China brons gleitlager fabrikant

Onderhoud-vrije Struiken met staal PTFE & steunende Dragende Van een flens voorzien de Struikengrootte van POM

Productdetails:
Plaats van herkomst: Samengestelde duidelijke cilindrische ringenfabrikant
Merknaam: VIIPLUS BUSHINGS SUPPLIER
Certificering: ISO 3547 DIN 1494 Assembly Standard Tolerance
Modelnummer: TEFLONdu DX RINGEN
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1000 stukjes / Pieces
Prijs: $0.05 - $1.00 / Pieces
Verpakking Details: Verpakking: De uitvoerkarton; Houten geval; Houten pallet.
Levertijd: 7~15 het werkdagen
Betalingscondities: TT vooraf, Western Union
Levering vermogen: Speciale Aangepaste het Smeren Ringen Productie
Contact nu

Gedetailleerde informatie

Materiaal: Staal + Bronspoeder + PTFE/Fibre Toepassing: vorkheftruck, vrachtwagens & andere platforms.
standaard: DIN 1494, GGB, OILES & DAIDO Type: Cilindrische struiken, van een flens voorzien struiken, duwwasmachines, vlak strookmateriaal, de hel
Industriële Norm: sankyo oilless dragende ringen kenmerk: Zelfsmerend

Productomschrijving

VIIPLUS de INTERNATIONALE PRECISIEringen die IN van het Bronsringen van CHINA het Plastiek of het Polymeerringen worden GEMAAKT zijn beschikbaar in verschillende en duimgrootte. Gelieve te bezoeken onze website van de bronsring: www.bronzegleitlager.com 

Het dragen droeg het type van duim metrische grootte rechte ring van een flens voorzien ring en duwwasmachines

 

VIIPLUS duidelijke Dragende glijdende de lagers onderhoud-Vrije Struiken van de bedrijflevering met staal backingmade in China, die verwante informatie ringen: Model: Lager; Merkstruiken; Type: Duidelijke lagers. Als u meer over Ringengrootte voor informatie wilt kennen, kunt u online overleg doen of de hotline roepen en ons met de elektronische post versturen tiffany@viiplus.com, zullen wij u in detail dienen.

Ringt leverancier in speciale duimgrootte beschikbaar door overeenkomst.

DE DUIMreeks DROEG GROOTTEringen

DE METRISCHE REEKS DROEG GROOTTEringen

 

De „ptfe“ zelfsmerende lagers worden gebruikt waar de bovenmatige wrijving een zorg is. Deze zelfsmerende lagers hebben hoge ladingscapaciteit en kunnen bij -328 tot 536 graden van F. werken. Zij kunnen met rotatie, oscillerende en as glijdende motie worden gebruikt. Zij verzetten zich schok tegen lading en kunnen zowel radiale als asladingen behandelen.

„Pom“ prelubricated lagers tentoonstelt ook hoge lastcapaciteit en uiterst - lage wrijving tijdens gebruik. Geadviseerd voor toepassingen die intermitterende verrichting of grenssmering impliceren, zullen deze ringen voor lange perioden met slechts een kleine hoeveelheid smering werken die bij de aanvankelijke assemblage wordt geïntroduceerd. Met een temperatuurwaaier van -40 tot 210 graden van F, „pom“ de lagers zijn bijzonder efficiënt in situaties waar de smering niet vaak kan worden geleverd.

Cilindrische struiken, van een flens voorzien struiken, duwwasmachines, vlak strookmateriaal, de helftlager, slijtageplaat.

VIIPLUS GLIJDENDE DRAGENDE GEMAAKTE INCCHINA-FABRIEKSlevering

De uitstekende mechanische vorkheftruck van de ringscapaciteit, vrachtwagens & andere de oilless platforms metaal-Polymeer Samengestelde Bearings.The U.S.'s GGB, sankyo en DAIDO zijn de hoogste drie makers van de wereld van zelf-gesmeerde lagers, met sterke posities in ruimtevaart, automobiel en transportation.VIIPLUS vestigde zich ook als de industrieleider in zelfsmerende lagers die van Kin worden uitgevoerd

Het zelfsmerende lager van de metaalbasis
Nemend koperlegering met hoge weerstand als grondstof, worden de gaten verdeeld op het werkende gezicht in aandeel volgens de arbeidsvoorwaarden en met stevige smeringskolom gevuld. De koperlegering met hoge weerstand verstrekt hoge lagercapaciteit terwijl de stevige smeringskolom lager wrijvingpaar kan vormen.

Eigenschappen
Zelf-Lubricatingbushings zullen roterend steunen, lineair en oscillerend materiaal motion.VSB-10 wordt ontworpen om zonder supplementaire smering te werken en zal uitstekend uitvoeren wanneer de smering aanwezig is. De lage wrijving, het lage slijtagetarief, de goede het glijden kenmerken en de zeer lage absorptie zijn enkelen van de eigenschappen van dit materiaal.

