China brons gleitlager fabrikant

De flens Gerolde Glijdende Lagers die van CuSn8 Contactdozen voor Landbouw & Bouwmachines smeren

Productdetails:
Plaats van herkomst: Ringsfabrikant
Merknaam: REPLACEMENT PLAIN BEARINGS
Certificering: ISO 3547 / DIN 1494
Modelnummer: GEROLDE GLIJDENDE LAGERS (CUSN8)
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: PARTNER-AAN-ORDE DOUANEringen
Prijs: Sliding Bronze Bearing Dimensions Tolerance,Stock Price
Verpakking Details: Houten de pallet Houten geval van het de uitvoerkarton
Levertijd: 7-25 het werkdagen
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: STANDAARDtolerantieringen
Contact nu

Gedetailleerde informatie

Materiaal: CUSN8/CUSN6 Ringstype: glijdende ringen

Productomschrijving

GEROLD GLIJDEND LAGERSmateriaal (CUSN8-BRONS) – ISO 3547/DIN 1494 Deze reeks omvat cilindrische glijdende lagers en een aantal andere punten die van bronspanelen worden gemaakt van 1, 1,5, 2 en 2,5 mm in dikte. De producten bevatten alle gemeenschappelijkste glijdende componenten, zoals duwwasmachines en plaat, stroken.

Ringsinstallatie
Het standaardcusn8-BRONS die 090 en 092 glijdende lagers RINGEN is geschikt voor CuSn8-de huisvesting van Bronsbuhsing installationin met de tolerantie van „H7“. Nochtans, komt een tolerantie van „H9“ bij de binnendiameter na installatie voor. Dit hangt van de eigenschappen van af droeg.

De glijdende dragende bouw, de smeringszakken of de gaten helpen om de contactoppervlakte te verminderen en daarom ook de wrijving:
• De ronde in eigen zak steekt = 21%
• Diamantvormige zakken = 24%
• Gaten = 15%
De ronde zakken waarborgen een uitstekende distributie van het smeermiddel en maken het mogelijk om olie te gebruiken. In dit geval, wordt de regelmatige smering vereist. De bronskoker die 092 ringen is CuSn8P-tin-brons een legering gebaseerd product. om tribological gedrag te verbeteren kan de het glijden laag met verschillende lay-outs worden toegepast van het smeren van contactdozen afhankelijk van exploitatievoorwaarden. Het toont goed anti-moeheid en anti-erosion gedrag evenals een goede slijtageweerstand en een hoge ladingscapaciteit. De producten van Bronskoker 092 worden reeksen toegepast onder exploitatievoorwaarden zoals hoge ladingen en lage lopende snelheden, bijvoorbeeld in landbouw en bouwmachines.

De CUSN8/CUSN6-BRONSkoker die 092 brons glijdende lagers RINGEN is gelijk aan de 090 ringen, maar met licht verdeelde smeringsgaten. Het smeermiddel wordt betaald in de gaten allen door assemblage. De 092 glijdende ringen worden gekenmerkt door middel van hun ware smeermiddel potentiële en eenvoudige assemblage. Deze vorm van glijdende ring wordt gebruikt met middelgrote honderden en occasionele snelheden, die in vervoerrollen, windend apparaat, ankerkrukken en het richten van machines omvatten.

Gerolde glijdende de lagerseigenschap van CuSn8

Vergeleken bij stevige brons glijdende lagers, hebben deze glijdende lagers de volgende voordelen: • Hoge ladingscapaciteit • Chemische weerstand tegen agressieve media • Hoge thermische geleidingscapaciteit • Eenvoudig installatie en onderhoud • Goede beschikbaarheid van standaardafmetingen • Economische productie van speciale punten • Lage ruimtevereisten

Naast het hebben van hoge niveaus van corrosieweerstand, is deze metaallegering bijzonder geschikt voor gebruik met betrekking tot staalcomponenten. De smering van de het glijden oppervlakte is dankzij gewaarborgd de geïntegreerde zakken, de recessen en fluting. Dit verzekert een eenvormige film van smeermiddel tussen het glijden het dragen en de schacht.

Zelfsmerende lagersfabrikant /made aan orde van China
De zelfsmerende lagers kunnen in samengestelde zelfsmerende lagers, vast lichaam worden verdeeld ingelegde zelfsmerende lagers, bimetaal zelfsmerende lagers en speciale zelfsmerende lagers. De verschillende zelfsmerende lagers worden geselecteerd volgens verschillende GEBRUIK en de industrieën en mijnen.
Één van hen, JDB, is een nieuw type van lager met zowel de kenmerken van metaallager als de kenmerken van olievrij lager. Het wordt geladen door de metaalmatrijs en door de speciale formulering van stevig smeringsmateriaal gesmeerd. Het heeft de kenmerken van hoge lagercapaciteit, effectweerstand, weerstand op hoge temperatuur, sterke zelfsmeringscapaciteit, enz., vooral geschikt voor zware ladings, smering en vormings van olie film met lage snelheid, vergeldende of slingerend en andere moeilijke, ook niet bang van water en andere zure erosie en erosie. Momenteel, zijn de producten wijd gebruikt in metallurgische ononderbroken afgietselmachines, staal het rollen materiaal, mijnmachines, vormen, opheffende machines, textielmachines, windenergiegeneratie, schepen, stoomturbines, waterturbines, injectie het vormen machines en materiaalproductielijnen. De slijtageweerstand is tweemaal dat van gewone schachtkoker.

VOLG DE V.S.

Ring van het weerstandsc86300 Brons & de Slijtageplaat de op hoge temperatuur voorzagen bronsringen van een flens

 

HTTP://WWW.BRONZEGLEITLAGER.COM

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn