China brons gleitlager fabrikant

Pers die de Grafietmetaal Gestopte Standaarddimensies Met geringe geluidssterkte van de Ringenduim smeden

Productdetails:
Plaats van herkomst: Grafietlagersfabrikanten
Merknaam: SANKYO,MISUMI,DAIDO,SELF LUBE,GGB,FIBRO STANDARD REPLACEMENT BEARING
Certificering: DIN 1850/ISO 4379, UNITED STATES UNS STANDARD,C86300
Modelnummer: de stevige ring, brons met smeermiddel stopt ingebedde onderhoud-Vrij
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: Verhandelbaar
Prijs: Price Graphite Bushing Parts, (SAE 660) Leaded Tin Bronze Bearings,863 (SAE 430B) 862 (SAE 430A)Manganese Bronze
Verpakking Details: DE KARTONS VAN DE RINGSuitvoer, HOUTEN COMPUTER-AIDED SOFTWARE ENGINEERING, SPECIFICEREN VEREISTEN
Levertijd: snelle levering
Betalingscondities: TT op voorhand
Levering vermogen: Online bronsringen • Glijdende Lagersfabrikanten • Zelfsmerende Ringsleveranciers
Contact nu

Gedetailleerde informatie

marerial: C86200c86300 KOPER formaat: Duimdimensies ringen
Type: GESTOPTE BRONSlagers Toepassing: ponsen, smeedstukmateriaal enz.

Productomschrijving

Pers die de Grafietmetaal Gestopte Standaarddimensies Met geringe geluidssterkte van de Ringenduim smeden

De gedraaide bronsring is beschikbaar in voorraadgrootte of kan van tekeningen worden vervaardigd. De bronsringen met grafiet is het onderhoud-vrije alternatief.

VIIPLIS INTERNATIONAAL GLIJDEND LAGER DAT AAN ORDE VAN BINNENLANDSE GRAFIET HET BRONSring VAN CHINA WORDT GEMAAKT. De fabriek wordt gewijd AAN het technische gebied van mechanische automatisering. Volgens de tekeningen die door de klanten worden verstrekt, legde het aangepaste GRAFIET het bronskoker van het koperc86300/c86200 mangaan, flens DRAGENDE koker, pakking, wasmachine in, zijn de standaardgrootte en de duimgrootte MADE.The het gehele proces van gestopt grafiet ingebed geen kunstmatige participatie vergt, verbetert een hoge graad van automatisering, effectief de arbeidskrachtenkosten drukken, tegelijkertijd de efficiency van ingelegd met Mozaïekkwaliteit.

VIIPLUS de lagers van de het bronslegering van INTERNATIONALE STOPTE de GLIJDENDE LAGERS uitvoerige stevige en de ringencatalogus van de bronskoker (glijdende lagerscatalogus) GRAFIETbrons de RECHTE VAN EEN FLENS VOORZIEN RINGEN… gedetailleerde specificatiesstructuur en samenstelling bevat.

De machines van het perssmeedstuk
Wijd gebruikt in allerlei roterende delen van de werktuigmachine, en glijdende lijst, omdat de zelfsmerende lagers met lage wrijvingcoëfficiënt en onder de voorwaarde van de effectlading goede slijtage-zichverzettende tegen prestaties en de prestaties van zelfsmerend lager zeer de materiaalkostenonderhoud drukt en de levensduur verlengen, vermindert tegelijkertijd het lawaai van de materiaalverrichting om de werkomgeving te verbeteren.

De RING van de BRONSkoker EN de VAN EEN FLENS VOORZIEN LAGER roterende delen van wijd gebruikt in diverse types van werktuigmachines EN de glijdende lijst, omdat de zelfsmerende lagers met lage wrijvingcoëfficiënt EN onder de voorwaarde van de effectlading goede slijtage-zichverzettende tegen prestaties EN de prestaties van zelfsmerend LAGER zeer de materiaalkostenonderhoud drukt EN de levensduur verlengen, verminderen tegelijkertijd het lawaai van de materiaalverrichting om de werkomgeving te verbeteren.

Het stempelen, ponsen, industriële, smeedstukmanipulator, robot, mechanisch wapen, het stempelen smeedstukautomatisering, het stempelen smeedstukrobot en andere materiaalring

Smedende persen
Wijd gebruikt in allerlei roterende machinedelen en glijdende lijsten toe te schrijven aan zijn lage wrijving zelfsmerende lagers en zijn uitstekende schuring en zelfsmeringseigenschappen onder effect drukt het lager, beduidend de materiaalkostenonderhoud en verlengt levensduur, terwijl het verminderen van materiaal werkend lawaai en het verbeteren van de werkomgeving.

C86300 Mangaanbrons met Grafiet de DUIMgrootte van Stoppen Metrische Kokers
Graphited lagers zouden in smeermiddel voorafgaand aan toepassing moeten worden doorweekt. Het grafiet absorbeert het smeermiddel, dat dan wordt overgebracht naar de schacht wanneer verwarmd door de schachtmotie. Deze actie verstrekt olie nodig om te smeren maar niet in voldoende hoeveelheid om lekkage bij het dragen te veroorzaken beëindigt. De olie wordt weer geabsorbeerd door het grafiet wanneer de motie ophoudt.

Pers die de Grafietmetaal Gestopte Standaarddimensies Met geringe geluidssterkte van de Ringenduim smeden

Het Brons Grafietringen van C86300maganese

ELEMENT

INHOUD (%)

Koper, Cu

60.0-68.0

Lood, Pb

≤0.2

Tin, Sn

≤0.2

Zink, Zn

22~28

Ijzer, Fe

2.0-4.0

Aluminium, Al

5.0-7.50

Mangaan, Mn

2.5-5.0

Stop het graphiting wordt verwezenlijkt door een geroeide, gewankelde gatenconfiguratie door de dragende muur te boren en grafiet te drukken in dit gaten en harde baksel. De grootte en het aantal geboorde gaten en het aantal rijen worden bepaald door de dragende lengte en de diameter.

 • Duimkokers

 • Metrische Kokers

 • Metrische Flenzen

 • Metrische Wasmachines

Stevig zelfsmerend lager met grafietstoptussenvoegsel | De grafietringen van de koperkoker

De grafiet Gestopte Bronsringen zijn zelfsmerend allen en vrije het onderhoud. Deze ringen worden machinaal bewerkt uit ononderbroken gegoten brons en met stevige smeermiddelstoppen gestopt. Een ring en het is het koppelen oppervlakte zou moeten altijd door een film van smeermiddel worden gescheiden. Veel van de componenten van VIIPLUS gebruiken grafiet. Hier is wat u over het moet weten. Het grafiet is gewone koolstof in een hoogst ongebruikelijke vorm, een tweedimensionaal kristal. Denk aan het als één-atoom dik blad. Een stuk van grafiet is een opeenstapeling van deze bladen. Een grafietpotloodlood voelt olieachtig omdat deze de één-atoom dikke bladen zeer glad zijn.

Zelfsmerende Grafiet Gestopte van de de Ringsstop van de Bronskoker Grafiet de Kokerring

 • Slijtageplaten

 • Slijtagestroken

 • Ringen

 • Diaassemblage

 • Gidscomponenten      

 • Duim Gerangschikte Ringen

 • Metrische Met maat Ringen

MATERIAAL: C86300 Mangaanbrons
C86300 omvatten de Typische toepassingen lagers van de langzame snelheids de op zwaar werk berekende lading, toestellen, zijn de nokken en het hydraulische brons van het cilinderparts.continuous gegoten mangaan een te behandelen koper met hoge weerstand, legering van het niet-hitte voorgenomen voor gebruik in toepassingen die een goede combinatie opmerkelijke slijtagekenmerken en hoge dragende sterkte voor zware ladingen en langzame snelheden vereisen.

De lagers van de bronskoker voorzagen bronsringen online www.bronzegleitlager.com voor verkoop van een flens

TOEPASSINGEN

Glijdende Lagers die wijd in hydraulische pneumatische, de industrie van de smeedstukworden gebruikt werktuigmachine, plastiekenmachines, opheffende vervoersmachines, havenmachines, bureau, gymnastiekmachines, textielmachines, voedselpakketten, het vullen machines, chemische machines, druk en verpakking, document machines maken, auto, spoorwegvoertuig, de scheepsbouwindustrie, machines, metallurgische machines, techniekmachines, enz. die

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn