• VIIPLUS INTERNATIONAL
  David van Canada
  Ons bedrijf voert het brons gleitlager van viiplus China in, zorgt ervoor het viiplus professionele team de inklaring altijd vlot is. Zij verstrekken een nauwkeurige classificatie van de bronsring, behandelen al administratie, hebben wij de zelfsmerende bronsringen ontvangen. Zij kijken goed uitgevoerd en de hoogte - kwaliteit.
 • VIIPLUS INTERNATIONAL
  Valerie van Californië
  Wij voeren het brons gleitlager van China aan in onder incoterm FOB- Shanghai, soms door de Lucht. viiplus is een zeer goede brons gleitlager leverancier, zijn zij zeer professioneel en geduldig, nadat wij de nieuwe orde informeren, zullen zij fabrikant gleitlager op tijd bronzen en zullen ons het programma geven, en dan moeten wij enkel de bronsdelen ontvangen
 • VIIPLUS INTERNATIONAL
  Daisy van Duitsland
  De beste oppervlakte eindigt voor Kokerlager, strakkere concentriciteit, en de materiële uniformiteit van bronsringen. De goede leverancier van standaardduim en metrische kokerlagers en ringen van China. https://www.bronzelube.com/
 • VIIPLUS INTERNATIONAL
  Beverly van Florida
  „De klepringen perfectioneren, dankuwel voor uw superieure klantenservice! Staal-gesteund, PTFE gevoerde gerolde ringen is lage kosten, een product voor algemeen gebruik dat uitstekende slijtagekenmerken bij hoge ladingen en snelheden over een brede temperatuurwaaier verstrekt. Zij worden ontworpen zelfsmerend en onderhoud-vrij om te zijn.
 • VIIPLUS INTERNATIONAL
  Michael Russo
  De verpakte bronsringen wordt geproduceerd met diamantvormige smeringsparagrafen op de binnendiameteroppervlakte die smeermiddelreservoirs verstrekken die voor de verlengde dienst toestaan.
Contactpersoon : Tiffany

Materialenbehandelingsapparatuur Lagers Vorkheftrucks Bushing Parts & Self-Lubricating

Plaats van herkomst Samengestelde duidelijke cilindrische ringenfabrikant
Merknaam VIIPLUS BUSHINGS SUPPLIER
Certificering ISO 3547 DIN 1494 Assembly Standard Tolerance
Modelnummer Materiaal de Ring van Forklifts van het Behandelingsmateriaal & zelfsmerend Lager
Min. bestelaantal 1000 stukjes / Pieces
Prijs $0.05 - $1.00 / Pieces
Verpakking Details Verpakking: De uitvoerkarton; Houten geval; Houten pallet.
Levertijd 7~15 het werkdagen
Betalingscondities TT vooraf, Western Union
Levering vermogen Speciale Aangepaste het Smeren Ringen Productie

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Meteriaal Kartonnen staal, Brons, PTFE Verplaatsing van staal of koper
kenmerkend Onderhoudsarme en onderhoudsvrije platte lagers Type Buizen, kraagbuizen, wasmachines, strips of speciale ontwerpen
Grootte Standaardgrootte beschikbaar Kwaliteit OEM-producten
Haven Shanghai Toepassing Palettrucks, vorkheftrucks, hefplatformtrucks
Fabrieksprijs van buizenlagers Tiffany@viiplus.com Vervaardigers van zelfglijdende buizen voor lagers De Commissie heeft de Commissie verzocht de volgende informatie te verstrekken:
Hoog licht Zelfglijdende bronzen POM-buizen, metalen polymerbuizen POM Bush marginaal gesmeerde ringen voor vet of olie gesmeerde toepassingen · De standaard gespleten ringen b
Producenten van boslagers Leveranciers Exporteurs Tiffany.com, Bushings - Configure en aankoop - https://www.viiplus.Com/
Hoog licht

het olie doordrongen lager van de messingskoker

,

van een flens voorzien duidelijk lager

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Material Handling Equipment verwijst naar een brede categorie machines en gereedschappen die worden gebruikt voor het verplaatsen, tillen, stapelen of transporteren van materialen.Een aantal belangrijke onderdelen en onderdelen die een cruciale rol spelen in de werking van deze apparatuur zijn lagers, vorkheftrucks, buizen en zelfglijmiddelen.
Lagers zijn mechanische onderdelen die de relatieve beweging beperken en de wrijving tussen bewegende onderdelen verminderen.en heftrucks. Lagers maken een soepele rotatie of lineaire beweging van assen, assen of andere onderdelen mogelijk.
Vorkheftrucks zijn een soort materiaalbehandelingsapparatuur die wordt gebruikt om ladingen op te tillen en te vervoeren.Vorkheftrucks worden veel gebruikt in magazijnen, distributiecentra en fabrieken om de efficiëntie te verbeteren en handmatige manipulatie te verminderen.
Buizen zijn cilindrische onderdelen die in een gat of een insteek worden geplaatst om een draagvlak te bieden.of kunststoffen en worden gebruikt om schachten te beschermenOok verminderen buizen wrijving en trillingen tussen bewegende onderdelen in materiaalbehandelingsapparatuur.
Zelfsmeermiddelen zijn materialen die smeermiddelen bevatten en geen externe smeermiddelen nodig hebben.buizen, of andere componenten kunnen onderhoudsvereisten en stilstandstijden verminderen door de noodzaak van periodieke smeerwerkzaamheden te elimineren.Deze materialen zijn vaak gemaakt van composieten of legeringen die smeermiddelen bevatten die in hun structuur zijn ingebed.
Samenvattend: lagers, vorkheftrucks, busjes,en zelfglijmiddelen zijn allemaal cruciale componenten en materialen die een belangrijke rol spelen bij de werking en efficiëntie van materiaalbehandelingstoestellenDoor de functies en eigenschappen van deze onderdelen te begrijpen, kan men de prestaties van hun materialenbehandelingssystemen beter onderhouden en optimaliseren.
 

Vorkheftrucks Bushing&Bearings De zelfglijbare drager die uw bedrijf nodig heeft

 
Materialenbehandelingsapparatuur Vorkheftrucks Bushing & zelfglijbaar lager
 
Polymer Plain Bearings

 

Overzicht


VIIPLUS CHINAbiedt een breed assortiment van vorkhefbuizen en lagers om aan uw uiteenlopende vrachtbehandelingsvereisten te voldoen.de door het bedrijf ontwikkelde zelfglijbare lagers hebben dekenmerken van onderhoudsvrijheid, lage kosten en corrosiebestendigheid, dus ze worden veel gebruikt in outdoor logistieke machines zoals dragers, stapelmachines, hefplatformvoertuigen en havenmachines.
Slijmbaaringen in standaard afmetingen:Slijmbaaringen, flenstanglagers, stuwkussers, schuifplaten.
 

Vervaardiging van buizen op maat


Op aanvraag kunnen wij inch-groottes, speciale lengtes, draaglagers en verschillende PTFE-lagen voor verschillende toepassingsgebieden bieden, evenals verschillende onderlagen in brons of roestvrij staal, enz.
Zelfglijdend flensalagger met PTFE-schuiflaag.
Kenmerken
️ Onderhoudsvrij (zelfs smerend)
¢ lage wrijving coëfficiënt
️ universele lagers
Lange levensduur

Toepassingsgebieden, bv.
Verpakkingsmachines, motoren, turbines, pompen, vorkheftrucks enz.
Gepersonaliseerd voor vorkheftrucks Metalen-Polymer Anti-Frictie Plain Lagers
Palettrucks, vorkheftrucks, hefplatformtrucks
VIIPLUS Fork Truck Service Lifts Bushings ontwerpen Laders, vorkliften en luchtcompressoren zijn zware bouwmachines.


Typische toepassingen

 

Logistiek, havenmachines

Aangezien het door het bedrijf ontwikkelde zelfglijlaar de voordelen heeft vanonderhoudsvrij,lage kosten en corrosiebestendigheid, wordt het veel gebruikt in outdoor logistieke machines zoals pallettrucks, vorkheftrucks, hefplatformtrucks en havenmachines.
Zelfglijbare lagers zijn ontworpen voor de meest veeleisende zware toepassingen.werken in stoffige droge omstandigheden en het kostbare en tijdrovende onderhoud van smeermiddelen verminderenToepassingen in mijnbouw, bosbouw, aardverplaatsing, afvalwaterzuivering, kranen, liften en zware machines zijn geschikte kandidaten voor VIIPLUS-lagers.

Vorkheftrucks Gewone lagers
 

Kenmerken


VSB-10 zelfslijmend meerlagig samengesteld bussen
 

 • Buismateriaal geschikt voor gesmeerde toepassingen
 • zelfglijende buizen bieden een zeer goede slijtage en lage wrijvingsprestaties bij een breed scala aan belastingen, snelheden en temperaturen in droge bedrijfsomstandigheden
 • met een breedte van niet meer dan 50 mm,
 • Het materiaal is ontworpen om te werken zonder aanvullende smeer en zal uitstekend werken wanneer smeer aanwezig is.goede glijdende eigenschappen en zeer lage absorptie zijn enkele kenmerken van dit materiaalVSB-10 busjes ondersteunen roterende, lineaire en oscillerende bewegingen.

 

Structuur

 
Metalen-polymeren tegen wrijving werkbare lagers
 

 • Gewalste droge schuiflagers (PTFE)
 • Staal + bronspoeder + PTFE/vezels
 • Verpakte PTFE-lagers, met een laag gesinterd brons gevuld met PTFE (onderhoudsvrij)

 
1.PTFE/vezelsHet is het contactoppervlak voor de roterende as.PTFEDe laag en het gesinterde bronzen materiaal combineren om een vaste smeermiddelfilm te creëren, die de as bedekt.
2- gesinterd bronspoeder met een dikte van 0,20*0,35 mm. Een speciale samenstelling van koperpoeder wordt thermisch op de stalen ondergrond gesmolten.Deze contactlaag fungeert als een anker voor de PTFE-laag en leidt de thermische opbouw weg van de draagvlakken.
3De basis van de busjes is de staalrug, die uitzonderlijke stabiliteit, draagbaarheid en warmteafvoer biedt.

 
Technische gegevens
 

Koolstofstaal + koperpoeder + (PTFE + Pb + vulstof)
 

Polymer Plain Bearings

 

Structuur en samenstelling

 

1Metalen-polymeren samengestelde, zelfglijdende bussen
2Staal Achter + Porieus Bronzen Sinter +
3PTFE + lood

 

Microsectie

 

Polymer Plain Bearings

Schuiflaag
PTFE + lood
 
Porieus bronzen sinter
Staalondersteuning
 

 

Operatieve prestaties

Droog

Heel goed.

Olie gesmeerd

- Goed.

Grijp gesmeerd

Eerlijk

Water gesmeerd

Eerlijk

Procesvloeistof gesmeerd

Eerlijk

 

Technische gegevens

 

Max. lading

Static

250 N/mm2

Dynamisch

140N/mm2

Max. snelheid

Droog

2 m/s

Glijmiddel

> 2 m/s

Max. PV (droog)

Kortdurend

3.6N/mm2*·m/s

Continu

1.8N/mm2*·m/s

Tijdelijk.

-195°C tot +280°C

Wrijvingscoëfficiënt

0.03 ~ 0.20

Thermische geleidbaarheid

42 W (m·k) - 1

Coëfficiënt van thermische uitbreiding

11*10-6k-1