China brons gleitlager fabrikant

Verdun - de ommuurde Struiken van het Ontwerp Bimetaalstaal voor Graafwerktuig Arm & Wiel

Productdetails:
Plaats van herkomst: de ringenleverancier van China
Merknaam: viiplus
Certificering: ISO9001
Modelnummer: Bimetaal Dragende Struiken
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 100 Stuk/Stukken
Prijs: $0.05 - $1.00 / Pieces
Verpakking Details: Verpakking: De uitvoerkarton; Houten geval; Houten pallet.
Levertijd: 7~15 het werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western Union
Levering vermogen: Speciale Aangepaste het Smeren Ringen Productie
Contact nu

Gedetailleerde informatie

Materiaal: is gebaseerd op staalmatrijs Norm: ISO9001
Grootte: Metrische grootte en duimgrootte Type: bimetaal
Hoog licht:

bimetal bush

,

bimetal bearings

Productomschrijving

广告 Bimetaallager - Uitstekende Leverancier van China - ecer.com

Bimetaallager - Uitstekende Leverancier van China bronzegleitlager.com

 

Krijg Hoogste Kwaliteits Bimetaallager van de Leveranciers van China zonder een Premieprijs. Beschikbare aanpassing! Kwaliteits Bimetaal Dragende Leverancier & Vervaardiging in China, Contact nu! Kwaliteitsborging. Groothandelsprijs, Directe Fabriek. Geavanceerde Technologie!

De bimetaalring is gebaseerd en gesinterd op staal met CuPb10Sn10 of CuSn6Zn6Pb3 als voeringslaag.
 

Onder die professionele fabrikanten van het de motorlager van cupb10sn10 bimetaal in China, heet welkom om de hoofdring van de aangepaste en lage prijsmotor te kopen of zijn vrije steekproef te krijgen van onze fabriek. CuPb10Sn10 de bimetaalstructuur van het motorlager: Staal Steun en Leaded Brons.

 

Technische Gegevens:

 

Max. Lading P Statisch 300 N/mm2
Dynamisch 140 N/mm2
Max. het glijden snelheid V (m/s) 2.5 m/s
Max. PV factor (N/mm2.m/s) 2.8 N/mm2.m/s
Werkende Temperatuur Ingevet max. 150°C
Max. gesmeerde Olie 250°C
Coëfficiënt van wrijving Ingevet 0.05~0.12μ
Geoli?d 0.04~0.12μ
Oppervlakteruwheid (Ra) ≤ 0,8 µm
De Hardheid van de legeringslaag (HB) 70-100
Coëfficiënten. Van lineaire uitbreiding 18x10-6/K
 
Het sterkste type van bimetaalringen en applicated wijd op zo vele gebieden. Dit type heeft de beste prestaties binnen de waaier van legering Cu-Pb construcured ring. Daarvoor heeft het een brede toepassing en is meestal geschikt voor waar middensnelheid en hoog effect enz. is.
 
Ladingscapaciteit   150N/mm2
Maximum snelheid Olie het smeren 2.5m/s
Droge Wrijving 0.4m/s
PV waardegrens Olie het smeren 10N/mm2.m/s
Droge wrijving 2.8 N/mm2.m/s
Het koppelen vereiste as Hardheid >=48~53HRC
Ruwheid Ra=0.16~0.63
Wrijving coef   0.05-0.22
Het werk temperatuurmax.   200°C

 

 

VAN EEN FLENS VOORZIEN BIMETAAL DRAGENDE STRUIKEN

Kies van een verscheidenheid van bimetaallagersringen, wasmachines, en flenskoker. De bimetaaldieLagers het wiellager, worden koker gebruikt in de mijnbouw, de verbindingen, en het graafwerktuigwapen voor de machine wordt geladen.

 

De bimetaalring wordt gebruikt in spoorrollen, vrachtwagenremmen, landbouwmachines, en Graafwerktuigenringen.

 

Bimetaallagers van Chinese leveranciers, met hoogte - kwaliteit en de hoge dienst, volgens de grootte van de goedkeuring van douane.

 

Het bimetaallager behoort tot het technische gebied van het glijden het dragen, vooral een bimetaalstruik van het wrijvinglassen. Het lost het probleem van het lassen betrouwbaarheidsverschillen van op het vroegere artikel. Deze dubbele van de het metaalriem van het wrijvinglassen koker van de de ringswacht, met inbegrip van rechte die reeksen, in recht die reekseneind worden beschreven met rechte reeksen van verticale verbindings ringvormige die rand wordt uitgerust, in rechte reeksen en cirkeldiewacht door wrijvinglassen samen worden beschreven, op de ringvormige rand met recht-reeks van het eindgezicht van vooraf ingesteld een v-vormige het plaatsen groef wordt beschreven, de combinatie rechte reeksen het gebrek om heeft gericht samen te werken, beschreef V-groef en richtte met aanpassing, beschreven in rechte reeksen gerichte gecoördineerde as en een as van de ringvormige straf v-vormige lijn van de plaatsbepalingsgroef; Het parallellisme van de ring die rand behouden is minder dan 0.1mm, en asperpendicularity van de ring die rand en de rechte koker behouden is minder dan 0.1mm. Het gebruiksmodel heeft de volgende voordelen: 1. Het gebied van het lassencontact stijgt en het lassen is meer stevig en betrouwbaar; 2. 2. Het nauwkeurige plaatsen.


Hoofdeis: 1. Een dubbel lassen van de metaalwrijving draagt strafkraag, met inbegrip van rechte die reeksen (1), in recht reeksen (1) die eind worden beschreven met rechte verticale verbindings (1) reeks wordt uitgerust van ringvormige die rand (2), in rechte reeksen van (1) wordt beschreven en ringvormige rand (2) door wrijvinglassen samen, wordt zijn kenmerken in ringvormige die rand (2) beschreven met rechte reeksen (1) op het gebrek van het eindgezicht met v-vormige het plaatsen groef (21) wordt gecombineerd, beschreven de rechte reeksen (1) de combinatie van vooraf ingesteld om heeft gericht samen te werken (11), de v-vormige het plaatsen groef (21) samenwerken met gerichte afdeling (11), de 11) de aslijn scherpe van het montagedeel (van de directe koker (1) valt met de v-vormige lijn plaatsende van de groef (21) as van de ring samen die rand (2) behouden; Het parallellisme van de ring die rand (2) behouden is minder dan 0.1mm, en perpendicularity van de ring die rand (2) en de rechte koker (1) as behouden is minder dan 0.1mm.

 

 

Productinleiding

 


720 bimetaallagers, is gebaseerd op staalmatrijs, CuPb24Sn4-legering op de oppervlakte van materiële producten. Het product heeft goede moeheidsweerstand en lagercapaciteit. Geschikt voor een middelgrote lading. Plaatsen die vereisten van olie het glijden hebben. Kan het zachte legeringsplateren op de oppervlakte van lager, de koppelstangring van de hoge snelheids interne verbrandingsmotor, goede slijtageweerstand, weerstand tegen moeheidseffect maken.

 

Glijdende Dragende Bi-metal Bushing Company

Het bimetaalstaal steunde leaded de ringsmateriaal van de bronsvoering geschikt voor olie gesmeerde toepassingen.

 

Bimetaallagers ‚technische gegevens

 

Maximum dynamische lading 120P N/mm ² De hoogste temperatuur (°C) Vetsmering 150°C
Maximum lineaire snelheid Vetsmering 2.5Vm/s Vloeibare smering 250°C
Hoge PV waarde 2.8N/mm ². m/s Pas de diameter van as aan hardheid HRC ≥ 48
De coëfficiënt van wrijving (μ) 0.05~0.15

ruwheid

Ra

0.16~0.63
Maximum lineaire snelheid Vloeibare smering 10 De hardheid van de legeringslaag 45~70
Hoge PV waarde 10 Coëfficiënt van warmtegeleidingsvermogen 60W/mk
De coëfficiënt van wrijving (μ) 0.04~0.12 Lineaire uitbreidingscoëfficiënt (as) 19×10-6/K

 

 

Diktetolerantie tussen binnen en niet-machinaal bewerkt gat die machinaal bewerken

 


Normale Dikte

Tolerantie van (niet machinebewerkbare) Reeks B

Tolerantie van (niet machinebewerkbare) Reeks C
1.0 -0,025 +0.25
+0.15
2.0 -0,030 +0.25
+0.15
2.5 -0,035 +0.25
+0.15
3.0 -0,040 +0.30
+0.15
3.5 -0,045 +0.30
+0.15
3.5 -0,050 +0.30
+0.15

 

 

Toepassingsgebied


De bouwmachines van het reismechanisme: de schachtkoker van het chassis ondersteunende wiel, slepende askoker, die schachtkoker spannen; De autoindustrie: de de de voering van de saldoschacht, ring van de staalspeld, de belangrijkste de schachtkoker van het leidingsgewricht shaw, de koppelstangringen, de de schachtkoker van de kleptuimelaar, CAM de schachtkraag, de differentiële ringen, koker van de transmissieschacht, de watts van de interne verbrandingsmotoras, de duwwasmachines, en het zijstuk van de duikerspomp, zoals een stuk van de kant van de toestelpomp.

 

 

De vorm van oliegaten

bimetaalstruiken

Gespenvorm

 

bimetaallagers

 

 

Andere bimetaalproducten

 

is bimetaallager 800, gebaseerd op van het laag koolstofstaalsubstraat het materiaal, van CuPb10Sn10 of van CuSn6Zn6Pb3 materialen op de oppervlakte van staal en koperlegeringsproducten. Dit product is de dubbele capaciteit van het legeringslager van sterkste, het saldo van de zware ring van de autobrug, pakking; Het bulldozer gedreven wiel; Automobielstaalvoering, allen die het product gebruiken. Het is zeer het nuttige hoge lading het glijden dragen met lage snelheid.

 

 

 bimetaalstruiken

 

 

is bimetaallager 700, gebaseerd op staalmatrijs, CuPb30-materiaal op de oppervlakte van producten. De productie toe te schrijven aan hoge niveaus van lood, zodat heeft een goede begraven weerstand van de beetjeschacht en buitenlandse organismen. Als het platerenmaterialen van de het werk de oppervlakte-zachte legering, als hoge snelheid kunnen worden gebruikt, een lage en middelgrote lading van de watts van de interne verbrandingsmotoras, koppelstangring, tuimelaarring; Mercury-plaat van de olie de zijwrijving.

 

 

de bimetaalstruiken wordt gebruikt in spoorrollen, vrachtwagenremmen en landbouwmachines

 

is loodvrij bimetaallager 930 een soort milieubescherming van het bimetaallager, is het gebaseerd op laag koolstofstaalsubstraat, de oppervlakte van de gesinterde materialen van CuSn6.5 P0.1 van staal en koperlegeringsproducten. Het product heeft hoge moeheidssterkte en lagercapaciteit, goede glijdende eigenschappen, bij vele gelegenheden om leaded bimetaallager of koper te vervangen.

 

bimetaallagers

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn