China brons gleitlager fabrikant

CNC Douanekunsten die Draaiend het Staalmijnbouw & Grondverzet smeden van SAE4140 42crmo

Productdetails:
Plaats van herkomst: De Fabrikant van de klepring
Merknaam: VIIPLUS
Certificering: ISO 9001
Modelnummer: CNC RINGEN
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 500 Stuk/Stukken (Min. Orde)
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Houten de pallet Houten geval van het de uitvoerkarton
Levertijd: 7-25 het werkdagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 1000000 Stuk/Stukken Één week
Contact nu

Gedetailleerde informatie

Materiaal: Rond staal, 42CrMo.316 Verwerkingswijze: Boren,/Chemisch product die, Laser die machinaal bewerken machinaal bewerken etsen die,
naam: CNC RINGEN Productart.: Het smeden het Draaien
Toepassing: Bouwmateriaal, Industriële Materiaalvervangstukken Type: Het aansnijden, het Boren, het Etsen/het Chemische Machinaal bewerken
OEM/ODM:: Beschikbaar Procesmethode:: CNC Douane die het Draaien, het Draaien, het Malen machinaal bewerken

Productomschrijving

VIIPLUS het techniekteam verleent CNC de malendienst wereldwijd voor klanten. Tekening en steekproefprecisie die OEM SAE4140 42CrMo Hoge Precisiecnc het Smeedstuk machinaal bewerkt dat van de Ringsdouane 42crmo-van het Staalmijnbouw & Grondverzet Delen draait

Boren,/Chemisch product dat, Laser die… niet standaarddelen machinaal bewerkt machinaal bewerkt etst die

Wij bieden de uitvoerige CNC malendiensten voor het machinaal bewerken van diverse delen aan. Onze CNC malencentra worden uitgerust met het recentste het bewerken materiaal en door een aantal ervaren machinisten in werking gesteld, toestaand ons om delen te veroorzaken die strikt met de vereisten en de specificaties van het klantenontwerp in overeenstemming zijn.
- Wij hebben ervaring in het werken met een diverse waaier van materialen, met inbegrip van staal, aluminium, messing, titanium en plastieken.

- Wij kunnen zowel korte prototypelooppas als de looppas van de hoog volumeproductie behandelen.
- Wij verzekeren verder kwaliteit door het recentste materiaal van de overzichtsinspectie te gebruiken.

EIGENSCHAPPEN

LEGERINGSringen

OVERZICHT
CNC de legeringsringen worden vervaardigd gebruikend een promotielegering wanneer vergeleken bij OEM legeringsringen. De hoge nikkelinhoud van CNC de verhogingen van legeringsringen draagt eigenschappen terwijl het handhaven van uitstekende metaalgladheid. CNC de ringen worden specifiek ontworpen om het kwetsen te verhinderen en slijtage te verminderen.
OEM CNC Hoge Precisionpins u kan waarde met hogere prestaties verwachten.

OVERZICHT
Wat vier-as CNC het machinaal bewerken is.

CNC is de afkorting van numerieke controle, die ook als computergong wordt bekend, is een programma gecontroleerde automatische werktuigmachine. Het controlesysteem kan het programma met controlecode of andere symbolische instructies logisch gezien verwerken, en dan het decoderen door de computer, zodat de werktuigmachine de gespecificeerde actie kan uitvoeren, en het lege materiaal kan in half afgewerkte delen worden verwerkt door knipsel tool.CNC het machinaal bewerken is een nieuwe verwerkingstechnologie, is het belangrijkste werk de voorbereiding van verwerkingsprocedures, zal zijn het originele handwerk in computer programmering.
Samenstelling van CNC systeem:
Het CNC systeem bestaat uit „CNC apparaat“, „servosysteem“ en systeemprogramma.
Numerieke controleapparaat (speciale computer): hardware en softwarecomponenten.
Servosysteem: opsporingsapparaat, aandrijvingsapparaat en servomotorsamenstelling.
Vier ascnc de verwerkingsinstallatie deelt de volgende voordelen van CNC verwerking:
(1) een groot aantal van vermindert het aantal van het bewerken, machinaal bewerkend complexe vormdelen vereis het complexe bewerken niet. Als u de vorm en de grootte van de delen wilt veranderen, moet slechts de delen wijzigen die procedures, geschikt voor nieuw productontwikkeling en wijziging verwerken.
(2) de verwerkingskwaliteit is stabiel, is de verwerkingsnauwkeurigheid hoog, is de herhalingsnauwkeurigheid hoog, aanpast aan de vereisten van de vliegtuigenverwerking.
(3) een verscheidenheid van kleine gegroepeerde productie, productieefficiency is hoger, kan de de productievoorbereiding, de machineaanpassing en tijd van de procesinspectie, en wegens het gebruik van scherpe tijd verminderen en de scherpe tijd verminderen.
(4) kan verwerkte conventionele methodes zijn moeilijk om complexe oppervlakte te verwerken, kan zelfs enkele verwerkingsdelen verwerken die niet kunnen worden waargenomen.
Hoewel men heeft geëist dat de centrifugaal gegoten ringen Smeedstuk het Draaien ringen langer meegaan dan, hebben vele gebruikers die deze ringen hebben geprobeerd geconstateerd dat geen andere combinatie van ons langer mee zal gaan dan. Onze originele gesmede staalringen zijn reeds gebleken om gegoten om het even welk langer mee te gaan dan, centrifugaal gegoten, of combinatie van één van beiden.
Naast onze CNC SPELDEN EN RING, leidde VIIPLUS tot een nieuwe lijn van Gesmede Staalringen voor CNC de industrie.

SPECIFICATIES

CNC RINGEN: Standaardopbrengststerkte

Materiaal:

SAE4140 heeft hardenability met hoge weerstand, hoge, goede hardheid, kleine misvorming tijdens dovende, hoge kruipensterkte en langdurige sterkte bij hoge temperaturen. De smeedstukken die hogere sterkte en grotere dovende sectie vereisen dan 35CrMo-staal, zoals grote toestellen voor voortbewegingstractie, de toestellen van de compressortransmissie, achterassen, laadden uiterst koppelstangen en de de lenteklemmen, kunnen ook gebruikte de pijpverbindingen van de Olie diep goed boor en visserijhulpmiddelen zijn onder 2000m.

Uitvoerende Norm: ASTM A29/A29M-04

Eigenschappen:

SAE4140 het staal, dit staal heeft goede werkbaarheid, kleine verwerkingsmisvorming, en goede moeheidsweerstand. Het is een middelgroot-verhard staal. Na thermische behandeling 4140, heeft het goede sterkte en goede uitvoerige mechanische eigenschappen, goed manufacturability en afgewerkt producttarief. hoog. De maximum werkende temperatuur is 427 graden van Celsius. 4140 hardenability met hoge weerstand, hoge, goede hardheid, kleine misvorming tijdens dovende, hoge kruipensterkte en langdurige sterkte bij hoge temperaturen. De smeedstukken die hogere sterkte en grotere dovende sectie vereisen dan 35CrMo-staal, zoals grote toestellen voor voortbewegingstractie, de toestellen van de compressortransmissie, achterassen, laadden uiterst koppelstangen en de lenteklemmen, kunnen ook gebruikte de pijpverbindingen van de Olie diep goed boor en visserijhulpmiddelen zijn onder 2000m, en kunnen voor vormen van buigende machines, enz. worden gebruikt.

chemische samenstelling:

Gebied: China

Norm: GB/T 3077-1999

Koolstof (c) 0,38 tot 0,45

Silicium (Si) 0,17 ~ 0,37

Verstrek 4140 legerings structureel staal

Verstrek 4140 legerings structureel staal

Mangaan (Mn) 0.50~0.80

Fosfor (p) ≤ 0,035

Zwavel (s) ≤ 0,035

Chromium (Cr) 0,9 tot 1,20

Nikkel (Ni) ≤ 0,30

Molybdeen (Mo) 0,15 ~ 0,25

Koper (Cu) ≤ 0,30

Mechanische eigenschappen:

Treksterkte σb (MPa): ≥ 1080 (110)

Opbrengststerkte σs (MPa): ≥ 930 (95)

Verlenging δ5 (%): ≥12

Gebiedsinkrimping ψ (%): ≥ 45

Het effectwerk Akv (j): ≥ 63

De waarde αkv van de effecthardheid (J/cm2): ≥ 78(8)

Hardheid: ≤217HB

Zijn overeenkomstig Internationale Organisatie voor normalisatieaantal: 42CrMo4

Overeenkomstig Japans merk: SCM440

Het beantwoorden aan het Duitse merk: 42CrMo4

Benader aan het merk van de V.S.: 4140

Het beantwoorden aan Britse BS 708M40/708A42/709M40

Het beantwoorden aan Frans N-F 40CD4/42CD4

Het beantwoorden aan China GB 42CrMo

Het beantwoorden aan Russische ГOCT 38XM

CAPACITEITEN

TOEPASSING

Bouwmateriaal

VIIPLUS heeft uitgebreide kennis in de productie en de techniek van delen met betrekking tot om het even welke zware industrie.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn