China brons gleitlager fabrikant

Verpakt Glijdend Dragend Staal/Zwarte POM-het Glijden Laag DIN 1494/ISO 3547

Productdetails:
Plaats van herkomst: de ringenleverancier van China
Merknaam: viiplus
Certificering: ISO 9001
Modelnummer: Het verpakte het glijden dragen
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 100 Stuk/Stukken
Prijs: $0.05 - $1.00 / Pieces
Verpakking Details: Verpakking: De uitvoerkarton; Houten geval; Houten pallet.
Levertijd: 7~15 het werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western Union
Levering vermogen: Speciale Aangepaste het Smeren Ringen Productie
Contact nu

Gedetailleerde informatie

Meterial: wrapped bushing, bronze or tin-plated steel (Carbon & POM) Characteristic: Low-maintenance and maintenance-free wrapped sliding bearings
Application: Applications with high loading and high temperature which require a good chemical resistance. Plastic machines, piston pumps, compressors. Standard: DIN 1494/ISO 3547
Size: Metric size and inch size Bushing Type: Straight Type of flange size bushings

Productomschrijving

Hoog - de kwaliteit verpakte glijdende dragende Leverancier, staal zwarte POM het glijden laag, DIN 1494/ISO 3547

Het verpakte het glijden dragen
Onze groeiende lijn van Verpakte glijdende dragende producten wordt ontworpen om het evolueren van onze klanten te ontmoeten behoeften wij overal zaken doen.

Gerolde Ringen met het Smeren van Gaten
Selecteer het type van ringenproduct
voor grootte en aan orde:
• Metrische Kokers
• Metrische Flenzen

DE GESPLETEN STRUIKEN VAN POM

Onderzoek onze verpakte glijdende lagers.

De zelfsmerende Leverancier van Bronslagers

Gespleten Typering. Verminder hitte. En presteer beter, voor langer, met minder onderhoud en onderbreking. Dit zijn de ware tests van om het even welk lager van de kokerring. Onze uitvoerige lijn van samengestelde lagers en de lagershulp van de rolring breidt het materiaalleven en lagere onderhoudskosten uit.

Het verpakte het glijden dragen
De verpakte het glijden dragende staal gesteunde ringsreeksen nemen een uniek gespleten ontwerp, een kokertype en een speciale oppervlakte op pom, beschikbaar in een grote verscheidenheid van metrische groottewaaiers en duimgrootte.

Ringentype

BESCHIKBAARHEID

Glijdende Dragende vormen beschikbaar in standaardafmetingen

 • Cilindrische struiken
 • Flensstruiken
 • Duwwasmachines
 • Glijdende platen

Het rechte type, of de flensgrootte, duwwasmachine het glijden lagersaanbieding voegde radiale capaciteit toe en is verwisselbaar. De Dimensies en de diameters van ringslagers voldoen aan normen.

Verpakte het glijden dragende inleiding

 

het lager van de grenssmering, het Verpakte glijden die met hoogte dragen - kan het kwaliteits lage koolstofstaal als matrijs, het sinterende laag sferische brons, die op de oppervlakte van gewijzigde polyformaldehyde (POM) rollen, in de omstandigheden van de grenssmering gebruik lange tijd zonder het bijtanken slijtage-zichverzettende tegen laag op de oppervlakte van de kuil van de olieopslag zijn. Het verpakte glijdende lager wordt wijd gebruikt in de metallurgische machines van de machinesmijnbouw, hydraulische machines, auto, bouwmachines, landbouwmachines, staal het rollen de industrieën, enz.

De zelfsmerende Lagers, Kokerringen ontwerpen: Het assoiëren met Klanten op het glijden lagerstoepassing

 

Aangezien de origineel materiaalontwerpers hun nadruk op temperatuur, materiaal, lawaai, trilling, en ruwheid verhogen, de hulp van de analysehulpmiddelen van VIIPLUS het nauwkeurige ringen dragen identificeren noodzakelijk voor elk use case.

Technische gegevens

prestatie-indicators gegevens
Maximumlading (P) Statische lading 250N/mm ²
Dynamische lading 150N/mm ²
De hoogste lijnsnelheid (V) Vetsmering 2.5m/s
Hoge PV waarde Vetsmering 2.8N/mm ² ・ m/s
De coëfficiënt van wrijving (μ) Vetsmering 0.05~0.25
Het gebruik van temperatuur
-40℃~+130℃
Coëfficiënt van warmtegeleidingsvermogen 4W/m ・ K
Coëfficiënt van thermische uitbreiding 12×10-6/K

TOLERANTIEdetails

 • Huisvesting ØH7
 • Ring binnen-Ø na mountingH9
 • Schacht toleranceh8

 

Het verpakte het glijden dragen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VOORBIJ LAGERS: GEAVANCEERDE VERPAKTE GLIJDENDE LAGERS VOOR OM HET EVEN WELKE TOEPASSING

 • Ontwerpvereenvoudiging

 • Douane het Glijden Lagersoplossingen

 • Verdun - ommuurd Lager

MERK OP BESTELLING, DE PORTEFEUILLE VAN HET RINGEN

Concurrerende Prijs, Beginbesparing op Uw Kosten.

 

Breng betere zelfsmerende lagers & ringenprijzentarieven ertoe om uw kosten te drukken.

Wij hebben de uitvoerervaring in zelfsmerende lagers, en ervoor zorgend zijn uw ringen veilig, terwijl u geld bespaart.

Ontdekking onze duidelijke lagers…

Chemische eigenschappen


bij de oppervlakte van weerstand van de polymeer de chemische corrosie, zodat de zijn corrosieweerstand hangt hoofdzakelijk van de staalrug af van plateren en verschijning. De staalrug van tin of koper geplateerde oppervlakte, kan atmosferische corrosie effectief verhinderen; Als u in het corrosieve middel werkt, kan de staalrug worden gegalvaniseerd, enz.

 

De belangrijkste factoren die het leven beïnvloeden


span1) de invloed van PV valuePV waarde is efficiënte index voor het bepalen van het slijtageleven. Indien nodig moet de levensduur, PV waarde worden verminderd.
2) de hogere invloed van omringende temperatureThe de temperatuur, de kortere levensduur.
3) dubbel de legeringsstaal van het gevolgen Dubbele GEBRUIK of harde chromium geplateerde schacht, Ra van de oppervlakteruwheid - 0.4-0.63 strekken zich, kunnen levensduur beduidend verbeteren van het dragen uit. Naast norm het Verpakte het glijden dragen toon in de catalogus, kunt u het niet genormaliseerde Verpakte het glijden dragen volgens de eis of de orde van de klant ook verstrekken.

 

Slijtage-zichverzettende tegen prestaties


In het geval van vetsmering: het running-in „slijtagetarief is zeer klein; toen het assembleren van het olieverbruik van Turkije in zekere mate, geleidelijk aan steeg het slijtagetarief, als alvorens de stijging van het slijtagetarief opnieuw vordert, zijn slijtagetarief stabiel bleef; Wanneer het bijtanken van interval van tijd, kan de levensduur van het materiaal zeer worden uitgebreid. Het is tijd om op interval te komen afhangt van de cumulatieve hoeveelheid slijtage en scheur. Vetsmering: wanneer de milieutemperatuur onder 80 ℃ is, wordt het geadviseerd om de basisvet van de lithiumzeep te gebruiken; De milieutemperatuur is hogere than80 ℃, wordt het geadviseerd om siliconevet te gebruiken; Geadviseerd niet met EP-additieven van oliën.

VERPAKTE HET GLIJDEN DRAGENDE MARKTEN

Wij werken met globale klanten in gediversifieerde markten samen. Van landbouwmachines die aan hydraulische cilinders ringen ringen, brengen wij aan het levensbekwaamheid en innovatie, die waar marktvoordeel verstrekken.

 

Onderzoek de markten die wij hebben gediend.

Toepassingsgebied


de koker van de saldoschacht, de buigtang van de rempedaalassemblage, aan de ringen van de koningsspeld en de de plaatkraag van de vrachtwagenstaart, vrachtwagen, kraan, voertuigkraan, bosmachines, verpakkende machines, bouwmachines, hydraulische motor, de machines van de landbouwmachinesmijnbouw, de de hydraulische machines van metallurgiemachines, auto, staal het rollen industrieën, enz. wordt gedraaid die.

 

Het houden van de Wereld in Motie

VIIPLUS Company met een het groeien portefeuille van zelfsmerende lagers en Verpakte glijdende dragende producten. Met van lagers en de innovatie van kennis tribological deklagen, verbeteren wij onophoudelijk de betrouwbaarheid en de efficiency van de globale industrieën om de voorwaartse wereld te bewegen.

Leer meer over ons direct effect op de toekomst van globle indusry.

Verpakt Glijdend Dragend Staal/Zwarte POM-het Glijden Laag DIN 1494/ISO 3547

Onze Verpakte glijdende lagers worden gebruikt in vele industrieën:

Techniekmachines   

Het zelfsmerende lager kan in de chassis, de lichaamsdelen, en de hydraulische componenten, enz. met inbegrip van bimetaallagers, het zelfsmerende dragende metaal en metaal de plastic zelfsmerende lagers worden gebruikt.

 

Landbouwmachines

omdat het zelfsmerende lager vrije onderhoudseigenschappen, en onder de voorwaarde van stof en openluchtkenmerken zoals goede schuringsweerstand heeft, zo wijd

 

Auto

 

Zelfsmerende lagers voor Auto. Bijvoorbeeld: spanningswiel, airconditioningscompressor, de secundaire luchtklep, brandstofpomp, beginnende motor, versnellingsbak.

 

Logistiek, havenmachines

 

wegens ontwikkeling van zelfsmerend die lager met het traditionele het rollen dragende vrije onderhoud, de lage kosten, de corrosieweerstand en andere kenmerken wordt vergeleken, zodat wijd wordt gebruikt binnen zoals drager.

 

Voedsel, medische machines

 

Wegens zelfsmerende lagers zonder het bijtanken of minder brandstof bevatten de eigenschappen, en geen schadelijke stoffen, zo bellen de netheid en de strikte milieu-eisen van weefgetouw, farmaceutische machines, voedselmachines.

 

Energiemateriaal

 

De fabrieksproductie van zelfsmerende koker is geschikt voor het nieuwe gebied van de energiesteun om het gebruik te ontmoeten lange tijd, vereist aan milieubescherming geen nieuwe energie.

 

TechniekmachinesLandbouwmachines,

Verpakt Glijdend Dragend Staal/Zwarte POM-het Glijden Laag DIN 1494/ISO 3547

OPDRACHT

Maak gebruik van onze tribological deklagenkennis om het de industrieënwerk van de wereld beter te maken.

VISIE

Ben de zelfsmerende lagers en brons ringen professionele leverancier, voortdurend verbeterend prestaties, betrouwbaarheid en efficiency.

WAARDEN
Ethiek & Integriteit
Zelfsmerende Lagerskwaliteit
Groepswerk
Voortreffelijkheid

Verscheep glijdende lagers van China aan Om het even welke Plaats u wilt

 1. Wegvracht

 2. Spoorwegvracht

 3. Luchtvracht

 4. Watervracht

Verpakt Glijdend Dragend Staal/Zwarte POM-het Glijden Laag DIN 1494/ISO 3547Verpakt Glijdend Dragend Staal/Zwarte POM-het Glijden Laag DIN 1494/ISO 3547Verpakt Glijdend Dragend Staal/Zwarte POM-het Glijden Laag DIN 1494/ISO 3547Verpakt Glijdend Dragend Staal/Zwarte POM-het Glijden Laag DIN 1494/ISO 3547

Uw Beste Glijdende Rings Dragende Exporteur in China

Wij verstrekken de zeer concurrerende het glijden tarieven van lagersprijzen voor alle zelf-zelf-lubricatibgringendelen u in China kocht.

U zult hen brandkast en op tijd krijgen. Bovendien, verlenen wij de technische dienst, produktenclassificatie, en inklaring.

Contacteer ons en Beginbesparing op het Verschepen Kosten

Verpakt Glijdend Dragend Staal/Zwarte POM-het Glijden Laag DIN 1494/ISO 3547

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn