China brons gleitlager fabrikant

Zelf het Richten zich Gespleten Dragende Het Gietijzerhuisvesting van het Hoofdkussenblok

Productdetails:
Plaats van herkomst: GEMAAKT IN CHINA
Merknaam: VIIPLUS
Certificering: ISO 9001
Modelnummer: Gespleten Hoofdkussenblok
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: Overeen te komen
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: HOUTEN DE PALLET HOUTEN COMPUTER-AIDED SOFTWARE ENGINEERING VAN HET DE UITVOERkarton
Levertijd: 7-25 het werkdagen
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 7000000 Stuk/Stukken Één week
Contact nu

Gedetailleerde informatie

Materiaal: gietijzer Grootte: Aangepaste Grootte
Smering: Olievet Type: Hoofdkussenblok
Productnaam: Zelf het Richten zich Gespleten Hoofdkussenblok Toepassing: Landbouwmachines, het Tuinieren machines, Geschiktheidsmachines…
Hoog licht:

split housing pillow block bearings

,

Self Aligning pillow block bearing

Productomschrijving

Gespleten Hoofdkussenblok, het Zelf Richten zich| Het zelf Richten zich op Gietijzerhuisvesting

Ons VIIPLUS-merk is altijd als meest veelzijdige band voor de Zelf het Richten zich Gespleten lijnen duidelijk uitgekomen van het Hoofdkussenblok die wij door internationale die producenten veroorzaken volgens onze normen worden gekwalificeerd.
De lijn van self-aligning steunen VIIPLUS bestaat uit een volledige waaier van self-aligning steunen, met gietijzer of gegalvaniseerd bladlichaam en precisie chroomstaal droeg het dragen met cilindrisch.

 

 

De belangrijkste eigenschap van het gietijzer van VIIPLUS de zelf het richten zich gespleten dragende eenheden van het hoofdkussenblok is hun capaciteit om zware ladingen te steunen zonder trillingen te produceren. Dit type van de zelf het richten zich gespleten dragende eenheid van het hoofdkussenblok kan van een speciaal smeermiddel worden voorzien dat periodieke re-invet van het lager van het hoofdkussenblok toestaat. Het gat waar het smeermiddel wordt gevestigd kan de zelf het richten zich gespleten dragende de eenheidsstructuur van het hoofdkussenblok verzwakken. Onder normale exploitatievoorwaarden, volstaat de hoeveelheid vet in het zelf het richten zich gespleten lager van het hoofdkussenblok voor het volledige leven van de dragende eenheid.

 

 

 
KRIJG EEN VRIJ CITAAT ONLINE NU! KRIJG EEN VRIJ CITAAT ONLINE NU!
 
VIIPLUS is een professionele fabrikant van duidelijke lagers en slijtageplaten en aan een punt snel gegroeid waar het nu mogelijk is om allerlei duidelijke lagers te leveren. De standaardcatalogusgrootte, de speciale grootte en de ontwerpen kunnen aan concurrerende prijzen en volgens hoogte worden veroorzaakt - kwaliteitsnormen. VIIPLUS dient zowel de nationale als internationale markten. VIIPLUS bedoelt bij het front van deze markt te blijven.

VIIPLUS gespecialiseerd in onderzoek en ontwikkeling, productie en verkoop van zelfsmerende lagers. De belangrijkste zelf het richten zich Gespleten producten van het Hoofdkussenblok zijn metaalpolymeer samengestelde lagers, bimetaal samengestelde lagers, brons met een laag bedekte lagers, zelfsmerende monometallic lagers en andere lagers.

Gespleten Hoofdkussenblok

 

Featrue

Er zijn twee types van self-aligning gespleten lagers van het hoofdkussenblok: intern en extern. De binnenlagers hebben een gegroefte buitenring die als een sferische oppervlakte wordt gemalen. In de buitenlagers, is de sferische oppervlakte buiten de buitenring. Dit beantwoordt aan een concaaf sferisch lichaam. Deze lagers staan lichte schacht/dragende verplaatsing toe.

 

 

·De gespleten bouw staat voor gemakkelijke assemblage en demontage toe.


·Krijg hulpmiddelgroeven los en exclusieve vereenvoudigt de koevoet-Handvat wartel inspectie, behoud en vervanging van lagers.


·De kappen worden gemakkelijk verwijderd snel en, verhinderend schade aan het zelf het richten zich gespleten lager van het hoofdkussenblok of de gietijzerhuisvesting.


·De geïntegreerde gietijzerhuisvesting en het zelf het richten zich gespleten dragende ontwerp van het hoofdkussenblok verbeteren de smeringskenmerken van de eenheid.


