208,6209,6210, enz.
6300 reeksen
6301,6302,6303,6304,6305,6306,6307,6308,6309,6310, enz.
6400 reeksen
6403,6404,6405,6406,6407,6408,6409,6410, enz.

De enige kogellagers van de rij diepe groef zijn het gemeenschappelijkste type van het rollen het dragen en in een grote verscheidenheid van toepassingen gebruikt.

Het diepe groefkogellager kan radiale lading hoofdzakelijk verdragen, en het kan één of andere meetbare aslading ook verdragen.

TOEPASSING

De diepe groefkogellagers kunnen voor transmissie, instrumentatie, motoren, huishoudapparaten, interne verbrandingsmotoren, vervoervoertuigen, landbouwmachines, bouwmachines, bouwmachines, rolschaatsen worden gebruikt.

Wij leveren diepe bosjelagers, korte kolomlagers, ook de lagers van het hoekcontact en sommige nauwkeurige lagers.

Grote Diepe Groefkogellagers

De diepe Groefkogellagers kunnen radiaal ondersteunen, as, of de samengestelde ladingen en wegens eenvoudig ontwerp, dit dragende type kunnen worden veroorzaakt om zowel hoog-in werking stelt nauwkeurigheid als hoge snelheidsverrichting te verstrekken.
 
De diepe groefkogellagers zijn veelzijdig, zelf-behoudend lagers met stevige buitenringen, binnenringen en bal en kooiassemblage.
 
Dan wordt het lager met beter snelheidsbezit ontworpen om de gebruiker tevreden te stellen.
 
Het product toont
Groot de Eenheden & de Huisvestingsvervangings Zelfsmerend Lager van de Selectie Diep Groef DragendGroot de Eenheden & de Huisvestingsvervangings Zelfsmerend Lager van de Selectie Diep Groef Dragend

 

 
 

Diepe de Installatiemethode van het groefkogellager

  1. Een diepe de installatiemethode van het groefkogellager: geschikte kracht: drukken de lager binnenring en de schacht het vast geschikte, buitenring en het dragen gat een losse pasvorm is, het lager dat op de schacht moet worden gedrukt zijn beschikbaar, en dan zetten de schacht samen met het dragende ladings dragende gat, wanneer gedrukt op het het eindgezicht van de lager binnenring, beschermen het het assembleren omhulsel dat van een zacht metaalmateriaal (koper of vloeistaal) wordt gemaakt, lager buitenring en de strakke geschikte, binnenring van het lagergat en de schacht is een losse pasvorm, kan het lager in het dragende gat eerst worden gedrukt, dan zou het assembleren van omhulseldiameter moeten zijn minder dan lichtjes de diameter van een gat. Als de lagerring en de schacht en het gat een strakke pasvorm zijn, installeer binnenring en buitenring aan druk in de schacht en het gat, bij dezelfde timeThestructuur van zal de assemblagekoker de eindgezichten van de binnenring en buitenring van het lager kunnen tegelijkertijd aanhalen.

  2. Diepe de installatiemethode 2 van het groefkogellager: het verwarmen werkt samen: door het verwarmen van het dragen of het dragen van zetel, door thermische uitbreiding te gebruiken in een losse geschikte methode van installatie zal passen. De installatiemethode is een soort gemeenschappelijk en energie - besparing. Deze methode is geschikt voor interferentiehoeveelheid groter de installatie van het lager, het lager vóór heet het laden type of scheidbare lagerring in hitte 80-100 ℃ van de brandstoftank zelfs, en dan geladen op de schacht, zo spoedig mogelijk uit de olie om binnenring te verhinderen na het koelen van eindgezicht en schouder is de verbinding niet strak, aan het as dragen die kan dan aanhalen koelen. Kunnen de lager buitenring en de lichte metaal dragende zetel vast geschikt, door de hete het laden methode van het lager te verwarmen, vermijden om een te krijgen gezicht aan te passen schuren. Het verwarmen van tank met het dragen zou en bij een bepaalde afstand van de bodem van een netwerk moeten zijn, of de hangende haken in de lagers, die op de bodem, in het geval van zware onzuiverheden in het lager of het ongelijke verwarmen, brandstoftank dragen moeten een thermometer, strikt controle hebben de olietemperatuur geen 100 ℃, zal overschrijden om het aanmakende effect te verhinderen, vermindert de hardheid van de ring.

Leveringscapaciteit

Leveringscapaciteit:
1000000 Stuk/Stukken per kogellager van de Maand het Diepe groef

Verpakking & Levering

Verpakkingsdetails
Kogellager van de de Fabrikanten het Diepe Groef van China
1. Industriële verpakking: plastic zak, karton of pallet houten geval 
2. Commerciële verpakking: 1pc/plastic zak + kleurenvak + karton
3. Volgens de vereisten van de douane
Haven
Shanghai
Levertijd:
5-20 dagen, die door de hoeveelheid worden bepaald

 

 

Berekening van wrijvingcoëfficiënt van het rollen het dragen

 


Voor vergelijking met het glijden het dragen, kan het wrijvingogenblik van rollend lager als volgt worden berekend: M= verticale Pd/2 (M: wrijvingogenblik, Mn. M; Verticaal: wrijvingcoëfficiënt; P: dragende lading, N; D: dragende nominale binnendiameter, mm). U van de wrijvingcoëfficiënt wordt zeer beïnvloed door het dragende type, de dragende lading, de roterende snelheid, de smeringswijze, enz. De referentiewaarde van de wrijvingcoëfficiënt in wordt stabiele omwenteling in de algemene omstandigheden hieronder getoond.
Voor glijdende lagers, verticale =0.01-0.02, en soms tot 0.1-0.2.Friction-coëfficiënt van samengesteld lager: 0.03~0.18.The het volgende is een lijst van algemeen gebruikte wrijvingcoëfficiënten van rollende lagers:

 

 

Rolling dragend type

De coëfficiënt van de Erticalwrijving van het rollen het dragen

Diep groefkogellager

0.0010-0.0015

Hoekig contactkogellager

0.0012-0.0020

Het richten van kogellager

0.0008-0.0012

Cilindrisch rollager

0.0008-0.0012

Het volledige geladen lager van de naaldrol

0.0025-0.0035

Het lager van de naaldrol met kooi

0.0020-0.0030

Spits rollager

0.0017-0.0025

Het richten van rollager

0.0020-0.0025

Duwkogellager

0.0010-0.0015

Duw die rollager richten

0.0020-0.0025

 

VIIPLUS de INTERNATIONALE levering elk soort specificatie modellager, de welkome algemene klanten komt opdracht te geven tot, zullen wij wij oprechtste product en de dienst leveren.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn