China brons gleitlager fabrikant

CNC Bronsstaal & Zelfsmerende de Duim Van olie doordrongen Grafietstoppen van Slijtageplaten

Productdetails:
Plaats van herkomst: zelfsmeermiddellagers
Merknaam: bronzelube.com
Certificering: similar Dayton,MOELLER,Misumi,FIBRO,PUNCH
Modelnummer: Van de Diaelementen van de bronsring van de Nokkencomponenten de Nokkeneenheden
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: De Slijtageplaten van de bronsprecisie & Smerende die Delen aan orde worden gemaakt
Prijs: negotiable
Verpakking Details: Houten de pallet Houten geval van het de uitvoerkarton
Levertijd: 7-25 het werkdagen
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: Zelfsmeermiddel die Vervaardigend de Assemblage van de Afmetingentolerantie dragen
Contact nu

Gedetailleerde informatie

Materiaal: Brons, andere bronslegering Toepassing: matrijzen
Grootte: de standaardlengten zijn beschikbaar in metrische en duimgrootte tot 12 duim of 300 mm. Punten: Slijtageproducten
Hoog licht:

bronze wear plate

,

brass wear plate

Productomschrijving

De Platen van de bronsslijtage


De gids van slijtageplaten en controleert lineaire motie wanneer er zware krachten om zijn te vechten met. Deze platen doen dienst als lineaire lagers om beweging te leiden en te controleren. VIIPLUS biedt diverse types van de platen van de bronsslijtage aan, die zich van de onvolledige gegoten gebeëindigde machinaal bewerkte componenten van de bronsplaat volledig uitstrekken. Hieronder zijn de beschrijvingen van de diverse types die wij hebben aangeboden.

 

de plaat van de bronsslijtage

 

De Plaatmateriaal van de bronsslijtage

De beschikbare slijtageplaten omvatten de keizer en metrische grootte (van NAAMS). De materialen omvatten Messing, Brons, C86300, C93200, C95400-brons en Zelfsmerende Producten, de gestopte grafietproducten van de slijtageplaat.

Voor meer informatie over de Legeringen van het Aluminiumbrons, C954-Aluminiumbrons, en van de Bronsslijtage volgen de Platen de verbindingen hieronder:

C95400Manganese Brons: C954 de Bus van het Mangaanbrons…

C93200Manganese Brons: C932 bea van het Mangaanbrons…

C86300 Mangaanbrons: C863 Mangaanbrons gr.…

 

Wij zijn een van de manufacturerofvorm en matrijs componenten. Bronslagers in SAE 660, C95400-de slijtageplaten van het aluminiumbrons, met grafiet. De beschikbare slijtageplaten omvatten de keizer en metrische grootte (van NAAMS). De materialen omvatten messing, brons met grafietstoppen, en brons met grafietstoppen.

 

VIIPLUS vervaardigt een diverse waaier van de ring & de lagers van het olieveldmateriaal in zijn productiefaciliteiten in China, gebruikend de recentste ontwerptechnieken en CNC machinesdelen. Deze van de kokerring & flens producten zijn beschikbaar in aangepaste grootte. Brons, Staal en Zelfsmerende die Struiken aan orde van China, Precisiemachines wordt gemaakt - uw delen van het Bronsringen van hoge precisiemachines paste slechts ontmoeten C.N.C-TEKENINGENringen aan.

 

De Manieren van de slijtagestrook – Stevig Brons – Grafietstoppen

 

De brons Gestopte uitzonderlijke sterkte van Ringenproducten plus de gladheid en andere wenselijke kwaliteiten van brons met grafiet. Geavanceerd in ontwerp, worden elke glijdende dragende ring & slijtageplaat gemeten volgens nauwkeurige normen en zijn vervorming-vrij voor betrouwbare prestaties en uitstekende wearability.

 

Bronsring & het Materiaal van de Slijtageplaat:

 

Brons, Mangaanbrons, het materiaal van het Aluminiumbrons met of zonder van olie doordrongen grafietstoppen. Wanneer bevolen met grafietstoppen, omvatten de stoppen 25-30% van de slijtageoppervlakte en geschikt om optimale dekking bij om het even welke overeenkomstenrichting van de slijtageplaat te produceren.

 

Hetzij kunnen de standaard of aangepaste producten, met onze jaren van ervaring, de klanten zeker zijn de producten die zij hun verwachtingen voor betrouwbaarheid en betrouwbare prestaties zullen ontmoeten hebben ontvangen. Wij begrijpen de veeleisende programma's van matrijzenbouwers en productiepersoneel en effi cient productieprocessen ontwikkeld om glijdende bronsring te verkorten & plaat en wasmachinelevertijden te dragen evenals inventaris op onze planken te zetten zodat kunt u het in uw faciliteit hebben wanneer u het nodig hebt.

 

Slijtagestroken


De Installatie & de Selectiegids van de slijtageplaat

 

Duidelijk Brons & Zelfsmerende Wearstrips met het Opzetten van Gaten
Zelfsmerend Wearstrip-Manieren Duidelijk Brons & Zelfsmerende Wearstrips zonder Gaten Op te zetten

Bronsring

Diaelementen
Nokkencomponenten
Nokkeneenheden
Plastic vormcomponenten

 

Slijtageproducten

 

De dienst die wij en Kwaliteit hebben geleverd u kunt afhangen van

 

Hoog - kwaliteitsontwerp & Bouw
De eminente Dienst & Steun

Duim & Metrische Grootte Zelfsmerende & Standaardmodellen

 

Het inbegrepen in onze volledige lijn is aanbieden zowel duim als de metrische componenten van de groottematrijs die om worden ontworpen te sterven normen met inbegrip van de normen van ISO, van NAAMS, van JIS en van vele automobiel en toestellenfabrikanten. Het volledige product aanbieden omvat:

 

VIIPLUS is een fabrikant van China van matrijs en vorm de componenten van de bronsring aan de delen globaal worden geleverd die de industrie vormen die. Gesteund door jaren van hulpmiddel en matrijzenervaring, kwaliteit en innovatie voor de brons grafietring. Wij hebben de loodrol in het creëren van en het brengen van nieuwe producten aan klanten en het helpen van hen oplossingen genomen vinden die hun verrichtingen verbeteren. Gebaseerd op de mogelijkheden paste ringsaanbiedingen aan, kunnen wij u helpen om de eisen van snelle leveringen, technische ondersteuning, kwaliteitsproducten en concurrerende prices.VIIPLUS en zijn breed te ontmoeten


de distributiekanalen en het directe verkooppersoneel zullen u in elk geval bijstaan om uw product betere en voordeligere te maken.

 

Deze Duimreeks van wearstrip is beschikbaar in vele dikten van de typesgrootte en in aluminium-brons materiaal met of zonder grafietstoppen vervaardigd. Zij worden voorzien van het opzetten van gaten afhankelijk van de breedte en de lengte van de strook. Voor gemak van identifikation, zijn alle producten duidelijk met het artikelnummer.

Duidelijke Dragende Componenten

 

Een Chinese Fabrikant en een Vernieuwer van Matrijzencomponenten bronzen Ring & Geleverde Slijtageplaat & Uitvoer die naar het Metaal de Industrie de vormen…

 

Precisiedelen die, mechanische gedeelten die, niet genormaliseerde delen die, CNC delen die, het metaalverwerking van het metaalblad, metaaldelen die, CNC draaibankverwerking, precisiecomponenten die, mechanische de delen van het automatiseringsmateriaal verwerking verwerken verwerken verwerken verwerken verwerken verwerken

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn