• JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  David van Canada
  Ons bedrijf voert het brons gleitlager van viiplus China in, zorgt ervoor het viiplus professionele team de inklaring altijd vlot is. Zij verstrekken een nauwkeurige classificatie van de bronsring, behandelen al administratie, hebben wij de zelfsmerende bronsringen ontvangen. Zij kijken goed uitgevoerd en de hoogte - kwaliteit.
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Valerie van Californië
  Wij voeren het brons gleitlager van China aan in onder incoterm FOB- Shanghai, soms door de Lucht. viiplus is een zeer goede brons gleitlager leverancier, zijn zij zeer professioneel en geduldig, nadat wij de nieuwe orde informeren, zullen zij fabrikant gleitlager op tijd bronzen en zullen ons het programma geven, en dan moeten wij enkel de bronsdelen ontvangen
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Daisy van Duitsland
  De beste oppervlakte eindigt voor Kokerlager, strakkere concentriciteit, en de materiële uniformiteit van bronsringen. De goede leverancier van standaardduim en metrische kokerlagers en ringen van China. https://www.bronzelube.com/
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Beverly van Florida
  „De klepringen perfectioneren, dankuwel voor uw superieure klantenservice! Staal-gesteund, PTFE gevoerde gerolde ringen is lage kosten, een product voor algemeen gebruik dat uitstekende slijtagekenmerken bij hoge ladingen en snelheden over een brede temperatuurwaaier verstrekt. Zij worden ontworpen zelfsmerend en onderhoud-vrij om te zijn.
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIO NAL TRADING CO.,LTD
  Michael Russo
  De verpakte bronsringen wordt geproduceerd met diamantvormige smeringsparagrafen op de binnendiameteroppervlakte die smeermiddelreservoirs verstrekken die voor de verlengde dienst toestaan.
Contactpersoon : Tiffany

Metrische cilindrische lagers - -splitsings van staal, brons, zelfglijbare lagers

Plaats van herkomst Samengestelde duidelijke cilindrische ringenfabrikant
Merknaam VIIPLUS BUSHINGS SUPPLIER
Certificering ISO 3547 DIN 1494 Assembly Standard Tolerance
Modelnummer zelfglijende buizen, BUSHINGS
Min. bestelaantal 1000 stukjes / Pieces
Prijs $0.05 - $1.00 / Pieces
Verpakking Details Verpakking: De uitvoerkarton; Houten geval; Houten pallet.
Levertijd 7~15 het werkdagen
Betalingscondities TT vooraf, Western Union
Levering vermogen Speciale Aangepaste het Smeren Ringen Productie

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Kenmerkend Onderhoudsarme en onderhoudsvrije platte lagers Grootte Standaardgrootte beschikbaar
Afmetingen en toleranties volgens de ISO 3547 specificaties Kenmerken Blokstaal/, loodvrij; DIN1494 / ISO3547
andere, met uitzondering van zelfglijende buizen,metalen-polymeren anti-wrijvingslagers Beschikbaarheid Cylindervormige struiken Flangenvormige struiken Stootwielen Flangenwielen Schuifplaten
Metalen-polymeren samengestelde zelfglijdende buizenmateriaal Stalen rug + poreus brons sinter + Toepassing landbouwuitrusting, bouwmachines, levensmiddelen en dranken, materiaalverwerkingsapparatuur, vormmac
Fabrieksprijs van buizenlagers Tiffany@viiplus.com Vervaardigers van zelfglijdende buizen voor lagers De Commissie heeft de Commissie verzocht de volgende informatie te verstrekken:
Hoog licht Zelfglijdende bronzen POM-buizen, metalen polymerbuizen POM Bush marginaal gesmeerde ringen voor vet of olie gesmeerde toepassingen · De standaard gespleten ringen b
Producenten van boslagers Leveranciers Exporteurs Tiffany.com, Bushings - Configure en aankoop - https://www.viiplus.Com/
Hoog licht

het olie doordrongen lager van de messingskoker

,

van een flens voorzien duidelijk lager

Laat een bericht achter
Productomschrijving

metrische cilindrische lagers, met name lagers bestaande uit staal, brons en gespleten buizen van (polytetrafluoroethyleen),bieden een robuuste en zelfglijende oplossing voor een breed scala aan industriële toepassingenDeze lagers zijn ontworpen voor een soepele en betrouwbare rotatie met minimale wrijving en slijtage.

Het stalen onderdeel van het lager zorgt voor sterkte en duurzaamheid, terwijl het bronzen materiaal corrosiebestendigheid toevoegt en het draagvermogen verbetert.De -splitsingsbuizen dragen bij aan de zelfglijende eigenschappen van het lager, waardoor de noodzaak van regelmatig smeren wordt weggenomen en de onderhoudsbehoeften worden verminderd.

De metrische afmeting van deze cilindrische lagers zorgt voor compatibiliteit met een verscheidenheid aan machines en apparatuur, waardoor naadloze integratie in bestaande systemen mogelijk is.Het ontwerp van de gesplitste bus maakt het installeren en vervangen van de bus ook een eenvoudig proces, waardoor stilstandstijden en operationele kosten verder worden verminderd.

Als je oude machines moet upgraden of nieuwe apparatuur installeert, metrische cilindrische lagers met staal, brons,en -splitbussen zijn een uitstekende keuze voor het verbeteren van de operationele efficiëntie en het verminderen van de onderhoudslastNeem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over deze innovatieve lagers en hoe ze uw industriële activiteiten ten goede kunnen komen.

-buizen zijn geschikt voor droge loop, lage wrijvingscoëfficiënt, lagere slijtage, goede schuifkenmerken, vormen een overdrachtsfilm die het paringsmetalen oppervlak kan beschermen,met een vermogen van meer dan 10 W,.

KARACTERISTISTE

Materiaal
polymer
Andere kenmerken
drooglopend, zelfglijdend

Beschrijving

Metalen-polymeren samengestelde lagers - zeer goede slijtage en lage wrijvingsprestaties over een breed scala aan belastingen,snelheden en temperaturen in droge loopomstandigheden - Vooral geschikt voor droge toepassingen met hoge frequentie en lage amplitude oscillerende bewegingen - Geschikt voor lineaire, oscillerende en roterende bewegingen - Loodvrij materiaal dat voldoet aan de EVL-, WEEE- en RoHS-specificaties

Flanged Bush Gap Lagers,Fabrikanten van bussen

China Bushings - Fabrikanten en leveranciers

Hoge kwaliteitandere, met uitzondering van:met een concurrerende prijs.

Wij...vervaardigen van buizenom aan uw exacte specificaties te voldoen.

Polymeren platte lagers -Hoog laadvermogen, onderhoudsvrij

VIIPLUS is gespecialiseerd in onderzoek en ontwikkeling, productie en verkoop van zelfglijbare lagers.met een breedte van niet meer dan 50 mm, zelfglijmende monometalen lagers en andere lagers.

-polymerachtige platte lagers zijn ideaal voor toepassingen methoge belastingen en matige snelhedenHet bijzondere aan deze platte lagers is dat ze onderhoudsvrij zijn.

Voor -polymerachtige platte lagers is het een belangrijke voorwaarde dat zij gedurende een lange periode betrouwbaar functioneren en zelfs bij lage smeermiddelen of drooglopende omstandigheden niet storen.

Metalen-polymeren samengestelde zelfglijdende buizenmateriaal

Stalen rug + poreuze bronzen sinter + + lood

 • zelfglijdende buizen bieden zeergoede slijtage en lage wrijvingover een breed scala aan belastingen, snelheden en temperaturen in droge loopomstandigheden
 • Buismateriaal geschikt voor gesmeerde toepassingen

Staal/ gesinterd brons en staal

 bushings

Metalen-polymeren platte lagers met bronzen achtergrond

Microsectie

Metalen-polymeren samengestelde zelfglijdende buizenmateriaal

 • Glijlaag++lood
 • Porieus bronzen sinter
 • Bronzen achtergrond

Bedrijfsprestaties

Droog Heel goed.
Olie gesmeerd - Goed.
Grijp gesmeerd Eerlijk
Water gesmeerd Eerlijk
Procesvloeistof gesmeerd Eerlijk

Beschikbaarheid

 • Buizen van de soort gebruikt voor de vervaardiging van motorvoertuigen: cilindervormige struiken, flensvormige struiken, schuifplaten
 • Op bestelling vervaardigde formulieren: Standaardvormen in speciale afmetingen, stuwkranken, stuwkranken met flenzen, halflagers, speciale vormen verkregen door stempelen of diep trekken, op maat gemaakte lagers

Toepassingen

 • Industrieel ­ Luchtvaart­, landbouw­, bouw­ en materiaal­behandelings­ en vormmachines ­ metaal, kunststof en rubber; kantoor­, medische en wetenschappelijke apparatuur.verpakkingsapparatuur, pneumatische en hydraulische cilinders, pompen en motoren, spoorwegen en trams, textielmachines, kleppen, enz.
 • Andere apparatuur voor de scheepvaart en offshore, andere toepassingen in water of buiten

plain bearings application

Metalen-polymeren anti-wrijvingslaaglagers Afmetingen en toleranties volgens ISO 3547 Specificaties: cilindrische struikenHet is van essentieel belang dat de correcte loopruimte wordt gebruikt en dat zowel de diameter van de as als de boor van de behuizing worden afgewerkt tot de in de tabellen vermelde grenzenOnder droge loopomstandigheden zal elke verhoging van de verstrekte vrijstellingen leiden tot een evenredige vermindering van de prestaties.


Op bestelling gemaakt

Op bestelling vervaardigde metrische lagers en imperiale busjes: standaardbusjes in speciale afmetingen, pakkingen, bijzondere vormen verkregen door stempelen of diep trekken, op maat gemaakte bussen.

Metrische formaat journallagers schachtgeleiderlagers op bestelling van China √ gecoald brons backing bushings zelfglijbare lagers.http://bronzegleitlager.com,de toonaangevende leveranciers van platte lagers in China, het productassortiment omvat staal, brons, roestvrij staal of bimetalen platte lagers evenals C86300,C93200 Bornze Bushings, CNC, custom sleeve.

Onderhoudsvrije, metaal-polymer tribologische oplossingen voor omgevingen met een hoge vraag
Metalen-polymeren zelfglijmiddelen

n Lagersoluties

Krijg een citaat!

GEBRUIKSBESCHRIVING

met een vermogen van niet meer dan 10 Wschuiflaag.

Kenmerken

 bushings

 • Onderhoudsvrij (zelfs smerend)
 • ¢ lage wrijving coëfficiënt
 • ️ universele lagers
 • Lange levensduur

Toepassingsgebieden, bv.

Verpakkingsmachines, motoren, turbines, pompen, vorkheftrucks enz.

Vormen en vormen

Eenvoudige cilindrische lagers, flenstlagers, stuwwasmachines, schuifplaten.

Speciaal vervaardigd

Op aanvraag kunnen wij inch-groottes, speciale lengtes, schuiflagers aanbieden. tot tekening en verschillende -lagen voor verschillende toepassingsgebieden evenals verschillende steunstukken in staal,bronzen of roestvrij staal, enz..

Ook beschikbaar

met loodvrij, met een verscheidenheid van- mengsels gespecialiseerd voor verschillende industrieën

Split Composite droogschuiflagers;Tin-geplatte staal/koper/, loodvrij;DIN1494 / ISO3547;Gratis onderhoud;Uitstekende schuif- en slijtageprestaties, geschikt voor verschillende soorten bewegingen,hoge draagcapaciteit, een sterke aanpassingsvermogen.

De metalen polymer platte lagerstructuur is volledig homogeen, dus alle eigenschappen: slijtage, weerstand, zelfglijning, lage wrijvingscoëfficiënt,de weerstand tegen trillingen en schokbelastingen zijn gelijk in de hele wanddikte van de buizen van de lagers.

VIIPLUS levert zelfglijbare lagers en biedt klanten lagersystemen die aan hun specificatie voldoen of deze overtreffen.

Metalen dragerlagers

De buizen en lagers kunnen in een metalen behuizing worden vervaardigd.Het gebruik van een zelfglijende -voer in een metalen behuizing zorgt voor een stijver lager dat aanzienlijk minder loopruimte vereist dan andere niet-metalen lagersOorspronkelijk ontwikkeld om aan de behoeften van de kernenergieindustrie te voldoen, wordt dit ontwerp nu in vele andere toepassingen gespecificeerd.

Metric Journal-lagers, gespleten naad bronzen ruggengraat, werken uitstekend in elke pivot- of koppelingstoepassing.differentialen, scharnieren, pedalen en vele andere draaipunten.

Productbeschrijving
Productnaam
Voorraad geharde stalen bossen Wrapped Split Sleeve Bearing Steel Insert Bushing
Materiaal
Staal+Bronze++Pb+Vulstof
Grootte
We kunnen ontwikkelen volgens de speciale eisen van de klant.
Standaard
IATF 16949:2016, SGS, RoHS
Werktemperatuur
-200~+280°C
Buitenoppervlak
Koper/tin
Gebruikt
Automotor, versnellingspompen, schokdemper, deurscharnieren, stoelen, drukwerk, geweven, tabaks- en gymnastiekmachines, pneumatische cilinder.

Technische gegevens

 • met een gewicht van niet meer dan 50 kg
 • Brons /
 • Onderhoudsvrij

Eigenschappen

 • Uitstekend glij- en slijtagevermogen, voor alle soorten bewegingen, hoge draagcapaciteit, goede corrosiebestendigheid, niet-magnetisch

Materialen

 • Steunmateriaal Brons of staal
 • Intermediate laag Gesinterd brons
 • met schuiflaag

Materiële eigenschappen

plain bearing dimension

 • Specifiek laadvermogen statisch≤ 200 [N/mm2]
 • Specifiek draagvermogen (dynamisch ≤ 140 [N/mm2] bij langzame schuifsnelheid)
 • Glijsnelheid ≤ 2,5 [m/s]
 • Frictiewaarde ***0,02 [μ] tot 0,25 [μ]
 • Temperatuurspanning ≈ 200 °C tot + 280 °C
 • Max. PV-waarde1,8 [N/mm2 x m/s]

Geduldsgegevens

 • Huizen ØH7
 • Buizen van inner-Ø na montageH9
 • Schachttolerantie f7 tot en met h8


Onderhoud

 • is een droogschuiflager met een schuiflaag van .

Toepassingsgebied

 • Machines en installaties, textielverwerking en landbouwmachines, automobielindustrie

Ondertiteling

Speciale afmetingen zijn alleen op aanvraag beschikbaar.*Als u toch graag smeerwerk gebruikt, vergeet dan niet om het schuiflager regelmatig te smeren

Neem contact op...Stuur ons een online aanvraagU kunt ons contact met ons opnemen via ons "Vraagformulier".

Disclaimer:
De informatie en foto's in deze catalogus zijn een overzicht van de producten van de OEM-serie voor buizenlagers.de merken en andere handelsmerken die in dit document worden vermeld of waarnaar wordt verwezen, zijn eigendom van hun respectieve merkhouders;.

 bushings

Volg ons.

High temperature resistance C86300 Bronze Bushing & Wear Plate flanged bronze bushings

De Commissie heeft haar goedkeuring gehecht aan het voorstel voor een richtlijn van het Europees Parlement en de Raad betreffende de onderlinge aanpassing van de wetgevingen van de lidstaten inzake de bescherming van de gezondheid en het milieu.