• JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD
  David van Canada
  Ons bedrijf voert het brons gleitlager van viiplus China in, zorgt ervoor het viiplus professionele team de inklaring altijd vlot is. Zij verstrekken een nauwkeurige classificatie van de bronsring, behandelen al administratie, hebben wij de zelfsmerende bronsringen ontvangen. Zij kijken goed uitgevoerd en de hoogte - kwaliteit.
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD
  Valerie van Californië
  Wij voeren het brons gleitlager van China aan in onder incoterm FOB- Shanghai, soms door de Lucht. viiplus is een zeer goede brons gleitlager leverancier, zijn zij zeer professioneel en geduldig, nadat wij de nieuwe orde informeren, zullen zij fabrikant gleitlager op tijd bronzen en zullen ons het programma geven, en dan moeten wij enkel de bronsdelen ontvangen
 • Daisy van Duitsland
  De beste oppervlakte eindigt voor Kokerlager, strakkere concentriciteit, en de materiële uniformiteit van bronsringen. De goede leverancier van standaardduim en metrische kokerlagers en ringen van China.
Contactpersoon : Tiffany
Telefoonnummer : +86 18258386757
WhatsApp : +8618258386757

C86300 ASTM UNS/van de het Koperlegering van SAE de Gietende Ring van de het Bronskoker met Grafiet

Plaats van herkomst Ringsfabrikant
Merknaam REPLACEMENT PLAIN BEARINGS
Certificering SEA430B,C86300,DIN1709,FIBRO
Modelnummer Ringen van de brons ontmoetten de Grafietstop de tolerantie
Min. bestelaantal PARTNER-AAN-ORDE DOUANEringen
Prijs Sliding Bronze Bearing Dimensions Tolerance,Stock Price
Verpakking Details DE UITVOERkartons
Levertijd 2-4 weken
Betalingscondities TT VOORAF, L/C, Western Union
Levering vermogen STANDAARDtolerantieringen
Productdetails
materiaal Aluminium-brons met Stevig Smeermiddel, de legeringsstruiken van het mangaanbrons, tinbrons van een Modelnummer Het bronsstruiken van het CCylindricalmangaan, tinbrons van een flens voorzien struiken, de struiken
Eigenschap Zelfsmering Smering Grafiet, zelfsmerende ring
toepassing Indirecte Lading maar Hogere Temperatuur en Voorwaarde met Indirecte Lopende Snelheid Enz. Standaardgrootte De ring van het Daidometaal,
brons C86300, C95400, C93200-BRONSringen Eigenschappen Lage Weerstand, het Lange Werkende Leven, Onderhoud, gids, Hoge precisie
De dragende Prijs van de Ringsfabriek tiffany@viiplus.com Zelfsmerende Dragende Ringsfabrikant https://www.viiplus.com/
Hoog Licht Zelfsmerende Gesinterde Bronsring Kenmerk Bronzen bussen met vetreservoirs ( BRO-MET, FB090, BRM10, WB800)
Hoog licht

Verpakte Bronsringen

,

grafietkokerlagers

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Het Materiaal van bronslagers volgens ASTM Standard.We kan in een brede waaier van de vormen en de grootte van bronsdelen leveren. Wij zijn ook naleven standaardc86200, C86300, C95400, SAE430B of hebben gelijkaardige kenmerken.

 

ASTM-het Gieten van de de Lagers STOPTE het BUITENGEWOON BREDE GROOTTE standaard-OPGESLAGEN GROOTTE & SCHACHT van de Koperlegering SOURCING/van TOLERANTIE GLIJDENDE LAGERS GRAFIET van het de STRUIKENc86300 MANUFACTURERC86300 (SAE430B) Mangaan van het KOKER het Brons BRONS/C863-van het Mangaanbrons Ring & stopte de Slijtageplaat Broze grafietkokerringen — C86300 de glijdende lagers SAE 430B van het Mangaanbrons

De Ringen van de bronskoker rangschikken Beschikbaar. Is de C86300 gegoten grafietstruiken van het mangaanbrons met hoge weerstand, legering van het niet-hitte is de te behandelen koper voorgenomen voor gebruik in toepassingen die een goede combinatie opmerkelijke slijtagekenmerken en hoge dragende sterkte voor zware ladingen en de langzame zelfsmerende dragende producten van speeds.VIIPLUS vereisen CHINA geleverd in chassis het lopen mechanisme, lichaamsdelen, hydraulische componenten en andere delen. Het bestaat uit bimetaalgrens gesmeerde rollende lagers, op metaal-gebaseerde zelf-gesmeerde lagers en metaal-plastic zelf-gesmeerde rollende lagers. Deze dragende materialen hebben uitstekende slijtageweerstand en stofweerstand in de hoge ladingsomstandigheden. Ondertussen, verlengde de zelfsmeringstechnologie zeer de onderhoudscyclus van het lager, verbeterde de bezettingsgraad van het materiaal en drukte de onderhoudskosten.
 

C863 Mangaan met grafietstoppen, Metrische Grootte

 

12 mm van identiteitskaart x X12 mm van 18 mm OD snakken

 

12 mm van identiteitskaart x 18 mm OD x 15 mm snakken

 

 

MATERIAAL JDB
GB1776-87 ZCuZn25 Al6Fe3Mn3
ISO1338 GCuZn25 Al6Fe3Mn3
DIN G-CuZn25 Al5
JIS HBsC4
ASTM/UNS C86300
(BS) HTB2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Assemblage van bronsstruiken

 

VIIPLUS de fabrikant van het kwaliteit standaard-OPGESLAGEN grootte gegoten brons van het de ringsc86300 Mangaan van de bronskoker ringt glijdende lagers.

VIIPLUS is een fabrikant van China van zelfsmerende lagers, C86300-messing, bronsringen, evenals de ring van het mangaanbrons, de duidelijke lagers van het aluminiumbrons, de ringen van het tinbrons.

Messing, Bronsringen & & Aluminiumbrons - Metaalringen in China worden gemaakt dat

 

De Assemblage van bronsstruiken

 

Aan de H9-tolerantie van het dialager, adviseren wij schachten met tolerantie e7 of f7. Als de h-schachten worden gebruikt, zou de lager binnendiameter tot tolerantie F7 moeten worden machinaal bewerkt.

Onze glijdende dragende producten worden gebouwd aan het eisen van normengrootte


VIIPLUS de producten van China worden vervaardigd voor nauwkeurige normen voor gebruik op lange termijn en hoge output. Gemaakt van C95400-de ring van het aluminiumbrons, C86300-voorzagen de de legeringsstruiken van het mangaanbrons het tinbrons, van C93200 (SAE660) struiken, koperlegering van een flens of andere eigenschappen, onze producten kunnen uw ontwerpen op het volgende niveau nemen. Wij kunnen zelfs douanevervaardiging een lager voor uw specifieke needs.VIIPLUS-aanbiedingen een veelzijdige productring van vele types van materialen voor betere prestaties in elke unieke toepassing maakte.

De Ringen van het aluminiumbrons, het koperlegering van het messingsbrons, bronslegeringen, de voorraad van de bronsbar, mangaanbrons, C86300, C93200, C95400, SAE40, SAE660-Bronsring VIIPLUS van de leverings Cilindrische struiken van China, voorzagen struiken, duwwasmachines, vlak strookmateriaal, de helftlager, slijtageplaat van een flens.

Glijdende Dragende vormen beschikbaar in standaardafmetingen


· Cilindrische struiken
· Van een flens voorzien struiken
· Glijdende platen
De dragende vormen maakten aan orde: de standaardvormen in speciale afmetingen, duwwasmachines, voorzagen duwwasmachines, helft-lagers, speciale die vormen door het stempelen of diepe tekening, aangepaste dragende ontwerpen worden verkregen van een flens

Wat draagt zelfsmerend?graphite plugged bronze bushings

 

De stevige Brons Metaal Zelfsmerende Lagers stoppen Grafiet Gegoten de Landbouwtrekkerstruik C86300 van Bronslagers

 

Langere levensduur


De onderbreking voor moeilijker onderhoud, dragende vervanging, of eenvoudig smering van verbindingen is een afval van geld en tijd. Bewezen superieur aan conventioneel gesmeerd koper, staal, en rollende lagers, worden zij algemeen gebruikt in het eisen van toepassingen in bouw en landbouwmachine.

De ruime toepassingen van glijdende bronslagers zijn als volgt

 • Verbindingen en spilpunten
 • Scharnier
 • Het pedaal
 • Leiding en opschortingscomponenten
 • Hoofdbout
 • De hydraulische cilinder

De zelfsmerende Grafiet Gestopte Ring van de Bronskoker

Ring van de stop de Grafietkoker

 

De stevige het tussenvoegsel dragende reeks van JDB is het algemene basisproduct, ongeacht hoge druk, lage druk, temperatuur op hoge temperatuur, lage, oliesmering, geen oliesmering of de watersmering, kan aanpassen. De matrijs van het product is hoog krachtmessing, hardheid dan de algemene verhogingen van de koperkoker één keer, hierboven slijtage-zichverzet bezits tegen verhogingen één keer.
Wijd gebruikt in lichte industriële machines, zware machines, bouwmachines, metallurgische machines, vervoermachines, zoals ononderbroken afgietselmachine, walserij, injectie het vormen machine, document machine, de kolom van de vormgids, schip, werktuigmachines, etc.

Vervangstukkenringen voor ingevoerde landbouwmachine - de toepassing van Zelfsmerend lager zoals ploegstruiken, hark, planterslagers, landbouwerring, de diepe ringen van de grondmachine, maaidorserlagers, tractorstruiken, enz.

Vsb-50 de stevige Ringen van het het Mangaanbrons van Brons Metaal Zelfsmerende Lagers C86300

C86300 omvatten de Typische toepassingen lagers van de langzame snelheids de op zwaar werk berekende lading, toestellen, nokken, en hydraulische cilinderdelen. het ononderbroken gegoten mangaanbrons is een koperlegering met hoge weerstand, niet-hitte-te behandelen voorgenomen voor gebruik in toepassingen die een goede combinatie opmerkelijke slijtagekenmerken en hoge dragende sterkte voor zware ladingen en langzame snelheden vereisen.

Wat draagt zelfsmerend?

De zelfsmerende lagers zijn verdeeld in samengestelde zelfsmerende lagers, vast lichaam ingebedde zelfsmerende dragende schacht, bimetaal zelfsmerende lagers, speciale zelfsmerende lagers, volgens verschillend GEBRUIK en de arbeidsvoorwaarden, kiezen verschillende zelfsmerende lagers.
Één van de belangrijkste categorieën van vast lichaam legde zelfsmerende lagers (JDB) in is een nieuw type van het smeren van lagers met zowel de kenmerken van metaallagers als non-oil gesmeerde lagers.
Het heeft de kenmerken van hoge lagercapaciteit, effectweerstand, weerstand op hoge temperatuur, sterke zelfsmerende capaciteit, vooral geschikt voor zware ladings, met lage snelheid, vergeldend of oscillerend en andere gelegenheden waar het moeilijk is om oliefilm te smeren en te vormen, en niet bang van water en andere zure corrosie en erosie is. De producten zijn wijd gebruikt in metallurgische ononderbroken afgietselmachine, rollend materiaal, mijnmachines, vorm, opheffende machines, textielmachines, windenergiegeneratie, schepen, turbines, turbines, injectie het vormen machine en materiaalproductielijnen. De slijtageweerstand is dubbel dat van de gemeenschappelijke schachtkoker.

 

Het glijden Lagerskenmerken

 

met Stevige Grafietsmering. Diverse materiële specificaties, de standaard en speciale vormen zijn ook beschikbaar, gleitlager drucklager de ring van de de vormkoker van de flitsinjectie, gleitlager duidelijke van de de struik plastic bal van de schachttrekker van de de kooipal de diaplaat
Vsb-50 stevige smerende lagers

 


1. Mei-het werk zonder enige olie voor een lange periode
2. Uiterst hoge ladingscapaciteit, goede anti-wear, en lagere wrijving
3. Bijzonder aangewezen voor lading met lage snelheid en hoge
4. Geschikt om te vergelden, schommeling, of intermitterende motie waar de oliefilm moeilijk om is worden gevormd
5. Goede chemische bestand en anticorrosieve kenmerken
6. Kan b€ in brede waaier van temperatuur van -40℃-+300℃ wordt gebruikt die

 

Structuur

 

Vsb-50 wordt het materiaal gemaakt van sterk gegoten brons gebaseerd metaal met speciale stevige ingebedde smeermiddelen. Het onedele metaal weerstaat hoge lading en de stevige smeermiddelen verstrekken zelfsmering. Het lager toont uitstekende prestaties zonder pre-smering in de omstandigheden van extreme hoogte - lage temperatuur bij met lage snelheid. Dit materiaal verstrekt een onderhoud-vrije dragende oplossing, in het bijzonder voor hoge lading, intermitterend van oscillerende motie.

 

Technologie. Gegevens

 

 

 

 

Rang

650#

650S1

650S2

650S3

Materiaal

CuZn25AI5Mn4Fe3

CuSn5Pb5Zn5

CuAI10Ni5Fe5

CuSn12

Dichtheid

8

8.9

7.8

8.9

Hardheid

≥210

≥70

≥150

≥75

Treksterkte

≥750

≥250

≥500

≥270

Opbrengststerkte

≥450

≥90

≥260

≥150

Verlenging

≥12

≥13

≥10

≥5

Coëfficiënteno lineaire uitbreiding

1.9×10-5/℃

1.8×10-5/℃

1.6×10-5/℃

1.8×10-5/℃

Max.Temp.

-40~+300℃

-40~+400℃

-40~+400℃

-40~+400℃

Max.dynamic lading

100

60

50

70

(Droge) Max.speed

15

10

20

10

N/mm ² *m/s (Smering)

200

60

60

80

Compressiemisvorming

< 0="">

< 0="">

< 0="">

< 0="">

Typische Toepassingen

Dit soort lager kan onder droge, op hoge temperatuur, hoge druk, correderende stof, water of andere chemische milieu's worden toegepast wanneer geen olieblik wordt geïntroduceerd. Het wijd gebruikt=wordt= in automobielproductenlijn, watertechniek, dampoort, de plastic industrieën, opeenvolgende gietende machines, staalrollen in de metallurgieindustrie, minerale machines, schepen, turbogenerators, hydraulische turbines en injectie het vormen machines… Uw erkende mondiale partner voor het glijden de dragende Dragende Technologieën van toepassingenchina

Het samenwerken om oplossingen voor de meest veeleisende dragende toepassingen tot stand te brengen.

De klantenringen rangschikken Andere Producten
 • graphite plugged bronze bushings

  Het gegoten Brons Dragen met Grafietstoppen

 • Het hydraulische Cilinder het Gieten Bronsflens Dragen met Stevig Smeermiddel

 • De stevige Ringen van het Bronslagers van het Smeermiddel Gietende Aluminium

 • Oiles Bush Gleitlager, Zelfsmerend Bush-Messing Bush

 • Matrijzencomponenten

 • De zelfsmerende Standaardcomponenten van Gidssystemen

 • Zelfsmerende Ring

 • Van Bussolaautolubrificante (Zelfsmerende Ring) de WASMACHINE

 • Vlotte Gidsring

 • Gidsring met Kraag

 • Blokgids in brons-Grafiet

 •  

  Modulair Blok in brons-Grafiet

   

 • Brons-grafiet de Plaatkant van de Blokgids

 • Brons-grafietgidsplaat

 • Brons-grafietgids

 • Brons-grafietgids

BEGIN UW PROJECTWITH EEN TOEPASSINGSingenieur

Ringen, Gesmeerde Lagers, Samengestelde Lagers, Metaallagers, Compressorlagers, metaal-Polymeer, Gloeidraad Gekronkelde, Duidelijke Lagers, Flenslagers, Polymeerlagers, Flensringen, Pomplagers, Van een flens voorzien Struiken, Duwplaten, Industriële Lagers

VOLG DE V.S.

De Ring & de Slijtageplaat van een flens voorzien bronsringen op hoge temperatuur van het weerstandsc86300 Brons

https://viiplus.com/