China brons gleitlager fabrikant

Het aangemaakte Brons het Glijden Dragen voor Hoogste Spanning & Effectlading

Productdetails:
Plaats van herkomst: Grafietlagersfabrikanten
Merknaam: SANKYO,MISUMI,DAIDO,SELF LUBE,GGB,FIBRO STANDARD REPLACEMENT BEARING
Certificering: DIN 1850/ISO 4379, UNITED STATES UNS STANDARD,C86300
Modelnummer: de stevige ring, brons met smeermiddel stopt ingebedde onderhoud-Vrij
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: Verhandelbaar
Prijs: Price Graphite Bushing Parts, (SAE 660) Leaded Tin Bronze Bearings,863 (SAE 430B) 862 (SAE 430A)Manganese Bronze
Verpakking Details: DE KARTONS VAN DE RINGSuitvoer, HOUTEN COMPUTER-AIDED SOFTWARE ENGINEERING, SPECIFICEREN VEREISTEN
Levertijd: snelle levering
Betalingscondities: TT op voorhand
Levering vermogen: Online bronsringen • Glijdende Lagersfabrikanten • Zelfsmerende Ringsleveranciers
Contact nu

Gedetailleerde informatie

marerial: Zeemessing formaat: de standaardgrootteringen of lagers van de duimgrootte
Standaard grootte: C48200 Type: WITH/WITHOUT GESTOPT GRAFIET
Functie: Middelgroot Lood Toepassingen: Mariene hardware, de producten van de schroefmachine, klepstammen. De gemeenschappelijke Vervaardig

Productomschrijving

Het aangemaakte Brons het Glijden Dragen voor Hoogste Spanning en Effectlading

Vaste het Bronsgids Bush van de Oillesskoker Flens met grafiet

Onze Machine de moeilijke spitsen en de groeven paste ring ontworpen glijden aan beairngs, en de bevredigende het machinaal bewerken resultaten werden bereikt. De de spilstruiken van de bronsring met spiraalvormige vetgroeven maximaliseren de levensduur van de schachtring. Het glijdende lager wordt voorzien van een spiraalvormige oliegroef om het vereiste te realiseren om te dragen glijdend smering. Producten fundamenteel voor algemeen gebruik, geschikt voor diverse omstandigheden met inbegrip van hoge of lage lading, hoge of lage temperatuur, met olie of oiless smering, of zelfs in het water. Met het is matrijs die van messing met hoge weerstand wordt gemaakt, is het hardheidsdubbelen dan normale bronsringen en de slijtageprestaties verbeteren in grote graad, zodat is het toepasselijk voor blijft werpend machine, converors van de metallurgieindustrie. Het kon ook in plastic injectiemachines, in de automatische schakelaar van hoogspanningselektriciteit, in de loevende en surporting delen van bouwmachines, hydraulische poortverdediger, katrol, aandrijvingswielen worden gebruikt van het project van de watercontrole, en ook voor drogende tunnel van document machines, automatrijs, die delen voor schepen enz. glijden die unmooring.

Spiraalvormige de Ringseigenschap van het Groefbrons

Sommige mechanische gedeelten van het binnengat of de buitenring, verwerking heeft verschillende omwenteling, een bepaalde diepte van de spiraalvormige groef. Wat van hen zijn enige spiraalvormige groef, zijn wat dubbele spiraalvormige groef, en de omwentelingsrichting en de tegenovergestelde richting van de delen. De spiraalvormige groef op de delen heeft twee belangrijke functies: men moet olie, d.w.z., naar gids voor zelfsmerend & residu en lekkage terugkeren.

HET GEGOTEN DE LAGERS VAN HET BRONSgrafiet AFKANTEN

Het glijden het Dragende wordt afkanten in sommige delen, vooral de buitencirkel en het binnengat van cirkeldelen vaak verwerkt in het afkanten van 45° of 30°.

De de spilstruiken van de bronsring met spiraalvormige vetgroeven maximaliseren de levensduur van de schachtring

De zee van het de Ringen Middelgrote Lood van het Messingsc48200 Gestopte Grafietbrons Selectie Met lange levensuur van het Messingsringen C48200 Gestopte Grafiet Zee

Het aangemaakte Brons het Glijden Dragen voor Hoogste Spanning & Effectlading

ONONDERBROKEN EN CENTRIFUGAAL & GEGOTEN BRONSbar EN SLIJTAGEplaat
Wij specialiseren ons in de vervaardiging en de distributie van een grote waaier van koperlegeringen die ononderbroken gegoten en machinaal bewerkte delen, centrifugaalafgietsels, vervaardigd koperlegeringen, bars, bladen, bimetaalringsstroken, en platen, de platen van de bronsslijtage en gebeëindigde machinaal bewerkte delen opnemen. Onze grafietstoplagers hebben typisch een het Werk temperatuur -40~+300°C, afhankelijk van een verscheidenheid van factoren die prestaties beïnvloeden.

De zeemessingsringen & de Glijdende Lagers zijn de klassieke mariene, met hoge weerstand en corrosiebestendige legering die 60 percenten koper, .75 percententin en 39,2 percenten bevatten zink. Het wordt wijd gebruikt in mariene bouw waar het sterke, corrosief-bestand en harde materiaal wordt vereist en geschikt voor zowel zout als zoet watertoepassingen is. Het zeemessing wordt gebruikt in propellerschachten, mariene hardware, decoratieve montage, het shafting, propellerschachten en draaigespen. Er zijn ook vele industriële toepassingen, zoals lassenstaven, condensatorplaten, structureel gebruik, klepstammen, ballen, warmtewisselaarbuizen, de vaten van de vliegtuigenspanschroef, matrijzen, en veel meer.
Zee de Lagersselectie van het Messingsbrons

Materieel Zeemessing „Middelgroot Lood“

C48200

Cu

FE

Pb

Sn

Zn

Min./Max.

59.0-62.0

.10

.40-1.0

.50-1.0

Rem.

Nominaal

60.5

-

.7

.8

38.0

GEBOUWDE GLIJDENDE GLIJDENDE DE LAGERSproducten VAN HET LAGERSdouane MACHINAAL BEWERKTE METAAL

VIIPLUS de bronsringen voldoen aan ASTM, SAE, QQC, ASME, AMS, en andere normen.

Zeemessing: C48200, C48500 

Het tin bronst - d.w.z., C90300, C90500, C90700
Leaded Tin bronst - d.w.z., C83600, C92200, C92900, C93200, C93700
Het mangaan bronst - d.w.z., C86200, C86300, C86500
Het aluminium bronst - d.w.z., hebben C95200, C95400, C95500 C95800We sterke capaciteit van productenontwerp en vervaardiging, en specialiseren zich in de grote legering van het groottekoper het centrifugaalafgietsel, ringen met grafiet bronst, platen en van een flens voorzien ringen voor de industrieën zoals Toestellen, Klepstammen, Macht & Energie, Transmissielagers, Macht & Energie, Algemene Techniek en Marine draagt. Etc.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn