China brons gleitlager fabrikant

Van de de Ringenvoorraad van het vervangings Zelfsmerende Brons de Groottetolerantie & Installatie

Productdetails:
Plaats van herkomst: Zelfsmerende Lagersfabrikanten
Merknaam: VIIPLUS
Certificering: ISO 9001
Modelnummer: zelfsmerend lager
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: gemaakt aan orde Zelfsmerend Lager
Prijs: china factory prices
Verpakking Details: Houten de pallet Houten geval van het de uitvoerkarton
Levertijd: 7 - 20 WERKDAGEN
Betalingscondities: T / T, Western Union
Levering vermogen: 6000000 Stuk/Stukken Één week
Contact nu

Gedetailleerde informatie

Materiaal: Zelfsmerend Dragend Type voorraadgrootte: krijg een citaat

Productomschrijving

 

Van de de Ringenvoorraad van het vervangings Zelfsmerende Brons de Groottetolerantie & Installatie

 

Om de het glijden lagerstolerantie te controleren, moet u volgen de tekening Spec. de muurdikte voor metrische ringen bepaalt. Kokertolerantie voor uw toepassing. Speciale Materialeneigenschappen: Dragende Techniekbepaling van vandaag het Dragen van Groottetolerantie Installation.Get een citaat!

De wrijving in duidelijke lagers hangt hoofdzakelijk van de dragende lading, de het glijden snelheid en de werkende temperatuur af. De oppervlakteruwheid van de het koppelen oppervlakte en, vooral met zelf-gesmeerde lagers, de smeringsvoorwaarden zijn ook belangrijk.

Reparatie & Vervangingsdelen - Ringen

VIIPLUS is gespecialiseerde één is bezig geweest met allerlei olievrije lagers, dragende glijdend blok en mechanische gedeelten kleine en middelgrote ondernemingen. Word vandaag een citaat! de ringen worden wijd toegepast in diverse automobiele motoren, transmissiegevallen…

Glijdende Lagers wereldwijd!

Dragende Ringenfabrikanten

Uw partner voor glijdende lagers, producten wordt uitgevoerd naar Duitsland, Italië, de Verenigde Staten, Rusland, Australië en de het Midden-Oosten, landen van Zuidoost-Azië en de gebieden, in het bedrijf de afgelopen jaren de ontwikkeling van de bouw van het netwerk en de praktijk, absorberen de ervaring van binnenlandse en buitenlandse tegenhangers en de concepten, in termen van R&D en vervaardiging van niet genormaliseerde duidelijke lagersdelen in een belangrijke positie, is het bedrijf altijd stevig geloven dat de kwaliteit het leven van de onderneming is geweest, is de innovatie de macht van de onderneming, kan ik u helpen, onze producten en diensten moet wensen om het hout te kiezen beroeps en vertrouwen kiezen!
De producten worden wijd gebruikt in: auto, metallurgie, mijnbouw, scheepsbouw, textiel, druk, bouw, injectie vormende en andere machines productiegebieden. 
Wij zijn altijd hand in hand aanhangen prima producten, de goede naverkoopdienst, en klanten!

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn