China brons gleitlager fabrikant

SAE797 het staal met van het de Kokerlager van Cupb10sn10 Bimetaal de Paragrafenolie of Vet laste Verbinding

Productdetails:
Plaats van herkomst: Bimetaal Dragende Fabrikanten
Merknaam: bimetal SAE-797 SAE 48 SAE-799 bushings
Certificering: Bimetal Bush Material CuPb10Sn10、CuPb6Sn6Zn3 CuPb24Sn4...
Modelnummer: De Bimetaal Loodvrije Duidelijke Lagers van JF800 JF720 JF700
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 800 Stuk/Stukken (Min. Orde)
Prijs: $0.20 - $2.00 / Pieces ,Negotiable
Verpakking Details: de uitvoer & de invoer de bimetaalnorm van het ringen Internationale karton
Levertijd: Vervaardigings Bimetaalring in Voorraad, die binnen Dagen wordt geleverd.
Betalingscondities: TT VOORAF Western Union
Levering vermogen: Douane Bimetaalring 800000 Stukken per Maand
Contact nu

Gedetailleerde informatie

Meterial: JF800, Bimetaallagers, Legering: CuPb10Sn10/SAE797, Laag Koolstofstaal met tin-lood-Brons Legering ( Plateren: Vertinning, kuiperplateren
Type: Struiken, Verpakte Struiken met Flens, Stroken Toepassing: Wielgraafwerktuig, Versnellingsbak, de Ringen van de Toestelpomp
Naam: JF800/de Bimetaalring van SAE797 De Grootte van Bimtealringen: Metrisch en Duim

Productomschrijving

De bimetaal van de de Productenprecisie van het Kokerlager de Precisiedelen lasten Verbinding

Bimetaalring 797 Materiaal (CuPb10Sn10, SAE-797, de Lagers van de Bronslegering) wordt, Gesinterde SAE797-Laag + Staal die + Verkoperen/Vertinning, Bimetaalring 800 bimetaal glijdende lagers steunen die aan orde van China worden gemaakt geproduceerd op een staalbasis, met gesinterde CuPb10Sn10 of CuSn6Zn6Pb3 als oppervlakte het glijden laag. Dit type van glijdend lager heeft de beste kenmerken van alle bimetaal glijdende lagers. Zij kunnen met in evenwicht brengende opschortingsapparaten voor zware bedrijfsvoertuigen, bulldozerwielen en autochassis, onder ander materiaal worden gebruikt. Zij zijn ideaal gezien geschikt voor waaiers en toepassingen met gemiddelde snelheid met hoge schok en effectkrachten.
 
De bimetaalkokerring bestaat uit een hoogte - kwaliteits laag koolstofstaal die gevend gesinterde een tin-lood-brons legering (CuSn10Pb10) steunen als het glijden laag. om tribological gedrag te verbeteren kan de het glijden laag met bal gevormde paragrafen worden machinaal bewerkt om olie of vet op te slaan. In het geval van corrosief milieu kan de steun geplateerd koper zijn. De producten van bimetaalringsreeks worden toegepast in exploitatievoorwaarden onder middelgrote ladingen, middelgrote of hoog lopende snelheden en hoge effectladingen. De bimetaalring wordt gebruikt voor verpakte struiken, duwwasmachines en struiken in koppelstangen van gasmotoren, enz. Staalshell die met een de voerings dragend materiaal van het loodbrons wordt gesteund voor olie smeerde toepassingen. Dit materiaal heeft hoge ladingscapaciteit en goede moeheidseigenschappen. Het wordt wijd gebruikt in automobieltoepassingen zoals compressoren, leidingstoestel, stuurbekrachtiging, pedaallagers, hoofdboutstruiken, laadklepspillen, mechanische behandeling en heftoestel, hydraulische motoren, landbouwmachines enz.
 

Bimetaal Duidelijk Lagerssae792 Staal + CuPb10Sn10 met Gemaakte paragrafen/aan Orde
 

Hoge ladingscapaciteit
 
Het glijden de laag kan met het smeren groeven en/of met vetparagrafen worden machinaal bewerkt
 
Staal de steun kan geplateerd koper zijn
 
Steel+CuPb10Sn10
 

Het bimetaal een extern gat van de zelfsmeringsolie de ontworpen oliezakken, groeft en de gaten zijn geschikt voor gesmeerde toepassing om de PV waarde te verbeteren.
De bimetaallagers, de dragende legeringslagen omvatten loodbrons, loodvrij brons en loodvrij met stevig smeermiddel voor hoge prestaties.

Het bimetaallager wordt van uitstekende kwaliteit koudgewalste staalplaat met CuPb10Sn10-koper-lood legering gemaakt die op de oppervlakte als materiaal van de lageroppervlakte wordt gesinterd, en diverse types van oliegroef, oliegat of oliegat kunnen op de oppervlakte van de legeringslaag volgens de arbeidsvoorwaarden worden verwerkt.
Dit soort het dragen niet alleen heeft hoge moeheidssterkte, lagercapaciteit en effectweerstand, maar ook heeft goede corrosieweerstand, geschikt voor onder middelgrote lading en gelegenheden met gemiddelde snelheid met grote effectlading.
Bimetaallagers SAE 792 CuPb10Sn10 met paragrafen
 

Chemische Samenstelling (%)

 

Cu

Pb

Sn

Zn

P

Fe

Ni

Sb

andere

 

Rust

9-11

9-11

≤ 0,5

≤ 0,1

≤ 0,7

≤ 0,5

≤ 0,2

≤ 0,5

 

 
 
Het wordt gemaakt van hoogte - kwaliteits low-carbon staal, de oppervlakte en van de withlead-tin-brons (CuSn6Zn6Pb3 of CuSn10Pb10) legering. Is gesinterd severaltimes onder op hoge temperatuur en toen stok stevig op de staalplaat. Het hashigh vermoeit sterkte, ladingscapaciteit en schokweerstand. Het is bedriegt -bedriegenen-rodof automobiele motoren, transmissieversnellingsbak, bouw & agriculturemachinery enz. van toepassing
Het externe Bimetaallager van de toestelpomp & motorring | De glijdende Dragende Blokken van de Technologiering en Duwplaten
Toestelpomp het per bus vervoeren & bimetaallagers
Hydraulische externe toestelpomp en motortoepassingen met prestaties
Het bimetaallager, is een koudgewalste staalplaat van uitstekende kwaliteit als matrijs, de oppervlakte gesinterde CuPb10Sn10-legering van het koperlood als materiaal van de lageroppervlakte, en volgens de arbeidsvoorwaarden in de de oppervlakteverwerking van de legeringslaag van diverse types van oliegroef, oliegat of oliegat, rollen veroorzaakt uit het glijden het dragen.
Dit soort het dragen niet alleen heeft hoge moeheidssterkte, lagercapaciteit en effectweerstand, maar ook heeft goede corrosieweerstand.


Dragende Toepassingsvereisten

Pomp Dragende Oplossing

De externe toestelpompen en de motoren opgezet met hydraulische ringsblokken worden wijd gebruikt in vele industrieën zoals bouw, landbouw, het materiaal van de automobiel en materiaal behandeling en chemische producten.
Deze industrieën willen zowel de prestaties verbeteren als de grootte en het gewicht van hun materiaal verminderen om striktere milieu en economische beperkingen te ontmoeten.
Een toestelpomp gebruikt het inschakelen van toestellen aan pompvloeistof door verplaatsing. Zij zijn één van de gemeenschappelijkste types van pompen voor hydraulische vloeibare machtstoepassingen. De toestelpompen worden ook wijd gebruikt in chemische installaties aan vloeistoffen van de pomp de hoge viscositeit.
 
De externe toestelpompen en de motoren opgezet met hydraulische ringsblokken worden wijd gebruikt in vele industrieën zoals bouw, landbouw, het materiaal van de automobiel en materiaal behandeling en chemische producten.
 

Wat is de hydrodynamische Dragende Ringen van de Toestelpomp?

 
De hydrodynamische Dragende Ringen van de Toestelpomp is een speciaal soort oilless lager ontworpen voor Hydrodynamische, Externe toestelpompen en de motoren opgezet met Hydrodynamische ringsblokken worden wijd gebruikt in vele industrieën zoals bouw, landbouw, het materiaal van de automobiel en materiaal behandeling en chemische producten.
 
Gedetailleerde Informatie
Het bimetaal die dit product dragen is één van de krachtigste lagercapaciteit van dubbel legeringslager, de opklapbrugring en de pakking van op zwaar werk berekend voertuig; Het bewegen zich rijdt en ondersteunend wiel van de bulldozer; De automobiele staalplaatring, allen gebruikt dit product. Het is een wijd gebruikte hoogte - wordt het ladings glijdende bearing.bimetal lager met lage snelheid gemaakt van laag koolstofstaalplaat en het oppervlakte gesinterde materiaal van CuPb10Sn10 of cusn6zn6zn6pb3-.
 

Kenmerken


Vsb-80 bimetaal samengestelde lagers
Staalshell die met een de voerings dragend materiaal van het loodbrons wordt gesteund voor olie smeerde toepassingen. Dit materiaal heeft hoge ladingscapaciteit en goede moeheidseigenschappen. Het wordt wijd gebruikt in automobieltoepassingen zoals compressoren, leidingstoestel, stuurbekrachtiging, pedaallagers, hoofdboutstruiken, laadklepspillen, mechanische behandeling en heftoestel, hydraulische motoren, landbouwmachines enz.

 
SAE797 het staal met van het de Kokerlager van Cupb10sn10 Bimetaal de Paragrafenolie of Vet laste Verbinding
 
 

Strusture

 
Bimetaallager met staal steun en bronsbekleding
· Bijzonder geschikt voor hoge specifieke ladingen met oscillerende motie en met lage frekwentie
· Toepasselijk in ruwe verrichtingsvoorwaarden
· Hoge ladingscapaciteit, zeer goede weerstand tegen moeheidssterkte bij hogere temperaturen
 

1.Sintered brons lazer: De weerstand van de godsslijtage en uitstekende lastcapaciteit.
 
2.Steel steunend: Plaatsend de stichting van de ringen, verstrekt de staalrug uitzonderlijke stabiliteit, de kenmerken van de last en hittedissipatie.

Technische Gegevens

Structuur en Samenstelling

 

Staal Steun en Leaded Bronsbekleding
Staal + CuPb10Sn10 met paragrafen
 

MICROSECTION
 

SAE797 het staal met van het de Kokerlager van Cupb10sn10 Bimetaal de Paragrafenolie of Vet laste Verbinding

Het glijden laag met
smeringsparagrafen
CuPb10Sn10 met
samenstelling ong.:
Cu 80%
Pb 10%
Sn 10%
Staal steun
 

 

Het materiaal van de legeringslaag

CuPb10Sn10 of CuSn6Zn6Pb3

Maximumladings dragende druk

65N/mm ²

De hardheid van de legeringslaag

HB70~100

Maximum de diensttemperatuur

260℃

 
SAE797 het staal met van het de Kokerlager van Cupb10sn10 Bimetaal de Paragrafenolie of Vet laste Verbinding
 
 

Typische Toepassingen

 

Dit materiaal wordt geadviseerd om op de ladingsvoorwaarde met gemiddelde snelheid worden gebruikt en middelgrote met olie of vet het smeren. Het wordt wijd gebruikt voor de einden van de motorstaaf, Hoofdboutring, landingsgestelrollen, de hydraulische ogen van de cilinderstaaf van bouwmachines en sferische gezamenlijke lagers van landbouwmachines. Omdat dit materiaal met lood is, worden de specifieke delen niet toegestaan om volgens bepaalde wetten of verordeningen worden gebruikt.
BIMETAALringengrootte
BEGIN UW PROJECT MET EEN TOEPASSINGSingenieur 
Het glijden het Dragen, Bimetaalbush, Verpakte Bronsring, Oiles Bush, Oiles-Lager, Leverancier China, Hoogte - kwaliteit

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn