• VIIPLUS INTERNATIONAL
  David van Canada
  Ons bedrijf voert het brons gleitlager van viiplus China in, zorgt ervoor het viiplus professionele team de inklaring altijd vlot is. Zij verstrekken een nauwkeurige classificatie van de bronsring, behandelen al administratie, hebben wij de zelfsmerende bronsringen ontvangen. Zij kijken goed uitgevoerd en de hoogte - kwaliteit.
 • VIIPLUS INTERNATIONAL
  Valerie van Californië
  Wij voeren het brons gleitlager van China aan in onder incoterm FOB- Shanghai, soms door de Lucht. viiplus is een zeer goede brons gleitlager leverancier, zijn zij zeer professioneel en geduldig, nadat wij de nieuwe orde informeren, zullen zij fabrikant gleitlager op tijd bronzen en zullen ons het programma geven, en dan moeten wij enkel de bronsdelen ontvangen
 • VIIPLUS INTERNATIONAL
  Daisy van Duitsland
  De beste oppervlakte eindigt voor Kokerlager, strakkere concentriciteit, en de materiële uniformiteit van bronsringen. De goede leverancier van standaardduim en metrische kokerlagers en ringen van China. https://www.bronzelube.com/
Contactpersoon : Tiffany

Metaal-polymeer Duidelijk Gesmeerd Lagersvet | Zelfsmerende de Liftringen van de Lagerspap P10

Plaats van herkomst Samengestelde duidelijke cilindrische ringenfabrikant
Merknaam VIIPLUS BUSHINGS SUPPLIER
Certificering ISO 3547 DIN 1494 Assembly Standard Tolerance
Modelnummer andere, met uitzondering van:
Min. bestelaantal 1000 stukjes / Pieces
Prijs $0.05 - $1.00 / Pieces
Verpakking Details Verpakking: De uitvoerkarton; Houten geval; Houten pallet.
Levertijd 7~15 het werkdagen
Betalingscondities TT vooraf, Western Union
Levering vermogen Speciale Aangepaste het Smeren Ringen Productie

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Meteriaal Kartonnen staal, Brons, PTFE Verplaatsing van staal of koper
kenmerkend Onderhoudsarme en onderhoudsvrije platte lagers Vormen & type met een diameter van niet meer dan 50 mm, met een breedte van niet meer dan 50 mm
Grootte Standaardgrootte beschikbaar Kwaliteit met loodvrij PTFE, met een verscheidenheid aan PTFE-mengsels die gespecialiseerd zijn voor verschill
Fabrieksprijs van buizenlagers Tiffany@viiplus.com Vervaardigers van zelfglijdende buizen voor lagers De Commissie heeft de Commissie verzocht de volgende informatie te verstrekken:
Hoog licht Zelfglijdende bronzen POM-buizen, metalen polymerbuizen POM DX BUSH marginaal gesmeerde ringen voor vet of olie gesmeerde toepassingen · De standaard gespleten ringen b
Producenten van boslagers Leveranciers Exporteurs Tiffany.com, Bushings - Configure en aankoop - https://www.viiplus.Com/
Hoog licht

van een flens voorzien duidelijk lager

,

ptfe duidelijk lager

Laat een bericht achter
Productomschrijving

In de wereld van industriële toepassingen zijn metaal-polymer platte lagers uitgegroeid tot een zeer gewilde oplossing voor een breed scala aan machines en apparatuur.die de duurzaamheid van metaal combineren met de slijtvastheid van polymeren, bieden een optimale balans tussen prestaties en kostenefficiëntie.

Bij het smeren zijn met vet gesmeerde platte metalen-polymerlagers een betrouwbare en duurzame oplossing.vermindering van wrijving en slijtage tussen de bewegende delenDit verlengt niet alleen de levensduur van de lagers, maar zorgt ook voor een soepele en efficiënte werking.

Aan de andere kant zijn zelfglijbare lagers, zoals PAP P10-liftbuizen, ontworpen om te werken zonder dat externe smering nodig is.Deze lagers zijn voorzien van een uniek polymeercompositmateriaal dat een vast smeermiddel bevat in het lagemateriaal zelfBij de rotatie van het lager komt het vaste smeermiddel vrij, waardoor continue smeerwerking mogelijk is en het risico op slijtage en storing wordt verminderd.

PAP P10 liftbuizen zijn bijzonder geschikt voor toepassingen in liften en andere verticale vervoerssystemen.De zelfglijende eigenschappen van deze buizen zorgen voor een betrouwbare werking, zelfs onder zware lasten en frequente bewegingenDe hoge slijtvastheid van het materiaal zorgt ook voor een lange levensduur, waardoor de behoefte aan frequent onderhoud en vervanging wordt verminderd.

Al met al bieden platte metalen-polymerlagers met vetglijting en zelfglijtende PAP P10-liftbuizen optimale oplossingen voor een verscheidenheid aan industriële toepassingen.Als u op zoek bent naar een betrouwbare en langdurige drageroplossing voor uw lift of andere apparatuur, zullen deze producten zeker aan uw behoeften voldoen.

 

polymeren platte lagers

 

Roestvrij zelfglijdend platte lagers.is een zelfglijdend drievoudig laaglagers speciaal geschikt voor corrosieve omgevingen, en de voedingsmiddelenindustrie.De buitenste mantel is van roestvrij staal en de zelfslijmlaag bestaat uit een speciaal polymeermateriaal dat vergelijkbaar is met dePTFEmaar zonder lood.

Metalen-polymeren platte lagersVet gesmeerd. Zelfsmeerbare lagers PAP P10 METAL Bushings cilindrischPTFELiftbussen van roestvrij staal (anticorrosief)

 

Beschrijving

 

Metalen-polymeren tegen wrijving werkbare lagers
 
Olievrij gesmeerd lager is een schuiflager gemaakt van drie lagen zelfgesmeerd lagermateriaal, dat bestaat uit:een hoogwaardige laagkoolstofstaalplaat of koperplaat als matrix, gesinterd poreus bolvormig bronspoeder in het midden,PTFE (PTFE en Pb) gemodificeerd en stevig gecombineerd door hoogtemperatuurplastificatie.Het materiaal kan een betere zelfglijning, slijtvastheid, lage wrijving en andere eigenschappen bieden, waardoor de sterkte van metaal en de zelfglijningseigenschappen van gemodificeerde kunststoffen ten volle worden benut.VSB-10 olievrije gesmeerde lagers zijn onderverdeeld in staalbasis en koperbasis.
 
 • Gewalste droogschuiflagers (PTFE)

 • Staal + bronspoeder + PTFE/vezels

 • Verpakte PTFE-lagers, met een laag gesinterd brons gevuld met PTFE (onderhoudsvrij)

 

Kenmerken

 

VSB-10 zelfslijmend meerlagig samengesteld bussen
 
Typische kenmerken zijn geschikt voor gebruik zonder smeerolie,lage wrijvingsvermogen, slijtvastheid, lange levensduur;
geschikt voor gebruik in verschillende vormen van beweging, zoals rotatie, wisselwerking en oscillatie;
Het heeft een stabiele lage wrijvingscoëfficiënt en een uitstekende slijtvastheidhoge belasting en lage snelheid.
Olie smeeromstandigheden voor een effectiever gebruik, in het midden,het hoogversnellingsveld kan een hoge PV-waarde tonen;
Hartgebruik breed temperatuurbereik, kan in 200 °C ~ + 280 °C temperatuurbereik zijn;
De dynamische en statische wrijvingscoëfficiënt is in principe dicht bij, kan het "kruipen" verschijnsel overwinnen, soepel draaien;
Uitstekende corrosiebestendigheid, kan worden gebruikt in een verscheidenheid aan corrosieve media (inclusief vloeistof en gas);
Lagers voor dunwanden, lichtgewicht, klein volume, geschikt voor compact ontwerp;
Goed afmetingsstabiliteit, hoge mechanische sterkte, met een goede thermische geleidbaarheid;
De overdrachtsfilm wordt gevormd tijdens het werkproces, speelt een rol bij het beschermen van de slijpas, geen verschijnsel van asbeet.
 
 bushings
 

Typische toepassingen

 

 

 • Hydraulische pompindustrie: hoofdzakelijk gebruikt in middel- en hogedrukversnellingspompen, schuifpompen, zuigerpompen, enz.

 • Automobiele industrie: schokdemper (geleidingshuls), stuurondersteuning, koppeling, versnellingsboxschakelaar, ruimer, transpositie van de stuurinrichting en handrem, ABS-systeem, benzine- en dieselmotorinspuitpomp,Pedalondersteuning, koppelkop van de aanhangwagen, scharnier van de motor en van de rompdek, enz.

 • andere: metallurgische industrie, continu gieten en rollen, cementmachines, schroefconveyor, hydraulische vrachtwagen, liften, micromotor, hydraulische motor, hydraulische apparatuur,pneumatische (cylinderleidingshoes) uitrusting (cylinder), elektromagnetische kleppen, medische apparatuur, fitnessapparatuur, textielmachines, landbouwmachines, wetenschappelijke instrumenten, droogoven, drukmachines, kantoorapparatuur (printers,kopieermachines en faxmachines), vlinderklep, afsluitklep, motorfiets (schokdemper), enz.

 

Palettrucks Plain Bearings & Elevator Bushings

Polymer Plain BearingsPolymer Plain Bearings

 

Structuur

 
1.PTFE/vezelsHet is het contactoppervlak voor de roterende as. De kleine delen van de PTFE-laag en het gesinterde bronsmateriaal vormen een vaste smeermiddelfilm.die de schacht bedekt.
 
2. gesinterd bronspoeder dikte 0,20*0,35 mm.Een speciale samenstelling van koperpoeder wordt thermisch gesmolten op de stalen steun.PTFEde laag en leidt de thermische opbouw weg van de draagvlakken.


3.Ondersteuning van koolstofarme staalDe stalen achterkant, die de basis vormt van de busjes, biedt uitzonderlijke stabiliteit, draagbaarheid en warmteafvoer.

 

 

Technische gegevens


 

Koolstofstaal + koperpoeder + (PTFE + Pb + vulstof)

STRUctuur en samenstelling

· Metal-polymer samengesteld zelfglijdend buizenmateriaal
· Stalen rug + poreuze brons sinter +
· PTFE + lood

 

Microsectie


 

Metaal-polymeer Duidelijk Gesmeerd Lagersvet | Zelfsmerende de Liftringen van de Lagerspap P10 3

Schuiflaag
PTFE + lood

 
Porieus bronzen sinter
Staalondersteuning
 

 

Operatieve prestaties

Droog

Heel goed.

Olie gesmeerd

- Goed.

Grijp gesmeerd

Eerlijk

Water gesmeerd

Eerlijk

Procesvloeistof gesmeerd

Fai

Max. lading

Static

250 N/mm2

Dynamisch

140N/mm2

Max. snelheid

Droog

2 m/s

Glijmiddel

> 2 m/s

Max. PV (droog)

Kortdurend

3.6N/mm2*·m/s

Continu

1.8N/mm2*·m/s

Tijdelijk.

-195°C tot +280°C

Wrijvingscoëfficiënt

0.03 ~ 0.20

Thermische geleidbaarheid

42 W (m·k) - 1

Coëfficiënt van thermische uitbreiding

11*10-6k-1
 

 

Beschikbaarheid


 

Buizen van de soort gebruikt voor de vervaardiging van motorvoertuigen


· cilindrische struiken
· Flangenbosjes
· Stootdoekjes
· Flangenwasmachines
· Schuifplaten

 

 

Begin met uw
PROJECTMet een applicatie-ingenieur

Buizen, lagers, lijnlagers, PTFE-gecoate buizen, DX-buizen, DX-lagers

Buizen, gesmeerde lagers, samengestelde lagers, metalen lagers, compressorlagers, metaal-polymer, filamentwonden, gewone lagers, flenslagers, polymerlagers, flenslagers, pomplagers,Flankeerde struiken"Sleepplaten, industriële lagers"

 

viiplus-producten worden op alle industriële gebieden veel gebruikt

 

Breed gebruikt in de hydraulische en pneumatische industrie, smeden machine tool industrie, kunststof machine industrie, hef- en handelapparatuur, haven machine, kantoor, fitness machine,textielmachines, voedselverpakkingsmachines, vulmachines, chemische machines, druk- en verpakkingsmachines, papiermachines, auto's, spoorwegen stoomlocomotieven, scheepsbouw, pers,metallurgische machines, bouwmachines, enz.

 

Self Lubricating Plain Bearing
polymeren platte lagers