• VIIPLUS INTERNATIONAL
  David van Canada
  Ons bedrijf voert het brons gleitlager van viiplus China in, zorgt ervoor het viiplus professionele team de inklaring altijd vlot is. Zij verstrekken een nauwkeurige classificatie van de bronsring, behandelen al administratie, hebben wij de zelfsmerende bronsringen ontvangen. Zij kijken goed uitgevoerd en de hoogte - kwaliteit.
 • VIIPLUS INTERNATIONAL
  Valerie van Californië
  Wij voeren het brons gleitlager van China aan in onder incoterm FOB- Shanghai, soms door de Lucht. viiplus is een zeer goede brons gleitlager leverancier, zijn zij zeer professioneel en geduldig, nadat wij de nieuwe orde informeren, zullen zij fabrikant gleitlager op tijd bronzen en zullen ons het programma geven, en dan moeten wij enkel de bronsdelen ontvangen
 • VIIPLUS INTERNATIONAL
  Daisy van Duitsland
  De beste oppervlakte eindigt voor Kokerlager, strakkere concentriciteit, en de materiële uniformiteit van bronsringen. De goede leverancier van standaardduim en metrische kokerlagers en ringen van China. https://www.bronzelube.com/
 • VIIPLUS INTERNATIONAL
  Beverly van Florida
  „De klepringen perfectioneren, dankuwel voor uw superieure klantenservice! Staal-gesteund, PTFE gevoerde gerolde ringen is lage kosten, een product voor algemeen gebruik dat uitstekende slijtagekenmerken bij hoge ladingen en snelheden over een brede temperatuurwaaier verstrekt. Zij worden ontworpen zelfsmerend en onderhoud-vrij om te zijn.
 • VIIPLUS INTERNATIONAL
  Michael Russo
  De verpakte bronsringen wordt geproduceerd met diamantvormige smeringsparagrafen op de binnendiameteroppervlakte die smeermiddelreservoirs verstrekken die voor de verlengde dienst toestaan.
Contactpersoon : Tiffany

Landbouwmachinesbrons het Dragen voor combineert Harvestor-Planters die Machines vastbinden

Plaats van herkomst Samengestelde duidelijke cilindrische ringenfabrikant
Merknaam VIIPLUS BUSHINGS SUPPLIER
Certificering ISO 3547 DIN 1494 Assembly Standard Tolerance
Modelnummer andere, met uitzondering van:
Min. bestelaantal 1000 stukjes / Pieces
Prijs $0.05 - $1.00 / Pieces
Verpakking Details Verpakking: De uitvoerkarton; Houten geval; Houten pallet.
Levertijd 7~15 het werkdagen
Betalingscondities TT vooraf, Western Union
Levering vermogen Speciale Aangepaste het Smeren Ringen Productie

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Meteriaal Kartonnen staal, Brons, PTFE Verplaatsing van staal of koper
kenmerkend Onderhoudsarme en onderhoudsvrije platte lagers Type Buizen, kraagbuizen, wasmachines, strips of speciale ontwerpen
Grootte Standaardgrootte beschikbaar Kwaliteit OEM-producten
Fabrieksprijs van buizenlagers Tiffany@viiplus.com Vervaardigers van zelfglijdende buizen voor lagers De Commissie heeft de Commissie verzocht de volgende informatie te verstrekken:
Hoog licht Zelfglijdende bronzen POM-buizen, metalen polymerbuizen POM DX BUSH marginaal gesmeerde ringen voor vet of olie gesmeerde toepassingen · De standaard gespleten ringen b
Producenten van boslagers Leveranciers Exporteurs Tiffany.com, Bushings - Configure en aankoop - https://www.viiplus.Com/
Hoog licht

het olie doordrongen lager van de messingskoker

,

ptfe duidelijk lager

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Voor landbouwmachines zijn lagers nodig die bestand zijn tegen harde omgevingen, zware lasten en continue werking.met inbegrip van combinatoren, plantenmachines en bandmachines, vanwege hun uitzonderlijke duurzaamheid, slijtvastheid en zelfglijende eigenschappen.

Bij de moerassen worden in de dors- en scheidingssystemen vaak bronzen lagers gebruikt, die onderhevig zijn aan zware lasten en frequente wrijving.waardoor ze ideaal zijn voor bronzen lagersDe duurzaamheid van de bronzen lagers zorgt ervoor dat zij de strenge eisen van de oogst kunnen aanvullen.terwijl hun zelfglijende eigenschappen de behoefte aan frequent onderhoud en vervanging verminderen.

De planters daarentegen moeten nauwkeurig en consequent werken om ervoor te zorgen dat de zaden optimaal worden geplaatst.Bronslagers worden vaak gebruikt in plantenmechanismen om een soepele en betrouwbare rotatie van de planten eenheden te garanderenHun slijtvastheid zorgt ervoor dat de lagers in de loop van de tijd hun nauwkeurigheid behouden, terwijl hun zelfglijende eigenschappen wrijving en slijtage op de omringende componenten minimaliseren.

Ook de bandmachines die in landbouwverpakkingsbedrijven worden gebruikt, zijn voor een soepele en efficiënte werking afhankelijk van bronslagers.De hoge snelheid van de rotatie en het frequente stoppen van de bandmachines kunnen aanzienlijke eisen stellen aan de lagers, maar bronzen lagers kunnen deze omstandigheden gemakkelijk aan.Hun duurzaamheid en slijtvastheid zorgen ervoor dat de bandmachines gedurende langere tijd betrouwbaar en efficiënt kunnen werken.

Over het algemeen zijn bronslagers een uitstekende keuze voor landbouwmachines vanwege hun uitzonderlijke duurzaamheid, slijtvastheid en zelfglijende eigenschappen.Ze kunnen met de strenge eisen van de moerassen omgaan, plantenmachines en bandmachines, waardoor een vlotte en efficiënte werking op de lange termijn wordt gewaarborgd.

 

Metalen-polymeren tegen wrijving zelfglijbare lagers cilindrische PTFE-kraan lagers

 

Landbouwmachines zelfglijbare lagers Groothandel uit China, China bushings Leveranciers
Aangezien zelfglijbare lagersonderhoudsvrijen slijtvast zijn onder stof- en buitensituaties, worden ze veel gebruikt in oliecilinders, ophangsystemen, verbindingen en andere onderdelen die niet kunnen worden aangevuld of die moeilijk een oliefilm kunnen vormen.
Montage van rollend schuiflagers
Landbouwmachines
Aangezien zelfglijbare lagers geen onderhoud vereisen,hebben stofvastheid en goede omgevingsomstandigheden, een goede slijtvastheid en andere kenmerken; ze worden veel gebruikt in combineermachines, zaaiers, riemen, trekkers en andere brandstoftankers,ophangingssystemen, gewrichten, enz.Het is moeilijk om een filmwebsite op te bouwen.
 

Toepassingskenmerken


Lagers moeten vóór montage met kerosine of dieselolie worden gereinigd en vervolgens in olie worden gedrenkt en droog worden geperst.zowel om het lager gat hier niet voorkomen in de rotatie en axiale beweging te houden, om het buitenste oppervlak van het lagerscontact met een gat vol te maken, moet het contactoppervlak meer dan 70% van het bovenstaande niveau bedragen, omdat het koperoppervlak terug onder is,de wrijvingscoëfficiënt van staal op staal naar plastic dan koper wrijvingscoëfficiënt is groot, dus hoe lichter, garandeert een set niet aanwezig bij het gebruik van relatieve beweging optreedt in het gat, en zal niet te veel veroorzaken bushing bushing diameter gat vervorming is groter.
BOSSINGEN VAN AANLANDBEWERKINGSMACHINERIEEN VAN DE COMBINE VAN DE HERVEST VAN DE VAN DE GROEP VAN DE GROEP VAN DE GROEP VAN DE GROEP VAN DE GROEP VAN DE GROEP VAN DE GROEP
Metal-Polymer Anti-Friction Self-lubricating Bearings Cylindrical PTFE Cranes Plain Bearings

 

Betrouwbare oplossing zonder smeermiddel

 
In landbouwmachines zijn lagers onderhevig aan wrijving en slijtage tijdens rand- en randslijm.Onze lagersbetrouwbaarder dan koperlagers, met een laadcapaciteit tot 620 Mpa, beschermingsas of -speld slijt niet, met een goede corrosiebestendigheid, schokbestendigheid en randbelasting.
Vermijding van het gebruik van vet om het onderhoud van zelfglijbare lagers te verminderen, is de ideale keuze voor toepassingen die een langere levensduur vereisen.Onderhoud is gratis in geval van onvoldoende of niet-gesmeerd gebruik.

 • verbetering van de prestaties en verlenging van de levensduur
 • uitstekende lage wrijving
 • kostenvermindering
 • milieubescherming
 • lage systeemkosten

Biedt oplossingen voor de specifieke behoeften van elke toepassing, met een breed scala aan standaard- of specifieke lagers.
Buizen voor landbouwmachines Anti-wrijving polymeren vlakke lagers voor wederzijdse en schuifbewegingen

Metalen-polymeren tegen wrijving werkbare lagers
De specifieke onderhoudsvrije kenmerken van de zelfglijbare lagers en dede slijtvastheidsfunctie bij gebruik in de buitenlucht maakt het mogelijk de lagers op grote schaal in de oogstmachine toe te passen,De meest gebruikte onderdelen waar de zelfglijbare lagers voor kunnen worden gebruikt zijn de cilinders,ophangingssysteem en verbindingsverbindingen waar de olie of vet moeilijk toegankelijk is.
 • Gewalste droge schuiflagers(PTFE)

 • Staal + bronspoeder + PTFE/vezels

 • Verpakte PTFE-lagers, met een laag gesinterd brons gevuld met PTFE (onderhoudsvrij)

 

Metal-Polymer Anti-Friction Self-lubricating Bearings Cylindrical PTFE Cranes Plain Bearings

 

Typische toepassingen

 

Landbouwmachines zelfglijbare lagers
Kranen Gewone lagers
VIIPLUS LagersAlle soorten producten worden op grote schaal gebruikt in tractoren, oogstmachines, balmachines, katoenplukkers en andere bruggen, romp, hydraulische, stuurinrichting en stuurinrichting.
Het grensslijmlager en het vetslijmlager van de VIIPLUS-lagers hebben de kenmerken van hun eigen structuur, die kunnen worden gebruikt in geval van stof en onderhoud.
 

Kenmerken


VSB-10 zelfslijmend meerlagig samengesteld bussen

 • Buismateriaal geschikt voor gesmeerde toepassingen

 • zelfglijende buizen bieden zeergoede slijtage en lage wrijvingover een breed scala aan belastingen, snelheden en temperaturen in droge loopomstandigheden

 • met een breedte van niet meer dan 50 mm,

 • Het materiaal is ontworpen om te werken zonder aanvullende smeermiddelen en zal uitstekend functioneren wanneer smeermiddelen aanwezig zijn. lage wrijving, lage slijtage, goede schuifkenmerkenen zeerlage absorptieVSB-10-buizen ondersteunen roterende, lineaire en oscillerende bewegingen.

 

Structuur


1.PTFE/vezelsHet is het contactoppervlak voor de roterende as.PTFEDe laag en het gesinterde bronzen materiaal combineren om een vaste smeermiddelfilm te creëren, die de as bedekt.
2. gesinterd bronspoeder dikte 0,20*0,35 mm.Een speciale samenstelling van koperpoeder wordt thermisch gesmolten op de stalen steun.PTFEde laag en leidt de thermische opbouw weg van de draagvlakken.
3De basis van de busjes is de staalrug, die uitzonderlijke stabiliteit, draagbaarheid en warmteafvoer biedt.
 

Technische gegevens

 

Koolstofstaal + koperpoeder + (PTFE + Pb + vulstof)
· Metal-polymer samengesteld zelfglijdend buizenmateriaal
· Stalen rug + poreuze brons sinter +

· PTFE + lood
 

Max. lading

Static

250 N/mm2

Dynamisch

140N/mm2

Max. snelheid

Droog

2 m/s

Glijmiddel

> 2 m/s

Max. PV (droog)

Kortdurend

3.6N/mm2*·m/s

Continu

1.8N/mm2*·m/s

Tijdelijk.

-195°C tot +280°C

Wrijvingscoëfficiënt

0.03 ~ 0.20

Thermische geleidbaarheid

42 W (m·k) - 1

Coëfficiënt van thermische uitbreiding

11*10-6k-1

 
 

Microsectie

 

Landbouwmachinesbrons het Dragen voor combineert Harvestor-Planters die Machines vastbinden 2

Schuiflaag
PTFE + lood
 
Porieus bronzen sinter
Staalondersteuning
 

 

Beschikbaarheid

 

Buizen van de soort gebruikt voor de vervaardiging van motorvoertuigen
· cilindrische struiken
· Flangenbosjes
· Stootdoekjes
· Flangenwasmachines
· Schuifplaten
Begin met uw
PROJECTMet een applicatie-ingenieur

VIIPLUS Alle soorten elektronische monsters aanbieden voor klanten,Metal-Polymer Composite Bearings Catalog!

Buizen, gesmeerde lagers, samengestelde lagers, metalen lagers, compressorlagers, metaal-polymer, filamentwonden, gewone lagers, flenslagers, polymerlagers, flenslagers, pomplagers,Flankeerde struiken"Sleepplaten, industriële lagers en meer worden veel gebruikt in alle industriële sectoren.industrie van kunststofmachines, hefmachines, havenmachines, kantoormachines, fitnessmachines, textielmachines, voedselverpakkingsmachines, vulmachines, chemische machines, druk- en verpakkingsmachines, papiermachines,auto's, spoorwegen stoomlocomotieven, scheepsbouw, pers, metallurgische machines, bouwmachines, enz.