China brons gleitlager fabrikant

Precisie Machinaal bewerkte Pompschacht die Spiraalvormige Groef voor CNC ringen die de Dienst machinaal bewerken

Productdetails:
Plaats van herkomst: Made in China
Merknaam: VIIPLUS
Certificering: ISO 9001
Modelnummer: De Lagers van de bronspomp
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: Verhandelbaar
Prijs: self-lubricating bronze bushing china factory price
Verpakking Details: Houten de pallet Houten geval van het de uitvoerkarton
Levertijd: 5 - 15 WERKDAGEN
Betalingscondities: T/T, Geldgram
Levering vermogen: PTFE-Ringen Metrische Grootte, de Leveranciers van Pompringen
Contact nu

Gedetailleerde informatie

Materiaal: Brons C86300 C95400 C93200 Toepassing: De Ring van de pompschacht
Type: Van een flens voorzien koker, het Ringen, flens of duwwasmachine beschikbare allen Grootte: Aangepaste Grootte, Aangepast verzoek, Al Norm

Productomschrijving

Precisie Machinaal bewerkte Pompschacht die Spiraalvormige Groef voor CNC ringt die de Dienst machinaal bewerkt

De „precisie bewerkte componenten voor pompen, klepkokers op bestelling gemaakt machinaal van China“. De bronslagers kunnen u helpen aan de behoefte aan pomplagers in de verschillende omstandigheden voldoen. Leer meer over de diverse bronslegeringen bij de hieronder verbindingen. Volg de verbinding hieronder voor online verkoop om een verkoopingenieur met uw specifieke toepassing vertrouwd te maken. http://WWW.BRONZEGLEITLAGER.COM

De standaard duidelijke lagers maakten van stevig tinbrons, aluminiumbrons of messing. Deze lagers zullen volgens DIN ISO 4379 (vroeger DIN 1850-1) evenals klantentekeningen worden veroorzaakt.

Geadviseerde geschikte schacht

e7 voor standaardtoepassingen

G7 voor hoge precisie

huisvesting H7

het dragen van binnendiameter E6 (dalingen neer aan H8 na drukken-binnen)

het dragen van buitendiameter r6

 

Beschikbaar met en zonder smeringsgroeven. Geschikt voor vet en oliesmering.

Meer over onze pomplager, klepringen, en zelfsmerende lagersoplossingen, of onze andere premiediensten te ontdekken gelieve ons direct contacteren. Opbrengst die de techniektekening overeenstemt van de klant. Wij slaan en vervaardigen Oplossingen voor de Pomp en Kleplagersindustrieën op.

Verzoek om een Citaat/een Ring & Lagersonderzoek

 

Brons Ring Materiële C932/C95400, Uw volledige bron voor Brons, Messing, en de Lagers van Koperlegeringen

C932 zijn de Bronslagers ideaal voor deze soorten toepassingen, blinkt het C95400-Aluminiumbrons in toepassingen uit die zout waterweerstand vereisen. De natuurlijke anticorrosieve eigenschappen van C954-bronslagers worden vaak gebruikt in zeewater. Andere bronslegeringen hebben specifieke weerstand tegen diverse chemische producten, die tot hen maken die ideaal voor gebruik op pompen aan deze voorwaarden worden blootgesteld.

 

C93200/C95400/C86300 BRONSring & LAGERS, 3 populairste bronslegeringen volgens de voorwaarden van de milieutoepassing.

 

CNC van douane niet-Normen de ringen van het koper/brass van de Machinesverwerking om gatenringen

 

De precisie bewerkte Van een flens voorzien componentenkoker machinaal, het Ringen, flens of duwwasmachine allen beschikbaar voor pompen, de ringen van de klepkoker; De zelfsmerende dragende industrieën hebben wij oplossingen en wij beheren oplossingen. Bij VIIPLUS-Brons Dragende Producten, Inc. leveren wij diverse precisie vervaardigde die componenten in pompen, kleppen worden gebruikt. Elk van onze precisie bewerkte ring & lagersproducten machinaal en de processen ontmoeten de hoogste kwaliteit en de prestatienormen.

 

Precisie Machinaal bewerkte Pompschacht die Spiraalvormige Groef voor CNC ringen die de Dienst machinaal bewerken


Om u van van de de ringsontwikkeling van de vormkoker en productie te voorzien, de lagers van het matrijzenafgietsel, CNC die, malen, het oppoetsen, aan de bespuitende de door-treindienst van de aluminiumverwerking stempelen.

Wij handhaven één van de grootste voorraad van van het het lagerkoper van de bronskoker de legeringenringen in China. Wij specialiseren ons in Brons, Messings en Kopercnc lager. Deze legeringenlagers worden opgeslagen in diverse grootte met inbegrip van metrische, duimgrootte, en vorm: flens, koker, groef, duwwasmachine, plaat, en blad.

De Ring van het pompbrons in de volgende vloeistoffen:

Van het asfaltasfalt en Bitumen van de de Olie Plantaardige Afgewerkte olie van de Afgewerkte oliezonnebloem van het het Bitumenolieverfschilderij van de de Chocoladehazelnoot van de de BrijStookolie van de het Voedselolie van de de Glucoseolie van het het Wafeltjedeeg van het het Deegdeegwaren + Water STEVIGE de OLIEchemische producten van de Cacaoalcoholische drank voor de Room van het cakebeslag en van de de Machineolie van de Gebakje Minerale Olie Diesel van de de Heemstmarmelade Melasse PM 320 de Polyesterpolyol van de OLIEolie Polyol & van de de SojaolieSojaolie van Isosionate Van de de Melkstroop van de de Suikerstroop van de de Kippenolie de KolaStookolie

 

Andere Producten:


Zelf-Lurbricating Dragende Materialen & Stroken
Gegoten Bronsringen
Olie Doordrongen Lagers
Stop Grafietlagers
Douanedelen
Andere Diensten

 

Verpakkingsinformatie


Inpakkende binnen-Plastic zak, Buiten - Standaardkartondoos, of volgens de eisen van klanten
Verschepend kunt u de goederen door overzees, door de lucht verzenden, Internationale beslist Uitdrukkelijk (DHL, Fedex, TNT, UPS) enkel door u.
Dienst van de de dienst de Warme en snelle reactie door het professionele buitenlandse handelsteam.

 

VAN HET BRONSringen VAN KOKERringen VAN HET DE FABRIKANTENbrons VAN DE DE LAGERSfabrikant VAN HET BRONSringen VAN HET DE FLENSbrons VAN HET DE RINGS HET GRAFIETbrons VAN HET DE KOKERbrons THURST VAN HET DE WASMACHINE ZELFSMERENDE BRONS VAN HET DE RINGENbrons VAN DE KOKERlagers VAN HET BRONS GRAFIETringen VAN DE HET BRONSkoker VAN HET DE RINGENbrons VAN HET DE LEVERANCIERSbrons DRAGENDE VAN DE DE RINGENleverancier VAN DE HET BRONSring VAN HET DE GROOTTEbrons DRAGENDE GROOTTE GEMORSTE STAAL DAT DE METRISCHE VAN HET DE RINGEN METRISCHE BRONS VAN STAALringen METRISCHE VAN HET DE RINGENbrons VAN DE DE RINGSvoorraad VAN DE DOUANEringen VAN DE FLENSringen CNC VAN DE GROEFringen VAN DE HET BRONSring VAN BRONSringen VAN DE HET BRONSlegering MATERIËLE VAN HET DE LAGERSbrons VAN DE LEGERINGSringen VAN HET BRONSgleitlager ZELFSMERENDE LAGERS VAN HET HET SMEERMIDDELlagers GEGOTEN BRONS ZELF VAN HET BRONSringen LAGERS GEGOTEN VAN HET HET SMEERMIDDELtin ZELF VAN DE HET BRONSring GLIJDENDE LAGERS DIE VAN DE GIDSringen VAN BRONSlagers VAN HET MESSINGSlagers CUSN8 VAN HET BRONSlagers BRONS GLIJDEN RINGT DAT VAN HET DE LAGERSmangaan HET PTFE GEVOERDE C86300-BRONSlagers DRAAGT

 

Waarom ons kies


Wij hebben velen in CNC ervaren machinaal bewerkend de dienst.
De testorde met kleine hoeveelheid is beschikbaar.

Hoe hoorde u over VIIPLUS-Lagersproducten?
Google-Zoekmachine

Yahoo-Zoekmachine

Bingszoekmachine

Ik ben een huidige klant

Word van mond

Verwijzing

Andere

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn