China brons gleitlager fabrikant

Rechte ringen, Stevige Lagers, Messingsringen, Gestopt grafiet

Productdetails:
Plaats van herkomst: Chinese leverancier
Merknaam: viiplus
Certificering: ISO3547
Modelnummer: soliding lagers
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: Overeen te komen
Verpakking Details: DE KARTONS VAN DE RINGSuitvoer, HOUTEN COMPUTER-AIDED SOFTWARE ENGINEERING, SPECIFICEREN VEREISTEN
Levertijd: SNELLE LEVERING
Betalingscondities: T/T, Western Union
Levering vermogen: Online bronsringen • Glijdende Lagersfabrikanten • Zelfsmerende Ringsleveranciers
Contact nu

Gedetailleerde informatie

Marerial: messingsringen, gestopte grafiet en MoS2 Standaardteeltmateriaal: CuZn25A16Fe3Mn4
Type: rechte ringen Eigenschap: De Lagers van het hoge Precisiemessing

Productomschrijving

Hoog - de Ringenleverancier van kwaliteitssoliding

Stevige Bronsringen 

Onze groeiende lijn van het soliding van ringenproducten wordt ontworpen om het evolueren van onze klanten te ontmoeten behoeften wij overal zaken doen.

 

GRAPHITED BRONSlagers EN PLATEN

 

Volledige lijn van Grafietbrons Dragende Producten voor Speciale Toepassingen.
De bronslagers, flenzen, bronsslijtage plateert alle vormen en grootte.

Stevige bronsring, Gestopte Grafietringen of groefontwerp.

Onderzoek onze de catalogus technische informatie van bronslagers voor de ringen van de productselectie.

 

Brons lagers
Lagere kosten, langere ringenlevensduur

 

Bezoek de online zelfsmerende lagerswinkel: www.viiplus.com

 

De tevredenheid van onze klanten, samen met de toekomstige groei van viiplus, begint met onze vennoten.

Druk kosten door 50% en gewicht door 80% met oilless lagers versus Normale lagers.

TITEL

De speciale afmetingen en de keizergrootte zijn op verzoek beschikbaar.

 

VOLGENDE-VLAK PRESTATIES

Verenigbaar. Gebleken. Zelfsmerende Kwaliteit.

Een brede waaier van zelfsmerende lagerassemblage wordt gebruikt voor uw toepassing.

DE INLEIDING VAN HET DE RINGENproduct VAN OILLESS BEAERINGS

 

De stevige lagers is op met hoge weerstand van messingssubstraat. Mozaïek van grafiet of van een krachtige stevige smeringsmos2 stevige smeermiddel producten. Het brak door de algemene invloed op de beperkingen van de smering van de oliefilm. In gebruik het proces, door de wrijvinghitte stevige smering en schachtwrijving, de uitstekende voorwaarden maakt om zich te vormen, poeder en oliesmering, zowel om schachtslijtage als scheur, en de stevige smeringskenmerken van eeuwigheid te beschermen. Het is tweemaal zo lang aangezien de algemene koperkoker, slijtage-zichverzet tegen prestaties tweemaal zo hoog is. Nu is het product gebruikt in metallurgische ononderbroken afgietselmachine, trein stents, staal het rollen materiaal, mijnmachines, het verschepen, stoomturbine en andere lading op hoge temperatuur, hoge, zwaar met lage snelheid, enz.soliding lagers

het soliding berarings

 

 

 

 

 

 

De Technische gegevens van Solidingsringen

 

substraatmateriaal CuZn25A16Fe3Mn4 maximum werkende temperatuur (℃) 300
uiteindelijke dynamische lading (N/mm ²) 100
de coëfficiënt van wrijving (u) <0> maximum het glijden snelheid m/s droog 0,4
basishardheid (HB) 210~270 olie 5

 

De Voordelen van bronslagers

1, ontwerpt flexibel, eenvoudig en geschikt, is de gebruikswaaier uitgebreid; Het systeem van de brandstoflevering in het mechanische ontwerp is het werk, tijdrovend apparaat, gebruikend stevige zelfsmerende lagers te hoeven niet om te overwegen wanneer het ontwerpen van bijtankend apparaat, sparen gasapparaten, evenals voor een grote verscheidenheid van speciale gelegenheden, stevig zelfsmerend dragend ontwerp in diverse vormen, om aan de behoeften van een verscheidenheid van speciale gelegenheden te voldoen, gebruikend stevige zelfsmerende lagers, te kan het mechanische onderhoud, olie en andere uitgaven beduidend verminderen.

2, worden geen olieblik gebruikt; Aangezien het stevige smeermiddel groter is dan de lineaire uitbreidingscoëfficiënt van metaalmatrijs, zodat wanneer om stevige zelfsmerende lagers in werking te stellen, zal de oliefilm naar het malen worden overgebracht en zal uitgevoerd worden op een zelfsmering, zodat kunnen de stevige zelfsmerende lagers worden gebruikt om de olie van D en niet olie toe te voegen of het vet, zelfs in het geval van lading met lage snelheid en hoge, kan ook goed smeringseffect hebben.

3, gebruikskosten zijn lowThe traditioneel mechanisch ontwerp, in een bepaalde werkende tijd, willen vaak op onderhoud komen, de olie controleren, was het apparaat van de olielevering duidelijk, het lichaam zelf en de omringende die milieuverontreiniging door regelmatig gas, resultaat in een verhoging van onderhoudskosten wordt veroorzaakt, realiseert zelfsmering, niet alleen kan het schoon en propere milieu realiseren, en druk zeer de kosten van het gebruik van smeerolie.

4, hoge lading, met lage snelheid, kunnen superieure prestaties veroorzaken; Het stevige zelfsmerende lager wordt van centrifuge gemaakt die substraat het met hoge weerstand van het legeringsmessing gieten, heeft het effect van het dragen van lading, met speciale formule met goede zelfsmerende eigenschappen van grafietsmeermiddel, zelfsmerend effect, zodat is het een combinatie van hun respectieve voordelen, zelfs in hoge lading, met lage snelheid, kan superieure prestaties veroorzaken.

5, vergeldende motie die, schommelingsmotie, frequente de oliefilm van het begineinde moeilijke plaats vormen, kunnen de superieure slijtageweerstand spelen; Het regelingsprincipe van stevig zelfsmerend dragend smeermiddel is waarborg want de malende delen tijdens het runnen van delen smeermiddeleffect hebben, daarom schikken het smeermiddel volgens de bewegingsrichting van de malende delen moet zijn om de regeling van smeermiddel te bepalen.

6, superieure drugweerstand en corrosieweerstand; Het stevige zelfsmerende dragende smeermiddel gebruikt een speciale formule van grafiet, PTFE, molybdeenbisulfide, zoals slijtvaste materialen, heeft het een stabiele moleculaire structuur, kan het metaalsubstraat volgens de verschillende metalen zijn heeft verschillende 9 te kiezen drugweerstand en corrosieweerstand, zodat alleen hebben de stevige zelfsmerende lagers de superieure drugweerstand en weerstand tegen.

7, het product kosten concurrerender, vergelijkbaar geweest met gelijkaardige producten, is de levensduur langer, vereist weinig onderhoud, is de cyclus van de vervangingsvervanging lange, goede prestaties.

 

 

soliding ringen

 

De Dragende kenmerken van het Solidingsbrons

In het moderne ontwerp van vandaag ondergaat het zelfsmerende dragende materiaal heel wat vraag. Zelfs in uiterste vereisen de ernstige werkomgeving en de maximumladingsvoorwaarden ook geen onderhoud. Met de constante verbetering van de kostenvereisten, is de onderneming ook aan de betrouwbaarheid van het het materiaal en vereiste van de fabrieksverrichting hoger en hoger. Kan het metaal zelfsmerende lager het vrije onderhoud en in gebruik lange tijd op de voorwaarde van zelfsmering ontmoeten, die het mogelijk maakt om betrouwbaar zelfsmerend systeem op lange termijn te ontwerpen. Metaaltype kunnen de zelfsmerende dragende materialen wijd in hoge lading op de voorwaarde van omwenteling met lage snelheid, schommeling en de rechte lijn het vergelden beweging worden gebruikt, maar ook voor traditionele smering kan niet bereiken of van het gebruik maken van van gelegenheden, of in speciale voorwaarden zoals stof verboden, effectlading of stralingsvoorwaarden zoals de behoefte aan het gebruik van op lange termijn en stabiel.

De Specialiteit van bronslagers


1.no het apparaat van de olielevering, de kosten van het gat van de olieinjectie, de olieverwerking en het apparaat van de olielevering, verwerkings en het assembleren de lasten en andere extra kosten en tijdsbesparingen, kunnen productiekosten beduidend drukken.
. lagere bedrijfskosten 2 van scherp lagere vraag naar olie en materiaalonderhoudsprijs, worden ook vrijgesteld van het risico toe te schrijven aan ontoereikende olielevering.
3.design de tijd zonder olieblik wordt verkort maakt het ontwerp, zeer vereenvoudigde structuur, drukt kosten, sparen ontwerptijd, daarnaast, gebruikt zelfsmerende lagers kan de mechanische eigenschappen verbeteren, de levensduur uitbreiden en betrouwbaarheid voor het significante effect, enz. verbeteren die.
4.lubricating olie het recycling en de milieubescherming zonder afgewerkte olie recycling, zijn bevorderlijk voor milieuprotection.since de dragende delen voor de machinesindustrie, het gebruik ruim van a. Om de mechanische aandrijving normaal lopend, onder heel wat kungfu te maken. Onderscheid het dragen voor het rollen het dragen en het glijden het dragen. De algemene manier van het glijden het dragen in hoge ladingsbeweging, buitenlandse organismen, interfuse, temperatuurvoorwaarden, olielevering en onvolmaakte onderhoudsgevallen, kan tot haar leiden. Als dit kan gewoonlijk ruwe voorwaarden van het glijden dragend, stevig inlegseltype van de zelfsmerende dragende weerstand van de metaalslijtage, weerstand tegen haar gebruiken, de prestaties van het lager, geen mechanisch krachtig en vrij onderhoud spelen.

 

Het gebruiken van de kwesties die aandacht vergen

1. waar mogelijk, zo ver mogelijk wanneer het ontwerp de standaardspecificaties goedkeurt; 2. De assemblagetijd gelieve van nota te nemen de oppervlakte buitenlands lichaam had.

3. na gebruik van de het glijden oppervlakte, wordt de oppervlakte veroorzaakt door de vorming van stevige smeeroliefilm in zwart of gekleurd fenomeen, gelieve te schrobben niet, gebruikt gebruikelijk;

4.before assemblage, als aan vet in een ring, kortere rodageperiode, voor mechanische verrichting, verrichting kan zijn;

5.assembly zou langzaam moeten worden geduwd, wanneer het strikt wordt belemmerd, zodat om niet het langs veroorzaakte lager en de misvorming zo te beschadigen; Een verschillend deel van

6.when het ontwerp, het aangewezen materiaal zou moeten verkiezen om de mechanische eigenschappen te verbeteren, uitbreidt de levensduur van het dragen;

7.in adviseert het hoge ladingslager, vergeldende motie, het gebruik van schroefbevestiging;

8. in zoet water, zeewater en op zee, wordt het geadviseerd om roestvrij staal of chroom geplateerde oppervlakte van het malen as te gebruiken.

 

De bronslagers legeren Materiaal

 

Model/overeenkomstig merk Jdb-1 Jdb-2 Jdb-3 Jdb-4 Jdb-5
Jdb-2 Jdb-22 Jdb-23
 GB1776-87 ZCuZn25
Al6Fe3Mn3
ZCuSn6Zn6Pb3 ZCuAl10Fe3 ZCuSu10P1 staal + ZCuSn6Zn6Pb3 HT250 GCr15
 ISO1338 GCuZn25
Al6Fe3Mn3
GCuSn6Zn6Pb3 GCuAl10Fe3 - staal + CuSn6Zn6Pb3
Fe3Ni5
- B1
DIN G-CuZn25
Al5
GB-CuSn5Zn5Pb5 GB-CuAl10Ni GB-CuSn10 staal + CuSn6Zn6Pb3Ni - 100Cr6
JIS HBsC4 BC6 AIBC3 BC3 BC6 FC250 SUJ2
 ASTM/UNS C86300 C83600 C95500 C90500 C83600 Class40 52100
(BS) HTB2 LG2 AB1 PB4 LG2 - -

De de Materiële samenstelling en eigenschappen van bronslagers

 

chemische samenstelling CuZn25Al5Mn3Fe3 CuZn25Al5Mn3Fe3 CuAl9Fe4Ni4Mn2 CuSn5Pb5Zn5 CuSn12 HT250 Gcr15
dichtheid (g/cm ³) 8.0 8.0 8.5 8.9 9.05 7.3 7.8
hardheid (HB) >210 >250 >150 >70 >80 >190 HRC>58
Treksterkte (N/mm ²) >750 >800 >800 >200 >260 >250 >1500
verlenging (%) >12 >8 >15 >10 >8 >5 >15
Coëfficiënt van lineaire uitbreiding 1.9 1.9 1.9 1.8 1.8 1.0 1.1
Het gebruik van temperatuur (℃) -40~+300 -40~+150 -40~+400 -40~+400 -40~+400 -40~+400 -40~+400
Maximum dynamische lading (N/mm ²) 100 120 150 60 70 80 200
Maximum lineaire snelheid (m/min) 15 15 20 10 10 8 5
Maximumpv waardesmering
(N/mm ² *m/min)
200 200 60 60 80 40 150
Hoeveelheid permanente compressiemisvorming
(300N/mm ²)
<0.01 <0.005 <0.04 <0.05 <0.05 <0.015 <0.002

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn