China brons gleitlager fabrikant

C86300 van de het Bronspers van SAE 430B Gietend van de de Matrijzencomponent van de de Duwwasmachine het Mangaanbrons

Productdetails:
Plaats van herkomst: Grafietlagersfabrikanten
Merknaam: SANKYO,MISUMI,DAIDO,SELF LUBE,GGB,FIBRO STANDARD REPLACEMENT BEARING
Certificering: DIN 1850/ISO 4379, UNITED STATES UNS STANDARD,C86300
Modelnummer: de stevige ring, brons met smeermiddel stopt ingebedde onderhoud-Vrij
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: Verhandelbaar
Prijs: Price Graphite Bushing Parts, (SAE 660) Leaded Tin Bronze Bearings,863 (SAE 430B) 862 (SAE 430A)Manganese Bronze
Verpakking Details: DE KARTONS VAN DE RINGSuitvoer, HOUTEN COMPUTER-AIDED SOFTWARE ENGINEERING, SPECIFICEREN VEREISTEN
Levertijd: snelle levering
Betalingscondities: TT op voorhand
Levering vermogen: Online bronsringen • Glijdende Lagersfabrikanten • Zelfsmerende Ringsleveranciers
Contact nu

Gedetailleerde informatie

marerial: C86300 Mangaanbrons Cu (Min): 70 D
Type: Wasmachine Plaats van herkomst: China (Vasteland)
Toepassing: Wasmachine, Industrieel Ringen grootte: Standaard, niet genormaliseerde aanpassing

Productomschrijving

Van de het Koperlegering van ASTM het Gietende Loodvrije Messing C86300 het RINGS stevige lager is op een hoog messing c86300e. Een product van de hoge prestaties stevig die smering met grafiet of van MoS2 stevige smeermiddelen wordt ingelegd. Het breekt door de beperking van gewoon lager afhankelijk van de smering van de oliefilm. Tijdens gebruik, door wrijvinghitte om stevige smering en schachtwrijving, de vorming van olie en poeder mede-smerings uitstekende voorwaarden te maken, niet alleen om de schacht te beschermen tegen slijtage, maar ook stevige smeringskenmerken eeuwig te maken. Zijn hardheid vergelijkt algemeen koper om één keer hoger te behandelen, is slijtage-zichverzettend tegen bezit ook één keer hoger. Momenteel, is het product gebruikt in metallurgische ononderbroken afgietselmachine, treinsteun, staal het rollen materiaal, mijnmachines, schepen, gasturbines en andere lading op hoge temperatuur, hoge, lage lading en andere gelegenheden.

Het metaal steunde Bronspoeder en Grafietreeks - die de Metrische Reeksen van de het Bronsring van Bushing.The Grafiet zijn metaal met het grafiet van de bronslegering olie-minder ringen wordt gesteund. Zij zijn stop grapgihte materiaal zoals het glijden oppervlakten en Bronsmateriaal als steun van metaal wordt gebruikt dat. De Vervaardiging van China van Beschikbare Ringen van het Stop de Grafietbrons. Strikte Kwaliteitscontrole. Lever op tijd. Redelijke Prijs. Superieure kwaliteit. De professionele dienst. Types: C86300 Brons Grafietlager, Van een flens voorzien Ring, Plaat, Wasmachine.

Olie - Minder C86300-van het de Ringssae 430B Zelfsmeermiddel van het Mangaanbrons van de de Ringenplaat van de de Persmatrijs elementen van de de componentendia

Chinees in hoge prestaties het Glijden dragende oplossingen, Hoogte - van de de diawasmachine C86300 van de kwaliteitsduw het Bronswasmachine, van VIIPLUS, premie brand.bronze gebaseerde steun met stevig grafietsmeermiddel, zelfsmerend Gesinterd die brons met olie, gelijkend op SINT A 50 wordt doordrongen

Gebouwd voor een Langere Betrouwbaardere van de het Bronswasmachine van het Levensduurc86300 Mangaan plaat van de Dialagers

Instructies
De inleiding Onze diacomponenten omvat de plaat van de bronsslijtage, brons bushe, wasmachine enz. Wij maken volgens DIN-norm, NAAMS-norm, Sankyoilless-norm, etc.and wij ook douanepunten, goedkeuren en het goede woord van mond in de markt verkrijgen.

 

De gietende holle bar van het Mangaanbrons C86300

 

Specificatie: ASTM B271, B505, B584, B22, SAE J461, 462, SAE-430B

Nominale Chemische Samenstelling:

Cu: 63%

Fe: 3%

Al: 6.2%

Zn: 25%

Mn: 3.8%

Mechanische Eigenschappen:

Treksterkte: min 110ksi

Opbrengststerkte: min 62ksi

Verlenging: min 14%

Toepassing: de lagers van de langzaam-snelheids zware lading

ZELFSMEREND OLIE-MINDER TYPEwasmachine

het stevige smeermiddel ingebedde lager wordt gemaakt van het gieten van brons met grafiet gelijk ingebed daarin. Het heeft superieure prestaties dan normaal lager de waarvan smering van oliefilm afhangt. Op voorwaarde van op zwaar werk berekende, op hoge temperatuur, langzame anticorrosieve snelheid, of waar de olie moeilijk om is worden geïntroduceerd, Zijn prestaties verdubbelt zowel in hardheid en antifrictie.

Het kan zijn wijd apied in ononderbroken afgietselmachines, mijnbouwmachine, schepen, luchtuwrbine, hydraulische turbinesandplasticinjection vormende machines.

Basismateriaal

CuZn25A16Fe3Mn3

(C86300)

Dynaniclading

100N/mm ²

Basishardheid

HB210~245

Wrijving Coef

<0>

Maximum temperatuur

300℃

Maximum snelheid

droge 0.4m/s-olie 5m/s

Stop het graphiting wordt verwezenlijkt door een geroeide, gewankelde gatenconfiguratie door de dragende muur te boren en grafiet te drukken in dit gaten en harde baksel. De grootte en het aantal geboorde gaten en het aantal rijen worden bepaald door de dragende lengte en de diameter.

 • Duimkokers

 • Metrische Kokers

 • Metrische Flenzen

 • Metrische Wasmachines

Stevig zelfsmerend lager met grafietstoptussenvoegsel | De grafietringen van de koperkoker: De grafiet Gestopte Bronsringen zijn zelfsmerend allen en vrije het onderhoud. Deze ringen worden machinaal bewerkt uit ononderbroken gegoten brons en met stevige smeermiddelstoppen gestopt. Een ring en het is het koppelen oppervlakte zou moeten altijd door een film van smeermiddel worden gescheiden. Veel van de componenten van VIIPLUS gebruiken grafiet. Hier is wat u over het moet weten. Het grafiet is gewone koolstof in een hoogst ongebruikelijke vorm, een tweedimensionaal kristal. Denk aan het als één-atoom dik blad. Een stuk van grafiet is een opeenstapeling van deze bladen. Een grafietpotloodlood voelt olieachtig omdat deze de één-atoom dikke bladen zeer glad zijn.

 • Slijtageplaten

 • Slijtagestroken

 • Ringen

 • Diaassemblage

 • Gidscomponenten

De zelfsmerende Grafiet Gestopte Ring van de Bronskoker
Ring van de stop de Grafietkoker

 • Duim Gerangschikte Ringen

 • Metrische Met maat Ringen

MATERIAAL: C86300 Mangaanbrons: C86300 omvatten de Typische toepassingen lagers van de langzame snelheids de op zwaar werk berekende lading, toestellen, zijn de nokken en het hydraulische brons van het cilinderparts.continuous gegoten mangaan een te behandelen koper met hoge weerstand, legering van het niet-hitte voorgenomen voor gebruik in toepassingen die een goede combinatie opmerkelijke slijtagekenmerken en hoge dragende sterkte voor zware ladingen en langzame snelheden vereisen.

De lagers van de bronskoker voorzagen bronsringen voor verkoop van een flens

Het Brons Grafietringen van C86300maganese

ELEMENT

INHOUD (%)

Koper, Cu

60.0-68.0

Lood, Pb

≤0.2

Tin, Sn

≤0.2

Zink, Zn

22~28

Ijzer, Fe

2.0-4.0

Aluminium, Al

5.0-7.50

Mangaan, Mn

2.5-5.0

Het Brons Grafietringen van C86200maganese

ELEMENT

INHOUD (%)

Koper, Cu

60.0-68.0

Lood, Pb

≤0.2

Tin, Sn

≤0.2

Zink, Zn

22~28

Ijzer, Fe

2.0-4.0

Aluminium, Al

3.0-4.90

Mangaan, Mn

2.5-5.0

PRESTATIES

Kunnen de grafiet Gestopte Gegoten Bronsringen worden gebruikt waar de zware ladingen bij lage aan middelgrote snelheden moeten worden gesteund

 

De ring van het Stopgrafiet Gegoten Brons kan hoge temperaturen tot 570 F weerstaan

De zelfsmerende eigenschap laat lagers toe om worden gebruikt waar oli?en moeilijk is, duur uit te voeren, en waar vet/olieblik niet worden gebruikt. De uitstekende smering wordt bereikt zelfs onder hoge ladingen bij lage snelheden.

De zelfsmering met speciaal ingebedde stevige smeermiddelen vermindert wrijving. Coëfficiënt van Wrijving: 0,04 tot 0,2 

 

 

TOEPASSINGEN

De wasmachine glijdende lager van de metaal kan het zelfsmerende pakking in droge wrijving worden gebruikt, op hoge temperatuur, hoge druk, corrosief milieu, nat en beïnvloed door chemische producten wordt de gelegenheden, wijd gebruik gemaakt van op automobiele productielijnen, hydraulische techniek, reservoirpoort, injectie het vormen machine, ononderbroken afgietselmachine, metallurgische machines, mijnmachines, turbogenerator, hydraulische generator en andere gebieden.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn