China brons gleitlager fabrikant

De gegroefte Brons Ingebedde Grafietwasmachines & de Pakking van het Schachtvertrouwen Met lange levensuur

Productdetails:
Plaats van herkomst: Grafietlagersfabrikanten
Merknaam: SANKYO,MISUMI,DAIDO,SELF LUBE,GGB,FIBRO STANDARD REPLACEMENT BEARING
Certificering: DIN 1850/ISO 4379, UNITED STATES UNS STANDARD,C86300
Modelnummer: de stevige ring, brons met smeermiddel stopt ingebedde onderhoud-Vrij
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: Verhandelbaar
Prijs: Price Graphite Bushing Parts, (SAE 660) Leaded Tin Bronze Bearings,863 (SAE 430B) 862 (SAE 430A)Manganese Bronze
Verpakking Details: DE KARTONS VAN DE RINGSuitvoer, HOUTEN COMPUTER-AIDED SOFTWARE ENGINEERING, SPECIFICEREN VEREISTEN
Levertijd: snelle levering
Betalingscondities: TT op voorhand
Levering vermogen: Online bronsringen • Glijdende Lagersfabrikanten • Zelfsmerende Ringsleveranciers
Contact nu

Gedetailleerde informatie

Materiaal: Messing CuZn25Al5Mn3Fe3 Modelnummer: Groefpatronen
Eigenschap: Aangepast Smering: zonder grafiet, zelfsmerend
Toepassing: Op zwaar werk berekend Materiaal, Machinesreparatie, Hydraulisch, Machtstransmissie Type: de vlakte goot de ringen van de bronskoker, de gegroefte gegoten ringen van de bronskoker, van een f

Productomschrijving

De op bestelling gemaakte Gegoten Wasmachines van de Bronsduw

 

VIIPLUS de grafietwasmachines van de Bronsduw en slijtageplaten OP de ORDE van CHINA. Om de waardevolste onderliggende delen te beschermen, kunnen de wasmachines van de bronsduw worden gebruikt. De duwwasmachines steunen de aslading op een schacht. Zij worden ontworpen om eender welke beweging langs de as van een boom te verhinderen. De duwwasmachines kunnen worden gegroeft om extra smeringsdistributie te verstrekken.

 

VIIPLUS de GLIJDENDE LAGERS kunnen om het even welke grootte over het algemeen aanpassen of de speciale configuratieklanten zouden kunnen nodig hebben. Zij keuren ook andere delen van metaal mechanische ringen en aangepaste orden goed.

 

Stevig-smeermiddel-INGELEGD stopte het DRAGENDE van de het Bronspakking van de Oliegroef zelfsmeermiddel platen & Op bestelling gemaakte Duw kiest de Wasmachine uw Groefstijl, Centrifugaal Gegoten Productie,

 

De bronsc86300/c83600/c95500/c90800/c83600 Leverancier kan Speciale Configuraties voor Klanten VIIPLUS aanpassen specialiseert zich in olie-minder koker/van een flens voorzien ringen, duwwasmachines, PTFE-ringen, gidscomponenten, slijtageplaten/stroken voor de vorm en de matrijzenindustrie. De duwwasmachines kunnen worden gegroeft om extra smeringsdistributie te verstrekken. Voor toepassingen op hoge temperatuur kunnen deze groeven met grafiet worden ingebed om zelfsmerende eigenschappen aan de wasmachine te verstrekken.

 

De oliegroeven typen voor Duwwasmachine

 

Medio-grootteoem had een standaardgrootte gegoten wasmachine van de bronsduw met een olie/vetgat en interne groef nodig.

 

De gegroefte Brons Ingebedde Grafietwasmachines & de Pakking van het Schachtvertrouwen Met lange levensuur

 

Olie & Vet de Duwwasmachine van het Groefbrons

In een inspanning om waardevollere onderliggende delen te beschermen, kunnen de wasmachines van de bronsduw worden gebruikt. De duwwasmachines steunen de aslading op een schacht. Zij worden ontworpen om beweging langs de as van een schacht te verhinderen.

De Ringen Technische Parameters van de koperlegering

 

Materiële Samenstelling en Eigenschappen
Rang BRONS BRONS BRONSringen BURONZE RING
Materiaal CuZn25Al5Mn3Fe3 CuSn5Pb5Zn5 CuAl10Ni5Fe5 CuSn12
Dichtheid 8 8.9 7.8 8.9
Hardheidshb >210 >70 >150 >95
Treksterkte N/mm ² >750 >200 >600 >260
Opbrengststerkte N/mm ² >450 >90 >260 >150
Verlenging % >12 >25 >10 >8
Coeffcient van lineaire uitbreiding 1.9×10-5/℃ 1.8×10-5/℃ 1.6×10-5/℃ 1.8×10-5/℃
Max.temp ℃ -40~+300 -40~+400 -40~+400 -40~+400
Max.load N/mm ² 100 60 50 70
Max.speed (Droge) m/min 15 10 20 10
Max.PV (Smering) N/mm ² *m/min 200 60 60 80
Compressiemisvorming 300N/mm ² <0.01mm <0.05mm <0.04mm <0.05mm

 

 

Voordeel van Grafietbrons Dragende Pakking & Duw 

 

1. De hoog-lading, voorwaarden met lage snelheid, kan superieure prestaties spelen;
De stevige zelfsmerende lagers zijn gebruikte centrifuge die messingslegering gieten met hoge weerstand aangezien een matrijs, een rol in het dragen van de lading speelt, heeft het grafiet goede zelfsmerende eigenschappen van speciaal geformuleerd als smeermiddel, speelt een rol in zelfsmerend, combineert het hen de respectieve verdiensten, zelfs onder hoge lading, voorwaarden met lage snelheid, kan superieure prestaties spelen.

 

2 de vergeldende motie, de schommelende motie, en het frequente begin en houden de moeilijke plaats van de filmvorming tegen om uitstekende slijtageweerstand te spelen;
De stevige smeermiddel zelfsmerende lagers worden geschikt het principe ervoor te zorgen is dat alle delen van het malende lid een smeermiddeleffect tijdens verrichting van zo geschikt met het smeermiddel moeten op de richting van beweging van het malende lid worden gebaseerd schikten om de positie van het smeermiddel te bepalen heeft.

 

3. superieure chemische weerstand en corrosieweerstand;
Het stevige zelfsmerende dragende smeermiddel wordt speciaal geformuleerd met grafiet, PTFE, molybdeenbisulfide en ander slijtvast materiaal, dat een stabiele moleculaire structuur heeft, metaalmatrijs kan verschillende chemische weerstand en corrosieweerstand afhankelijk van het metaal van geselecteerd hebben, heeft de stevige zelfsmerende lagers en daarom uitstekende chemische weerstand en corrosieweerstand.

 

4. De kosten van het concurrerendere product, met gelijkaardige producten worden vergeleken, lang beroepsleven, vereisten weinig onderhoud, is de cyclus van de vervangingsvervanging lang, goede prestaties die.

 

5. Het flexibele ontwerp, eenvoudig en geschikt, gebruikend een brede waaier;
Het systeem van de olielevering in het mechanische ontwerp is heel wat werk, tijdrovend apparaat, te hoeven het gebruik van stevige zelfsmerende lagers niet in het ontwerp van brandstof worden overwogen betekent bewarend het materiaal van de brandstofinstallatie, en kan voor een verscheidenheid van speciale gelegenheden, de stevige zelfsmerende die lagers in een verscheidenheid van vormen worden ontworpen aan de behoeften van een verscheidenheid van speciale gelegenheden, het gebruik van stevige zelfsmerende lagers te voldoen, kan het mechanische onderhoud, brandstof en andere uitgaven beduidend verminderen.

 

6. Geen olieblik wordt gebruikt;
Sinds lineaire uitbreiding zal de coëfficiënt groter dan het stevige smeermiddel van het metaalsubstraat, zodat wanneer de stevige zelfsmerende lagers beginnen te lopen, de film naar het malende lid van gerealiseerde zelfsmerend worden overgebracht, zodat kunnen de stevige zelfsmerende lagers moeilijk zijn om in het bijtanken te gebruiken en kunnen niet bijtanken of vette plaats, zelfs in het geval van hoog-lading met lage snelheid, maar ook kunnen een goede smering spelen.

 

7. Het gebruik van lage kosten;
Het traditionele mechanische ontwerp, in een bepaald werkende tijd, het bijtanken en een onderhoud zou de brandstofmaat altijd moeten controleren, moet de olieinstallaties vlot, het lichaam zelf bij te tanken en regelmatig om verontreiniging van het omringende milieu te veroorzaken, die in verhoging van de onderhoudskosten resulteren en na zelfsmerend te bereiken, niet alleen kan het milieu schoon maken, maar ook zeer het gebruik van smeermiddelkosten verminderen.

 

De beschikbare Glijdende Lagers vormen zich:

 

De vlakte goot de ringen van de bronskoker, de gegroefte gegoten ringen van de bronskoker, van een flens voorzien gegoten bronsringen, duwwasmachine, gegoten bronslagers, Overmaatse Lagers

De ringen rangschikken: Onze standaard glijdende dragende lijneigenschappen meer dan verschillende deminsion & duim rangschikken duwwasmachine die in voorraad worden gedragen.
De op bestelling gemaakte Gegoten Wasmachine van de Bronsduw voor een Olie/Vettoepassing

 

VIIPLUS INTERNATIONAAL volgens verschillende klantenvereisten, standaard de productie volgens van DIN, van BS, EN (DIN/EN), SS, van NS, van UNS, van SAE en van China GB van allerlei brons, van de messingsring, van de plaat en van de staaf producten. Alle producten worden gemaakt van elektrolytisch koper door centrifugaalafgietsel, ononderbroken afgietsel en uitdrijvings glijdende lagers.

 

Dragende oplossingen

 

allerlei hydraulische machines, metallurgische machines, het smeden machines, olieveldmachines, techniekmachines, mijnbouwmachines, stroomfaciliteiten, enz.

 


VOLG DE V.S.

Ring van het weerstandsc86300 Brons & de Slijtageplaat de op hoge temperatuur voorzagen bronsringen van een flens

HTTP://WWW.BRONZEGLEITLAGER.COM

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn