• VIIPLUS INTERNATIONAL
  David van Canada
  Ons bedrijf voert het brons gleitlager van viiplus China in, zorgt ervoor het viiplus professionele team de inklaring altijd vlot is. Zij verstrekken een nauwkeurige classificatie van de bronsring, behandelen al administratie, hebben wij de zelfsmerende bronsringen ontvangen. Zij kijken goed uitgevoerd en de hoogte - kwaliteit.
 • VIIPLUS INTERNATIONAL
  Valerie van Californië
  Wij voeren het brons gleitlager van China aan in onder incoterm FOB- Shanghai, soms door de Lucht. viiplus is een zeer goede brons gleitlager leverancier, zijn zij zeer professioneel en geduldig, nadat wij de nieuwe orde informeren, zullen zij fabrikant gleitlager op tijd bronzen en zullen ons het programma geven, en dan moeten wij enkel de bronsdelen ontvangen
 • VIIPLUS INTERNATIONAL
  Daisy van Duitsland
  De beste oppervlakte eindigt voor Kokerlager, strakkere concentriciteit, en de materiële uniformiteit van bronsringen. De goede leverancier van standaardduim en metrische kokerlagers en ringen van China. https://www.bronzelube.com/
 • VIIPLUS INTERNATIONAL
  Beverly van Florida
  „De klepringen perfectioneren, dankuwel voor uw superieure klantenservice! Staal-gesteund, PTFE gevoerde gerolde ringen is lage kosten, een product voor algemeen gebruik dat uitstekende slijtagekenmerken bij hoge ladingen en snelheden over een brede temperatuurwaaier verstrekt. Zij worden ontworpen zelfsmerend en onderhoud-vrij om te zijn.
 • VIIPLUS INTERNATIONAL
  Michael Russo
  De verpakte bronsringen wordt geproduceerd met diamantvormige smeringsparagrafen op de binnendiameteroppervlakte die smeermiddelreservoirs verstrekken die voor de verlengde dienst toestaan.
Contactpersoon : Tiffany

CuZn25AI5Mn4Fe3 Grafiet Gestopte Bronsringen voor Mijn die Materiaal exploiteren

Plaats van herkomst Ringsfabrikant
Merknaam REPLACEMENT PLAIN BEARINGS
Certificering ISO9001:2008 CuSn8, CuSn6.5, Brass
Modelnummer LD-Bronslagers van CuSn8 met Vetreservoirs dat worden gemaakt
Min. bestelaantal PARTNER-AAN-ORDE DOUANEringen
Prijs Sliding Bronze Bearing Dimensions Tolerance,Stock Price
Verpakking Details Klantgerichte de uitvoerkartons,
Levertijd 10~20 het werkdagen
Betalingscondities TT VOORAF, L/C, Western Union
Levering vermogen STANDAARDtolerantieringen

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Materiaal Brons + grafiet, aluminium-brons met vast smeermiddel, CuZn25AI5Mn4Fe3 Modelnummer Cylinderlagers,Cylinderlagers met flens
Kenmerken Zelfverzetting Glijmiddel Grafiet
Toepassing Gemiddelde belasting, maar hogere temperatuur en conditie met gemiddelde snelheid enz. Type Flanke/sleeve/wasser
Fabrieksprijs van buizenlagers Tiffany@viiplus.com Vervaardigers van zelfglijdende buizen voor lagers De Commissie heeft de Commissie verzocht de volgende informatie te verstrekken:
Hoog licht Zelfsmerende gesinterde bronzen bus Kenmerkend Bronzen bussen met vetreservoirs ( BRO-MET, FB090, BRM10, WB800)
Producenten van boslagers Leveranciers Exporteurs Tiffany.com, Bushings - Configure en aankoop - https://www.viiplus.Com/
Hoog licht

Verpakte Bronsringen

,

grafietkokerlagers

Laat een bericht achter
Productomschrijving

CuZn25Al5Mn4Fe3 Grafiet gesloten bronzen bussen zijn speciaal ontworpen voor mijnbouwapparatuur, waar duurzaamheid en betrouwbaarheid van het grootste belang zijn.Deze busjes zijn gemaakt van een unieke legering van koperHet gebruik van grafiet verbetert hun duurzaamheid.het geschikt maken voor gebruik in de zwaarste mijnbouwomgevingen.

Het grafiet-geplakte ontwerp van deze busjes zorgt voor uitstekende smeerkracht en vermindert de wrijving, waardoor een soepele werking wordt gewaarborgd, zelfs bij hoge belastingen en snelheden.Deze eigenschap verlengt ook de levensduur van de busjes, waardoor de behoefte aan frequente vervangingen wordt verminderd.

CuZn25Al5Mn4Fe3 Grafiet Plugged Bronze Bushings zijn een ideale keuze voor mijnbouwapparatuur vanwege hun superieure prestaties en duurzaamheid.of andere mijnbouwapparatuurDeze buizen zorgen voor een efficiënte en betrouwbare werking, waardoor de productiviteit wordt geoptimaliseerd en de stilstand wordt beperkt.

Bronsen buizen met mouwen

Bronzen buizenproducten op bestelling gemaakt uit China. Uw specialist voor bronzen buizen.Hoogtemperatuurweerstand.Onze bronzen buizen zijn vervaardigd van continu gegoten staaf. Afhankelijk van het geselecteerde type buizen, worden ze aangeboden in C93200 Bearing Bronze (SAE 660) buizen,C95400 Aluminium Bronzen Bushings & C86300 Mangan Bronze Bushings voor superieure kwaliteit en prestaties.Onze standaard lagerlijnen zijn voorzien van metrische & inch afmetingen die in voorraad worden gebracht.met een vermogen van meer dan 10 W.

graphite plugged bearing

Alle soorten zijn verkrijgbaar als een Plain, Oil of Grease Grooved en Graphite Plugged.

Zware bronzen metalenCuZn25AI5Mn4Fe3Plug Grafiet Gegote Bronzen Lagers Vaste Bronzen Smeer

Zelfglijdende lagers van massief brons van metaal

Materiaal:CuZn25AI5Mn4Fe3

met een breedte van niet meer dan 15 mmDe chemische formule is:ZCuZn25Al6Fe3Mn3, mechanische eigenschappen zijn zinkgehalte is verschillend, mechanische eigenschappen zijn niet hetzelfde, drukverwerking eigenschappen hebben een goede plasticiteit,kan bestand zijn tegen koude en hete verwerking.
Legeringen die uit meer dan twee elementen bestaan, worden speciaal messing genoemd. Zoals aluminium, lood, tin, mangaan, nikkel, ijzer, silicium samengesteld uit koperen legering, is hoogsterke messing een daarvan.Hoge sterkte messing heeft een sterke slijtvastheid, hoge sterkte messing hoge sterkte, hardheid, sterke weerstand tegen chemische corrosie. Ook snijmechanische eigenschappen zijn zeer superieur.Hoogsterke koper wordt vaak gebruikt om platen te maken, strip, staaf, buis, gietonderdelen enzovoort.


Chemische samenstelling


De chemische formule vanhoge sterkteMessing isZCuZn25Al6Fe3Mn3,Aluminium verbetert de sterkte, hardheid en corrosiebestendigheid van messing. Er zijn drie soorten microstructuur van messing bij kamertemperatuur:met een gehalte aan zink van minder dan 35%.
Werkeigenschappen onder druk
Hoge sterkte messing heeft een goede plasticiteit,kan bestand zijn tegen koude en warme bewerking, maar bij smeden en andere warmbewerkingen is het gemakkelijk om middelmatige temperatuur brosheid te vertonen, het specifieke temperatuurbereik varieert met het gehalte aan Zn,in het algemeen tussen 200 ~ 700°CDaarom moet de thermische verwerkingstemperatuur hoger zijn dan 700°C.


Mechanische eigenschappen van


De mechanische eigenschappen vanhoge sterkteVoor vaste messing b en b worden verhoogd met de stijging van het zinkgehalte.Brinell met standaard hoge sterkte van koper HB > 200, druksterkte > 600 MPa, verlenging > 10%.


Toepassingsgebied


De toepassing van Messing bij Colliers is zeer uitgebreid, de gietstukken bestaan uit lagers en bussen, de binnenlandse gietstukken bestaan thans voornamelijk uitmet een breedte van niet meer dan 50 mm,(hierna "vast versieringslager" genoemd), is om messing met een sterkte van Gao Ligao als matrix te gebruiken,en ingebouwde radial gerangschikte geordende cilindrische polymervuller voor wrijvingsmaterialen (algemeen grafiet), molybdeendisulfide, ptfe, zoals olie smeermiddel), ligt de superioriteit ervan in de koperlegering en het niet-metalen wrijvingsbestrijdingsmateriaal heeft de respectieve complementaire voordelen, niet alleen heefthoog draagvermogen, en doorbreken de grenzen van in het algemeen afhankelijk van de olie film dragend vet smeer, bereiken geen olie smeer.De ingebouwde vaste smeer is gemakkelijk om de smeerfilm te vormen,die de wrijving en slijtage aanzienlijk verbetert, is stabiel, betrouwbaar en kosteneffectief. In vergelijking met samengestelde olievrije lagers heeft het de voordelen van een goede bewerkbaarheid,hoge precisieDe zelfglijdende gids kan op vele gebieden worden gebruikt, zoals: verbindingen van ingenieursmachines, zoals graafmachines, mijnschrapers,de roterende boor, betonpomptruck, steenboormachine, hefmachine, havenkraan, enz. en metallurgische machines gietmachines, waterbesparende machines, transportmachines, rollende molen,flessenblaasmachine geblazen filmmachine, spuitgietmachine kruis klem differentieel, band vulcanizer, aanhangwagen balans balk, vacuüm schakelaar, enz.