·De veelvoudige het verzegelen opties beschermen tegen verontreiniging.

 

 

Kenmerken

 

1. Perfecte gegoten bouw met met hoge weerstand, starheid en lichtheid


2. De precisie bewerkte het zelf het richten zich gespleten lager van het hoofdkussenblok machinaal 


3. Herhaaldelijk het plaatsen vetuitsteeksels


4. Stevige hoeken voor het bevestigen van ringen


5. Vrije oppervlakte van het afvoerkanaalgat

 

 

Tekening

De hoofdkussens zelf-compenseren hoofdkussens, met op zwaar werk berekende gietijzerlagers, volledig met tweedelige lagers.

 

Zelf het Richten zich Gespleten Hoofdkussenblok

 

 

Beschrijving

Gietijzerhuisvesting

 

De gietijzerhuisvesting betekent ijzerafgietsels, zoals tractorversnellingsbakken, pomporganismen en andere gietijzerhuisvesting, evenals dozen of huisvormen.

 

De gietijzerhuisvesting van de kneedbare ijzerreeks weegt 40% minder dan de standaarddiehuisvesting van grijs gietijzer wordt gemaakt. De huisvesting in de kneedbare ijzerreeks is ongeveer 30% sterker dan de standaardhuisvesting in grijs gietijzer. Daarom is het kneedbare ijzer wijder gebruikt voor gietijzerhuisvesting.

 

De gietijzerhuisvesting van kneedbaar ijzer wordt gemaakt wordt ontworpen om lichter en compacter te zijn dan grijze ijzerelementen dat. Omdat het kneedbare ijzer sterker is, kunnen deze compacte afgietsels standaardafgietsels gewoonlijk vervangen. Zo zullen de delen van kneedbaar ijzer worden gemaakt goed in ruwe voorwaarden die werken. Zoals met alle ingekapselde eenheden, moeten de toelaatbare ladingsgrens, het dragende leven en de veiligheidsfactoren worden gecontroleerd alvorens de aanvraag in te dienen.

 

 

De zelf het richten zich gespleten steun van het het bloklager van het huisvestingshoofdkussen de gespleten die huisvesting van het steunblok, ook als een van het steunblok of lager huisvesting wordt, is een opgezet die of rollager wordt gebruikt bekend om steun voor een roterende schacht met de opzettende oppervlakte te verlenen. op een lijn parallel met de as van de boom. Het huisvestingsmateriaal voor een zelf het richten zich gespleten lager van het hoofdkussenblok wordt typisch gemaakt van gietijzer gestempeld staal. De zelf het richten zich gespleten lagers van het Hoofdkussenblok worden wijd etc. gebruikt in vervoersystemen.

 

 

Materiaal

De Gietijzerhuisvesting verstrekt een methode om het lager tijdens gebruik te beveiligen, handhaaft dragende groepering en beschermt ook het lager tijdens verrichting. De dozen kunnen van een verscheidenheid van materialen met verschillende eigenschappen worden gemaakt.

 

Het gietijzer verwijst naar een familie van materialen het waarvan belangrijkste onderdeel ijzer, met belangrijke spoorhoeveelheden koolstof en silicium is. De gietijzer zijn natuurlijke samengestelde materialen de waarvan eigenschappen door hun microstructuren - stabiele en metastabiele die fasen bepaald worden tijdens verharding of verdere thermische behandeling worden gevormd. De belangrijkste microstructurele componenten van gietijzer zijn: chemische en morfologische die vormen door steenkool en een ononderbroken metaalmatrijs worden genomen waarin de koolstof en/of het carbide verspreid zijn.

 


Het materiaal van de gietijzerhuisvesting bestaat hoofdzakelijk uit kneedbaar gietijzer en grijs gietijzer.


Het materiaal van de gietijzerhuisvesting van huidige standaardlagers is grijs gietijzer. Het grijze gietijzermateriaal bevat grafiet en grafiet. Wanneer de hoge effectladingen worden toegepast op de gietijzerhuisvesting, zullen de barsten zich langs de bundels van grafiet/grafiet verspreiden en de gietijzerhuisvesting kan verbreken. In kneedbare ijzermaterialen, kan de distributie van grafiet/het grafiet de verspreiding van barsten verhinderen. Bovendien is de effectweerstand bij lage temperatuur, kneedbaar ijzer hoger dan dat van grijs ijzer.

 

 

Eigenschappen

 

Materiaal Treksterkte (N/mm2) Verlenging (%) Hardheid (HB)
kneedbaar gietijzer Min.450 Min.10 143-217
grijs gietijzer Min.200 Gespecificeerd geen Max.223

 

Installatienota's

Wanneer de tijd komt om de lagers van het Gespleten hoofdkussenblok te vervangen, zou u een idee van moeten hebben hoe te correct te handelen. Nochtans, zijn er sommige belangrijke installatiefactoren dat u zich van bewust zou moeten zijn. En het niet alleen brengt het juiste gespleten lager van het hoofdkussenblok ertoe om te vervangen, zelfs als het zeer belangrijk is. Onder een korte lijst van ideeën en herinneringen:

 

 

1. Als u de huisvesting wilt vervangen wanneer het veranderen van het Gespleten lager van het hoofdkussenblok, wordt het geadviseerd om de volledige eenheid te vervangen. Aangezien het gespleten hoofdkussenblok dragen gewoonlijk van 80% of meer van de kosten van het apparaat rekenschap geeft, en de huisvesting voor het opzetten en het opzetten op het gespleten lager van het hoofdkussenblok machinaal wordt bewerkt, houdt het steek om beide opties te vervangen. Anders, zult u zeer waarschijnlijk omhoog met een los lager beëindigen, of de lagerhuisvesting zal snel uitgeput raken, en u zult uiteindelijk allebei vervangen.

 

 

2. Ben zorgvuldig niet om op de roldelen of de binnenring te drukken, aangezien dit het toevoerkanaal kan buigen, veroorzakend lawaai en wrijving, en ook het leven van uw gespleten het lagerassemblage van het hoofdkussenblok beduidend verminderen.

 

 

3. Als wij willen weten of is het gespleten lager van het hoofdkussenblok wij gebruiken correcte of niet, kunnen wij het vergelijken met het oude gespleten lager van het hoofdkussenblok en van om het even welke illustraties of een delengids gebruik maken om het lager van het hoofdkussenblok beter te identificeren. Bovendien als u niet de verwachte levensduur van uw lager krijgt, controleer het versleten lager mogelijke aanwijzingen. Bovendien gebruik een vervanging die ontmoet of de correcte lading, snelheids en milieuclassificaties overschrijdt.

 

 

4. Het kennen van deze twee factoren (1. hoeveel ponden per vierkante duim uw vetkanon uitdeelt; 2. welke druk de verbindingen kunnen weerstaan) u zou moeten helpen om het even welke schade aan de verbindingen of de bovenmatige smering vermijden.

 

 

5. Vele leveranciers bieden een draagbaar smeringsapparaat aan dat de gebruikte hoeveelheid olie controleert en vermindert of de behoefte aan handsmering elimineert. Sommige apparaten omvatten ook nylon buizen met aanpasbare schakelaars voor grotere waaier.

 

Toepassing


·Landbouwmachines


·Het tuinieren machines


·Geschiktheidsmachines


·Houtbewerkingsmachines


·Marmeren verwerkingsmachines


·Bottelmachines


·Productielijnen


·Anderen

 

 
De zelf het richten zich gespleten huisvesting van het hoofdkussen in een blok gegoten ijzer wordt wijd gebruikt in landbouwmachines, bouwmachines, textielmachines, voedselmachines, vervoersmateriaal, de productielijnen van het glasblok, techniek en techniekprojecten, Inkjet-printers, het materiaal van de kruidverwerking, warmtewisselaars, het materiaal van de waterbehandeling, pompen elektrische lasser, huishouden naaimachines, lijsten, het sorterende scherm, platerend materiaal, oppoetsende machines, rubber vormende machine, tabletting machine, plastic rollende machine, landbouwmachinesdelen, korrel drogend materiaal enz.
 

Onze Dienst

 

1. OEM Productieonthaal: Product, Pakket…

 

2. Steekproeforde

 

3. Wij zullen u voor uw onderzoek in 24 uren antwoorden.

 

4. Na het verzenden, zullen wij gleitlagerbuchsen de zelf het richten zich Gespleten producten van het Hoofdkussenblok voor u eens om de twee dagen volgen, tot u gleitlagerbuchsen de zelf het richten zich gespleten producten van het hoofdkussenblok wordt. Toen u de goederen kreeg, test hen, en geef me terugkoppelen. Als u om het even welke vragen over het probleem hebt, contact met ons, zullen wij oplossen manier voor u aanbieden.

 

 

WIJ ZIJN EEN BEROEPS

 

ZELFSMERENDE DRAGENDE FABRIKANT & LEVERANCIER

Samengestelde droge het glijden lagerslogstics

 

Welkom om ons te contacteren!

Als u om het even welke vragen hebt, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren, bent u altijd welkom, dankt u!

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn