over ons

JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD
JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD
JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD
JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD
JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD
1 2 3 4 5

JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD

 • Duidelijke Lagers, Zelfsmerende Ringen & Polymeerdeklagen | Op bestelling gemaakt van China.

 • De eerste Bron van China voor Glijdende Lagers, Verpakte Bronsringen, bronst online Grafietringen & Duwwasmachine,… Orde!

 • Metrische Cilindrische Struiken & Keizer Zelfsmerend Lager Op bestelling gemaakt van China! Het selecteren van Materialen: bronzegleitlager.com fabrieks Directe Prijs.

 • Dragend Materiaal zelf-Lubearing om aan Uw Hoge Norm in Kwaliteitsdimensies Tolerantie & Traceability te voldoen. bronzegleitlager.com in China wordt gemaakt dat!

Krijgen brons gleitlager & De Ringen van de bronskoker Nu!

Klik hier om een offerte aan te vragen

Grote Markt

 • Noord-Amerika
 • Zuid-Amerika
 • West-Europa
 • Midden-Oosten
 • Wereldwijd

Type Business

 • Fabrikant
 • Exporteur

Andere details

 • Merken : VIIPLUS DE RINGEN VAN DE BRONSkoker, ZELFSMEREND LAGER
 • Aantal werknemers : >100
 • Jaarlijkse omzet : 2 Million USD-2.5 Million
 • Opgericht Jaar : 2016
 • Export pct : 70% - 80%

MEDIA EN DE DUIDELIJKE LAGERS & RINGEN DIE VAN DE BRONSkoker ROLLING

VIIPLUS INTERNATIONAAL GEMAAKT AAN ORDE VAN CHINA HEEFT DE MEESTE DIVERSE INVENTARIS VAN RING VAN DE SPECIALITEIT DE KRACHTIGE KOKER VOOR MATRIJZEN & OLIE EN GAS, EN EEN VERSCHEIDENHEID VAN ANDERE INDUSTRIEËN. OVER VELE JAREN, HEBBEN ONZE HET GLIJDEN HET DRAGEN EN VAN DE STRUIKENindustrie DESKUNDIGHEID, GESCHIKTE EN ONTVANKELIJKE DIENST, EN DE HOOGSTE KWALITEITS ZELFSMERENDE LAGERS TOT DE V.S. EEN AANGEWEZEN LEVERANCIER VAN DUIDELIJK LAGER GEMAAKT. KOM AAN DE V.S. VOOR ONS GESPECIALISEERD EN DIVERS GAMMA VAN KWALITEITSproducten; TELLING OP DE V.S. VOOR ONZE DESKUNDIGHEID EN EFFICIENCY. ALS U OM HET EVEN WELKE ALGEMEEN ONDERZOEKT, CONTACT DE V.S. DOOR E-MAIL ONLINE ORDE VAN CHINA TIFFANY@VIIPLUS.COM OF BEZOEKT ONS ONLINE FORM.WWW.BRONZEGLEITLAGER.COM.WE HEBT EEN GROTE SELECTIE VAN DUIDELIJKE VAN EEN FLENS VOORZIEN LAGERSdimensies, MULTI-LAYER LAGERS, CILINDRISCHE LAGERS, GEROLDE BRONSlagers HEBT DE ZELFSMERENDE LAGERS, LAGERS, EXTREME LADINGScapaciteit DRAAIDEN

 

DE FABRIKANT VAN ZELFSMERENDE RING EN GEGOTEN BRONSlagers IN HEEFT DE STANDAARD ZELFSMERENDE LAGERS VAN KOKERstruiken SIZES.VIIPLUS DE BELANGRIJKE BINNENLANDSE PRODUCENT VAN ZELFSMEREND LAGER & GEGOTEN DE LEGERINGSproducten VAN DE KOPERring IN CHINA.VIIPLUS IN DE PRODUCTIE VAN KWALITEIT-BEWERKTE DE LAGERS VAN HET AFGIETSELSbrons SLDING EN VAN METAALringen PRODUCTEN UITGEBLONKEN. TERWIJL, WIJ EEN REPUTATIE VOOR DE EISEN VAN DE VERGADERINGSklant TEN AANZIEN VAN BETROUWBAARHEID, BESCHIKBAARHEID EN WAARDE HEBBEN VERDIEND.

 

HET LOODVRIJE KOKERringen STANDAARD-OPGESLAGEN STAAL BRONST RINGEN

VIIPLUS de grootte en de duimgroottering van het leveranciers standaardproduct in onze installatie van China. Elk de kokerring van de voorraadgrootte & lagersproduct in ons pakhuis zijn beschikbaar voor directe verzending. Wij controleren constant onze standaard-opgeslagen inventarisopties en productieprocessen om ervoor te zorgen dat wij de leverancier van keus voor onze klanten blijven. Zou u van de gegevens over het Gewicht van het Ringsproduct en de Goedkope prijs houden? U kunt met ons online contacteren.

HOOGST PROFESSIONEEL TEAM VOOR GRAFIET GESTOPTE BRONSringen & LAGERS

Zelfsmerende Lager & van het Ringenproduct categorieën, specifiek productdienstenaanbod, de legeringsspecificaties van de bronsring, tolerantie en speciale toepassingen. Contact us.Standard-Opgeslagen Bronslegeringen: C86300c93200 C95400 GRAFIETringen

LOODVRIJE KOKERringen
VIIPLUS biedt een brede waaier van de loodvrije ringen van het vervangingsbrons & Zelfsmerende Lagers aan. Binnen onze loodvrije vervangingsstruiken, wordt het lood vervangen door andere elementen, maar de producten bieden nog uitzonderlijke gladheid, strakheid, slijtage, sterkte, hardheid en bewerkbaarheid aan.

DE INDUSTRIEËNlagers EN COMPONMENTS

ONZE HOOFDproducten: GEGOTEN BRONS MET GRAFIETstop, METAAL ZELFSMERENDE LAGERS, RING, RINGEN, DUIDELIJK LAGER, PLASTIC LAGERS, HRUST-LAGER.

WAT DE V.S. VERSCHILLEND MAAKT

VIIPLUS IS EEN TECHNIEKbedrijf die ZELFSMEREND LAGERS TECHNISCH MATERIAAL VERSTREKKEN EN DIE DE GEBOUWDE OPLOSSINGEN IN DIVERSE SECTOREN ZOALS WATER, AFVALWATER, INDUSTRIEEL EN OLIE & GAS FIELDS.VIIPLUS LEVERT KWALITEITSproducten MET DE EMINENTE DIENST WORDEN GECOMBINEERD. WIJ ZIJN GEËNGAGEERD AAN HET NIEUWE KRACHT GEVEN VAN ONZE BINNENLANDS EN INTERNATIONAAL VENNOOTSCHAP-MET EEN HARTSTOCHT VOOR KWALITEIT EN HET HERSTELLEN VAN KLANT DEDICATION.VIIPLUS BIEDT ZELFSMERENDE LAGERS AAN. VIND ZELFSMERENDE DRAGENDE OPLOSSINGEN VOOR VOOR AL GLOBALE INDUSTRIE; KLEPPENindustrie; ROESTVRIJ STAALlagers.

WAAROM PARTNER MET DE V.S.?

ZELFSMERENDE & ONDERHOUD-VRIJE GLIJDENDE LAGERS

POMPEN ZELFSMERENDE LAGERS - DE RINGEN VAN HET KLEPPENstaal - VERSNELLINGSBAKKENstruiken - DE HET METAALring VAN DE VLOEIBARE MACHTSaandrijving BRACHT ANDERE VAN DE RINGSproducten VAN VIIPLUS OILLESS GLIJDENDE ZELFSMERENDE DE LAGERS PROFESSIONELE LEVERANCIER MET ELKAAR IN VERBAND

Productmarkeringen:

TECHNIEK | DOUANEvervaardiging | VERWERKENDE PLASTIC POLYMEER DUIDELIJKE LAGERS | ASSEMBLAGEtolerantie

UW ONLINE BRON VOOR BRONSringen/ZELF-GESMEERDE LAGERS - KOKERringen, FLENZEN, WASMACHINES

VOLG DE V.S.

 

Ring van het weerstandsc86300 Brons & de Slijtageplaat de op hoge temperatuur voorzagen bronsringen van een flens

 

HTTP://WWW.BRONZEGLEITLAGER.COM

 

 

 

 

 

Contactgegevens