• VIIPLUS INTERNATIONAL
  David van Canada
  Ons bedrijf voert het brons gleitlager van viiplus China in, zorgt ervoor het viiplus professionele team de inklaring altijd vlot is. Zij verstrekken een nauwkeurige classificatie van de bronsring, behandelen al administratie, hebben wij de zelfsmerende bronsringen ontvangen. Zij kijken goed uitgevoerd en de hoogte - kwaliteit.
 • VIIPLUS INTERNATIONAL
  Valerie van Californië
  Wij voeren het brons gleitlager van China aan in onder incoterm FOB- Shanghai, soms door de Lucht. viiplus is een zeer goede brons gleitlager leverancier, zijn zij zeer professioneel en geduldig, nadat wij de nieuwe orde informeren, zullen zij fabrikant gleitlager op tijd bronzen en zullen ons het programma geven, en dan moeten wij enkel de bronsdelen ontvangen
 • VIIPLUS INTERNATIONAL
  Daisy van Duitsland
  De beste oppervlakte eindigt voor Kokerlager, strakkere concentriciteit, en de materiële uniformiteit van bronsringen. De goede leverancier van standaardduim en metrische kokerlagers en ringen van China. https://www.bronzelube.com/
 • VIIPLUS INTERNATIONAL
  Beverly van Florida
  „De klepringen perfectioneren, dankuwel voor uw superieure klantenservice! Staal-gesteund, PTFE gevoerde gerolde ringen is lage kosten, een product voor algemeen gebruik dat uitstekende slijtagekenmerken bij hoge ladingen en snelheden over een brede temperatuurwaaier verstrekt. Zij worden ontworpen zelfsmerend en onderhoud-vrij om te zijn.
 • VIIPLUS INTERNATIONAL
  Michael Russo
  De verpakte bronsringen wordt geproduceerd met diamantvormige smeringsparagrafen op de binnendiameteroppervlakte die smeermiddelreservoirs verstrekken die voor de verlengde dienst toestaan.
Contactpersoon : Tiffany

Zelfsmerende Plastic Duidelijke Dragende Vervangingsonderneming • Het MKB • KLEINHANDELS

Plaats van herkomst Samengestelde duidelijke cilindrische ringenfabrikant
Merknaam VIIPLUS BUSHINGS SUPPLIER
Certificering ISO 3547 DIN 1494 Assembly Standard Tolerance
Modelnummer andere, met uitzondering van:
Min. bestelaantal 1000 stukjes / Pieces
Prijs $0.05 - $1.00 / Pieces
Verpakking Details Verpakking: De uitvoerkarton; Houten geval; Houten pallet.
Levertijd 7~15 het werkdagen
Betalingscondities TT vooraf, Western Union
Levering vermogen Speciale Aangepaste het Smeren Ringen Productie

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Meteriaal Kartonnen staal, Brons, PTFE Verplaatsing van staal of koper
kenmerkend Onderhoudsarme en onderhoudsvrije platte lagers Grootte Standaardgrootte beschikbaar
Haven China, Shanghai Kwaliteit OEM-producten
Type Buizen, kraagbuizen, wasmachines, strips of speciale ontwerpen Toepassing Buizen voor elektrische apparaten
Fabrieksprijs van buizenlagers Tiffany@viiplus.com Vervaardigers van zelfglijdende buizen voor lagers De Commissie heeft de Commissie verzocht de volgende informatie te verstrekken:
Hoog licht Zelfglijdende bronzen POM-buizen, metalen polymerbuizen POM DX BUSH marginaal gesmeerde ringen voor vet of olie gesmeerde toepassingen · De standaard gespleten ringen b
Producenten van boslagers Leveranciers Exporteurs Tiffany.com, Bushings - Configure en aankoop - https://www.viiplus.Com/
Hoog licht

het olie doordrongen lager van de messingskoker

,

van een flens voorzien duidelijk lager

Laat een bericht achter
Productomschrijving

In de huidige concurrentiële industriële omgeving zijn betrouwbare en efficiënte machines van cruciaal belang voor bedrijven in alle sectoren.van grote ondernemingen tot kleine en middelgrote ondernemingen (kmo's) en zelfs detailhandelswinkelsEen van de essentiële onderdelen die een soepele werking en een minimale stilstand verzekeren, is het zelfglijdende plastic lager.

