China brons gleitlager fabrikant

Van het de Platen Zelfsmeermiddel van de olie de Vrije Dia Componenten van de de Slijtageplaat voor Persmatrijs en Injectievorm

Productdetails:
Plaats van herkomst: zelfsmeermiddellagers
Merknaam: bronzelube.com
Certificering: ISO 9001
Modelnummer: Bronsringen & slijtageplaat
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: De Slijtageplaten van de bronsprecisie & Smerende die Delen aan orde worden gemaakt
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Standaardpakket, Pallet of container, vanaf aangepaste specificaties
Levertijd: 2~4 weken
Betalingscondities: T / T, Western Union
Levering vermogen: Zelfsmeermiddel die Vervaardigend de Assemblage van de Afmetingentolerantie dragen
Contact nu

Gedetailleerde informatie

Application: Plastic mold components,cam unit,Plastic molding machinery Base alloy: CuZn25Al6FeMn3
Type: Oil free slide plates Design: Graphite plugged

Productomschrijving

De PLAAT van de BRONSslijtage AAN ORDE VAN CHINA.Bronze-de Platen die van de Precisieslijtage wordt GEMAAKT | Vervaardigd door VIIPLUS


Gespecialiseerd in het maken van de Delen van de Precisievorm meer dan 10 jaar. De vorm van de persmatrijs, plastic vorm, van het de machinebrons van de injectievorm de slijtageplaat. Coaxiale graad en plaatsverticality. Plastic die vormcomponent aan orde van China wordt gemaakt, tegelijkertijd, kunnen wij volgens de volgende criteria vervaardigen: Hasco/Misumi/DME/Pedrotti/Voest/Strack/Fibro/DIN/DAYTON/STEMPEL/DANLY/Lmina.
 

Het vaste lichaam legde de zelfsmerende glijdende eigenschappen van de diaplaten van de lagersolie vrije en hoofdmaterialen in


Het vaste lichaam legde zelfsmerende Olie in de vrije diaplaten ook grafietslijtageplaat met speciaal messing CuZn25Al5, van C86300 of van het tin brons met hoge weerstand C93200 als basis wordt genoemd. De plaat van de oppervlakte zelfsmerende slijtage is ingelegd met een speciale formule van het stevige zelfsmerende smeermiddel van de duwwasmachine bij een bepaalde hoek en een dichtheid. De eigenschappen zoals weerstand op hoge temperatuur en hoge lading worden wijd gebruikt in de metallurgische industrie, de scheepsbouwindustrie, mijnmachines, aardoliemachines, het materiaal van de machtsgeneratie, enz.

 

Eigenschappen
Van het de Platen Zelfsmeermiddel van de olie de Vrije Dia Componenten van de de Slijtageplaat voor Persmatrijs en Injectievorm

1. Het kan in de olievrije smeringsomstandigheden lange tijd werken.
2. Het is geschikter voor de op zwaar werk berekende zelfsmerende voorwaarden van de skateboardsnelheid, met goede slijtageweerstand en zeer lage wrijvingcoëfficiënt.
3. Het is geschikt voor gelegenheden waar de oliefilm zoals het vergelden, het roteren, en intermitterende motie moeilijk zich is te vormen.
4. Het heeft corrosieweerstand en chemische weerstand.
5. Geschikt voor een temperatuurwaaier van -40°-+300°.
6. Onderhoud-vrije en lange levensduur.
 

 

Onze van de bronsring en slijtage componenten van de diaplaten van de plaatolie vrije om plastic vormen worden te maken gemaakt overeenkomstig sankyo-Oilless company inc de kwaliteitsvereisten van Japan, is het hiaat tussen de delen hoger dan de nauwkeurigheid in de binnenlandse markt, worden perpendicularity en de positie van de speldeprik gecontroleerd met hogere nauwkeurigheid. De nauwkeurigheid van het van plaats veranderen van het product is hoog, wat aan de vereisten van uitwisselbaarheid voldoet om de efficiency te verhogen van injectie het vormen.

