• JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD
  David van Canada
  Ons bedrijf voert het brons gleitlager van viiplus China in, zorgt ervoor het viiplus professionele team de inklaring altijd vlot is. Zij verstrekken een nauwkeurige classificatie van de bronsring, behandelen al administratie, hebben wij de zelfsmerende bronsringen ontvangen. Zij kijken goed uitgevoerd en de hoogte - kwaliteit.
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD
  Valerie van Californië
  Wij voeren het brons gleitlager van China aan in onder incoterm FOB- Shanghai, soms door de Lucht. viiplus is een zeer goede brons gleitlager leverancier, zijn zij zeer professioneel en geduldig, nadat wij de nieuwe orde informeren, zullen zij fabrikant gleitlager op tijd bronzen en zullen ons het programma geven, en dan moeten wij enkel de bronsdelen ontvangen
 • Daisy van Duitsland
  De beste oppervlakte eindigt voor Kokerlager, strakkere concentriciteit, en de materiële uniformiteit van bronsringen. De goede leverancier van standaardduim en metrische kokerlagers en ringen van China.
Contactpersoon : Tiffany
Telefoonnummer : +86 18258386757
WhatsApp : +8618258386757

De centrifugaal Gietende Lagers van de Bronskoker met het Messingsdelen van Oliegroeven

Plaats van herkomst Grafietlagersfabrikanten
Merknaam SANKYO,MISUMI,DAIDO,SELF LUBE,GGB,FIBRO STANDARD REPLACEMENT BEARING
Certificering DIN 1850/ISO 4379, UNITED STATES UNS STANDARD,C86300
Modelnummer Bronsring met Oliegroef die Bush dragen
Min. bestelaantal Verhandelbaar
Prijs Price Graphite Bushing Parts, (SAE 660) Leaded Tin Bronze Bearings,863 (SAE 430B) 862 (SAE 430A)Manganese Bronze
Verpakking Details DE KARTONS VAN DE RINGSuitvoer, HOUTEN COMPUTER-AIDED SOFTWARE ENGINEERING, SPECIFICEREN VEREISTEN
Levertijd snelle levering
Betalingscondities TT op voorhand
Levering vermogen Online bronsringen • Glijdende Lagersfabrikanten • Zelfsmerende Ringsleveranciers
Productdetails
Materiaal CuPb10Sn10, CuZn25Al6Fe3Mn3, CuSn5Pb5Zn5, CuSn6Zn6Pb3 Modelnummer Groefpatronen, „spira-Smeermiddel“ Groef en „Geweer“ Groove.Flanged ringen
Eigenschap Aangepaste Tekeningenringen Smering zonder grafiet, zelfsmerend
Toepassing Op zwaar werk berekend Materiaal, Machinesreparatie, Hydraulisch, Machtstransmissie Type Bronsring met Oliegroef die Bush, het Lager van het Precisiebrons dragen
Extra Informatie J, JF, JR, PBM, PBMF Afmetingen Metrische Grootte
De dragende Prijs van de Ringsfabriek tiffany@viiplus.com Zelfsmerende Dragende Ringsfabrikant https://www.viiplus.com/
Hoog Licht Zelfsmerende Gesinterde Bronsring Kenmerk Bronzen bussen met vetreservoirs ( BRO-MET, FB090, BRM10, WB800)
Hoog licht

De centrifugaalolie bedde kokerlager

,

Gietende grafietkokerlagers

,

de Centrifugaallagers van de Bronskoker in

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Douane Machinaal bewerkte Delen: VIIPLUS heeft een volledige winkel van overzichtsmachines met inbegrip van CNC draaibanken en molens. Wat meer, wij is stel de fijnste deskundige handelsarbeiders in de industrie tewerk om een hoog niveau van kwaliteit in ons werk - en tevredenheid voor onze klanten te verzekeren. Wij leveren delen aan uw nauwkeurige specificaties.

Bronsring met Oliegroef die Bush, het Materiële MESSING CuSn7Zn4Pb7 dragen van de OLIEgroef

 

CuAl10Fe3 bronslagers

 

Voordelen van zelfsmerende lagers
Het moderne ontwerp voor de zelfsmerende dragende materialen van vandaag leidt tot de reusachtige vraag. Onderhoud-vrij wordt vereist zelfs in strenge extreme exploitatievoorwaarden en de maximumladingsomstandigheden. Met de voortdurende verbetering van kostenvereisten, hebben de ondernemingen hogere en hogere eisen ten aanzien van de betrouwbaarheid van materiaal en installatieverrichting. Kunnen de metaal zelfsmerende lagers aan de onderhouds vrije en zelfsmerende voorwaarden in gebruik op lange termijn voldoen, dat het ontwerp van betrouwbaar zelfsmerend systeem op lange termijn mogelijk maakt. De metaal-type zelfsmerende dragende materialen kunnen wijd in hoge lading en voorwaarden met lage snelheid van omwenteling, schommeling en lineaire vergeldende motie worden gebruikt, maar ook geschikt voor de traditionele smering kan niet worden bereikt of is verboden om van de gelegenheid, of in speciale voorwaarden zoals stof, van de effectlading of van de straling gebruik het op lange termijn en stabiele van de voorwaardenbehoefte gebruik te maken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het groeven

Wanneer uw toepassing smering voor of de huisvesting of de schacht verzoekt, is een olie of vetgroef essentieel. Bij Bronslagers, kunnen wij delen aan de specificaties van onze klant, met inbegrip van enige lijn, figuur acht, dubbele lijn, dubbele figuur acht, halve figuur acht, rechte, en cirkelgroefpatronen groeven.

zelfsmerende bronsring

 

Het RINGEN: CuPb10Sn10, CuZn25Al6Fe3Mn3, CuSn5Pb5Zn5, CuSn6Zn6Pb3, krijg een vrij citaat.

Naast Normaal verleen de Zelfsmerende Dragende Diensten, kan VIIPLUS Om het even welk Type behandelen van het Speciale Verschepen.

DOUANE MACHINAAL BEWERKTE DELEN
Het groeven
Wanneer uw toepassing smering voor of de huisvesting of de schacht verzoekt, is een olie of vetgroef essentieel. Bij Bronslagers, kunnen wij delen aan de specificaties van onze klant, met inbegrip van enige lijn, figuur acht, dubbele lijn, dubbele figuur acht, halve figuur acht, rechte, en cirkelgroefpatronen groeven.

 

 

Wij zijn zowel fabrikanten als verdelers van bronslagers en de lagers van het douanebrons. Onze productieprocessen omvatten zich het draaien, het boring, het aansnijden, het groeven, het kleden, het malen, het boren, het malen en het deburring. Ons standaardgamma van bronsringen en de lagers van de bronskoker is beschikbaar in een grote verscheidenheid van grootte en vormen.
Wij hebben duizenden gegoten bronsringen, gesinterde bronsringen, van een flens voorzien ringen, duwringen en meer in voorraad. Ons standaardbrons dragend gamma wordt geleverd met interne vetgroeven en zonder groeven. Wanneer de citaten voor stootkussens worden gemaakt die „om machinaal worden bewerkt te drukken“ of „van steekproeven“ gemaakt, stemmen in wij met ontwerpen in een aantal formaten, zoals; Adobe .pdf, Microsoft Word, Koday .jpeg en CAD dossier om aan de behoeften van onze klanten te voldoen.

 

Het messingsstruik van de oliegroef. Gebaseerd op messing met hoge weerstand die door de toevoeging van olie in de groef wordt gesmeerd, die heeft dezelfde prestaties zoals de ring van het tinbrons maar een veel hogere hardheid heeft, is de levensduur voor toepassing met lage snelheid tweemaal dat van de ring van het tinbrons. Het kan in de zware ladingsomstandigheden worden gebruikt.


Het koperkoker van de oliegroef Op bestelling gemaakt ringen kiest uw afmetingen.
Machinaal bewerkte Gegoten de aanbiedings technisch en economisch gunstige dragende oplossingen van bronsringen. Hoog ladingsvermogen, laag gewicht, goede corrosieweerstand. VIIPLUS het glijdende Lager kan de aangeboden verschillende legeringen van het typesbrons volgens de het levenstijd, de dienst enz. De tolerantie is veel hoger dan verpakte bronsstruiken. Onze Ringen van het Precisiebrons worden machinaal bewerkt van divers soortenmateriaal:
 

CuPb10Sn10, CuZn25Al6Fe3Mn3, CuSn5Pb5Zn5, CuSn6Zn6Pb3.bronze-lagers voor superieure kwaliteit en prestaties.
Wij zijn specialisten in groeven van de rings de scherpe smering in vrijwel om het even welk patroon. Gemaakt aan orde paste ring voor „spira-Smeermiddel“ Groef en „Geweer“ Groef, figuur acht groef aanringen, dubbele figuur acht groeflagers, de struiken van de lijngroef, de dubbele koker van de lijngroef, cirkelgroef glijdende lagers, wiek of rechte kokerring.

VIIPLUS de INTERNATIONALE zelf-gesmeerde de lagersoplossingen van het vervaardigingvervoer bovenbouw in China, en verzekert in waardedetails en ring hoogst van kwaliteit en bieden onverslaanbare prijzen aan. Materiaal Ring & het Glijden de lagers, zelf-gesmeerd lager voor voertuigen en vervoersoplossingen zijn beschikbaar voor regionale en internationale voordelen de van China. Door een uitvoerig en hoogst gediversifieerd netwerk van partners, verleent het viiplusbedrijf de diensten die met internationale edelen met achting aan waarde en voortreffelijkheid concurreren. Contacteer ons pagina voor om het even welke verdere informatie, onderzoeken en bedrijfsvennootschappen.
Het Type van oliegroeven voor Gegoten Bronsringen
Dubbele Lijn en Dubbele die Figuur Acht voor slechts vet wordt geadviseerd.
zelfsmerende bronsringgegoten bronsring
De op bestelling gemaakte Gegoten Lagers van de Bronskoker
Olie & Vet de Ringen van het Groefbrons & Van een flens voorzien
Groeftype: Enige Lijnfiguur Acht rechtstreeks & Cirkel Dubbele Lijn Dubbele Figuur Acht Halve Figuur Acht rechtstreeks Cirkel
Nota: om een meer perfecte oliefilm tussen het lager & de schacht te vormen, adviseren wij een V-vormige groef wanneer het ontwerp toelaat, aangezien het volledige stroom van het smeermiddel over de lageroppervlakte toestaat.

De Ringen Technische Parameters van de koperlegering

Materiële Samenstelling en Eigenschappen

Rang

BRONS

BRONS

BRONSringen

BURONZE RING

Materiaal

CuZn25Al5Mn3Fe3

CuSn5Pb5Zn5

CuAl10Ni5Fe5

CuSn12

Dichtheid

8

8.9

7.8

8.9

Hardheidshb

>210

>70

>150

>95

Treksterkte N/mm ²

>750

>200

>600

>260

Opbrengststerkte N/mm ²

>450

>90

>260

>150

Verlenging %

>12

>25

>10

>8

Coeffcient van lineaire uitbreiding

1.9×10-5/℃

1.8×10-5/℃

1.6×10-5/℃

1.8×10-5/℃

Max.temp ℃

-40~+300

-40~+400

-40~+400

-40~+400

Max.load N/mm ²

100

60

50

70

Max.speed (Droge) m/min

15

10

20

10

Max.PV (Smering) N/mm ² *m/min

200

60

60

80

Compressiemisvorming 300N/mm ²

<0.01mm

<0.05mm

<0.04mm

<0.05mm

ONTDEK MEER
Er zijn de volgende grondstoffen voor bronsringen:
ZCuSn10Pb1: corrosiebestendig, vooral om zwavelzuur, zoutzuur en vetzuur te verdunnen. Bouwinformatie, corrosie en zuurvaste toebehoren, maalmachinering, lagertegels.
ZCuSn10Pb5: vlot, slijtvast en corrosiebestendig, geschikt voor bimetaalsmeedstukmaterialen. Lagers voor voertuigen, bimetaal dragende stootkussens voor interne verbrandingsmotoren met pieklading tot 100Mpa, zuigeraskokers, wrijvingplaten, enz.
ZCuPb10Sn10: de hoge hardheid, uitstekende slijtageweerstand, gemakkelijk om geen dode verschijning te bijten, goede smeedstuk en knipselfunctie, in de atmosfeer en het zoet water heeft goede corrosieweerstand. Het kan voor slijtvaste delen onder hoge lading (onder 20Mpa) en hoge het glijden snelheid (8m/s), zoals koppelstang, ring, lagerstruik, toestel, wormwiel, enz. worden gebruikt.
ZCuPb15Sn8: op de voorwaarde van gebrek aan het gladmaken van agent en de gladmakende agent van de waterkwaliteit, is de glijdende en zelf-gladmaakt functie goed, vrij knipsel, is de smeedstukfunctie slechte, goede corrosieweerstand tegen verdund zwavelzuur. Dragend met hoge externe druk en zijdruk, kan worden gebruikt om koper koelbuis van koudwalserij te maken, laden de delen met effect tot 50Mpa, bimetaal dragende shell van interne die verbrandingsmotor, hoofdzakelijk voor zuigeraskoker wordt gebruikt met maximumlading tot 70Mpa, zuurvaste toebehoren.
 

het messingsring van de oliegroef


Gebaseerd op messing met hoge weerstand, die door olie voegde in de groef toe, die dezelfde prestaties met de ring van het tinbrons maar met veel hogere hardheid heeft smeren, de het levenstijd voor toepassing met lage snelheid is 2 keer van de ring van het tinbrons. Het kan in zware ladingsvoorwaarde worden gebruikt.
Het gebruikte hoofdzakelijk in de verbinding van greep die met hoge lading, en in de reusachtige versnellingsbak.
Grondstof: CuZn25AL6Fe3Mn3
Dynamische ladingsgrens: 100N/mm2
Hardheid: HB210~270
Wrijving Coef.μ:<0> Maximum snelheid (olie): 1.5m/s
Maximum temperatuur: 170℃
De beschikbare Glijdende Lagers vormen zich:
De vlakte goot de ringen van de bronskoker, de gegroefte gegoten ringen van de bronskoker, van een flens voorzien gegoten bronsringen, duwwasmachine, gegoten bronslagers, Overmaatse BearingsBushings-Grootte: Onze standaard dragende lijneigenschappen meer dan verschillende deminsion & duim rangschikken ringen die in voorraad worden gedragen.
De op bestelling gemaakte Gegoten Lagers van de Bronskoker voor een Olie/Vettoepassing
VIIPLUS INTERNATIONAAL volgens verschillende klantenvereisten, de producten volgens van ASTM DIN, van BS, EN (DIN/EN), SS, van NS, van UNS, SAE-van de ring en de standaardproductie van China GB van allerlei brons, van de messingsring, van de plaat en van de staaf. Alle producten worden gemaakt van elektrolytisch koper door centrifugaalafgietsel, ononderbroken afgietsel en uitdrijvings glijdende lagers.
Dragende oplossingen
VIIPLUS gespecialiseerd in de productie van zelf-gesmeerde lagers in Bouwmachines, de automobielindustrie, Elektrische apparaten, Hydraulisch en pneumatisch, Vorm, Landbouwmachines, waterbehoud, Brug.
 

Olie en vetgroeven


– Enige Lijn
– Figuur Acht
– Één Recht & Één Rondschrijven
– Dubbele Lijn
– Dubbele Figuur Acht
– RECHTS & L.H. Spiral
– Rechte Groef
– Cirkelgroef

 

Contacteer ons en Beginbesparing op Uw

 

Krijg Beter Citaat