Zelfglijende plastic platte lagers bieden tal van voordelen ten opzichte van traditionele metalen lagers.vermindering van de onderhoudskosten en eliminatie van het risico op verontreiniging van smeermiddelenBovendien zijn deze lagers vervaardigd van hoogwaardige kunststofmaterialen die slijtage- en corrosiebestendig zijn, waardoor ze ook in de hardste omgevingen langdurig kunnen functioneren.

Voor bedrijven kan het hebben van zelfglijende plastische platte lagers die in hun machines zijn geïnstalleerd, de operationele efficiëntie aanzienlijk verbeteren.vermindering van de noodzaak van kostbare reparaties en stilstandBovendien zorgt hun soepele werking voor precisie en nauwkeurigheid in kritieke toepassingen, zoals productielijnen en verwerkingsapparatuur.

In het kader van de nieuwe richtlijnen voor de bescherming van de gezondheid van werknemers en van werknemers wordt een nieuwe richtlijn opgesteld die de bescherming van de gezondheid van werknemers en van werknemers in gevaar brengt en de bescherming van werknemers en werknemers in gevaar brengt.Deze lagers bieden een kosteneffectieve oplossing die ervoor zorgt dat de machines soepel en efficiënt werken, zonder regelmatig te smeren of te vervangen.

Als het gaat om het vervangen van versleten lagers, is het essentieel om een betrouwbare leverancier te kiezen die kwalitatief hoogwaardige zelfglijende plastic lage lagers aanbiedt.bedrijven kunnen ervoor zorgen dat hun machines in optimale staat blijven, waardoor de stilstand wordt verminderd en de productiviteit wordt verhoogd.

Tot slot zijn zelfglijende plastische platte lagers een essentieel onderdeel om een soepele werking te garanderen en de stilstand van machines in alle sectoren te minimaliseren.Van grote ondernemingen tot kmo's en detailhandel, bieden deze lagers een kosteneffectieve en betrouwbare oplossing die duurzame prestaties garandeert.

 

polymeren platte lagers

 
Begrijpen van de soorten schuiflagers en buizen en bepalen welke het beste is voor uw toepassing.Zelfglijdend lager in plaats van rollend lager:besparing van 40% ten opzichte van kogellagers Geschikt voor onderhoudsvrij lager.Laag geluidVerwerking door schuiven.Elektrische apparaten Ingenieursplastiekbuizen.Gewikkeld composiet droogschuifafvoerPTFE van staal
 
Zelfglijbare lagers presteren uitermate goed in verschillende toepassingen waar overmatige wrijving een probleem is.Het lager is vervaardigd met een flexibele bandondersteuning of met een metalen steun die gebruik maakt van een slijtvastop basis van PTFE(polytetrafluorethyleen) polymeer met passende vulstoffen om het materiaal de specifieke eigenschappen te geven die vereist zijn voor een zelfglijbaar lager.
 
Door het bestuderen van schuiflagers en oppervlakte-engineering, werkt VIIPLUS aan het creëren van een ideale wereld waar wrijvingsverliezen tot een minimum kunnen worden beperkt.VIIPLUSwerkt met klanten over de hele wereld samen om efficiënte en milieuvriendelijke tribologische oplossingen te ontwerpen en te ontwikkelen.lucht- en ruimtevaartindustrie en industriële verwerkende industrieVoor meer informatie over de tribologie van de oppervlakte-engineering van VIIPLUS-schuiflagers, bezoekt u www.bronzegleitlager.com
 
 
Een rollend lager is een soort rollend lager, dat is gemaakt vanhoge kwaliteitkoudgewalst staalplaat, gesinterd porieus bolvormig bronspoeder in het midden, en vervolgens op het oppervlak van porieus bolvormig bronspoeder met gemodificeerd polyformaldehyde gewalst en gewalst.
Dit type lager moet tijdens de montage worden bekleed met smeermiddel vanwege de regelmatige rollen van het oppervlak en de olieopslaggaten met een spiraalvormige hoek.Het is vooral geschikt voor de gelegenheden waarin het moeilijk is om een vloeistof te smeren onderhoge belasting en lage snelheidDe olieopslaggaten op het oppervlak kunnen zorgen voor een optimale olieverdeling en langdurig onderhoud is overbodig.
 

Prestatie-index
Gegevens
Laadcapaciteit P
(Droge wrijving)
Statische belasting
250 N/mm2
Dynamische belasting
140N/mm2
Ossillatiebelasting
60N/mm2
Maximale lijnsnelheid V
Droog smeeren
2.5m/s
Olie smeerwerk
> 5 m/s
PV-grenswaarde
Grijsproei
1.8N/mm2· m/s
Olie smeerwerk
3.6N/mm2· m/s
Trikcoëfficiënt u
Droog smeeren
0.08 tot 0.20
Olie smeerwerk
0.02 tot 0.12
Paringsas
Hardheid
> 220 HB
Ruwheid
Ra = 0,4 ~ 1.25
Materiaal
Staal+Bronze+(PTFE+Vulstof)
Typische toepassing
De druk-, geweven-, tabaks- en gymnastiekmachines, enz.
Werktemperatuur
-200~+280°C
Thermische geleidbaarheid
40 W/m·k
Coëfficiënt van lineaire uitbreiding
11 × 10-6/K
Uiterlijk plating
koper/tin

 

Loodvrije gleitlager. VSB-10 en 20

 

Pap Sleeve Bushing Pap P10 2030
 
viiplus drie-laag laag onderhoud vlakke bussen hebben een basis vanlaagkoolstofstaal,Na voltooiing van het walsproces wordt acetalcopolymeer (POM) geïmpregneerd in het kruispunt van deze bronslaag.De smeerpunten worden in deze laag gestempeldPOM heeftgoede fysische en mechanische eigenschappen,Dit materiaal heeft een goede bewerkingsprestatie indien nodig.
 
 
1. Zelfluibrerende laag POM 0,3-0,5 mm. Na het voltooien van het rollen worden de POM's gevuld in een intersectie van de bronslaag, worden de smeerpunten gestempeld, die vol olievet zijn,die worden verwijderd en overgebracht op het paringsoppervlakDe spanningscoëfficiënt wordt verminderd door een lichamelijk smeermiddel, dat de spanningscoëfficiënt vermindert en de paringsas beschermt.
2. Porieuze bronslaag; de laag zorgt voor bindsterkte van zelfluft.
3Staalondersteuning De laag zorgt voor belasting en warmtegeleidbaarheid
4- Koper-tinlaag.

 
plastic plain bushings

 

Technische gegevens

 

 • met een breedte van niet meer dan 50 mm

 • Blokstaal / PTFE

 • Onderhoudsvrij

 

 

Eigenschappen

 

 • Uitstekend glij- en slijtagevermogen, voor alle soorten bewegingen, hoge draagcapaciteit, allesomvattend aanpasbaar

 

Materialen

 

 • Ondersteuningsmateriaal staal met tinplaat

 • Intermediate laagSintered brons

 • SchuiflaagPTFE

 

Materiële eigenschappen

 

 • Specifiek laadvermogen statisch ≤ 250 [N/mm2]

 • Specifiek draagvermogen (dynamisch ≤ 140 [N/mm2] bij lage schuifsnelheid)

 • Glijfrequentie ≤ 2,0 [m/s]

 • Frictiewaarde ***0,03 [μ] tot 0,20 [μ]

 • Temperatuurspanning ≈ 195 °C tot + 280 °C

 • Max. PV-waarde1,8 [N/mm2 x m/s] 3,6 [N/mm2 x m/s] voor een korte tijd

 

Geduldsgegevens

 

 • Huizen ØH7

 • Buizen van inner-Ø na montageH9

 • Schachttolerantie f7 tot en met h8

 
wrapped bronze bushings

 

Onderhoud

 

 • is een droogschuiflager met een schuiflaag van PTFE.

 

Ondertiteling

 

Speciale afmetingen zijn op aanvraag beschikbaar
*Als u desondanks graag smeerwerk gebruikt, vergeet dan niet het schuiflager regelmatig te smeren.
 

Neem contact op...

 
Stuur ons een online aanvraag
 
 
U kunt ons contact met ons opnemen via ons "Vraagformulier".
 
 
Welkom om contact met ons op te nemen!
De ontwikkeling van het viiplus-schuiflager om de nieuwe materialen en nieuwe produkten te bestuderen
 
 
self lubricating bronze bushing

Volg ons.

High temperature resistance C86300 Bronze Bushing & Wear Plate flanged bronze bushings

 

http://www.bronzegleitlager.com