• JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  David van Canada
  Ons bedrijf voert het brons gleitlager van viiplus China in, zorgt ervoor het viiplus professionele team de inklaring altijd vlot is. Zij verstrekken een nauwkeurige classificatie van de bronsring, behandelen al administratie, hebben wij de zelfsmerende bronsringen ontvangen. Zij kijken goed uitgevoerd en de hoogte - kwaliteit.
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Valerie van Californië
  Wij voeren het brons gleitlager van China aan in onder incoterm FOB- Shanghai, soms door de Lucht. viiplus is een zeer goede brons gleitlager leverancier, zijn zij zeer professioneel en geduldig, nadat wij de nieuwe orde informeren, zullen zij fabrikant gleitlager op tijd bronzen en zullen ons het programma geven, en dan moeten wij enkel de bronsdelen ontvangen
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Daisy van Duitsland
  De beste oppervlakte eindigt voor Kokerlager, strakkere concentriciteit, en de materiële uniformiteit van bronsringen. De goede leverancier van standaardduim en metrische kokerlagers en ringen van China. https://www.bronzelube.com/
Contactpersoon : Tiffany

De centrifugaal Gietende Lagers van de Bronskoker met het Messingsdelen van Oliegroeven

Plaats van herkomst Grafietlagersfabrikanten
Merknaam ,MISUMI,DAIDO,SELF LUBE,,FIBRO STANDARD REPLACEMENT BEARING
Certificering DIN 1850/ISO 4379, UNITED STATES UNS STANDARD,C86300
Modelnummer Bronsring met Oliegroef die Bush dragen
Min. bestelaantal Verhandelbaar
Prijs Price Graphite Bushing Parts, (SAE 660) Leaded Tin Bronze Bearings,863 (SAE 430B) 862 (SAE 430A)Manganese Bronze
Verpakking Details DE KARTONS VAN DE RINGSuitvoer, HOUTEN COMPUTER-AIDED SOFTWARE ENGINEERING, SPECIFICEREN VEREISTEN
Levertijd snelle levering
Betalingscondities TT op voorhand
Levering vermogen Online bronsringen • Glijdende Lagersfabrikanten • Zelfsmerende Ringsleveranciers

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Materiaal CuPb10Sn10, CuZn25Al6Fe3Mn3, CuSn5Pb5Zn5, CuSn6Zn6Pb3 Modelnummer Groove Patterns, "Spira-Lube" Groove en "Rifle" Groove.Flanged bushings
Kenmerken Op maat gemaakte tekeningen Glijmiddel Zonder grafiet, zelf smeerbaar.
Toepassing Zware apparatuur, reparatie van machines, hydraulische apparatuur, elektriciteitstransmissie Type Bronzen beugel met oliegroeve-lager,precisie-bronzen lager
EXTRA INFORMATIE J, JF, JR, PBM, PBMF Afmetingen Metrische grootte
Fabrieksprijs van buizenlagers Tiffany@viiplus.com Vervaardigers van zelfglijdende buizen voor lagers De Commissie heeft de Commissie verzocht de volgende informatie te verstrekken:
Hoog licht Zelfsmerende gesinterde bronzen bus kenmerkend Bronzen buizen met vetreservoirs (BRO-MET, FB090, BRM10, WB800)
Producenten van boslagers Leveranciers Exporteurs Tiffany.com, Bushings - Configure en aankoop - https://www.viiplus.Com/
Hoog licht

De centrifugaalolie bedde kokerlager

,

Gietende grafietkokerlagers

,

de Centrifugaallagers van de Bronskoker in

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Deze lagers worden vervaardigd door middel van een nauwkeurig proces van centrifugele giet, een techniek die gebruikmaakt van centrifugele kracht om gesmolten metaal gelijkmatig binnen een mal te verdelen.Het resulterende product is een brons beugel, die bekend staat om zijn duurzaamheid, corrosiebestendigheid en het vermogen om hoge belastingen en temperaturen te weerstaan.

Een van de belangrijkste kenmerken van deze lagers is de opneming van olie-grooves.het draagvlak goed smeren en de wrijving tijdens het gebruik verminderenDit verlengt niet alleen de levensduur van het lager, maar minimaliseert ook slijtage en zorgt voor een soepele en betrouwbare prestatie.

De lagers zijn gemaakt van messing, een koper-zinclegering die de sterkte en corrosiebestendigheid van koper combineert met de bewerkbaarheid en ductiliteit van zink.Deze materiaalkeuze maakt de lagers ideaal voor een breed scala aan toepassingen, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, machines, automobielonderdelen en andere industriële apparatuur waarvoor duurzame en precieze lagersystemen nodig zijn.

Al met al bieden centrifuge gietbrons beheringen met olie-groef koperen onderdelen een robuuste en betrouwbare beheringsoplossing die goed geschikt is voor veeleisende toepassingen.

Op maat gemaakte bewerkte onderdelen: VIIPLUS heeft een complete winkel met state-of-the-art machines, waaronder CNC-draaiburzen en molens.Wij werken met de beste vakmensen in de industrie om een hoog niveau vanWij leveren onderdelen naar uw exacte specificaties.

Bronzen buizen met oliegroeve-lagerbuizen, materiaal oliegroeve-messenCuSn7Zn4Pb7

Lagers van CuAl10Fe3 van brons

Voordelen van zelfglijbare lagers
Het moderne ontwerp van de huidige zelfglijbare lagers zorgt voor een enorme vraag en vereist onderhoudsvrij gebruik, zelfs onder extreme omstandigheden van gebruik en maximale belasting.Met de voortdurende verbetering van de kostenvereistenIn de eerste plaats moeten de bedrijven steeds hogere eisen stellen aan de betrouwbaarheid van de apparatuur en de werking van de installaties.Metalen zelfglijbare lagers kunnen voldoen aan de onderhoudsvrije en zelfglijbare voorwaarden bij langdurig gebruik, waardoor het ontwerpen van een betrouwbaar, langdurig zelfglijdend systeem mogelijk is.schommel- en lineaire wisselbeweging, maar ook geschikt voor de traditionele smering kan niet worden bereikt of is verboden om de gelegenheid te gebruiken, of in bijzondere omstandigheden zoals stof,de impactbelasting of bestralingsomstandigheden vereisen langdurig en stabiel gebruik

Groeven

Bij Bronze Bearings kunnen wij onderdelen op maat maken, zoals de klant het wenst.met inbegrip vanenkelvoudige lus, figuur acht, dubbele lus, dubbele lus acht, halve lus acht, rechte en cirkelvormige groevenpatronen.

self lubricating bronze bushing

BUSHING:CuPb10Sn10,CuZn25Al6Fe3Mn3,CuSn5Pb5Zn5,CuSn6Zn6Pb3Ik krijg een gratis offerte.

Behalve de normale dienstverlening van zelfglijbare lagers, kan VIIPLUS elk soort speciale verzending verzorgen.

Voor de vervaardiging van elektrische apparaten
Groeven
Bij Bronze Bearings kunnen wij onderdelen op maat maken, zoals de klant het wenst.met inbegrip van een enkele lus, figuur acht, dubbele lus, dubbele figuur acht, halve figuur acht, rechte en cirkelvormige groevenpatronen.

Wij zijn zowel fabrikanten als distributeurs van bronslagers en op maat gemaakte bronslagers.slijpen en ontborenOnze standaardreeksen bronzen busjes en bronzen beugels zijn verkrijgbaar in:een grote verscheidenheid aan maten en vormen.
We hebben duizenden gietbrons busjes, gesinterde bronzen busjes, flensbusjes, stootbusjes en meer in voorraad.Onze standaard bronzen lagers zijn geleverd met interne vet groeven en zonder groeven.Wanneer aanbiedingen worden gemaakt voor pads die "machine-to-print" of "made from samples" zijn, verwelkomen wij ontwerpen in een aantal formaten, zoals; Adobe.pdf, Microsoft Word, Koday.jpeg en CAD-bestand om aan de behoeften van onze klanten te voldoen.

Olie-groef messing struik.met een breedte van meer dan 50 mm,de levensduur voor lage snelheid applicatie is twee keer die van de tin bronzen busHet kan onder zware belasting worden gebruikt.


Olie groef koper mouw bussen Made-to-Order Kies uw afmetingen.
Bewerkte gietijzeren buizen bieden technisch en economisch gunstige lagersHoog draagvermogen, laag gewicht, goede corrosiebestendigheid.VIIPLUS Sliding Bearing kan verschillende soorten bronslegeringen aanbieden, afhankelijk van de levensduur, de service, etc. De tolerantie is veel hoger dan verpakte bronsbosjes.Onze Precision Bronze Bushings zijn vervaardigd van verschillende soorten materiaal.:

CuPb10Sn10, CuZn25Al6Fe3Mn3, CuSn5Pb5Zn5, CuSn6Zn6Pb3.
We zijn specialisten in het boeken van gesneden smeermolen in vrijwel elk patroon.Op bestelling gemaakte buizen voor "Spira-Lube" Groove en "Rifle" Groove, figuur acht groove buizen, dubbele figuur acht groove lagers, loop groove bossen, dubbele loop groove mouw,cirkelvormige schuiflagers, een zakdoek of een rechte buis.

VIIPLUS INTERNATIONAL produceert transport bovenbouw zelfglijde lagers oplossingen in China, en zorgt in waarde details en bushing van de hoogste kwaliteit en bieden onverslaanbare prijzen.Vervaardiging van buizen- en schuiflagers, zelfglijbare lagers voor voertuigen en transportoplossingen zijn beschikbaar voor China, regionale en internationale voordelen.het bedrijf viiplus levert diensten die concurreren met internationale collega's wat betreft waarde en uitmuntendheidContact met ons pagina voor verdere informatie, vragen en zakelijke partnerschappen.
Olie-groeftype voor gietijzeren busjes
Double Loop en Double Figure 8 worden alleen voor vet aanbevolen.


self lubricating bronze bushingcast bronze bushing
Op bestelling vervaardigde gietijzeren braanzomslagers
Olie & vetgroef Bronzen bussen & flenzen
Groeftype:Een enkele lus Figuur Acht rechte & cirkelvormige Dubbele lus Dubbele figuur Acht halve figuur Acht rechte cirkelvormige
Opmerking: Om een meer perfecte oliefilm te vormen tussen het lager en de as, raden wij een V-vormige groef aan wanneer het ontwerp dit toelaat.omdat het een volledige doorstroming van het smeermiddel over het lagereflectief mogelijk maakt.


Technische parameters van bussen van koperlegeringen

Materialen samenstelling en eigenschappen

Graad

Brons

Brons

BOSSEN van brons

BROONZE BUSHING

Materiaal

CuZn25Al5Mn3Fe3

C0Sn5Pb5Zn5

CuAl10Ni5Fe5

CuSn12

Dichtheid

8

8.9

7.8

8.9

Hardheid HB

>210

> 70

> 150

> 95

Treksterkte N/mm2

> 750

> 200

> 600

>260

Kracht van de uitslag N/mm2

> 450

> 90

>260

> 150

Verlenging in %

> 12

> 25

> 10

> 8

Coëfficiënt van lineaire uitbreiding

1.9 × 10-5/°C

1.8 × 10-5/°C

1.6 × 10-5/°C

1.8 × 10-5/°C

Max.temperatuur °C

-40~+300

-40~+400

-40~+400

-40~+400

Max.belasting N/mm2

100

60

50

70

Max.snelheid (droog) m/min

15

10

20

10

Max.PV ((Lubricatie) N/mm2 *m/min

200

60

60

80

Compressievervorming 300N/mm2

< 0,01 mm

< 0,05 mm

< 0,04 mm

< 0,05 mm

MET OVERZET


De volgende grondstoffen zijn voor bronzen bussen:
ZCuSn10Pb1: corrosiebestendig, met name tegen verdunde zwavelzuur, zoutzuur en vetzuren.Informatie over de constructie, corrosiebestendige en zuurbestendige toebehoren, bus van de breekmachine,dragende tegels.
ZCuSn10Pb5: glad, slijtvast en corrosiebestendig, geschikt voor bimetalen smeedmaterialen. Lagers voor voertuigen,met een diameter van niet meer dan 50 mm,, zuigerpenen, wrijvingsplaten, enz.
ZCuPb10Sn10:hoge hardheid, uitstekende slijtvastheid, niet gemakkelijk te bijten dode verschijning, goede smeed- en snijfunctie, in de atmosfeer en zoet water heeftgoede corrosiebestendigheidHet kan gebruikt worden voorslijtagebestendige onderdelen met een hoge belasting (minder dan 20 MPa) en een hoge schuifsnelheid (8 m/s), zoals verbindingsstaaf, buizen, lagerbuizen, tandwielen, wormwielen, enz.
ZCuPb15Sn8: bij gebrek aan gladdeermiddel en gladdeermiddel voor de waterkwaliteit, glij- en zelfglijfunctie goed, vrij snijden, smeedfunctie slecht,goede corrosiebestendigheid tegen verdund zwavelzuur.lagers met hoge externe druk en zijdelingse druk, kunnen worden gebruikt voor het maken van koperen koelbuizen van koudwalsen, onderdelen met een slagbelasting tot 50 MPa,met een diameter van niet meer dan 50 mm,, voornamelijk gebruikt voor zuurbestendige toebehoren voor zuurstokken met een maximale belasting tot 70 MPa.

met een gewicht van niet meer dan 10 kg


Gebaseerd op hoogsterk messing, gesmeerd met olie in de groef, die dezelfde prestaties heeft als tinbronsbussen, maar met een veel hogere hardheid.de levensduur voor lage snelheid applicatie is 2 keer van tin brons bushingHet kan worden gebruikt bij zware lading.
Het werd vooral gebruikt in het gewricht van de greep die met een hoge belasting, en in de enorme versnellingsbak.
Basismateriaal: CuZn25AL6Fe3Mn3
Beperking van dynamische belasting: 100 N/mm2
Hardheid: HB210~270
Frictiecoëfficiënt.μ:<0.16
Versnellingsbeperking ((olie): 1,5 m/s
Maximale temperatuur: 170°C
Beschikbare vorm van schuiflagers:
Gewone gietijzeren braanbuizen, gegroeveerde gietijzeren braanbuizen, geflensde gietijzeren braanbuizen, stuwklep, gietijzeren lagers, overgrote lagers, grootte:Onze standaard drager lijn functies over verschillende deminsion & inch grootte busjes die in voorraad worden uitgevoerd.
Op bestelling vervaardigde gietijzeren braanlagers voor olie- of vettoepassingen
VIIPLUS INTERNATIONAL volgens de verschillende eisen van de klant, volgens ASTM DIN, BS, EN (DIN/EN), SS, NS, UNS, SAE bushing en China GB standaard productie van alle soorten brons,koperen buizenAlle producten zijn vervaardigd van elektrolytisch koper door middel van centrifuge gieten, continue gieten en extrusie schuiflagers.
Lagersoluties
VIIPLUS is gespecialiseerd in de vervaardiging van zelfglijbare lagers voor bouwmachines, de automobielindustrie, elektrische apparaten, hydraulische en pneumatische apparaten, malen, landbouwmachines,waterbesparingBridge.

Olie- en vetgroef


– Single Loop
Figuur 8
Een rechte en een ronde
Dubbele lus
Dubbelcijferig acht
RH & LH Spiral
– Straight Groove
️ Circulaire groef

Neem contact met ons op en begin te besparen op uw

Krijg een beter citaat