China brons gleitlager fabrikant

Tin/Verkoperen leiden de Polymeer Duidelijke Lagers Kokerstruiken met Oliegaten

Productdetails:
Plaats van herkomst: Zelfsmerende Lagersfabrikanten
Merknaam: Self-Lubricating Bearings, Prelubricated Bearings
Certificering: DIN 1494, ISO 3547
Modelnummer: pom hoge prestaties zelfsmerende lagers
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Prijs: Competitively Priced vs DU DX, Provides Lubricating Bush
Verpakking Details: Houten de pallet Houten geval van het de uitvoerkarton
Levering vermogen: Van een flens voorzien Bronsringen, de Wasmachines van de Bronsduw, Zelfsmerende Bronsringen
Contact nu

Gedetailleerde informatie

Materiaal: Acetal harsvoering POM: Geel
zelfsmerend: Kokerring Type: De Duwwasmachine van de ringsflens

Productomschrijving

Tin/Verkoperen leiden de Polymeer Duidelijke Lagers Kokerstruiken met de Fabrieksvoorraad Pirces van OliegatenTin/Verkoperen leiden de Polymeer Duidelijke Lagers Kokerstruiken met Oliegaten

VIIPLUS de KOKERS zijn voorgenomen voor onderzoek en productie van allerlei duidelijke lagers. Wij worden goedgekeurd door een derde partij op het gebied van kwaliteitscertificering. Ons hoofdbeheersteam heeft meer dan 20 jaar van ervaring in de productie en de ontwikkeling van kokers. Tot op heden, hebben wij een totaal van tien productcategorieën, met inbegrip van een zelfsmerende samengestelde koker, een grenskoker, een bimetaalkoker, een olie gesinterde koker, een stevige koker met grafiet, een staalkoker, een koker van het gietvormkoper, een verpakte bronskoker, een sferisch duidelijk lager en gloeidraad een gekronkeld lager ontwikkeld. De kwaliteit en de prestaties hebben aan internationale normen voldaan of overschreden. Wij hebben binnenshuis volledig onderzoek en de ontwikkeling, de productie, het testen en de marketing capabilities.VIIPLUS ZELFSMERENDE BEARINGS.It zijn gebaseerd op internationale markten met stabiel en hoog - de kwaliteitsproducten evenals de professionele en perfecte diensten, hebben behulpzame verhoudingen op lange termijn met klanten van Europa, Amerika, Azië en andere landen en regio's gehandhaafd, die van een goede reputatie genieten. VIIPLUS GLIJDEN van LAGERS is altijd klantgericht, verlenend kwaliteitsproducten en de beste diensten om de meer en meer diverse behoeften van klanten voortdurend tevreden te stellen. Wij zijn geëngageerd aan het worden een belangrijke globale handel drijvende provider.

 

 

De standaard de Kokerlagers van de Productenduim en van de Duim Metrische Grootte (de Metrische Wasmachines van de Duimduw en Metrische Grootte) Duim voorzag Lagers en Metrische Grootte Vlakke Duim, Duim, Duim, Duim en Voetlengten van een flens die het Lager van de Contactdooskoker Polijstend dragen identiteitskaart die, het Draaien, Boring assemblage het aansnijden uitboren. Statisch kan de wrijvingcoëfficiënt van de eerste beweging groter zijn voor een lange periode van rust onder lading. Afmetingen en orde: De metrische van het het polymeerpolymeer van het afmetingenmetaal zelfsmerende en onderhoud-vrije Lagers met Dimensies van de de oplossingen de Materiële Duim van de lagers vlak-Strook

 

Grootte klantgericht
Ringstype POM-KOKERlagers
Verwerkingsprocédés Koud-uitdrijving
Oppervlaktebehandeling Het plateren van vertinnings/Copper
Werkende temperatuur -40~120
Toepassingsgebied automobiele chassis, Smeedstukmachine, Metallurgische machines, Mijnmachines, de machines van de Watermilieubescherming, Staal het rollen industry.etc
Materiaal Staalbase+ Brons powder+ POM

De typische Dragende Toepassingen van POM
Zelfsmerende lagers, lagers, wasmachines, enz. Geschikt voor:
het roteren
aarzelend
het vergelden
Het glijden bewegingen hoofdzakelijk voor
Auto's: De tractoren, combineert, spuitbussen, grondverzetmachines, nivelleermachines, enz.-Bouwvoertuigen, auto's.

Vraag: Bent u een handelsmaatschappij of een fabrikant?
A: Ons beheer is exportgericht meer dan 10 jaar geweest, en wij hebben onze eigen struikproductie-installatie. VIIPLUS is altijd professioneel en betrouwbaar. Onze voordelen zijn de integratie van verscheidene middelen, een betrouwbare kwaliteitswaarborg en een uitstekend niveau van dienstverlening. Wij zijn altijd verantwoordelijk voor onze producten.
Q: levertijd?
A: Over het algemeen 10-25 dagen na orde. Het hangt van de hoeveelheid af.
Q: Produceert u steekproeven? Is het extra vrij of? A: Voor standaardproducten, produceren wij steekproeven kosteloos voor onze klanten. En de uitdrukkelijke kosten zullen door de klant worden belast, maar kunnen zijn teruggekeerd nadat de orde wordt geplaatst.
Q: Hoe te om de kwaliteit te verzekeren? A: Wij produceren volgens de bevestigde technologie of de tekeningen voor elke orde voor onze klanten. En onze fabriek heeft een strikte kwaliteitscontrole. Wij controleren de goederen tijdens productie met bepaalde intervallen en voeren de definitieve inspectie uit alvorens de goederen worden ingepakt.
Q: Wilt u slechts klanten met kleine orden dienen?
A: Wij zijn altijd gelukkig, groot of klein om met al onze klanten te groeien. Wij hopen dat onze klanten sterker en sterker worden om met ons te zijn.

De smerende film dat de lageroppervlakte tijdens lange periodes van kruipend contact met een schacht of een vlakke oppervlakte kan handhaven verzekert te verwaarlozen slijtage. Indien het lager
ben gemachtigd om te lopen nadat de film van smeermiddel is verdwenen, zal wat slijtage voorkomen; maar er zal geen schade aan de het koppelen oppervlakte zijn tot de oppervlakte van het bronssubstraat wordt blootgesteld.

 

Tin/Verkoperen leiden de Polymeer Duidelijke Lagers Kokerstruiken met Oliegaten

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn