China brons gleitlager fabrikant

Draaiden de Embeded Stevige Smerende Lagers niet Standaard Cilindrisch Lager

Productdetails:
Plaats van herkomst: Grafietlagersfabrikanten
Merknaam: SANKYO,MISUMI,DAIDO,SELF LUBE,GGB,FIBRO STANDARD REPLACEMENT BEARING
Certificering: DIN 1850/ISO 4379, UNITED STATES UNS STANDARD,C86300
Modelnummer: de stevige ring, brons met smeermiddel stopt ingebedde onderhoud-Vrij
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: Verhandelbaar
Prijs: Price Graphite Bushing Parts, (SAE 660) Leaded Tin Bronze Bearings,863 (SAE 430B) 862 (SAE 430A)Manganese Bronze
Verpakking Details: DE KARTONS VAN DE RINGSuitvoer, HOUTEN COMPUTER-AIDED SOFTWARE ENGINEERING, SPECIFICEREN VEREISTEN
Levertijd: snelle levering
Betalingscondities: TT op voorhand
Levering vermogen: Online bronsringen • Glijdende Lagersfabrikanten • Zelfsmerende Ringsleveranciers
Contact nu

Gedetailleerde informatie

Materiaal: Messing CuZn25Al5Mn3Fe3 Modelnummer: Grafiet
Eigenschap: Aangepast Smering: zelfsmerend
Toepassing: Reeks voor algemene machines en onder atmosfeer, Schip, hydraulische turbine, gasturbine enz. Type: Niet genormaliseerd Cilindrisch Lager

Productomschrijving

Grafiet Gestopte Ringen

VIIPLUS.COM is de grafiet gestopte opslag van het ringen online Web u kunt tellen. Wij zijn uw volledige bron voor grafiet gestopte ringenoplossingen.

Het groeven of Grafiet voor de Ringen van het Smeringsbrons die wij ons ook in precisie hebben gespecialiseerd groevend binnen strakke tolerantie voor allerlei de delen van de kokerring en flens dragende thurst wasmachine voor een grote verscheidenheid van de industrieën. Breng ons uw draeingsproject en wij zullen het van daar nemen.


bronzegleitlager.com

 

Niet-norm. De cilindrische Ringen van het Lagers Grafietbrons

De stevige van het de PRECISIE GLIJDENDE BRONS van Bronslagers Ringen van het de LAGERSdelen Gedraaide Brons deze zijn beschikbaar in voorraadgrootte of kunnen van tekeningen worden vervaardigd. Het glijdende Brons met grafiet is het onderhoud-vrije alternatief. Klik hier om naar onze online catalogus en ringsspecifier voor elk van onze glijdende ringslagers met inbegrip van tolerantie te gaan. C86300 GEGOTEN MANGAANbrons MET GRAFIEToilles…

De gegoten bronslagers met stevige grafiet Op bestelling gemaakte smering kiezen uw Ringsgrootte, Centrifugaal Productiering, Gegoten Brons Ringend Typisch gebied van gebruik: Eest Drogers, de machines van het Injectieafgietsel, Stofcollectoren, Latten, de Hete eeuwigdurende productie van conveyors.VIIPLUS van niet-Norm. ringen. De zelf gesmeerde en grafiet gestopt of gegroefte lagers of zijn beschikbaar.

De koperkoker is ook genoemd geworden zelfde lager, is zij een tijdelijk gebruik van glijdende roterende machines om het conflict met de transmissie van duw te verminderen en het vaste effect van de delen te steunen. De koperkoker moet worden geoli?d en gladmaken. De koperkoker is ook een verscheidenheid van systeem van de koperlegering aan vlotte mechanische gedeelten. Sinds de vlotte koperkoker, moet vlotte olie geven. Grafietkoperkoker, geen behoefte aan vlotte olie. De koperkoker kan in diverse grote en zware machines worden gebruikt, is een belangrijke component van machines.

 

 

Draaiden de Embeded Stevige Smerende Lagers niet Standaard Cilindrisch Lager

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uiterst hoge ladingscapaciteit

Mag zonder extra smering worden gebruikt.

Uitstekend voor bouw met lage snelheden en hoge ladingen.

Vast lichaam gesmeerde dragende Structuur
CuZn25Al6Mn4 Brons met stevige grafietsmeermiddeltussenvoegsels

Het aangepaste Materiaal van Bronsringen 

Verenigde Staten ASTM/UNS/C86300/C83600/C95500/C90800/C83600,

De Eigenschappen van bronslagers

1. Olieterugwinning en milieubescherming
Geen afgewerkte olie recycling, is milieuvriendelijk. Van het Bronsringen van VIIPLUS C86300 het zelfsmerende lager als machinesdelen en componentenindustrie, is er wat in ruime zin gebruik. om de mechanische aandrijving te maken werkt normaal, heel wat inspanning. Het lager is verdeeld in Rolling en duidelijke lagers. De algemene glijdende lagers onder hoge ladingsbeweging, buitenlandse kwestie, de het de onvolmaakte temperatuurvoorwaarde, brandstof, onderhoud, enz., het kunnen dutje veroorzaken. In de ruwe omstandigheden zijn over het algemeen duidelijke lagers kan de geen gebruikte, stevige schacht van het mozaïek zelfsmerende metaal zoals deze Orde van de schuringsweerstand van het dutje zijn, spel dragende goede uitvoering, om de rol van mechanische prestaties te bereiken en onderhoud-vrij
2. Lagere bedrijfskosten
Verminder beduidend het gebruik van smeermiddelen en de kosten van het materiaalonderhoud, terwijl ook het elimineren van het risico toe te schrijven aan gebrek aan veroorzaakt olielevering.
3. Verkort ontwerptijd
Non-oil kan het ontwerp en structuur die vereenvoudigd zeer maken, de kosten drukt, die ontwerptijd besparen. Bovendien kan het gebruik van zelfsmerende lagers de mechanische eigenschappen verbeteren, het leven ook uit te breiden en betrouwbaarheid te verbeteren, significante resultaten bereiken.
4. Geen apparaat van de olielevering, gateninjectie, de verwerking van de brandstoftank
De kosten van olieinstallaties, die prijzen verwerken, die assemblageprijzen, extra kosten en tijd besparen, en kunnen productiekosten beduidend drukken.

Technische Parameters

Model

BRONSringen

BRONSringen

BRONSringen

BRONSringen

BRONSringen

Rang
De Merken van China
GB1776-87

ZCuZn25
AI6Fe3Mn3

ZCuSn6Zn6Pb3

ZCuAI10Fe3

ZCuSu10P1

Steel+ZCuSn6Zn6Pb3

HT250

GCr15

Internationaal
ISO1338

GCuZn25
AI6Fe3Mn3

GCuSn6Zn6Pb3

GCuAI10Fe3

CuSn12

Steel+CuSn6Zn6Pb3Fe3Ni5

-

B1

Duitsland
DIN

G-CuZn25
AI5

GB-CuSn5Zn5Pb5

GB-CuAI10Ni

GB-CuSn10

Steel+CuSn6Zn6Pb3Ni

-

100Cr6

Japans
JIS

HBsC4

BC6

AIBC3

BC3

BC6

FC250

SUJ2

Verenigde Staten
ASTM/UNS

C86300

C83600

C95500

C90800

C83600

Class40

52100

Britse Norm

HTB2

LG2

AB1

PB4

LG2

-

-

 

 

Technische Parameters

De Ringenmaterialen van de koperlegering

 

De koperlegering met hoge weerstand als grondstof, volgens de gebruiksvoorwaarden door een bepaald percentage van zijn het werk oppervlakte bewerkte gat machinaal en vult één stevig smeermiddel. De koperlegering met hoge weerstand verstrekt een hoge lastcapaciteit en het stevige smeermiddel kan gevormde lagere wrijving zijn. Op droge wrijvingvoorwaarde van onze pre-ontworpen laag van het smeren van film in de lageroppervlakte om ervoor te zorgen dat in de kortste mogelijke tijd naar het stevige smeermiddel op het koppelingslid zal worden overgebracht en zal vormen een geldige stevige smeermiddelfilm.

Het glijden Dragende Kenmerken

De Ontwerpen van douaneringen nemen een reusachtige behoefte aan de zelfsmerende dragende materialen van vandaag over. Zelfs in extreem uiterste zijn de exploitatievoorwaarden en de maximumladingsvoorwaarden ook vereiste onderhoud-vrij. Met de voortdurende verbetering van kostenvereisten, worden de betrouwbaarheid van materiaal en de vereisten van de installatieverrichting ook hoger en hoger. Worden de metaal zelfsmerende lagers ontworpen voor onderhoud-vrije en zelfsmerende voorwaarden in de de dienstomstandigheden op lange termijn, waarbij het mogelijk wordt gemaakt om betrouwbare zelfsmerende systemen op lange termijn te ontwerpen. Het metaal de zelfsmerende dragende materialen wijd in hoog-ladingsvoorwaarden met lage snelheid van omwenteling, schommeling en lineaire vergeldende motie kunnen worden gebruikt, maar ook op traditionele smering van toepassing is kan niet worden bereikt of worden belemmerd om van de gelegenheid, of in speciale voorwaarden zoals stof, Ladings of stralingsgebruik het op lange termijn en stabiele van de voorwaardenbehoefte gebruik te maken.

De beschikbare Glijdende Lagers vormen zich:

De vlakte goot de ringen van de bronskoker, de gegroefte gegoten ringen van de bronskoker, van een flens voorzien gegoten bronsringen, duwwasmachine, gegoten bronslagers, Overmaatse Lagers

De ringen rangschikken: Onze standaard dragende lijneigenschappen meer dan verschillende deminsion & duim rangschikken ringen die in voorraad worden gedragen.
De op bestelling gemaakte Gegoten Lagers van de Bronskoker voor een Olie/Vettoepassing

 

VIIPLUS INTERNATIONAAL volgens verschillende klantenvereisten, standaard de productie volgens van DIN, van BS, EN (DIN/EN), SS, van NS, van UNS, van SAE en van China GB van allerlei brons, van de messingsring, van de plaat en van de staaf producten. Alle producten worden gemaakt van elektrolytisch koper door centrifugaalafgietsel, ononderbroken afgietsel en uitdrijvings glijdende lagers.

Het glijden Dragende Toepassing

De machines van het injectieafgietsel

Ovens

Drogers

Stofcollectoren

Latten

Hete transportbanden

 

 

VOLG DE V.S. 
 
HTTP://WWW.BRONZEGLEITLAGER.COM

 

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn