• JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  David van Canada
  Ons bedrijf voert het brons gleitlager van viiplus China in, zorgt ervoor het viiplus professionele team de inklaring altijd vlot is. Zij verstrekken een nauwkeurige classificatie van de bronsring, behandelen al administratie, hebben wij de zelfsmerende bronsringen ontvangen. Zij kijken goed uitgevoerd en de hoogte - kwaliteit.
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Valerie van Californië
  Wij voeren het brons gleitlager van China aan in onder incoterm FOB- Shanghai, soms door de Lucht. viiplus is een zeer goede brons gleitlager leverancier, zijn zij zeer professioneel en geduldig, nadat wij de nieuwe orde informeren, zullen zij fabrikant gleitlager op tijd bronzen en zullen ons het programma geven, en dan moeten wij enkel de bronsdelen ontvangen
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Daisy van Duitsland
  De beste oppervlakte eindigt voor Kokerlager, strakkere concentriciteit, en de materiële uniformiteit van bronsringen. De goede leverancier van standaardduim en metrische kokerlagers en ringen van China. https://www.bronzelube.com/
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Beverly van Florida
  „De klepringen perfectioneren, dankuwel voor uw superieure klantenservice! Staal-gesteund, PTFE gevoerde gerolde ringen is lage kosten, een product voor algemeen gebruik dat uitstekende slijtagekenmerken bij hoge ladingen en snelheden over een brede temperatuurwaaier verstrekt. Zij worden ontworpen zelfsmerend en onderhoud-vrij om te zijn.
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Michael Russo
  De verpakte bronsringen wordt geproduceerd met diamantvormige smeringsparagrafen op de binnendiameteroppervlakte die smeermiddelreservoirs verstrekken die voor de verlengde dienst toestaan.
Contactpersoon : Tiffany

De geweven Glijdende Lagers van de Glijdende bewegingsring droegen Grootte | De gerolde Zelfsmerende Lagers /Kevlar van de Roestvrij staalstof

Plaats van herkomst Roestvrij staal Gesteunde Ringen
Merknaam CHINA CUSTOM THERMOPLASTIC BUSHING SELF-LUBRICATING BEARINGS
Certificering WRAPPED SPILT SLEEVE BUSHING, STAINLESS STEEL 316, DIN 1494 / ISO 3547, LOW-MAINTENANCE
Modelnummer DOUANE THERMOPLASTISCHE EN TEX-STOFFEN DE DE VEZELS 316 LAGERS VAN ROESTVRIJ STAAL VAN HET WEEFSELpt
Min. bestelaantal >=300 stukken
Prijs Negotiable
Verpakking Details Kartons, Houten Gevallen
Levertijd 3-4 weken
Betalingscondities TT op voorhand
Levering vermogen Leveranciers van de Fabrikanten de Zelfsmerende Duidelijke Lagers van de roestvrij staalring

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Meteriaal weefsel van /glasvezels, roestvrij staal 316 OF koolstofstaal met -stof Type Buizen (cilindervormig), met radiallagers en met stuwwasmachines
Hoofdfunctie Zelfglijbare lagers Type constructie Splitsnecht
Catalogus Beschikbaar Groeftype Geweven -stof
Toepassing van bossen kleppeën, commerciële brandsprinklersystemen, mixers, blenders, draaibanden en extruders. Fabrieksprijs van buizenlagers Tiffany@viiplus.com
Vervaardigers van zelfglijdende buizen voor lagers De Commissie heeft de Commissie verzocht de volgende informatie te verstrekken: Hoog licht fabrikanten van buizen van roestvrij staal
Producenten van boslagers Leveranciers Exporteurs Tiffany.com, Bushings - Configure en aankoop - https://www.viiplus.Com/
Hoog licht

het lager van de roestvrij staalkoker

,

de koker van de roestvrij staalring

Laat een bericht achter
Productomschrijving

De Woven Glide Bushing-schuiflagers, met een afmeting die speciaal is ontworpen voor uw toepassing,zijn vervaardigd van gewalste roestvrij staalstof die is ingebed met (polytetrafluoroethyleen) en Kevlar voor superieure zelfsmeermiddelen.

, algemeen bekend als ptfe, staat bekend om zijn uitstekende chemische weerstand, lage wrijvingscoëfficiënt en vermogen om te werken bij een breed temperatuurbereik.een sterke en hittebestendige synthetische vezelHet resulterende composietmateriaal biedt uitzonderlijke slijtvastheid en duurzaamheid.

Het gecooleerde roestvrijstalen weefsel biedt een robuust maar flexibel substraat voor het /Kevlar-composite,het mogelijk maken dat de lagers zich aan oneven oppervlakken aanpassen en tegelijkertijd hun structurele integriteit behoudenDit ontwerp maakt het mogelijk dat de lagers soepel glijden met minimale wrijving, waardoor slijtage en energieverlies worden verminderd en de levensduur van het systeem wordt verlengd.

Deze Woven Glide Bushing-schuiflagers zijn geschikt voor een breed scala aan toepassingen, waaronder die met hogesnelheidsrotatie, zware lasten of harde bedrijfsomgevingen.De combinatie van roestvrij staal, en Kevlar zorgen voor betrouwbare prestaties en duurzame duurzaamheid, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor veeleisende toepassingen.

Roestvrijstalen busjes, geweven glijbusjes, busjes voor waterturbines.Kevlar versterkt hoogwaardig materiaal


met een gewicht van niet meer dan 50 g/m2/ glasvezelsIn de eerste plaats is het mogelijk om de installaties van de volgende modellen te installeren:Buizen van roestvrij staal (anti-corrosief), speciale lengtes Lagers - SST Metalen met Kevlar Liner Formen Zelfglijdende Lagers /Kevlar Woven Liner Buizen Toepassingsgebieden Valvenpijpleiding, petroleum en andere chemische industrie,Corrosiebestendige schachthuls en Offshore en andere maritieme toepassingenDeVII PLUS Sleeve BUSHINGSDe belangrijkste taak is het bieden van een volledige oplossing voor olie- en gasputten en boorexploitaties op wereldschaal.


Stainless Steel Bushings

het is een zelfglijdend Kevlar Liner-lager dat speciaal geschikt is voor corrosieve omgevingen.
Lagers: glasvezel en 316 roestvrij staal met TFE-voer
Met de hoogste laadcapaciteit onderhoudsvrije lagers in de industrie
Corrosieve stoffen aanwezig
Verontreiniging door smeermiddelen wordt niet getolereerd
Vervanging is cruciaal en kostbaar
Er worden hoge inslagbelastingen ondervonden
Lagers worden bij lage snelheden aan zeer hoge belastingen onderworpen
De smeermiddelfilms mogen niet in het lagereiland worden onderhouden.
Persoonlijke afmetingen nodig

Zelfglijdend lager van roestvrij staal

De stof zelfglijdende voering is de belangrijkste factor voor de prestaties van zelfglijdende bollagers met zware belasting, slagweerstand en lange levensduur enzovoort.
Geweven glijlagers met een stof van -vezels en een laag van aramidevezels op metalen onderlagen,de stof heeft een zeer hoge draagcapaciteit en een hoge nauwkeurigheid, een goede werking bij lage snelheid en zware wrijving, een superieure prestatie,breed gebruikt in zware machines zoals bouwmachines, landbouwmachines.

1 met olievezel kan de as beschermen terwijl de machine werkt.
2Het is van lage wrijvingscoëfficiënt, goed slijtvast.
3Goed gelopen in het bezit.
4Het past goed in de beweging van de omloop, schommelen en heen en weer.
5Goed tegen corrosie.
6Het kan worden gebruikt in voedselmachines, farmaceutische producten enz., vanwege het loodvrij zijn.
7Het wordt hoofdzakelijk gebruikt in de toestand van sterk zuur en alkali, zoals chemische industrie, pompen, kleppen enz.

Gewone lagers en zelfglijdende lagers, van stoffen van roestvrij staal 316 VSB-36

Bomen (cilindervormig)Roestvrijstalen struiken Plain bearing product versies Low Friction Woven Fabric Oilless TEX Bearing
De relatie tussen de tribologische eigenschappen van het lager en de filmvormende eigenschappen van de door de voering gevormde -transferfilm werd onderzocht.Er is een zekere overeenkomst tussen de tribologische prestaties van lagers en de filmvormende prestaties van -transferfilm die is gevormd in het proces van wrijving en slijtage., d.w.z. hoe sneller de vorming van -transferfilm verloopt, hoe beter de slijtvastheid en uniforme continuïteit en hoe beter de tribologische prestaties van de door wrijving en slijtage gevormde film.

Woven Glide Bushing For Hydro Turbine

TEX Bushing aangepast Bushing Fiber Bush

Gelijkmatige lagers en sleevelagers Zelfglijdende lagers, Liner type Niet-metaalgeweven roestvrij staal 316 met -stof.Roestvrij staal 316 en polytetrafluorethyleen-aramide-fiber vlechtlagers op staalbasis zijn zelfglijbare materialen met slijtvast materiaal als hoofdoppervlak.Het product heeft een lage wrijvingscoëfficiënt, een goede draagkracht, slijtvastheid en zelfglijprestaties, voornamelijk gebruikt in verschillende hoogwaardige kleppen en go-kart.Metalen composietlagend basisstof is gebaseerd op een stalen substraat, de oppervlaktaansluiting van weefsel van -ethyleenvezel en aramidvezel, na walsing in een kraag of stampverwerking in een verscheidenheid aan vormen zoals pakkingen.Het product heeft de kenmerken van een hoge precisieHet kan op grote schaal worden gebruikt in zware belastingapparatuur zoals machines en landbouw- en bosbouwmachines..

Kenmerken
Buizen voor schuiflagers, ongeolieerd vlak lager van roestvrij staal316+/FABRIQUE

Toepassen op de olie of brandstofwerk harder onderdelen, slijtvastheid,lage slijtcoëfficiënt, lange levensduur: goede algemene prestaties.Toepassen op de olie of brandstofwerk harder onderdelen, slijtvastheid,lage wrijvingscoëfficiëntLang leven, goede algehele gezondheid.
VSB-36 Buisend roestvrij staal316+/FABRIC
is oliebestendig, zuurbestendig, alkalisbestendig en zeewaterbestendig, bovendien is er geen lood in de -oppervlaktelaag en is het daarom bijzonder geschikt voor toepassing in voedselmachines,meters voor het meten van de alkalische stroomDe buizen zijn een drievoudig composiet van een laag.het basismateriaal is roestvrij staal achterkant en een film van warmtebestendige kracht gevuld wordt calendered op de gesinterde bolvormige brons tussenlaag.

Structuur

1Dit nieuwe materiaal maakt gebruik van de -vezelstoflaag op metalen onderlagen.
2De stof heeft een zeer hoge draagkracht en een veel langere levensduur in vergelijking met conventionele drielagige struiken.
3Het metaal kan koolstofstaal, roestvrij staal, brons enz. zijn.

Kenmerken:

1Geschikt voor roterende en oscillerende bewegingen, lagere onderhoudsbehoeften door de lange her-smeermiddelintervallen.
2"Minder slijtage, minder gevoeligheid voor randbelastingen, geen absorptie van water en dus geen zwelling, goed dempend gedrag, goede weerstand tegen schokbelastingen.
3Een zeer lange levensduur bij lagere snelheden met een hoge belasting.

Toepassing:

Dit product is nu gebruikt als ophanging en hulpmiddel van landbouw- en bouwmachines, kranen en hydraulische en mechanische


Stainless Steel Bushings

Technische gegevens

Max. lading Static 350 N/mm2
Dynamisch 180N/mm2
Max. snelheid Droog 0.5m/s
Glijmiddel > 1 m/s
Max. PV (droog) Kortdurend 3.6N/mm2*·m/s
Continu 1.8N/mm2*·m/s
Tijdelijk. -50°C tot +250°C
Wrijvingscoëfficiënt 0.03 ~ 0.20
Thermische geleidbaarheid 42 W (m·k) - 1
Coëfficiënt van thermische uitbreiding 11*10-6k-1

Beschikbaarheid


Buizen van de soort gebruikt voor de vervaardiging van motorvoertuigen
· cilindrische struiken
· Flangenbosjes
· Schuifplaten
· Stootdoekjes
· Flangenwasmachines
De belangrijkste voordelen van stoffenbussen van roestvrij staal 316

Voordelen


Heb een hogere draagkracht.
Hoogtemperatuur.
Langer leven.

Typische toepassingen

VIIPLUS-lagersis een toonaangevende fabrikant en leverancier van zelfglijbare lagers in China. We zijn zeer bekwaam in de productie van verschillende zelfglijbare lagers, struiken en de schuifblokken, enz.Onze belangrijkste productcatalogus omvat nu de olievrije zelfglijlaar, composiet lager, koper lager, ingepakt brons lager, bimetallisch lager, thermoplastische struiken, en nog veel meer.Ze zijn erg populair en op grote schaal toepasbaar in verschillende industrieën, waaronder de auto, gereedschapsmachines, malen, metallurgische machines, mijnbouwmachines, textielmachines, hefmachines, bouwmachines, drukmachines, irrigatie-machines, spuitgietmachines,voedselmachines, havens, scheepsmachines en landbouw- en bosbouwmachines, enz.
Lage wrijvingVSB-36 TEX is een weefsel met een olievrij lager dat veel wordt gebruikt in productielijnen met hoge temperaturen, bouwmachines, onderdelen voor het chassis van auto's, kogelventielen, vlinderventielen,pompen en chemische industrieën en hogesnelheidstreinen en andere zware lage en niet kan tanken gelegenheid enz..
Metrische dagboeklagers
Verpakking en levering
Verpakkingsgegevens:BOX of PALLET
Haven: SHANGHAI, NINGBO, enz.

Buizen, gesmeerde lagers, samengestelde lagers, metalen lagers, compressorlagers, metaal-polymer, filamentwonden, gewone lagers, flenslagers, polymerlagers, flenslagers, pomplagers,Flankeerde struiken"Sleepplaten, industriële lagers"

VIIPLUS SLDING Lagers voor offshore platforms en olie- en gasindustrie.