Productprofiel


Stevige ring, brons met ingebedde smeermiddelstoppen, onderhoud-Vrij DIN 1850/ISO 4379,

Het materiaal van de MATERIALENsteun: CuZn25Al5 het Glijden laag
Stevige smeermiddeloppervlakte: app. 25-30%

Het stevige smering dragen met platen van de Olie de vrije dia is een dragende matrijs in de oppervlakte van de metaalwrijving van de aangewezen die grootte, in volgorde van de gaten wordt geschikt, en dan ingebed in de gaten met unieke zelfsmeringsprestaties van de vorm van stevig smeermiddel (die het stevige smeermiddelgebied is over het algemeen 25% aan 30% van het wrijvinggebied) en van het zelfsmeringslager wordt gemaakt.

 

Toepassingsgebied

Het lager integreert de voordelen van de metaalmatrijs en het speciale smeringsmateriaal en onderbrekingen door de beperking van het algemene dragen zich baseert bij de smering van de oliefilm.

Het stevige smeringslager is vooral geschikt voor olievrije, op hoge temperatuur, hoge lading, met lage snelheid, anti-fouling, anticorrosief, anti-radiation, evenals in water of vacuümoplossingsinfiltratie en kan het smeren film geen speciale voorwaarden toevoegen.

Het product wordt wijd gebruikt op metallurgisch staal het rollen materiaal, het vullen materiaal, hydraulische turbine, stoomturbine, instrumentatie en mijnbouwmateriaal, Mariene machines, textielmachines, de scheepsbouwindustrie, ruimtevaartnavigatie en andere gebieden, ook geschikt voor algemene bouwmachines.


De matrijs van vast lichaam gesmeerd lager zou volgens de arbeidsvoorwaarde van het lager zelf moeten worden bepaald.

De algemeen gebruikte materialen zijn messing met hoge weerstand, tinbrons, gietijzer, etc. De ingebedde stevige smeringsmaterialen zijn hoofdzakelijk grafiet en additieven. De verschillende additieven zijn geschikt voor verschillende arbeidsvoorwaarden.

Volgens de arbeidsvoorwaarden van het lager zelf, door de combinatie van verschillende metaalmatrijs en ingebed stevig smeermiddel, kan het product worden gewaarborgd om aan de speciale behoeften van diverse temperatuur, lading, middel, en andere arbeidsvoorwaarden te voldoen, terwijl het verzekeren van stabiele en betrouwbare verrichting.

Plastic vormende machines
Wijd gebruikt in injectie het vormen machines, rubbermachines, de machines van het matrijzenafgietsel, en andere gelegenheden. De producten worden gebruikt in de vorm van de persmatrijs, plastic vorm, de machine van de injectievorm, enz.

 

Eigenschappen van de Stevige Smeermiddellagers

 

1.Flexible ontwerp, eenvoudig, geschikt met brede toepassingen
Het ontwerpen van olie-voedend systeem is zowel arbeid-verbruikt als tijdrovende baan. Daarom bespaart het veronachtzamen van olie-voedende apparaten in het ontwerpen van stevige smeermiddellagers de kosten olie-voedt apparaten. Bovendien, voor diverse specifieke omstandigheden, kunnen de stevige smeermiddellagers in diverse types worden ontworpen om aan de vereisten daarvan te voldoen. Het gebruik van stevige smeermiddellagers kan de kosten van mechanisch onderhoud en olie zeer drukken.

 

2.Functional in afwezigheid van olie
Aangezien lineaire expansibility van stevig smeermiddel groter is dan metaalmatrijs, wanneer de beweging van stevige smeermiddellagers (SLB) begint, wordt het smeermiddel op de delen in schuring overgebracht die zo de zelfsmering realiseert. Daarom kan SLBs in omstandigheden worden gebruikt waar oli?end en invettend moeilijk of onmogelijk is en zij voeren uitstekende smering zelfs in ladingsomstandigheden met lage snelheid en hoge uit.

 

3.Cost efficiency
Het traditionele mechanische ontwerpen vereist frequent het oli?en onderhoud; een controle van de oliemaat zal worden uitgevoerd om te verzekeren de passage die van olie apparaten levert duidelijk is. Aangezien het periodieke oli?en verontreiniging aan de machines zelf evenals aan de omringende omgeving kan veroorzaken, resulterend in een verhoging van de onderhoudskosten, kan de totstandbrenging van zelfsmering niet alleen het milieu schoon maken maar drukt zeer ook de het smeren kosten.

 

4.Excellent prestaties onder hoog-lading, omstandigheden met lage snelheid
SLBs wordt gemaakt van rotatie gegoten koper met hoge weerstand als de matrijs, die als ladingsdragers functioneert. Bovendien, SLBs-het gebruik formuleerde speciaal grafiet als smeermiddel, volgende uitstekende zelfsmering. Combinerend de voordelen van zowel de matrijs als smeermiddel, is SLBs geschikt en met lage snelheid om hun prachtige prestaties in omstandigheden met hoge lading uit te oefenen.

 

5. Aan de campagne, die bewegingen, zoals het verpletteren van een moeilijk frequent begin weifelt de plaats om uitstekende weerstand tegen schuring te spelen 
In omstandigheden filmt waar het voor de olie moeilijk is om, zoals de alternatieve bewegingen, slingerende bewegingen te produceren, en frequent aan en uit, SLBs-hoogtepunt hun uitstekende weerstand tegen schuring. Aangezien het principe van de regeling van SLB-smeermiddel ervoor te zorgen is dat elk deel van het materiaal bij de smering door de beweging betrokken is, zal de plaats van het smeermiddel volgens de bewegingsrichting van de delen in schuring worden bepaald.

 

6.Excellent chemische weerstand en corrosieweerstand
Het smeermiddel voor SLB wordt geformuleerd uit de schuring-bestand materialen zoals grafiet en PTEE en moleculaire structuur gestabiliseerd. De metaalmatrijs kan volgens de diverse chemische weerstand en corrosieweerstand dienovereenkomstig worden geselecteerd. Daarom geniet SLB van hoge chemische weerstand en corrosieweerstand.

 

7. De kosten van de producten zijn concurrerendere en, vergelijkbaar geweest met andere producten van dezelfde soort, SLB-eigenschappen in langere de diensturen, minder onderhoud, langere vervangingsperiode, en betere prestaties.

 

Componenten van plastic vormen


1. de losse basiseenheid
Perpendicularity en de positie van de speldeprik, evenals de overeenkomstige nauwkeurigheid van de schuif en het zijblok, zijn verenigbaar met de uitwisselbaarheid en glijden van de kern is meer vlot; zie het diagram:

2. de plaats bepalende van kegel
Onze coaxiale graad van de plaatsbepaling van kegelproduct, de aanpassing van weerslag om de vereisten van het hoogste precisieniveau te bereiken en het hebben van uitwisselbaarheid, zodat de vorm nauwkeuriger is; zie regeling:
De Plaat van de Oillessdia voor precisiegroepering wordt gebruikt van het hogere en lagere gedeelte van een vorm die.

 

Productnaam

Olievrije Diaplaat/Material/650#+Graphite
Certificatie/kwaliteitsbewaking/Standard/DME/HASCO/MISUMI/JH-Norm/Aangepast/Pools
De hoge Oppervlakte eindigt/Gebruikte/Plastic Vorm/Voertuigvorm

Bedrijfweb

https://www.made-in-china.com/showroom/viiplus

Verzendingstermijnen

1)≤100kg: express& de prioriteit van de luchtvracht

2) >100kg: overzeese vrachtprioriteit

3) Vanaf aangepaste specificaties

 

Het standaardpakket, de Pallet of de container, vanaf aangepaste specificaties waarom ons kies
Gespecialiseerd in het maken van de Delen van de Precisievorm meer dan 10 jaar.

De Ring & de Slijtageplaat van een flens voorzien bronsringen op hoge temperatuur van het weerstandsc86300 Brons

HTTP://WWW.BRONZEGLEITLAGER.COM

 

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn