China brons gleitlager fabrikant

POM kartelt de Zelfsmerende Duidelijke Dragende van het Polymeerlagers van het Bronsmetaal Grootte van de de Duimdouane

Productdetails:
Plaats van herkomst: Zelfsmerende Lagersfabrikanten
Merknaam: VIIPLUS Sleeve & Bearing
Certificering: DIN 1494, ISO 3547
Modelnummer: Meatl-polymeer Lagers
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: Verhandelbaar
Prijs: Competitively Priced vs DU DX, Provides Lubricating Bush
Verpakking Details: Houten de pallet Houten geval van het de uitvoerkarton
Levertijd: 4 - 20 WERKDAGEN
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: Van een flens voorzien Bronsringen, de Wasmachines van de Bronsduw, Zelfsmerende Bronsringen
Contact nu

Gedetailleerde informatie

Materiaal: Staalbrons Pom Het smeren: POM-Paragrafen

Productomschrijving

Duidelijk Lager - de Lengte mm van ID* OD*

die de schokbrekers ringt, voorziet staalstruiken van een scharnier, aanpast lagers, de ringen van de pompenkoker, het bronsstruiken van het kleppenstaal, autozetels, de lagers van trillingsdempers aan orde van China worden gemaakt.

Viiplus China vervaardigde kokerringen met lagen van zelfsmerend materiaal die of geen smering of smering slechts bij aanvankelijke installatie vereisen. Onze verplichting aan het milieu breidt zich niet alleen tot ons loodvrij droog dragend materiaal, maar tot onze solvent-free productieprocessen uit.

Onze innovatieve technologieën worden toegepast in onze verfijnde, overzichts productie en ontwikkelingsfaciliteiten. Deze faciliteiten staan ons toe om voortdurend aan klantenvraag naar standaard en aangepaste die producten te antwoorden worden ontworpen om comfort te verbeteren en onderhoud voor schokbrekers, scharnieren, toestellen, pompen, kleppen, autozetels, trillingsdempers en ander materiaal te verminderen die materialen dragen vereisen.

Loodvrij, milieuvriendelijk
Geproduceerd in een solvent-free proces
Hoge leveringsprestaties
Brede beschikbare productportefeuille

De glijdende die lagers van POM 2Y AAN ORDE VAN CHINA worden GEMAAKT zijn loodvrij en vormen een verbetering op de lagers van POM 2X. Zij worden gebruikt in sectoren waar het lood niet, zoals in textielmachines en voertuigleidingssystemen, toepassingen met gemiddelde snelheid of toepassingen met middelgrote ladingen en middelgrote niveaus van vetsmering moet worden gebruikt.

De GROOTTE van de de Ringspom DUIM van de bronskoker aan orde van China wordt gemaakt bestaat uit een staal steun en een poreuze brons middenlaag en bedekt met gewijzigde polymeren (POM die). De paragrafen op de oppervlakte van het polymeer worden ontworpen voor betere distributie van de smering (olie of vet) tussen het dragende en themating materiaal. De staalrug voorziet de struik van hogere mechanische sterkte en ladingscapaciteit. Voorts staalbackingis met een laag die van de corrosiebescherming wordt geplateerd. De producten van POM-reeks worden toegepast in automobielchassis, smeedstukmachines,
kranen, persen, landbouwmachine, enz.

Instructies voor installatie van olievrije dragende productie en toepassing
concept
Het heeft de kenmerken van hoge lagercapaciteit, effectweerstand, weerstand op hoge temperatuur, sterke zelfsmeringscapaciteit, enz., vooral geschikt voor zware lading, het glijden dragen het met lage snelheid, het vergelden of het slingeren, enz., die moeilijk zijn om oliefilm te smeren en te vormen, en niet bang van water spoelende en andere zure olievrije dragende corrosie en erosie zijn. In het algemeen, hebben de ingelegde lagers niet alleen sparen brandstof en energie, maar ook langer beroepsleven dan gewone glijdende lagers. Momenteel, zijn de producten wijd gebruikt in metallurgische ononderbroken afgietselmachines, rollend materiaal, mijnmachines, schepen, stoomturbines, waterturbines, injectie het vormen machines en materiaalproductielijnen.
Installatieinstructies
1. Het zou moeten worden bepaald of de zelfsmerende lageroppervlakte van de schacht en schachtshell builen, uitsteeksels, enz. heeft
2. Of er stof of vormzand in bijlage aan de oppervlakte van dragende shell is.
3. Hoewel het een kleine buil, uisteeksels, enz. is, als er een te verwijderen olieslijpsteen of een fijn schuurpapier zijn.
4. Een kleine hoeveelheid smeerolie zou op de oppervlakte van de schacht en schachtshell moeten worden toegepast om botsing tijdens de installatie te vermijden. Om de invloed op de schacht op te zetten, pas kracht op de binnenring toe; om de invloed op de housimethode ng op te zetten, pas kracht op de buitenring toe. Om in de dragende kracht te zijn, ben zorgvuldig om de kracht verticaal te maken en eenvormige beneden, afbuiging zal dragende verwonding veroorzaken. Probeer absoluut daartoe wijd te vermijden - rakend.

5. De olievrije lagerpal en de verzegelende plaat zijn ook absoluut niet van toepassing. De hamer en omhulselinstallatiemethode is een gemeenschappelijke methode, omdat het het lager zal beschadigen, zodat raakte niet direct. Ben zoals aangetoond in algemeen, zodat de koker in het midden en sla binnen. De hamer zou licht moeten worden geslagen. In de mechanische structuur, wanneer de binnen en buitenringen strak worden aangepast, zou de steunende plaat moeten worden gebruikt om ervoor te zorgen dat de kracht op de binnen en buitenringen kan tegelijkertijd worden toegepast. Als slechts in de binnenring krachtdruk toevoeg, moet de kracht de bal en de druk zijn in de buitenring, daarom, littekens in het orbitale vliegtuig zal veroorzaken. Om het lager met grote marge op de schacht te installeren, wordt het wijd gebruikt om het lager te verwarmen aan 80~90 graden en de binnendiameter in schone olie uit te breiden.
6. De hardheid van het lager kan worden verminderd door te oververhitten, zodat moet het niet 100 graden overschrijden. Op dit punt, moet het lager worden opgeschort gebruikend staaldraad, of geplaatst op het draadnetwerk, plaatst de steunplaat, niet bij de bodem van de groef. Wanneer het lager de gewenste temperatuur (onder 100 ° c) bereikt, zou het onmiddellijk moeten uit de groef worden verwijderd en snel in de schacht worden opgenomen. Het lager zal met de temperatuurdaling aangaan, en soms zal er een hiaat tussen de schachtschouder en het eindgezicht van het lager zijn. Daarom is het noodzakelijk om hulpmiddelen te gebruiken om het lager in de richting van de schacht te drukken.
Toepassing
POM smeerde het dragen: zure polymethylaldehyde met hoge slijtageweerstand. Het is noodzakelijk om met de kuil van de olieopslag te assembleren wanneer de lageroppervlakte regelmatig wordt geschikt
Met vet, vooral geschikt voor hoge lading onder met lage snelheid van omwenteling, kan de schommelingsbeweging en vaak onder negatieve lading, openend en sluitend en minder naar voren gebogen aan het vormen van vloeibare smeringsdelen, op de voorwaarde van grenssmering, lange tijd zonder het bijtanken en onderhoud gebruiken, en tijdens gas kan aan meer worden gebruikt verlengt de levensduur van lager, momenteel van toepassing op de metallurgische machines, mijnmachines, hydraulische machines, autodelen, bouwmachines, landbouwmachines, enz.
Olievrij zelfsmerend lager: dit product is een mengsel van staalplaat, gesinterd sferisch bronspoeder in de midden gerolde laag, ptfe en lood in de oppervlaktelaag. Het heeft de kenmerken van lage wrijvingcoëfficiënt, slijtage-zichverzet tegen en corrosiebestendige, olievrije zelfsmering en lange levensduur, die kosten drukken, lawaai kunnen verminderen, het plakken en het glijden verhinderen. Het wordt wijd gebruikt in glijdende delen van allerlei machines, zoals drukpers, textielmachine, hydraulische vrachtwagen, tabaksmachine, medische machines, geschiktheidsapparaten, micro-motor, auto, motorfiets, enz.
De metaalbasis legde vast lichaam zelf-gesmeerd lager in: het is een nieuw gesmeerd lager met zowel de kenmerken van metaallager als zelf-gesmeerd lager. Het wordt geladen door de metaalmatrijs en door de speciale formulering van vast lichaam gesmeerd materiaal gesmeerd. Het heeft de kenmerken van hoge lagercapaciteit, effectweerstand, weerstand op hoge temperatuur en sterke zelfsmeringscapaciteit. Traditionele oliehoudend: wegens zijn oliehoudende voordelen van met geringe geluidssterkte en zelfsmering, de nieuwe favoriet van het lager van de computercpu ventilator is geworden, en de marktvraag is groot. Bovendien met de toenemende vraag voor lawaai, breidt de toepassing zich van oliehoudend in huishoudapparaten uit.
De basisvereisten om materialen te dragen hangen grotendeels van de het werk prestaties van het lager af. De selectie van geschikte materialen voor rollende lagers zal een grote invloed op hun de dienstprestaties en leven hebben. In het algemeen, zijn de belangrijkste mislukkingswijzen van rollend lager moeheidsafsplintering onder de actie van afwisselende spanning en verlies van het dragen van precisie toe te schrijven aan wrijving en slijtage. Bovendien zijn er barsten, inkeping, corrosie en andere oorzaken van abnormale schade aan het lager. Daarom zouden de rollende lagers hoge weerstand tegen plastic misvorming, minder wrijving en slijtage, goede omwentelingsnauwkeurigheid, goede dimensionale nauwkeurigheid en stabiliteit moeten hebben, en snakken het leven van de contactmoeheid. En velen van deze eigenschappen worden bepaald door materialen en thermische behandelingsprocédés.

 

POM kartelt de Zelfsmerende Duidelijke Dragende van het Polymeerlagers van het Bronsmetaal Grootte van de de Duimdouane

 

 

 

 

 

VOLG DE V.S.

Ring van het weerstandsc86300 Brons & de Slijtageplaat de op hoge temperatuur voorzagen bronsringen van een flens

 

HTTP://WWW.BRONZEGLEITLAGER.COM

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn