• VIIPLUS INTERNATIONAL
  David van Canada
  Ons bedrijf voert het brons gleitlager van viiplus China in, zorgt ervoor het viiplus professionele team de inklaring altijd vlot is. Zij verstrekken een nauwkeurige classificatie van de bronsring, behandelen al administratie, hebben wij de zelfsmerende bronsringen ontvangen. Zij kijken goed uitgevoerd en de hoogte - kwaliteit.
 • VIIPLUS INTERNATIONAL
  Valerie van Californië
  Wij voeren het brons gleitlager van China aan in onder incoterm FOB- Shanghai, soms door de Lucht. viiplus is een zeer goede brons gleitlager leverancier, zijn zij zeer professioneel en geduldig, nadat wij de nieuwe orde informeren, zullen zij fabrikant gleitlager op tijd bronzen en zullen ons het programma geven, en dan moeten wij enkel de bronsdelen ontvangen
 • VIIPLUS INTERNATIONAL
  Daisy van Duitsland
  De beste oppervlakte eindigt voor Kokerlager, strakkere concentriciteit, en de materiële uniformiteit van bronsringen. De goede leverancier van standaardduim en metrische kokerlagers en ringen van China. https://www.bronzelube.com/
 • VIIPLUS INTERNATIONAL
  Beverly van Florida
  „De klepringen perfectioneren, dankuwel voor uw superieure klantenservice! Staal-gesteund, PTFE gevoerde gerolde ringen is lage kosten, een product voor algemeen gebruik dat uitstekende slijtagekenmerken bij hoge ladingen en snelheden over een brede temperatuurwaaier verstrekt. Zij worden ontworpen zelfsmerend en onderhoud-vrij om te zijn.
 • VIIPLUS INTERNATIONAL
  Michael Russo
  De verpakte bronsringen wordt geproduceerd met diamantvormige smeringsparagrafen op de binnendiameteroppervlakte die smeermiddelreservoirs verstrekken die voor de verlengde dienst toestaan.
Contactpersoon : Tiffany

Vervang het dragen & ringen voor kantoorbenodigdheden, kopieerapparaat & printer de ring van de ringsontvezelmachine, die stoellagers roteren

Plaats van herkomst Samengestelde duidelijke cilindrische ringenfabrikant
Merknaam VIIPLUS BUSHINGS SUPPLIER
Certificering ISO 3547 DIN 1494 Assembly Standard Tolerance
Modelnummer andere, met uitzondering van:
Min. bestelaantal 1000 stukjes / Pieces
Prijs $0.05 - $1.00 / Pieces
Verpakking Details Verpakking: De uitvoerkarton; Houten geval; Houten pallet.
Levertijd 7~15 het werkdagen
Betalingscondities TT vooraf, Western Union
Levering vermogen Speciale Aangepaste het Smeren Ringen Productie

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Meteriaal Kartonnen staal, Brons, PTFE Verplaatsing van staal of koper
kenmerkend Onderhoudsarme en onderhoudsvrije platte lagers Type Buizen, kraagbuizen, wasmachines, strips of speciale ontwerpen
Grootte Standaardgrootte beschikbaar Kwaliteit OEM-producten
Haven Shanghai Fabrieksprijs van buizenlagers Tiffany@viiplus.com
Vervaardigers van zelfglijdende buizen voor lagers De Commissie heeft de Commissie verzocht de volgende informatie te verstrekken: Hoog licht Zelfglijdende bronzen POM-buizen, metalen polymerbuizen
POM DX BUSH marginaal gesmeerde ringen voor vet of olie gesmeerde toepassingen · De standaard gespleten ringen b Producenten van boslagers Leveranciers Exporteurs Tiffany.com, Bushings - Configure en aankoop - https://www.viiplus.Com/
Hoog licht

het olie doordrongen lager van de messingskoker

,

van een flens voorzien duidelijk lager

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Het onderhoud van kantoorapparatuur, waaronder kopieermachines, printers, versnipperen en draaistellen, is van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat deze vlot en efficiënt functioneert.Lagers en buizen in deze apparaten kunnen slijtenDaarom is het belangrijk om te weten wanneer en hoe deze vitale onderdelen moeten worden vervangen.
Voor kopieermachines en printers spelen busjes een cruciale rol in het papiervoermeganisme.ervoor te zorgen dat het vloeiend door het drukproces gaatHet vervangen van versleten buizen kan de prestaties van de machine herstellen en de downtime verminderen.
Als papier wordt versnipperd, kunnen de bussen die het papier door de snijbladen leiden beschadigd of versleten raken.Dit kan leiden tot een verminderde versnipperingsdoeltreffendheid en een verhoogd geluidsniveauHet vervangen van de buizen kan de prestaties van de versnipper herstellen en de levensduur verlengen.
Een ander belangrijk onderdeel dat vervangen moet worden, zijn draaibaren voor stoelen die de stoel glad kunnen draaien, maar die na verloop van tijd kunnen verslijten.Dit kan het moeilijk maken om de stoel te bewegen of kan ertoe leiden dat hij wankeltHet vervangen van versleten lagers kan het comfort en de functionaliteit van de stoel herstellen.
Bij het vervangen van lagers en buizen in kantoorapparatuur is het belangrijk om originele OEM-onderdelen of betrouwbare vervangingsonderdelen te gebruiken.Deze onderdelen zijn ontworpen om aan de specifieke behoeften van uw apparatuur te voldoen en zorgen voor optimale prestaties. Zorg er bovendien voor dat u de instructies van de fabrikant voor het vervangen van deze onderdelen volgt om te voorkomen dat de apparatuur beschadigd raakt of garanties nietig worden verklaard.
Samenvattend: vervanging van versleten lagers en busjes in kantoorapparatuur, met inbegrip van kopieermachines, printers, versnipperaars en draaistoelen,is een belangrijke stap om hun vlotte en efficiënte werking te waarborgen.Het gebruik van originele OEM-onderdelen of vertrouwde aftermarketonderdelen en het volgen van de instructies van de fabrikant zorgen voor een succesvolle vervanging en herstellen van uw apparatuur tot zijn optimale prestaties.
 

polymeren platte lagers

 
Kantoorapparatuur Buisjes VIIPLUS Glijdend Lageren Bestel online CHINA productie zelf smeerlageren heeft een eenvoudige structuur, licht gewicht, volledig zonder tanken,en laag geluid en lange levensduur en andere kenmerken van dit soort lager kunnen veel worden gebruikt in kantoorautomatiseringsapparatuur, typisch gebruik: faxmachines, kopieermachines, versnippermachines, scanners, printers, enzovoort.
Vervang lagers en buizen voor kantoorapparatuur, kopieermachines en drukkersroterende stoellagers
met een dunne wand, met gespleten naad, van staal
VIIPLUS COMPANY, het belangrijkste product is de bureau stoel draaipunt voor de zelfglijende plastic platte lagers.
Vervang lagers en buizen voor kantoorapparatuur, kopieermachinebuizen, printerbuizen, versnipperbuizen, draaiende stoellagers.
Lagers en buizen voor kantoormachines
Metalen-polymeren anti-wrijvingslagers zelfglijbare lagers cilindrische PTFE kantoorapparatuur met een stalen coating van glijde buizen VSB-10

 
 

Polymer Plain Bearings
 
Metalen-polymeren tegen wrijving werkbare lagers
 
 • Gewalste droge schuiflagers (PTFE)

 • Staal + bronspoeder + PTFE/vezels

 • Verpakte PTFE-lagers, met een laag gesinterd brons gevuld met PTFE (onderhoudsvrij)

 

Typische toepassingen


Kantoorapparatuur

De zelfglijbare lagers van het bedrijf hebben een eenvoudige structuur, een licht gewicht, geen tanking en weinig geluid en hebben lange levensduur en kunnen worden gebruikt in kantoorapparatuur.een groot aantal typisch gebruik: faxmachines, kopieermachines, gebroken papiermachines, scanners, printers en andere verbindingen en onderdelen.

Onze zelfglijbare lagers zijn overal te vinden en kunnen u helpen een rustige en comfortabele werkomgeving te creëren.
 
Polymer Plain Bearings

 • andere, met een breedte van niet meer dan 30 mm

 • met een gewicht van niet meer dan 10 kg

 • Faxmachine schachthuls

 

Kenmerken

 


VSB-10 zelfslijmend meerlagig samengesteld bussen

 • Buismateriaal geschikt voor gesmeerde toepassingen

 • zelfglijende buizen bieden een zeer goede slijtage en lage wrijvingsprestaties bij een breed scala aan belastingen, snelheden en temperaturen in droge bedrijfsomstandigheden

 • met een breedte van niet meer dan 50 mm,

 • Het materiaal is ontworpen om te werken zonder aanvullende smeer en zal uitstekend werken wanneer smeer aanwezig is.goede glijdende eigenschappen en zeer lage absorptie zijn enkele kenmerken van dit materiaalVSB-10 busjes ondersteunen roterende, lineaire en oscillerende bewegingen.

 

Structuur

 
1.PTFE/vezelsHet is het contactoppervlak voor de roterende as. De kleine delen van de PTFE-laag en het gesinterde bronsmateriaal vormen een vaste smeermiddelfilm.die de schacht bedekt.
 
2- gesinterd bronspoeder met een dikte van 0,20*0,35 mm. Een speciale samenstelling van koperpoeder wordt thermisch op de stalen ondergrond gesmolten.Deze contactlaag fungeert als een anker voor de PTFE-laag en leidt de thermische opbouw weg van de draagvlakken.
3De basis van de busjes is de staalrug, die uitzonderlijke stabiliteit, draagbaarheid en warmteafvoer biedt.
 
 

Technische gegevens
 

Koolstofstaal + koperpoeder + (PTFE + Pb + vulstof)

 

STRUctuur en samenstelling

 

· Metal-polymer samengesteld zelfglijdend buizenmateriaal
· Stalen rug + poreuze brons sinter +

· PTFE + lood

Operatieve prestaties

Droog

Heel goed.

Olie gesmeerd

- Goed.

Grijp gesmeerd

Eerlijk

Water gesmeerd

Eerlijk

Procesvloeistof gesmeerd

Fai

 

Technische gegevens

 

Max. lading

Static

250 N/mm2

Dynamisch

140N/mm2

Max. snelheid

Droog

2 m/s

Glijmiddel

> 2 m/s

Max. PV (droog)

Kortdurend

3.6N/mm2*·m/s

Continu

1.8N/mm2*·m/s

Tijdelijk.

-195°C tot +280°C

Wrijvingscoëfficiënt

0.03 ~ 0.20

Thermische geleidbaarheid

42 W (m·k) - 1

Coëfficiënt van thermische uitbreiding

11*10-6k-1

 
Beschikbaarheid
 

Buizen van de soort gebruikt voor de vervaardiging van motorvoertuigen
· cilindrische struiken
· Flangenbosjes
· Stootdoekjes
· Flangenwasmachines
· Schuifplaten
Begin uw project met een applicatie-ingenieur
Buizen, lagers, lijnlagers, PTFE-gecoate buizen, DX-buizen, DX-lagers
VIIPLUS Alle soorten elektronische monsters aanbieden voor klanten,Metal-Polymer Composite Bearings Catalog!

Buizen, gesmeerde lagers, samengestelde lagers, metalen lagers, compressorlagers, metaal-polymer, filamentwonden, gewone lagers, flenslagers, polymerlagers, flenslagers, pomplagers,Flankeerde struikenDe productie van de volgende producten wordt in alle industriële sectoren op grote schaal toegepast.industrie van kunststofmachines, hefmachines, havenmachines, kantoormachines, fitnessmachines, textielmachines, voedselverpakkingsmachines, vulmachines, chemische machines, druk- en verpakkingsmachines, papiermachines,auto's, spoorwegen stoomlocomotieven, scheepsbouw, pers, metallurgische machines, bouwmachines, enz.

self lubricating bronze bushing