China brons gleitlager fabrikant

Van het het Mangaanbrons van UNS C86200 430A Gestopte Grafiet Gegoten de Flenslagers Ring

Productdetails:
Plaats van herkomst: Brons Dragende Fabrikanten
Merknaam: VIIPLUS
Certificering: SAE430A C67500 C66800 C67400 C67600 C86200 C67000 BS 1400/HTB-3
Modelnummer: STEVIGE BRONS CILINDRISCHE STRUIKEN, C86200-de Legeringsring van het Mangaanbrons
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: Standaardgrootte die Geen Minimumordehoeveelheid ringen
Prijs: Bushings High Quality Price Ratio B2B
Verpakking Details: Houten de pallet Houten geval van het de uitvoerkarton
Levertijd: 7-25 het werkdagen
Betalingscondities: T / T, L / C, Western Union
Levering vermogen: Koop online Bronsringen
Contact nu

Gedetailleerde informatie

Ringslegering: SAE430A C67500 C66800 C67400 C67600 C86200 C67000 BS 1400/HTB-3 RINGStoepassing: CNC Industrie, Pershulpmiddelen, Matrijs, Vormen, Conventioneel dragend materiaal voor de gesmeerde
Type: OEM Productieringen Functie: Stevige de Legeringslagers van het Brons Stevige Brons
kenmerken: Geschikt voor olie en vetsmering Beschikbaarheid: De dragende vormen maakten aan orde: de cilindrische struiken met brons legeren overeenstemmende, sp

Productomschrijving

Het lager van de vetgroef - klik hier om de pagina te tonen: https://www.viiplus.com
Wij bieden het groeven & het vette groeven aan. Wij snijden standaardlijnen, rechtstreeks of acht smeringsgroeven. Elk van onze standaardgrootte van duidelijke brons duidelijke lagers is regelbaar aan groeven. U kiest uw gewenste grootte en wij voegen het smeermiddel van uw keus toe. Tenzij anders vermeld, zijn de breedte en de diepte van de oliegroeven evenredig aan de muurdikte en de grootte van het lager in het lager. Bovendien, specialiseren wij ons in de scherpe patronen van de douanegroef! Verzend enkel over uw patroon en de kansen zijn wij kunnen het snijden!

De speciaal-messingslagers, de Stevige de Lagers van de Bronslegering en de Ringen KEIZER en METRISCHE GROOTTE van de Bronskoker, OEM de Verwerkende Partner voor de Ringendelen van het Douanebrons, ASTM-het Gieten van het de Lagers de Loodvrije Messing C86200 van de Koperlegering van het het Mangaanbrons de Grootte van de de Ringsflens & de Slijtageplaat van SAE 430A maakten aan orde van china.OEM-Productieringen - CNC de Industrieënpartner voor de Ringendelen van het Douanebrons, Components.Bearing-vormen die aan orde worden gemaakt: cilindrische struiken met bronslegering volgens ISO, speciale delen volgens het ontwerp van ISO, van DIN of van de klant, speciale legeringen.
Pershulpmiddelen, Matrijs, Vormenoem Productieringen - de de Industrieënpartner voor de Ringendelen van het Douanebrons, heeft de Componentenindustrieën premieringen aan mijnbouwverrichtingen geleverd die aan orde van China worden gemaakt. Met kwaliteit en precisie, kunt u onze legering en bronsringen met dezelfde hardheid en de gebouwde kenmerken ook vinden u zou veronderstellen. Met uitzonderlijke pasvorm en duurzaamheid op bronsringen, denk om ongekende uren op uw machine te bereiken.

C86200 hebben de Legeringen die van het Mangaanbrons het Glijden het dragen door VIIPLUS CHINA Productenco. niet alleen ringen uitstekende mechanische kwaliteiten, maar ook goede corrosieweerstand.

De Ring van het C86200uns Brons

Waarden met hoge weerstand, middelgrote bewerkbaarheid. Delen onderworpen aan statische ladingen, klep en controlecomponenten. Geadviseerd niet voor dynamische ladingen. Ondanks gematigde glijdende eigenschappen voor dialagers met hoge oppervlaktedruk en eisen bij het runnen van eigenschappen en slijtageweerstand.

Het Zoeken van douanegoogle
Gebruik het onderzoek onder http://www.bronzegleitlager.com om de volledige plaats met Google-Douanezoeken te zoeken of van het vakje hoogste recht van om het even welke pagina gebruik te maken producten in onze online opslag te vinden.

STRATEGISCHE PRODUCTIElagers

hoog - kwaliteit met de laagste kosten totale brons ring & het glijden bearingsmade aan orde van China.
Voor sommige klanten, is de productie van de V.S. de enige optie. Voor anderen, zijn de kostenverminderingen van Azië dwingend. Soms is een hybride oplossing zeer belangrijk: De V.S. voor snelle draaien en Azië voor lagere kosten.

C86200 (SAE 430A) het materiaal van de bronslegering wordt gebruikt voor een aantal toepassingen met inbegrip van toestellen, stutten, ringen, schachten en wormtoestellen.

Duidelijke Dragende Componenten & Ringen

Bronsstruiken die aan orde van China worden gemaakt. Afhankelijk van de toepassing, bieden wij gidselementen voor zelf-assemblage van naar maat gemaakte matrijzenreeksen of apparaten in aan diverse ontwerpen.

Gegoten Ringend Duim en Metrisch

De legeringen van het mangaanbrons kunnen onder zeer hoge ladingen en snelheden opereren. Nochtans, vereisen de dragende toepassingen betrouwbare smering. Naast uitstekende mechanische kwaliteiten, hebben deze legeringen goede corrosieweerstand. De standaardlegering in deze groep is C86300 met grote trekspanning, die van koper, mangaan, aluminium en ijzer wordt samengesteld. Deze combinatie heft de treksterkte aan meer dan 110.000 KSI op.

VIIPLUS leveringsvervaardiging rechtstreeks en flensringen en de strook van de slijtageplaat van elke mogelijke omvang die precies en grondig wordt gemalen gecontroleerd om volledige uitwisselbaarheid te verzekeren en de noodzaak van de uitgezochte fitting.VIIPLUS-uitvoer te elimineren de beste ring van het het mangaanbrons van het kwaliteitsbrons in bronslegering standaardsae430a C67500 C66800 C67400 C67600 C86200 C67000 BS 1400/htb-3 met hoge precisie en betrouwbare prestaties.

De zelfsmerende Ring van de Ringengids

C86200 (SAE 430A) Chemische Samenstelling

Cu

Sn

Pb

Zn

Fe

Ni

Sb

P

S

Al

Mn

Si

60.00-66.00

0,2

0,2

22.00-28.00

2.00-4.00

1.00

N/A

N/A

N/A

3.00-4.90

 

Gelijkaardige of Gelijkwaardige Specificatie

CDA

ASTM

ASARCON

SAE

AMS

Federaal

Militair

Andere

C86200

B505
B505M

 

430A
J461
J462

 

QQ-C-390, C4;
QQ-B-726, KLASSE B

MIL-C-22229, COMP 9

 

 

 

Mechanische eigenschappen

Treksterktempa (Min)

MPa van de opbrengststerkte (Min)

Verlenging %

Brinellhardheid (HB)

621

310

18

180

Nota:

1, in Chemische Samenstelling, Enige waarden vertegenwoordigt maxima.

2, Mechanische prestaties van hardheidswaarde zijn slechts voor verwijzing

Bereken het gewicht van Ringsdelen dat op de grootte wordt gebaseerd en de afmeting omvat onmiddellijke toegang tot CAD gegevens.

Typisch Gebruik

INDUSTRIEEL: het glijden het dragen, ringen, nokken, slijtageplaat, wasmachine, sterft delen, schachten, klepstammen, stroken

Wij bieden bronsstruiken, gidsring, oilless ring, staalstruiken, zelfsmerende ringen en pijlerstruik van China aan.

De producten maakten aan orde van China: Samengestelde Lagers, Droge Lagers, Zelfsmerend Lager, Verpakt Bronslager, Bimetaallagers, Bimetaalringen, de Ringen van het Staalbrons, Staalring, het Lager van het Staalbearing.graphite Staal, OILLESS-LAGER, Bronsringen, Grafietringen, Sinterlager, Kogellagerkooi, Bronslegering, Zeemessingslegering, Leaded Rode Messingslegering, Aluminiumbrons, Hoog Leaded Tinbrons, Leaded Tinbrons, Mangaanbrons, het Brons van het Nikkelaluminium, Fosfoorbrons, Tinbrons

VOLG DE V.S.

 

 

Ring van het weerstandsc86300 Brons & de Slijtageplaat de op hoge temperatuur voorzagen bronsringen van een flens

HTTP://WWW.BRONZEGLEITLAGER.COM

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn