• VIIPLUS INTERNATIONAL
  David van Canada
  Ons bedrijf voert het brons gleitlager van viiplus China in, zorgt ervoor het viiplus professionele team de inklaring altijd vlot is. Zij verstrekken een nauwkeurige classificatie van de bronsring, behandelen al administratie, hebben wij de zelfsmerende bronsringen ontvangen. Zij kijken goed uitgevoerd en de hoogte - kwaliteit.
 • VIIPLUS INTERNATIONAL
  Valerie van Californië
  Wij voeren het brons gleitlager van China aan in onder incoterm FOB- Shanghai, soms door de Lucht. viiplus is een zeer goede brons gleitlager leverancier, zijn zij zeer professioneel en geduldig, nadat wij de nieuwe orde informeren, zullen zij fabrikant gleitlager op tijd bronzen en zullen ons het programma geven, en dan moeten wij enkel de bronsdelen ontvangen
 • VIIPLUS INTERNATIONAL
  Daisy van Duitsland
  De beste oppervlakte eindigt voor Kokerlager, strakkere concentriciteit, en de materiële uniformiteit van bronsringen. De goede leverancier van standaardduim en metrische kokerlagers en ringen van China. https://www.bronzelube.com/
 • VIIPLUS INTERNATIONAL
  Beverly van Florida
  „De klepringen perfectioneren, dankuwel voor uw superieure klantenservice! Staal-gesteund, PTFE gevoerde gerolde ringen is lage kosten, een product voor algemeen gebruik dat uitstekende slijtagekenmerken bij hoge ladingen en snelheden over een brede temperatuurwaaier verstrekt. Zij worden ontworpen zelfsmerend en onderhoud-vrij om te zijn.
 • VIIPLUS INTERNATIONAL
  Michael Russo
  De verpakte bronsringen wordt geproduceerd met diamantvormige smeringsparagrafen op de binnendiameteroppervlakte die smeermiddelreservoirs verstrekken die voor de verlengde dienst toestaan.
Contactpersoon : Tiffany

Van de Kokerringen van het stopgrafiet Gegoten Brons Slijtvast Met hoge weerstand

Plaats van herkomst Ringsfabrikant
Merknaam REPLACEMENT PLAIN BEARINGS
Certificering ISO9001:2008 CuSn8, CuSn6.5, Brass
Modelnummer LD-Bronslagers van CuSn8 met Vetreservoirs dat worden gemaakt
Min. bestelaantal PARTNER-AAN-ORDE DOUANEringen
Prijs Sliding Bronze Bearing Dimensions Tolerance,Stock Price
Verpakking Details Klantgerichte de uitvoerkartons,
Levertijd 10~20 het werkdagen
Betalingscondities TT VOORAF, L/C, Western Union
Levering vermogen STANDAARDtolerantieringen

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Materiaal Aluminium-brons met vast smeermiddel, CuSn5Pb5Zn5 Modelnummer Cylinderlagers,Cylinderlagers met flens
Kenmerken Zelfverzetting Glijmiddel Grafiet
Toepassing Injectievorming van kunststoffen, drukgegooid Home > Toepassingsgebieden > Injectievorm van kunststo Fabrieksprijs van buizenlagers Tiffany@viiplus.com
Vervaardigers van zelfglijdende buizen voor lagers De Commissie heeft de Commissie verzocht de volgende informatie te verstrekken: Hoog licht Zelfsmerende gesinterde bronzen bus
Kenmerkend Bronzen bussen met vetreservoirs ( BRO-MET, FB090, BRM10, WB800) Producenten van boslagers Leveranciers Exporteurs Tiffany.com, Bushings - Configure en aankoop - https://www.viiplus.Com/
Hoog licht

Verpakte Bronsringen

,

grafietkokerlagers

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Deze bussen zijn gegoten van een bronzen legering, met een hoge sterkte en slijtvastheid.met een vermogen van niet meer dan 10 WDe toevoeging van grafiet verbetert het weerstandsvermogen van de busjes tegen wrijving en slijtage, terwijl de bronzen legering een uitstekende sterkte en corrosiebestendigheid garandeert.Het ontwerp van de mouw maakt het gemakkelijk te installeren en te vervangen, waardoor onderhoud en reparaties snel en efficiënt worden uitgevoerd.Deze busjes zijn een betrouwbare keuze voor een soepele en efficiënte werking.

Bronsen buizen met mouwen

Uw erkende Chinese leverancier voor schuiflagertoepassingen. Samenwerken om oplossingen te creëren voor de meest veeleisende toepassingen voor buizen met mouwen.

VIIPLUS INTERNATION ONLINEWWW.BRONZEGLEITLAGER.COM Bronze & Metals BUSHINGS biedt een complete lijn van gegoten bronzen lagers en schuifplaten.en op maat gemaakte onderdelen zijn verkrijgbaar met oliegroeven of vetgroeven. onderhoudsvrije zelfglijbare bronzen lagers metmet een gewicht van niet meer dan 10 kg

Massivbronzen spuitgietwerk Metalen stekker Grafiet Gegooid Bronzen Lagers Massivbronzen smeermiddel VSB-50S2

VSB-50 Solid Bronze Metallic Self-lubricating Bearings Gegote Bronzen Lagers met Grafiet Plugs

Injectievorming van kunststoffen, drukgegooid

DeviiplusDe fabrikant is toegewijd aan het onderzoek en de ontwikkeling van nieuwe producten, materiaalprestaties, verbeterde JDB-serie solide ingelegde zelfglijmachineHet bedrijf heeft met succes meerdere wereldberoemde fabrikanten van spuitgietmachines en gietmachines ondersteund.

self lubricating bronze bushing

Zelfslijmende lagers worden doorgaans gebruikt voor de volgende toepassingen:

De zelfglijbare lagers van mijn bedrijf zijn geleverd in het chassis, onderdelen, hydraulische onderdelen en andere onderdelen.Met inbegrip van bimetalen grenssmeermolenDeze lagers hebben een uitstekende slijtvastheid en stofbestendigheid onder hoge belastingomstandigheden.en de zelfglijende technologie verlengt de onderhoudscyclus van het lager aanzienlijk, waardoor de gebruiksgraad van de apparatuur envermindering van de onderhoudskosten.

Materiaal:

CuAI10Ni5Fe4

Typische toepassing

Het product wordt veel gebruikt op opeenvolgende giet- en rollmachines, mijnbouwapparatuur, schepen, stoommachines, enz.

Hydraulische cilinder gieten Bronzen flenstlager met vast smeermiddel

Structuurkenmerken en toepassingen
VSB-50 Solid Lubricating Bearing wordt vervaardigd doorversterkingkoper dat heeftgoede fysieke prestaties en goede capaciteit voor het gieten.Bovendien heeft het messing materiaal een mooiegoede anti-erosie-aardheid in de luchtDe oppervlakte wordt regelmatig en fijn bewerkt met stopcontacten waarin bepaalde vaste smeermiddelen worden ingevuld.Het product wordt veel gebruikt op opeenvolgende giet- en rollmachines, mijnbouwapparatuur, schepen, stoommachines, enz.

Vaste smeermiddelen Gegooid Aluminium Brons Lagers Bushings

Kenmerken

Er zijn ook verschillende materiaal specificaties, standaard en speciale vormen beschikbaar


VSB-50 Vaste smeerlagers

1. kan lang zonder olie werken
2. Extrem hoog draagvermogen, goede slijtvastheid en lagere wrijving
3Vooral geschikt voor lage snelheid en hoge belasting
4. geschikt voor wisselende, schommelende of intermitterende bewegingen waarbij oliefilm moeilijk te vormen is
5Goed chemisch bestand en corrosiebestendige eigenschappen
6. kan worden gebruikt in een breed temperatuurbereik van -40°C tot +300°C

Structuur

VSB-50 materiaal is gemaakt van sterk gegoten brons met speciale vaste smeermiddelen.de hoge belasting en de vaste smeermiddelen zorgen voor zelfglijning.Het lagertje toontuitstekende prestatieszonder pre-smeermiddel onder extreme omstandighedenhoge/lage temperatuur bij lage toerentalDit materiaal biedt een onderhoudsvrije lageroplossing, met name voorhoge belasting, intermitterende oscillerende beweging.

Technische gegevens


Prestaties

Gegevens

Materiaal

C0Sn5Pb5Zn5

Dichtheid

70,8 g/cm3

Hardheid

> 150HB

Treksterkte

> 600N/mm2

Gewaskracht

> 260N/mm2

Verlenging

> 10%

Coëfficiënt van lineaire uitbreiding

1.6·10-5/°C

Prestaties

Gegevens

Emp. Grenzen

-40°C tot +400°C

Max. dynamische belasting

50N/mm2

Max.snelheid V

20 m/min

Max.PV

60N/mm2*m/min

Naast de standaardproducten die in de lijst van deze catalogus worden weergegeven, kunnen wij ook niet-standaardproducten leveren of ontwikkelen volgens het ontwerp van de klant.


Beschikbaarheid

Buizen van de soort gebruikt voor de vervaardiging van motorvoertuigen
· cilindrische struiken
· Flangenbosjes
· Schuifplaten
Op bestelling vervaardigde lagers: standaardvormen in speciale afmetingen, stuwkleppen, flenslagers, halflagers, speciale vormen verkregen door stempelen of diep trekken,op maat gemaakte lagers

Typische toepassingen

Dit soort lagers kunnen worden aangebracht onder droge, hoge temperatuur, hoge druk, corrosieve, water of andere chemische omgevingen wanneer er geen olie kan worden ingevoerd.Het wordt veel gebruikt in de automotive producten lijn, waterbouw, dampoort, kunststofindustrie, opeenvolgende gietmachines, staalrollers in de metallurgische industrie, mineraalmachines, schepen, turbogeneratoren,met een vermogen van niet meer dan 50 kW- Wat is er?

China Bearing Technologies
Uw erkende wereldwijde partner voor schuiflagers.
Samenwerken om oplossingen te creëren voor de meest veeleisende lagerapplicaties.

Grootte van de klant

Begin met uw
PROJEKT MET EEN AANVERKINGSINGENIER
Buizen, gesmeerde lagers, samengestelde lagers, metalen lagers, compressorlagers, metaal-polymer, filamentwonden, gewone lagers, flenslagers, polymerlagers, flenslagers, pomplagers,Flankeerde struiken"Sleepplaten, industriële lagers"