Structuurkenmerken en toepassingen


VSB-50 Solid Lubricating Bearingwordt geproduceerd door het versterken van messing datgoede fysieke prestaties en goede capaciteit voor het gieten.Bovendien heeft het messing materiaal een mooiegoede anti-erosie-aardheid in lucht, zoet water en zeewater.De oppervlakte wordt regelmatig en fijn bewerkt met stopcontacten waarin bepaalde vaste smeermiddelen worden ingevuld.uitrusting voor mijnbouw, schepen, stoommachines, enz.

Vaste smeermiddelen Gegooid Aluminium Brons Lagers Bushings

Kenmerken


Er zijn ook verschillende materiaal specificaties, standaard en speciale vormen beschikbaar
met een gewicht van niet meer dan 10 kg
1. kan lang zonder olie werken
2. Extrem hoog draagvermogen, goede slijtvastheid en lagere wrijving
3Vooral geschikt voor lage snelheid en hoge belasting
4. geschikt voor wisselende, schommelende of intermitterende bewegingen waarbij oliefilm moeilijk te vormen is
5Goed chemisch bestand en corrosiebestendige eigenschappen
6. kan worden gebruikt in een breed temperatuurbereik van -40°C tot +300°C

Structuur

Het materiaal is gemaakt van sterk gegoten brons met speciale vaste smeermiddelen.Het basismetaal weerstaat hoge belastingen en de vaste smeermiddelen zorgen voor zelfglijningHet lagertje toontuitstekende prestaties zonder pre-smeermiddelDit materiaal biedt een onderhoudsvrije lageroplossing, met name voor hoge belasting, intermitterende oscillerende beweging.

Technische gegevens

Graad

50#

50S1

50S2

50S3

650S5

Materiaal

CuZn25AI5Mn4Fe3

C0Sn5Pb5Zn5

CuAI10Ni5Fe5

CuSn12

CuZn25AI5Mn4Fe3

Dichtheid

8

8.9

7.8

8.9

8

Hardheid

≥ 210

≥ 70

≥ 150

≥ 75

≥235

Treksterkte

≥ 750

≥ 250

≥ 500

≥ 270

≥ 800

Kracht van de uitlaat

≥ 450

≥ 90

≥ 260

≥ 150

≥ 450

Verlenging

≥ 12

≥ 13

≥ 10

≥ 5

≥ 8

Coëfficiënt o lineaire uitbreiding

1.9 × 10-5/°C

1.8 × 10-5/°C

1.6 × 10-5/°C

1.8 × 10-5/°C

1.9 × 10-5/°C

Max. Tijd.

-40°C tot +300°C

-40°C tot +400°C

-40°C tot +400°C

-40°C tot +400°C

-40°C tot +300°C

Max.dynamische belasting

100

60

50

70

120

Max.snelheid ((droog)

15

10

20

10

15

N/mm2*m/s ((Lubricatie)

200

60

60

80

200

Compressievervorming

< 0,01 mm

< 0,05 mm

< 0,04 mm

< 0,05 mm

< 0,005 mm

Chemische samenstellingen

Productnummer.

Chemische samenstellingen

VSB-50

C.

Zn

Al

Fe

Deeltjes

- Jawel.

Ni

Sn

Pb

60 tot 66

22 tot 28

5.0~8.0

2.0~4.0

2.5 tot 5.0

< 0.1

< 0.5

< 0.2

< 0.2

Beschikbaarheid

Buizen van de soort gebruikt voor de vervaardiging van motorvoertuigen
· cilindrische struiken
· Flangenbosjes
· Schuifplaten


Op bestelling vervaardigde lagers: standaardvormen in speciale afmetingen, stuwkleppen, flenslagers, halflagers, speciale vormen verkregen door stempelen of diep trekken,op maat gemaakte lagers

Typische toepassingen

Dit soort lager kan worden toegepastonder droge, hoge temperatuur, hoge druk, corrosieve, water- of andere chemische omgevingen, wanneer geen olie kan worden ingevoerdHet wordt op grote schaal gebruikt in de automobielindustrie, watertechniek, dampoort, plasticindustrie, opeenvolgende gietmachines, staalrollers in de metallurgische industrie, mineraalmachines, schepen,Turbo-generatoren., hydraulische turbines en spuitgietmachines...De producten worden veel gebruikt in continu gietmachines, mijnbouwmachines, schepen, gasturbines enzovoort.Hydraulische cilinder gieten Bronzen flenstlager met vast smeermiddel

 • China Bearing Technologies

 • Uw erkende wereldwijde partner voor schuiflagers.

 • Samenwerken om oplossingen te creëren voor de meest veeleisende lagerapplicaties.

Grootte van de klant

Begin uw project met een applicatie-ingenieur

Buizen, gesmeerde lagers, samengestelde lagers, metalen lagers, compressorlagers, metaal-polymer, filamentwonden, gewone lagers, flenslagers, polymerlagers, flenslagers, pomplagers,Flankeerde struiken"Sleepplaten, industriële lagers"