China brons gleitlager fabrikant

De Gesp Bimetaal Dragende Struiken CuPb10Sn10 CuPb6Sn6Zn3 CuPb24Sn4 van de legeringslaag

Productdetails:
Plaats van herkomst: Bimetaal Dragende Fabrikanten
Merknaam: VIIPLUS
Certificering: ISO 9001
Modelnummer: bimetaalring
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: Verhandelbaar
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Houten de pallet Houten geval van het de uitvoerkarton
Levertijd: 7-25 het werkdagen
Betalingscondities: MoneyGram, Western Union, T/T
Levering vermogen: 7000000 Stuk/Stukken Één week
Contact nu

Gedetailleerde informatie

Bimetaalringenmateriaal: Bimetaallager, Automobiele ringen Toepassing: Auto
Ringseigenschap: Hoge Hardheid Koper: CuPb10Sn10 CuPb6Sn6Zn3 CuPb24Sn4, CuPb30
Type: Bimetaal samengestelde lagers Functie: het Lood van het onderhoud-vrije, Tinbrons

Productomschrijving

Thin-walled Bimetaallagers met de staal gesteunde fabrikant van de lagers goedkope prijs in China.

U kunt de grootste bimetaallagers Automobiele Duidelijke Struiken bij viiplus China vinden. Kies van uw ringslagers en orde direct .JF bimetaal samengestelde lagers met hoogte - kan het kwaliteits lage koolstofstaal aangezien het substraat, de oppervlakte van de sinter met lage wrijvingeigenschappen van koperlegering (CuPb10Sn10 CuPb6Sn6Zn3 CuPb24Sn4, CuPb30) als slijtage-zichverzettende tegen laag van lager, volgens de exploitatievoorwaarden van de oppervlakteverwerking van de koperlegering van diverse types van olietank, oliegat, gat, enz. kan vereisen, om aan te passen aan niet blijven hard gaan of gaan gelegenheid. Het materiaal kan goede sterkte plakkend en beste lagercapaciteit door het secundaire sinteren en secundaire uitdrijving krijgen.

 

Met koolstofstaal als matrijs, sinterde de oppervlakte bronspoeder; Het is geschikt om motie te schommelen en motie te roteren onder hoge lading en met lage snelheid. Het heeft de kenmerken van lage wrijvingcoëfficiënt, goede slijtageweerstand, lange levensduur en goede beetweerstand. De oppervlakte van de laag van de koperlegering kan in diverse types van oliegroef, de kuil van de olieopslag en oliegat volgens de arbeidsvoorwaarden geschikt worden verwerkt, om voor gelegenheden te zijn waar bijtanken niet mogelijk of moeilijk is.

TOEPASSING

De producten worden wijd in bouwmachines gebruikt die voor het steunen van de koker van de wielschacht, ondersteunend de schachtkoker worden gebruikt van het riemwiel, die de koker van de wielschacht, de automobielkoker van de saldoschacht, de koker van de staalplaat, sturende gewricht-belangrijkste schachtkoker spannen, de koker van de koppelstangschacht, de schachtkoker van de kleptuimelaar, de koker van de nokkenasschacht, differentiële schachtkoker, duwpakking, het zijstuk van de zuigerpomp, het zijstuk van de toestelpomp.

 

Onze zelfsmerende dragende producten zijn geleverd in chassis het lopen mechanisme, lichaamsdelen, hydraulische componenten en andere delen. Met inbegrip van bimetaal gesmeerde grens is het rollen dragend onze zelf-gesmeerde dragende producten geleverd in chassis het lopen mechanisme, lichaamsdelen, hydraulische componenten en andere componenten.

 

VIIPLUS verstrekt de hoogte - kwaliteit voor al wereld verstrekt de industriële zelfsmerende producten van eeuwigheid aan de globale industrie om de zelfsmerende producten van uitstekende kwaliteit van eeuwigheid aan de globale industrie te verstrekken om de zelfsmerende producten van uitstekende kwaliteit van eeuwigheid aan de globale industrie te verstrekken om de zelfsmerende producten van uitstekende kwaliteit van eeuwigheid aan de globale industrie te verstrekken om de zelfsmerende producten van uitstekende kwaliteit van eeuwigheid te verstrekken de hoogte - kwaliteit voor alle industriële zelfsmerende producten van de wereld


Nominale dikte
Norminal Thiickness droeg niet wordt machinaal bewerkt voor diktetolerantie
Tolerantie van Reeks (niet machinebewerkbare) B de binnen droeg machinaal bewerkte diktetolerantie
Tolerantie van (niet machinebewerkbare) Reeks C

1.0 0,025 + 0,25 + 0,15
1.5 0,030 + 0,25 + 0,15
2.0 0,035 + 0,25 + 0,15
2.5 0,040 + 0,30 + 0,15
3.0 0,045 + 0,30 + 0,15
3.5 0,050 + 0,30 + 0,15

Toepassing
Bouwmachines: chassis het lopen mechanisme ondersteunend de zware koker van de wielschacht, die de koker van de wielschacht, slepen die de koker van de wielschacht spannen;
Auto-industrie: de ring van de saldoschacht, de speldring van de staalplaat, de ring van de leidingsschacht, koppelstangring, de ring van de kleptuimelaar, nokkenasring, differentiële ring, versnellingsbakring, de ring van de interne verbrandingsmotoras, duwpakking;
En het zijstuk van de duikerspomp, het zijstuk van de toestelpomp etc.

Marketing netwerk
Marketing het netwerk verwijst naar het netwerk dat door ondernemingen en andere ondernemingen wordt gevormd waarmee zij sterke zakenrelaties van wederzijds vertrouwen hebben gevestigd. In het marketing netwerk, kunnen de ondernemingen strategische partners en vennoot met hen vinden om een breder en efficiënter geografisch bezit te verkrijgen. Dergelijke netwerken gaan verder dan het zuivere concept een „marketing kanaal“. Met de hulp van het netwerk, kan de onderneming op de markt met nieuwe producten tegelijkertijd rond de wereld zijn, en om wegens de pauze van producten in de markt door agressieve imitator te verminderen neem marktrisico, marketing is het beheer ook meer en meer door de achtervolging van de individuele maximalisering van de handelwinst in het verleden, om de optimale wederzijds voordelige verhouding met elkaar na te streven.

De Gesp Bimetaal Dragende Struiken CuPb10Sn10 CuPb6Sn6Zn3 CuPb24Sn4 van de legeringslaag

VOLG DE V.S.

 

Ring van het weerstandsc86300 Brons & de Slijtageplaat de op hoge temperatuur voorzagen bronsringen van een flens

https://www.viiplus.com

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn