products

De plastic van de Nokkencomponenten SANKYO van Vormgrafiet Gestopte Ringen Standaardpallen

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Made in China
Merknaam: VIIPLUS
Certificering: ZCUZN25AL6FE3MN3,SEA430B,C86300,DIN1709,FIBRO
Modelnummer: HET BRONSringen VAN SAE 430B
Min. bestelaantal: 200 Piece / Pieces
Prijs: $1.00- $6.00 / Pieces
Verpakking Details: Houten de pallet Houten geval van het de uitvoerkarton
Levertijd: 7-15 het werkdagen
Betalingscondities: TT VOORAF, de vooruitbetaling van 30%
Levering vermogen: 1000000 Stuk/Stukken per Maand Gegoten brons oilless ring
Gedetailleerde informatie
marerial: Brons Grafietring Maat: De ringen van de duimgrootte
standaard: Duitse legeringsnormen DIN Type: GESTOPT GEGOTEN BRONS

Productomschrijving

 

 

 

ZELFSMEREND OLIE-MINDER TYPEringen

Verbeter injectie het vormen van de de normendin Plastic vorm van de efficiencysankyo Standaard Duitse legering de ringencomponenten, is het de lagersmateriaal van de Hoge precisieverwerking de waarborg van hoogte - kwaliteit.

Instructies
Onze plastic vormcomponenten worden gemaakt met betrekking tot de kwaliteitsbehoeften van Japan, SANKYO de passende ontruiming tussen de delen hoger is dan de precisie van de binnenlandse markt, worden perpendicularity en de positie van het speldgat gecontroleerd in een hogere precisie. Het product herhaalt het plaatsen de nauwkeurigheid, overeenkomstig de vereisten van uitwisselbaarheid, hoog is om de efficiency te verbeteren van injectie het vormen. De productiviteitsverhogingen en de kostenverminderingen zijn de belangrijkste voordelen die door het glijden lagerstoepassing van injectie het vormen processen moeten worden gebruikt.

C86300 Mangaanbrons met de Grafietgrootte van Stoppen Metrische Kokers

Ring voor vervanging van versleten materiaal

 

 


Graphited lagers zouden in smeermiddel voorafgaand aan toepassing moeten worden doorweekt. Het grafiet absorbeert het smeermiddel, dat dan wordt overgebracht naar de schacht wanneer verwarmd door de schachtmotie. Deze actie verstrekt olie nodig om te smeren maar niet in voldoende hoeveelheid om lekkage bij het dragen te veroorzaken beëindigt. De olie wordt weer geabsorbeerd door het grafiet wanneer de motie ophoudt.

 

 

Het Brons Grafietringen van C86300maganese

ELEMENT

INHOUD (%)

Koper, Cu

60.0-68.0

Lood, Pb

≤0.2

Tin, Sn

≤0.2

Zink, Zn

22~28

Ijzer, Fe

2.0-4.0

Aluminium, Al

5.0-7.50

Mangaan, Mn

2.5-5.0

 

 

Stop het graphiting wordt verwezenlijkt door een geroeide, gewankelde gatenconfiguratie door de dragende muur te boren en grafiet te drukken in dit gaten en harde baksel. De grootte en het aantal geboorde gaten en het aantal rijen worden bepaald door de dragende lengte en de diameter.

 • Duimkokers

 • Metrische Kokers

 • Metrische Flenzen

 • Metrische Wasmachines

Stevig zelfsmerend lager met grafietstoptussenvoegsel | De grafietringen van de koperkoker

De grafiet Gestopte Bronsringen zijn zelfsmerend allen en vrije het onderhoud. Deze ringen worden machinaal bewerkt uit ononderbroken gegoten brons en met stevige smeermiddelstoppen gestopt. Een ring en het is het koppelen oppervlakte zou moeten altijd door een film van smeermiddel worden gescheiden. Veel van de componenten van VIIPLUS gebruiken grafiet. Hier is wat u over het moet weten. Het grafiet is gewone koolstof in een hoogst ongebruikelijke vorm, een tweedimensionaal kristal. Denk aan het als één-atoom dik blad. Een stuk van grafiet is een opeenstapeling van deze bladen. Een grafietpotloodlood voelt olieachtig omdat deze de één-atoom dikke bladen zeer glad zijn.

 

 • Slijtageplaten

 • Slijtagestroken

 • Ringen

 • Diaassemblage

 • Gidscomponenten

De plastic van de Nokkencomponenten SANKYO van Vormgrafiet Gestopte Ringen Standaardpallen

 

De zelfsmerende Grafiet Gestopte Ring van de Bronskoker
Ring van de stop de Grafietkoker

 

 

         

 • Duim Gerangschikte Ringen

 • Metrische Met maat Ringen

 

 

MATERIAAL


C86300 Mangaanbrons

 


C86300 omvatten de Typische toepassingen lagers van de langzame snelheids de op zwaar werk berekende lading, toestellen, zijn de nokken en het hydraulische brons van het cilinderparts.continuous gegoten mangaan een te behandelen koper met hoge weerstand, legering van het niet-hitte voorgenomen voor gebruik in toepassingen die een goede combinatie opmerkelijke slijtagekenmerken en hoge dragende sterkte voor zware ladingen en langzame snelheden vereisen.

 

 

 

De lagers van de bronskoker voorzagen bronsringen voor verkoop van een flens

 

 

De plastic van de Nokkencomponenten SANKYO van Vormgrafiet Gestopte Ringen Standaardpallen

PRESTATIES

 

Kunnen de grafiet Gestopte Gegoten Bronsringen worden gebruikt waar de zware ladingen bij lage aan middelgrote snelheden moeten worden gesteund

 

De ring van het Stopgrafiet Gegoten Brons kan hoge temperaturen tot 570 F weerstaan

De zelfsmerende eigenschap laat lagers toe om worden gebruikt waar oli?en moeilijk is, duur uit te voeren, en waar vet/olieblik niet worden gebruikt. De uitstekende smering wordt bereikt zelfs onder hoge ladingen bij lage snelheden.

De zelfsmering met speciaal ingebedde stevige smeermiddelen vermindert wrijving. Coëfficiënt van Wrijving: 0,04 tot 0,2 

 

 

TOEPASSINGEN

Ringen voor Bouwmateriaal, de Ringen van de Boomverbinding voor Machtsschoppen, Knevelverbinding & Gidsringen voor de Machines van de Injectievorm, Staalfabriekmateriaal, Oven Dragouts, Drogend Materiaal, Grills, Persmatrijzen, Lopende band, Hydro-elektrische Structuren die, Krukken, Materiaal, Band en Papierfabriekmachines en Veel Andere Industriële Toepassingen hijsen.

     

Contactgegevens
tiffany

WhatsApp : +86 18258386757