Structuur

1. Low-carbon staal steun. Plaatsend de stichting van de ringen, verstrekt de staalrug uitzonderlijke stabiliteit, de kenmerken van de last en hittedissipatie.

2. Gesinterde dikte 0.20*0.35mm, de speciale samenstelling van het bronspoeder van A wordt van gepoederd koper thermaal gesmolten aan de staal steun. Deze contactlaag doet dienst als anker voor de PTFE-laag en leidt de thermische opeenhoping vanaf de lageroppervlakten.
3. PTFE/Fibre mengseldikte 0.01~0.03mm. Het is thecontact oppervlakte voor de roterende schacht. De notulen partidesof thePTFE laag en het gesinterde bronsmateriaal combineren tocreate een stevige smeermiddelfilm, die de schacht met een laag bedekt.

Typische Toepassingen

Ring voor Behandelingsmateriaal: diverse vorkheftruck, die auto's, karretjes, auto's, vrachtwagens en andere platforms stapelen.

Bovendien zijn zijn onderhoudskosten zeer laag, en de corrosieweerstand, zo vaak in het openluchtwerk van de vrachtwagen, platformauto, zal ook een groot aantal installatie van dit lager zijn.

In de structuur van machines en auto, worden heel wat lagers gebruikt voor diverse delen, en veel van hen moeten worden vervangen gebaseerd op de overweging van lichtgewicht en precisie.

Dit materiaal voldoet aan de veeleisende criteria voor vrije prestaties met lange levensuur en onderhouds met of zonder smering.

 

  1. Automobiel: de tractoren, combineert, gewassenspuitbussen, grondverzetmachines, nivelleermachines en andere bouw, automachines, specifiek gebruik in stuurbekrachtigingcilinders, de duwwasmachines van het leidingstoestel, schijfremmen, beugels en zuigers, schokbrekers, gouverneursaaneenschakeling, ruitewissermotor, de assemblage van het schuine standtoestel…

  2. Kantoormachines: fotokopiemachines, schrijfmachines, postsorteerders, de systemen van de portmeter, computerterminalprinters en perifeer materiaal, automaticprinting apparaten, de machines van de postverwerking…

  3. Hydraulica en kleppen: pompen met inbegrip van toestel, roterend, water, aszuiger, en andere types, bal, vlinder, spilkopstoom, en andere kleppen en kleptappen…

  4. Huistoestellen: bandrecorders, ijskasten, airconditioners, reinigingsmachines, poetsmiddelen, naaimachines, ovens, afwasmachines, klerenwasmachines… en materialenbehandeling, mariene motor, verpakking, textielmateriaal, hulpmiddelen… enz.

Technische parameters

 

 

 

 

 

 

Maximumlading

Statische lading

250N/mm2

wrijvingscoëfficiënt

0.03~0.20

Met lage snelheid

140N/mm2

Omwenteling, schommelingsmotie

60N/mm2

maximumlijnsnelheid

droge wrijving

2m/s

 

vloeibare smering

>2m/s

 

Maximumpv waarde (droge wrijving)

Intermitterende verrichting

3.6N/mm2*m/3

Warmtegeleidingsvermogen

>2m/s42W (m*K) - 1

 

Verrichting op lange termijn

1.8N/mm2*m/3

 

Werkende temperatuur

-195℃~+280℃

lineaire uitbreidingscoëfficiënt

11*10-6*K-1

 

Producteigenschappen
Kan het metaal plastic samengestelde lager Geschikt voor lading met lage snelheid en zware, intermitterende verrichting en slingerende voorwaarden niet oli?en of niet toegestaan aan oliegelegenheden; Vereenvoudig het ontwerp van de olielevering, druk onderhoud en reparatiekosten en tijd; De goede slijtageweerstand, lage wrijvingcoëfficiënt, breidt de levensduur van het product uit;

Zelfsmerende rollende lager van het metaal is het plastic polymeer het vlaggeschipproduct van VIIPLUS. Het heeft uitstekende mechanische lagercapaciteit, vooral geschikt voor arbeidsvoorwaarden zonder het bijtanken of het bijtanken. De gebruikshoeveelheid auto kan bereiken meer dan 30.Standards aan die van het metaalpolymeer zelf-gesmeerde rollende lagers van GGB, van OILES & DAIDO-voor corrosieweerstand gelijkaardig zijn

Gebouwde Zelfsmerende lagersoplossingen

 

Ontwerphulp | Materiële Selectie | Componentenmeetkunde

 

 

Lagers en Ringen Componments

 

Onderhoud-vrije Struiken met staal PTFE & steunende Dragende Van een flens voorzien de Struikengrootte van POM +86-0573-84499350

www.viiplus.com tiffany@viiplus.com www.bronzegleitlager.com

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn