China brons gleitlager fabrikant

SAE-797/CuPb10Sn10 | Bimetaallagers - ZELFSMERENDE het BRONSring van VIIPLUS

Productdetails:
Plaats van herkomst: Bimetaal Dragende Fabrikanten
Merknaam: bimetal SAE-797 SAE 48 SAE-799 bushings
Certificering: Bimetal Bush Material CuPb10Sn10、CuPb6Sn6Zn3 CuPb24Sn4...
Modelnummer: De Bimetaal Loodvrije Duidelijke Lagers van JF800 JF720 JF700
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 800 Piece / Pieces
Prijs: $0.05 - $1.00 / Pieces
Verpakking Details: de uitvoer & de invoer de bimetaalnorm van het ringen Internationale karton
Levertijd: Vervaardigings Bimetaalring in Voorraad, die binnen Dagen wordt geleverd.
Betalingscondities: TT vooraf, Western Union
Levering vermogen: Douane Bimetaalring 800000 Stukken per Maand
Contact nu

Gedetailleerde informatie

Meterial: Koper geplateerde staal sinered shell met bronsvoering Kenmerk: Laag-onderhoud en onderhoud-vrije duidelijke lagers
Grootte: standaard beschikbare grootte Type: Struiken, Van een flens voorzien Struiken, Speciale Ontwerpen
Ringssteekproef: Beschikbaar, bimetaal, ringen, gesinterd brons, giet bimetaal, ringen Toepassing: bedrieg het lager van de de vrachtwagenrol van de staafring, behandeling en heftoestel, hydraulische
Naam: Het staal steunde de bimetaal zelfsmerende dragende Ring van het Loodbrons Ringsnorm: Bimtellager: BM JF600 JF650 JF700 JF720

Productomschrijving

Bimetaallagers van China

 

Thin-walled Bimetaallagers met Brons, Dragende vormen maakten aan orde: de cilindrische lagers, van een flens voorzien lagers, glijdende platen, halve shells, duidelijke lagers, pasten dragende het Type van vormenstaal Bimetaalringen g-CuPb10Sn DIN 1716 SAE-797/CuPb10Sn10 aan |  - Zelfsmerende het Bronsring van VIIPLUS

De Legering van het het Bronslood van het staalbacked+ Tin

Ringsbedrijf, de Gesinterde bimetaalring Supplier.Working van SAE-799 CuPb24Sn4 samen om oplossingen voor de meest veeleisende BIMETAALtoepassingen tot stand te brengen. Behoeftehulp die vinden de Juiste Bimetaalringsproducten? Onze Duidelijke Deskundigen van Lagersdelen kunnen helpen. Vraag naar directe hulp. Vraag om een qoute voor materiële Steel+CuPb10Sn10, Steel+CuPb24Sn4, Steel+CuPb24Sn, Steel+CuPb30, Steel+CuPb10Sn10+GRAPHITE.

Deze Bimetaalring kan in divers type worden vervaardigd of worden aangepast.

 

- Duw of Lagerplaten         Type van het dragen van structuur
- Van een flens voorzien Ring
- Gelaste Gezamenlijke Ring
- Gespleten Gezamenlijke Ring
- Klem Slotring dicht
- Gespecialiseerde machinaal bewerkte eigenschappen

 

 

 

De fabrikanten van de het Bimetaallager & Ringen van Trimetal & gieten Stevige Lager & van de Ringenlegering Verwijzing en Materiële Characteristics.Sae-797/Cupb10sn10 | Bimetaallagers - is de Zelfsmerende het Bronsring van Viiplus, bimetaalring SAE-797 gebaseerd en gesinterd op staal met CuPb10Sn10 of CuSn6Zn6Pb3 als voeringslaag.

Het sterkste type van bimetaalringen en applicated wijd op zo vele gebieden. Dit type heeft de beste prestaties binnen de waaier van legering Cu-Pb constructured ring. Thereforce het heeft een brede toepassing en is meestal geschikt voor waar middensnelheid en hoog effect enz. is. Wij hebben veel van ervaring de Verwerkende en leverende Aangepaste Ring en de Lagers van Bimtel.

DIN-g-CuPb10Sn

     

 Andere

 • Sn: 9.0-11.0

 • Sb: ≦0.5

 • onzuiverheden

Landnummer

 • DIN

Norm

 • 1716

Staaltype

 • G-CuPb10Sn

Het bimetaal verpakte Staal met Bronsreeks - Metrische Ringen als u hulp in het selecteren van de beste bimetaalring en de van een flens voorzien lagersproducten voor uw bijzondere toepassing, klikt hier om naar onze online specifier van de catalogus bimetaalring voor de glijdende Ringen van de lagersreeks met grootte met inbegrip van typesdownloads.bimetal CUSN10PB VERPAKT STAAL MET BRONSstroken te gaan nodig hebt

 

Specificaties


Het bimetaal Dragende Typestaal met shell van het bronskoper geplateerde staal met sinered bronsvoering als u hulp in het selecteren van het beste bimetaal ringen en het glijden van het dragen voor uw bijzondere toepassing, gelieve nodig hebt te herinneren dat de ontwerptechniek en de toepassingshulp bij VIIPLUS CHINA als deel van onze diensten op de toegevoegde waarde beschikbaar zijn die in het leven om worden geroepen om uw aankoop van gemakkelijker China online te maken.

 

Klik hier om naar ons online glijdend van de lagerscatalogus en Koker ringsproduct onder specifier voor de Bimetaalreeksringen met bijna 100 producten met inbegrip van vrije CAD downloads te gaan.

 

Het ringenmateriaal, de Tolerantie en de Precisie, de Interne Ontruiming, de Smering, Montage en Steun de Lading en de Grootte van de de Informatieschacht Dia.Shaft van de het Levensberekening, Huisvesting droegen Dia.  Het dragend buiten Diameter, droeg Dragen na het Opzetten van Ontruiming, Muurdikte, die Lengtetolerantie dragen

 

Ringen (die ook als duidelijke lagers worden de bedoeld, vliegtuiglagers, kokerlagers of lineaire kokerringen) werken met glijdende motie tussen de bewegende oppervlakten. De ringen worden geselecteerd gebaseerd op de snelheid en de toegepaste lading. De onderhoud-vrije ringen vereisen geen extra smering om te werken. VIIPLUS levert meer dan 3.000 verschillende zelfsmerende lagers van uitstekende kwaliteit ringend modellen die van een verscheidenheidsmaterialen worden gemaakt met inbegrip van alle metaal, plastieken, en samengestelde materialen.

 

 

Referance van BIMETAALringen Materiële Standaardcode

Materiaal

Legeringssamenstelling

Legeringshardheid

Internationale norm

BIMETAALringen

CuPb10Sn10

80~120HB

Jis-LBC3. Jis-LBC3. SAE-797. DIN CuPb10Sn. UNS C93700. CLEVITE F100.

CC495KDAIDO L10. D.A.B. D57. Federaal Mogol HF2. Gletsjer SY. GLYCO66. ACL F100

CuPb24Sn4

45~70HB

Jis-LBC6. Jis-LBC6. SAE-799. GLYCO 68. DAIDO L23. Clacie rsx. ACL F250

CuPb6Sn6Zn3

70-100HB

Din17670

CuSn10

70-100HB

DIN g-CuSn10; BS PB1

CuSn6.5P

70-100HB

DIN CuSn6 (2,1020); JIS H3110

AlSn20Cu

30~40HB

Jis-AJL. SAE-783. GLYCO74. Gletsjer AS15. ACL820

 

Bimetaalring & de Zelfsmerende Industriële Glijdende Lagers van de Lagersprecisie

 

 

VIIPLUS GEMAAKT IN CHINA is de Glijdende Lagers de volledige, one-stop leverancier aan het MKB en OEM en aan groothandelaarssourcing high-precision, zelfsmerende lagers, de ringswasmachine van de bronskoker en verwante producten, en de bijbehorende professionele diensten met inbegrip van de techniek en het ontwerp van wereldklasse. Onze dragende producten en ontwerpoplossingen zullen uw productprestaties verbeteren; maak uw bedrijf concurrerender, en maak uw aankoop gemakkelijker. Ontdek welke van onze uitgebreide producten of diensten voor uw toepassing enkel juist is. Ervaar uit de eerste hand hoe de duidelijke Lagers verstrekt gemakkelijk installeer

 

Technische Gegevens

 

De bimetaal de Reeksstructuur wordt van Reeksringen gemaakt van Staal gesteunde loodbrons gevoerde ringen en heeft de volgende lagen:

 1. Het poeder van het sinterbrons: goede slijtageweerstand en uitstekende lastcapaciteit.

 2. Staal die steunen: geeft uitzonderlijk hoge lastcapaciteit, uitstekende hittedissipatie.

 3. Verkoperen 0,002mm, goedecorrosieweerstand.

 

 

Dynamische ladingsgrens

60N/mm ²

Statische Lading

120N/mm ²

wrijvingscoëfficiënt

0.08~0.2

PV grens

2.8N/mm ² *m/s

Maximum Snelheid

>2m/s

Temp.limit

-40°C~+250°C

 

Ringen & Duidelijke Lagerstoepassing

 

De reeksringen kenmerken staal gesteund loodbrons gevoerd materiaal dat speciaal voor gesmeerde toepassingen, hoge ladingscapaciteit, uitstekende hittedissipatie, en goede moeheidseigenschappen wordt ontwikkeld. Zij zijn wijd gebruikt in de automobielindustrie, en algemene industriële toepassingen met inbegrip van leidingstoestellen, stuurbekrachtiging, pedaalstruiken, hoofdboutstruiken, laadklepspillen, mechanische behandeling, heftoestel, hydraulische motoren, landbouwmachines enz.

 

Landbouwmachinesringen

Eigenschappen

 • Voor hoge ladingscapaciteit en oscillerende beweging, evenals voor ruwe verrichting en temperatuurlading. Long-run smering wegens smeermiddelopslag.

Materialen

 • Koper-geplateerd/tin-geplateerde steun materialSteel

 • Het glijden layerCuPb10Sn10

Tolerantiedetails

 • Huisvesting ØH7

 • Ring binnen-Ø na mountingH9

 • Schacht tolerancef7 aan h8

Onderhoud

 • is laag-onderhoud het samengestelde het glijden dragen, maar de primaire smering is noodzakelijk. Olie of vet de smering is mogelijk. wegens stevig smeermiddel wordt de opslag, smeringsontruiming verminderd tot een minimum!

Titel

De speciale afmetingen zijn op verzoek beschikbaar

Krijg in aanraking…

 

Verzend ons een online onderzoeksbimetaal, ringen, gesinterd brons, gegoten bimetaal, ringen, PTFE, POM, van een flens voorzien, stevig brons, gelaste Verbinding, spleetverbinding, klem Slot, plastic ring, lagers, de ring van de spoorrol, automobielring, hydraulische klepplaat, zuigerschoen, cilinderbockbier dicht, kan Aluminum.You onze „Onderzoeksvorm“ gebruiken in aanraking met ons te krijgen. Één van ons verkoopteam zal u onmiddellijk contacteren.

 

 

VOLG DE V.S.

SAE-797/CuPb10Sn10 | Bimetaallagers - ZELFSMERENDE het BRONSring van VIIPLUS

 

HTTP://WWW.BRONZEGLEITLAGER.COM

 

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn